Değil canım, su gelebilir, sancı gelebilir, kanama gelebilir, bazen sancısını hissetmeden açılması olan oluyor. Kiminin nişanı önden geliyor, kiminin doğum anında.Kızlar illa nişan gelmek zorunda mı ?
Bende gelmemistiKızlar illa nişan gelmek zorunda mı ?
Ay etmesin lütfen. Mutsuzluk abidesi olarak dolaşıyorum evin içinde. Eşim gözümün içine bakıyor. Adama gülesim bile gelmiyor. Hatta gözüm kimseyi görmesin diyorum.Lohusalıkta devam etmez inşaAllah ya yeminle içim ezildi bugün
Artik sonuna geldik zaten hersey mubah bizeBende bugün aşırı duygusalım ya diğerlerinde böyle olmadığım için tecrübe edemedim
Bizimki bol bol kokladı o çamaşırları hatta üzerine yatmak istedirezene ilgili seyleri ekim annelerinde de konustulsr . benim alma amacim sezeryan olursam ilk gaz cikarmak zor oluyormus ya , ona yardimci olsun diye almak istiyorum.
iste masajla bile gelmezse diye dusunerekten koymak istemedm. kalsin cantada belki hic ihtiyac bile kalmaz
ay benim kedim gelip gogsum de yatsa varyaa dunyanin en mutlu insani ben olurumayak ucumda yaslanip yatinca bile kacmasin die kipirdamiyorum uzun sure
su sisesi zaten normalde de yanimda tasiyorum
o yuzden o bankopipetli birsey olsun diyorsun likir likir icmek zor oluyormus o sancilarla dediler.
kasik biberon , emzik vs bebek cantasinda . koydum onlarida
gittigim kiyafetle cikarim heralde diye dusundum. zaten hava cok sogudu burada. birde son 6 aydir crocs giyiyorum direk onlarla gidicem yarin da
navicula kizlar ben birde sey okumustum, birumutturyasamak yazinca aklima geldi.
yeni yokadiginiz bebek kiyafetlerini de ( farkli deterjan kullandigimiz icin ) kedinize koklatin yaziyordu.
Canıım bozma moralini o süt buraya gelecek!Merhaba kızlar nasılsınız kimler doğum yaptı bakalımben bir yandan anestezinin baş ağrısıyla uğraşıyorum bir yandan da emzirme maceraları sütüm hala gelmedi süt arttırıcı yöntemleriniz varsa tavsiyeye çok ihtiyacım var bestlak damla kullanıyorum dünden beri ama bilmiyorum ne kadar zamanda etki eder moralim çok bozuk
Amin canım İnşallahVazgecme canim benim 4. Gun gelmisti duştan sonra akmaya baslamisti. Stres yapma gelecek o sen toparladikca
Aynı şekil bende son günlerde eşime çocuklarıma çok haksızlık ediyorum sonra oturup buna üzülüyorumAy etmesin lütfen. Mutsuzluk abidesi olarak dolaşıyorum evin içinde. Eşim gözümün içine bakıyor. Adama gülesim bile gelmiyor. Hatta gözüm kimseyi görmesin diyorum.
Zaten son zamanların stresi çok zor yaaaArtik sonuna geldik zaten hersey mubah bize
Ay moral oldunuz bana çok ama çok teşekkür ederimCanıım bozma moralini o süt buraya gelecek!İlk günler hemen gelmeyebilir, bol su iç, ten tene temas yap sık sık, duşta sıcak masaj yap inşallah gelecektir
Ne kadar tanıdık.Aynı şekil bende son günlerde eşime çocuklarıma çok haksızlık ediyorum sonra oturup buna üzülüyorumsabah eşim güzel güzel sohbet etmeye çalışıyor ama ben tahammül edemiyorum biran önce sussun istiyorum oysa o beni mutlu etmek için uğraşıyo
Ay inşallah canım sende mş 1 kasım annesisin benim gibiFamina canım benim de iki gün sütüm gelmedi mama ile beslendi ki hâlâ mama takviyesi alıyor. Bol bol su iç, dinlen, iyi beslen yemeğini düzenli ye. Damla da etki eder birkaç saate zaten. Bebeğini bol bol memende tut emmese bile. İkiniz de biribirinizin kokusunu alın. Bir de sıcak duş al ve pozitif olmaya çalış gelecek inşallah merak etme
Beni hastaneye aldilar,yarin sezeryana aliyorlar.Merhaba kızlar nasılsınız kimler doğum yaptı bakalımben bir yandan anestezinin baş ağrısıyla uğraşıyorum bir yandan da emzirme maceraları sütüm hala gelmedi süt arttırıcı yöntemleriniz varsa tavsiyeye çok ihtiyacım var bestlak damla kullanıyorum dünden beri ama bilmiyorum ne kadar zamanda etki eder moralim çok bozuk
Ay linki unutmusum :Merhaba kızlar nasılsınız kimler doğum yaptı bakalımben bir yandan anestezinin baş ağrısıyla uğraşıyorum bir yandan da emzirme maceraları sütüm hala gelmedi süt arttırıcı yöntemleriniz varsa tavsiyeye çok ihtiyacım var bestlak damla kullanıyorum dünden beri ama bilmiyorum ne kadar zamanda etki eder moralim çok bozuk
Sakın moralini bozma bende ayni durumu yaşadım burda arkadaşlardan tavsiyeler aldım sagolsunlar. Bestlak kullanıyorum bende bence faydası oldu, bolllll su ve bollll dinlenme ( çok mümkün değil biliyorum bebekle ilgilenmekten ama fırsat buldukça uyu vücudun dinlensin) ve duş baya etkili oluyor. Ek olarak kuru incir kuru üzüm karışık hoşafı da etkili baya. Son 2 gündür çok şükür günde 3-4 kere verdigim mamayi vermiyorum artık. İdrar takibiyle bebeğin doydugunu anlıyorumMerhaba kızlar nasılsınız kimler doğum yaptı bakalımben bir yandan anestezinin baş ağrısıyla uğraşıyorum bir yandan da emzirme maceraları sütüm hala gelmedi süt arttırıcı yöntemleriniz varsa tavsiyeye çok ihtiyacım var bestlak damla kullanıyorum dünden beri ama bilmiyorum ne kadar zamanda etki eder moralim çok bozuk
Tabiki öyle doğum yaklaştıkça stres oluyoruz evet geçecek bebişimizi kucağımıza alınca unutucaz hepsini inşaAllahNe kadar tanıdık.Geçecek inşallah. Bizim de yaşadıklarımız kolay şeyler değil ve bazı şeyler elimizde değil. Hormonların esareti altındayız
Canım eşim ilk yaptığında çok korkunçtu. Bir de benim gibi kendini kasıyorsan daha çok acıyor. Şu an alıştım ama ben bir de yaptıkça yumuşuyor sanki artık rahatsız edici değil.Kızlar az önce perine masajını eşim yapmayı denedi. Kendi yapmandan daha rahatsız edici kesinlikle. Bence bu olay pek yapılcak olay değil. Gün içinde bn kendime yaparım sadece fırsat buldukça diye düşünüyorum. Bir de sıcak zeytinyağlı pamuk pressi yaparım. Fazlası bence her iki tarafa da rahatsızlık verici
Amin canımTabiki öyle doğum yaklaştıkça stres oluyoruz evet geçecek bebişimizi kucağımıza alınca unutucaz hepsini inşaAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?