2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Aynen bende eşime yaptırmak istedim çok kötüydü

Ay inşallah biz de kurtuluruz kısa sürede mamadan çok teşekkür ederim sağlıkla büyüt bebişini

Çok sevindim. Sağlıkla analı babalı büyütsün inşallah canım

Kızlar benim kasılmalar yine başladı 15 dakikada bir karnım taş gibi nefesim kesiliyor üstüne bir de bugün aşırı derecede mide yanmasi var kasilmalara alıştım ama midem çok kötü
Kasılmalar bendede çok oluyo tamam diyorum galiba bu defa geliyo ama sonra bı bakıyorum yalan

Kızlarr kendi sancımla doğum yaptımm suni sancıya gerek kalmadı ama dikişin hem fazla hem derin ve fazla kanamalı oldu, bebeği hastaneye sevk ettiler oksijensiz kalmış sanırım oysa 30 dk da doğum yaptım,dua edin olurmu

Gözün aydın, dualarımız seninle canım, inşallah bebeğin bir an önce yanına gelir

MaşaAllah canım Gözün aydın olsun korkma olurmu benimde bebeğim oksijensiz kalmıştı 3gün küvezde kalıp çıkmıştı çok şükür. Seninkide en kısa zamanda çıkacak inşaAllah. Ay benimkide cuma gecesi doğmuştu sende çok güzel bir gecede doğdun ya maşaAllah

Kızlar benim kasılmalar yine başladı 15 dakikada bir karnım taş gibi nefesim kesiliyor üstüne bir de bugün aşırı derecede mide yanmasi var kasilmalara alıştım ama midem çok kötü
Oyyy gelsin sağlıkla artık kuzucuk

Gözünaydin canım ederiz tabi kısacık zamanda yanına gelsin minnoş sağlıkla kavuşun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…