Aynen bende eşime yaptırmak istedim çok kötüydüKızlar az önce perine masajını eşim yapmayı denedi. Kendi yapmandan daha rahatsız edici kesinlikle. Bence bu olay pek yapılcak olay değil. Gün içinde bn kendime yaparım sadece fırsat buldukça diye düşünüyorum. Bir de sıcak zeytinyağlı pamuk pressi yaparım. Fazlası bence her iki tarafa da rahatsızlık verici
Çok teşekkür ederim canımBeni hastaneye aldilar,yarin sezeryana aliyorlar.
Sut arttirma ile ilgili su videoyu izledimki cok pozitif. Bazi tarifler var:)
kolayliklar diliyorum canim dogum daBeni hastaneye aldilar,yarin sezeryana aliyorlar.
Sut arttirma ile ilgili su videoyu izledimki cok pozitif. Bazi tarifler var:)
Ay inşallah biz de kurtuluruz kısa sürede mamadan çok teşekkür ederimSakın moralini bozma bende ayni durumu yaşadım burda arkadaşlardan tavsiyeler aldım sagolsunlar. Bestlak kullanıyorum bende bence faydası oldu, bolllll su ve bollll dinlenme ( çok mümkün değil biliyorum bebekle ilgilenmekten ama fırsat buldukça uyu vücudun dinlensin) ve duş baya etkili oluyor. Ek olarak kuru incir kuru üzüm karışık hoşafı da etkili baya. Son 2 gündür çok şükür günde 3-4 kere verdigim mamayi vermiyorum artık. İdrar takibiyle bebeğin doydugunu anlıyorumboy kilo takıbımız vardı bugün cok şükür gelişimi de güzel.
Kizlar bide tavsiyem süt gelsin diye sagma makinesi ile sağım yapıyoruz ya süt az geliyor sağımda kesinlikle ona aldanmamak lazımmış birkaç yerde okudum ve çocuk doktorum da dedi. Bebeğin emişini hiç bir makina tutamazmis ve sagimdakinden daha çoğunu bebek emermiş. Ben moralimi bozdum kafama taktım bunu siz takmayın
Belimde üşütmüşüm gibi bi ağrı var ve bebek hareket ettikçe kasıklarım geriliyor sanki. Nişan olmayınca acaba dedim.Değil canım, su gelebilir, sancı gelebilir, kanama gelebilir, bazen sancısını hissetmeden açılması olan oluyor. Kiminin nişanı önden geliyor, kiminin doğum anında.
Bende gelmemisti
O doğması gereken tarihti. 28 Ekim'de doğdu ucundan Ekim annesiyimAy inşallah canım sende mş 1 kasım annesisin benim gibi
Sağlıkla büyüt canımO doğması gereken tarihti. 28 Ekim'de doğdu ucundan Ekim annesiyim
Çok sevindim. Sağlıkla analı babalı büyütsün inşallah canımKızlar selam. Kavuştuk kızımlaanca doğru düzgün alabiliyorum telefonu elime. Şu mesajı yazana kadar en az 5 kez uykuya daldım iyiyiz biz Bebiş kucağımda, gözlerim kapanıyor, geniş bi zamanda detayları aktarırım.
Ne demek sütün gelmesinde en büyük etken moral ve stres yapmamakAy moral oldunuz bana çok ama çok teşekkür ederiminşallah
Kasılmalar bendede çok oluyo tamam diyorum galiba bu defa geliyo ama sonra bı bakıyorum yalanKızlar benim kasılmalar yine başladı 15 dakikada bir karnım taş gibi nefesim kesiliyor üstüne bir de bugün aşırı derecede mide yanmasi var kasilmalara alıştım ama midem çok kötü
Gözün aydın, dualarımız seninle canım, inşallah bebeğin bir an önce yanına gelirKızlarr kendi sancımla doğum yaptımm suni sancıya gerek kalmadıama dikişin hem fazla hem derin ve fazla kanamalı oldu, bebeği hastaneye sevk ettiler oksijensiz kalmış sanırım oysa 30 dk da doğum yaptım,dua edin olurmu
MaşaAllah canım Gözün aydın olsun korkma olurmu benimde bebeğim oksijensiz kalmıştı 3gün küvezde kalıp çıkmıştı çok şükür. Seninkide en kısa zamanda çıkacak inşaAllah. Ay benimkide cuma gecesi doğmuştu sende çok güzel bir gecede doğdun ya maşaAllahKızlarr kendi sancımla doğum yaptımm suni sancıya gerek kalmadıama dikişin hem fazla hem derin ve fazla kanamalı oldu, bebeği hastaneye sevk ettiler oksijensiz kalmış sanırım oysa 30 dk da doğum yaptım,dua edin olurmu
Oyyy gelsin sağlıkla artık kuzucukKızlar benim kasılmalar yine başladı 15 dakikada bir karnım taş gibi nefesim kesiliyor üstüne bir de bugün aşırı derecede mide yanmasi var kasilmalara alıştım ama midem çok kötü
Evdeyim halaSoh6ç var mı canım ne yaptın ?
Sıcak suda masaj öneriyorlardı youtube bi bak istersemAmin canım İnşallahçok teşekkür ederim
Ay evet kasilmanin arkasından sancı başlayacak mı acaba diyorum kendimi dinliyorum deliye döndümKasılmalar bendede çok oluyo tamam diyorum galiba bu defa geliyo ama sonra bı bakıyorum yalan
Gözünaydin canım ederiz tabi kısacık zamanda yanına gelsin minnoşKızlarr kendi sancımla doğum yaptımm suni sancıya gerek kalmadıama dikişin hem fazla hem derin ve fazla kanamalı oldu, bebeği hastaneye sevk ettiler oksijensiz kalmış sanırım oysa 30 dk da doğum yaptım,dua edin olurmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?