2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Gözün aydın ve çok geçmiş olsun canım. Dualarım seninle ve bebeğinle

Bestlak damla alan arkadaşlar. Nereden alıyorsunuz? Gıda türevi şeyleri internetten almamak gibi bir fobim var. Tirsiyorum daha doğrusu. Eczaneyle çok fiyat farkı var mı acep??
Canım ben eczaneden aldım bu tarz şeyleri eczaneden almayı da daha uygun buluyorum 120tl ödedim ben
Canım gözün aydın Allah analı babalı büyütsün
Sağlıkla büyüt bebişini canım tebrik ederim bebeğin de sağsalim en kısa zamanda gelir yanına inşallah

Kızlar benim belime çok kötü sancı giriyo eşimin işten gelmesine 2saat var çocuklarla yanlızım. Yanlız sancı girerken bebekte hareket ediyo çözemedim

Reactions: 11K
Canım eşim ilk yaptığında çok korkunçtu. Bir de benim gibi kendini kasıyorsan daha çok acıyor. Şu an alıştım ama ben bir de yaptıkça yumuşuyor sanki artık rahatsız edici değil.
Evet ya bildiğin canım acıdı. Çok rahatsız oldum. Belki de pes etmeden denemek lazım senin gibi ama rahatsız oldum çok bilemiyorum
Aynen bende eşime yaptırmak istedim çok kötüydü
Evet kendim devam şimdilik
Belimde üşütmüşüm gibi bi ağrı var ve bebek hareket ettikçe kasıklarım geriliyor sanki. Nişan olmayınca acaba dedim.
Her an her şeyin olabileceği zamanlardasın, takip et kendini
Kızlar benim kasılmalar yine başladı 15 dakikada bir karnım taş gibi nefesim kesiliyor üstüne bir de bugün aşırı derecede mide yanmasi var kasilmalara alıştım ama midem çok kötü
Sennki bence gelecek yakın zamanda kasılmaları hazırlıyor Gaviscon kullanıyor musun, ben onsuz yaşayamıyorum şu sıra
Gözün aydın canım
Aa ne güzel olmuş işte gözün aydın, dikişin de nazar boncuğu olsun napalım inş bebişini de bir an önce yanına alırsın

Yarın randevum var bakalım ne diyecek doktorum

Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallah

Çok geçmiş olsun bebeğin hayırlı olsun canım Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah toparlarsın inşallah hemencecik

Merhabalar Allah herkese hayırlı kolay doğumlar nasip etsin doğum yapanların da bebekleri sağlıkla büyüsün insallah.ben 38. Haftadaym hergun bekliyorum sancı nasıl bir şey diye bacaklarm ağrı oluyor özelikle geceleri rahatsız oluyorum bebek aşırı hareketli bugunlerd baya tekme atıyor normal mi bu .bide gerçek sancılar nasıl olur acaba tecrübeli arkadaşlarımızdan bilgi almak istiyorum

Reactions: 11K
Gözün aydın canım Allah bağışlasın yavrunu
Merak etmiştim seni 12 saat falan sürdü doğumun sabah gitmiştin sonrası kolay olsun inşallah

Kızlar benim kasılmalar yine başladı 15 dakikada bir karnım taş gibi nefesim kesiliyor üstüne bir de bugün aşırı derecede mide yanmasi var kasilmalara alıştım ama midem çok kötü
benim hep kasilmam var ama sanci fln yok asla. hos benim adet oldugum da hic agrim fln olmazdi.
bakalim gecen gunku yaptiklari islem hic acilmama yardimci olmustu
hayirli olsun canim allah anali babali saglikli bir omur nasip etsin
bebis uyudukca imkanin oldugunda sende uyu canim
kendi sancinla dogum yapmana cok sevindim canim hayirli ugurli olsun
tez zaman da sende bebeginde toparlarsiniz canim , dualarim sizinle
Çok nazlı bizim kız geniş geniş beşiğinde yatmak varken iki büklüm içimde yatiyo
eminol hic bu acidan dusunmemislerdir

Canım gözün aydın inşallah bebeğin de en yakın zamanda gelecek yanına dualarım seninle

Canım gözün aydın. En kısa zamanda kavuşursun inşallah bebeğine.
Kızlar benim belime çok kötü sancı giriyo eşimin işten gelmesine 2saat var çocuklarla yanlızım. Yanlız sancı girerken bebekte hareket ediyo çözemedim

Geçen gece bana da oldu, sabaha kadar uyuyamadım. Oldukça düzensizdi. O kadar sıkıntı yaşadım ama açılma bile olmamış Sen nasılsın canım şimdi? Geçti mi sancın?

Kızlar bu sefer doğuruyorum galiba belimse karnımda sancı var ve tuvalettem çıkamıyorum damla.damla gidiyor.yine çiş mi yoksa.suyum mu acaba
Ay hadi inşallah Benim de ilk hamileliğim olduğu için çok bir şey diyemeyeceğim Okuduğum kadarıyla su ayaktayken değil de oturunca gelirmiş ama ne kadar doğru bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…