Çok nazlı bizim kızOyyy gelsin sağlıkla artık kuzucuk
Benimde belim biraz ağrıyordu geçti ama kasıklarımda hareket ediyor sankiÇok nazlı bizim kızgeniş geniş beşiğinde yatmak varken iki büklüm içimde yatiyo
Aynen ya duygularımızla oynuyo bu kasılmalarAy evet kasilmanin arkasından sancı başlayacak mı acaba diyorum kendimi dinliyorum deliye döndümama yalandan kasılma var sadece
Gözün aydın canım.Kızlar selam. Kavuştuk kızımlaanca doğru düzgün alabiliyorum telefonu elime. Şu mesajı yazana kadar en az 5 kez uykuya daldım iyiyiz biz Bebiş kucağımda, gözlerim kapanıyor, geniş bi zamanda detayları aktarırım.
Gözün aydın ve çok geçmiş olsun canım. Dualarım seninle ve bebeğinleKızlarr kendi sancımla doğum yaptımm suni sancıya gerek kalmadıama dikişin hem fazla hem derin ve fazla kanamalı oldu, bebeği hastaneye sevk ettiler oksijensiz kalmış sanırım oysa 30 dk da doğum yaptım,dua edin olurmu
Canım ben eczaneden aldım bu tarz şeyleri eczaneden almayı da daha uygun buluyorum 120tl ödedim benBestlak damla alan arkadaşlar. Nereden alıyorsunuz? Gıda türevi şeyleri internetten almamak gibi bir fobim var.Tirsiyorum daha doğrusu. Eczaneyle çok fiyat farkı var mı acep??
Canım gözün aydın Allah analı babalı büyütsünKızlar selam. Kavuştuk kızımlaanca doğru düzgün alabiliyorum telefonu elime. Şu mesajı yazana kadar en az 5 kez uykuya daldım iyiyiz biz Bebiş kucağımda, gözlerim kapanıyor, geniş bi zamanda detayları aktarırım.
Sağlıkla büyüt bebişini canımKızlarr kendi sancımla doğum yaptımm suni sancıya gerek kalmadıama dikişin hem fazla hem derin ve fazla kanamalı oldu, bebeği hastaneye sevk ettiler oksijensiz kalmış sanırım oysa 30 dk da doğum yaptım,dua edin olurmu
Evet ya bildiğin canım acıdı. Çok rahatsız oldum. Belki de pes etmeden denemek lazım senin gibi ama rahatsız oldum çok bilemiyorumCanım eşim ilk yaptığında çok korkunçtu. Bir de benim gibi kendini kasıyorsan daha çok acıyor. Şu an alıştım ama ben bir de yaptıkça yumuşuyor sanki artık rahatsız edici değil.
Evet kendim devam şimdilikAynen bende eşime yaptırmak istedim çok kötüydü
Her an her şeyin olabileceği zamanlardasın, takip et kendiniBelimde üşütmüşüm gibi bi ağrı var ve bebek hareket ettikçe kasıklarım geriliyor sanki. Nişan olmayınca acaba dedim.
Sennki bence gelecek yakın zamanda kasılmaları hazırlıyorKızlar benim kasılmalar yine başladı 15 dakikada bir karnım taş gibi nefesim kesiliyor üstüne bir de bugün aşırı derecede mide yanmasi var kasilmalara alıştım ama midem çok kötü
Gözün aydın canımKızlar selam. Kavuştuk kızımlaanca doğru düzgün alabiliyorum telefonu elime. Şu mesajı yazana kadar en az 5 kez uykuya daldım iyiyiz biz Bebiş kucağımda, gözlerim kapanıyor, geniş bi zamanda detayları aktarırım.
Aa ne güzel olmuş işteKızlarr kendi sancımla doğum yaptımm suni sancıya gerek kalmadıama dikişin hem fazla hem derin ve fazla kanamalı oldu, bebeği hastaneye sevk ettiler oksijensiz kalmış sanırım oysa 30 dk da doğum yaptım,dua edin olurmu
Yarın randevum var bakalım ne diyecek doktorumEvet ya bildiğin canım acıdı. Çok rahatsız oldum. Belki de pes etmeden denemek lazım senin gibi ama rahatsız oldum çok bilemiyorum
Evet kendim devam şimdilik
Her an her şeyin olabileceği zamanlardasın, takip et kendini
Sennki bence gelecek yakın zamanda kasılmaları hazırlıyorGaviscon kullanıyor musun, ben onsuz yaşayamıyorum şu sıra
Gözün aydın canım
Aa ne güzel olmuş iştegözün aydın, dikişin de nazar boncuğu olsun napalım inş bebişini de bir an önce yanına alırsın
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallahKızlar selam. Kavuştuk kızımlaanca doğru düzgün alabiliyorum telefonu elime. Şu mesajı yazana kadar en az 5 kez uykuya daldım iyiyiz biz Bebiş kucağımda, gözlerim kapanıyor, geniş bi zamanda detayları aktarırım.
Çok geçmiş olsun bebeğin hayırlı olsun canım Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallahKızlarr kendi sancımla doğum yaptımm suni sancıya gerek kalmadıama dikişin hem fazla hem derin ve fazla kanamalı oldu, bebeği hastaneye sevk ettiler oksijensiz kalmış sanırım oysa 30 dk da doğum yaptım,dua edin olurmu
E Bebek’ten almıştım canım.Bestlak damla alan arkadaşlar. Nereden alıyorsunuz? Gıda türevi şeyleri internetten almamak gibi bir fobim var.Tirsiyorum daha doğrusu. Eczaneyle çok fiyat farkı var mı acep??
Gözün aydın canım Allah bağışlasın yavrunuKızlarr kendi sancımla doğum yaptımm suni sancıya gerek kalmadıama dikişin hem fazla hem derin ve fazla kanamalı oldu, bebeği hastaneye sevk ettiler oksijensiz kalmış sanırım oysa 30 dk da doğum yaptım,dua edin olurmu
benim hep kasilmam var ama sanci fln yok asla. hos benim adet oldugum da hic agrim fln olmazdi.Kızlar benim kasılmalar yine başladı 15 dakikada bir karnım taş gibi nefesim kesiliyor üstüne bir de bugün aşırı derecede mide yanmasi var kasilmalara alıştım ama midem çok kötü
hayirli olsun canimKızlar selam. Kavuştuk kızımlaanca doğru düzgün alabiliyorum telefonu elime. Şu mesajı yazana kadar en az 5 kez uykuya daldım iyiyiz biz Bebiş kucağımda, gözlerim kapanıyor, geniş bi zamanda detayları aktarırım.
kendi sancinla dogum yapmana cok sevindim canimKızlarr kendi sancımla doğum yaptımm suni sancıya gerek kalmadıama dikişin hem fazla hem derin ve fazla kanamalı oldu, bebeği hastaneye sevk ettiler oksijensiz kalmış sanırım oysa 30 dk da doğum yaptım,dua edin olurmu
eminol hic bu acidan dusunmemislerdirÇok nazlı bizim kızgeniş geniş beşiğinde yatmak varken iki büklüm içimde yatiyo
Canım gözün aydın inşallah bebeğin de en yakın zamanda gelecek yanına dualarım seninleKızlarr kendi sancımla doğum yaptımm suni sancıya gerek kalmadıama dikişin hem fazla hem derin ve fazla kanamalı oldu, bebeği hastaneye sevk ettiler oksijensiz kalmış sanırım oysa 30 dk da doğum yaptım,dua edin olurmu
Canım gözün aydın. En kısa zamanda kavuşursun inşallah bebeğine.Kızlarr kendi sancımla doğum yaptımm suni sancıya gerek kalmadıama dikişin hem fazla hem derin ve fazla kanamalı oldu, bebeği hastaneye sevk ettiler oksijensiz kalmış sanırım oysa 30 dk da doğum yaptım,dua edin olurmu
Kızlar benim belime çok kötü sancı giriyo eşimin işten gelmesine 2saat var çocuklarla yanlızım. Yanlız sancı girerken bebekte hareket ediyo çözemedim
Ay hadi inşallahKızlar bu sefer doğuruyorum galibabelimse karnımda sancı var ve tuvalettem çıkamıyorum damla.damla gidiyor.yine çiş mi yoksa.suyum mu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?