Duş alldım şimdi hastaneye gidicem ağrı vuruyor düzensizAy hadi inşallahBenim de ilk hamileliğim olduğu için çok bir şey diyemeyeceğim Okuduğum kadarıyla su ayaktayken değil de oturunca gelirmiş ama ne kadar doğru bilmiyorum
Hadi hayırlısı canım. Bize de yaz, merakta bırakmaDuş alldım şimdi hastaneye gidicem ağrı vuruyor düzensizheyecanlandım
İnan çok şiddetli ağrılardı 1saat falan sürdü eşim eve gelene kadar baya aksiyon yaşadık korktuk ama geçtiCanım gözün aydın. En kısa zamanda kavuşursun inşallah bebeğine.
Geçen gece bana da oldu, sabaha kadar uyuyamadım. Oldukça düzensizdi. O kadar sıkıntı yaşadım ama açılma bile olmamışSen nasılsın canım şimdi? Geçti mi sancın?
Hadi hayırlısı olsun canım son durumun nedirKızlar bu sefer doğuruyorum galibabelimse karnımda sancı var ve tuvalettem çıkamıyorum damla.damla gidiyor.yine çiş mi yoksa.suyum mu acaba
haber ver canim bizedeDuş alldım şimdi hastaneye gidicem ağrı vuruyor düzensizheyecanlandım
gecmis olsun canimİzmir'de olanlar depremi hissettiniz mi nasıl felaket bişeydi
Ben hissettim manisadan canım gözlerim dalmıştı biraz o derece uyandırdıİzmir'de olanlar depremi hissettiniz mi nasıl felaket bişeydi
sende toparlayinca hemen gidersiniz bebeginin yanina kuzumTeşekkür ederim kızlar ALLAH razı olsun hepinizden tek tek mesaj alıntısı yapıp etiketleyemiyorumsabah 9.30 da suyumun gelmesiyle uyandım doğuma girene kadar zorlandım çünki 2 hastane değiştirdim ama bebeğimi 10 saniye bile kucağımda tutmak görmek çok güzeldi,ondan sonrasında dahada göremedim ben manisadayım bebek İzmir'de
Hepimize büyük geçmiş olsun.Sana da biran evvel bebeğinle kavuşmanı diliyorum canım benimde sancım var bu gece yarım saat arayla geliyor sancılarBen hissettim manisadan canım gözlerim dalmıştı biraz o derece uyandırdı
İnşallah kuzum hayırlısıylasende toparlayinca hemen gidersiniz bebeginin yanina kuzum
Çok geçmiş olsun kız kardeşimde orda o haber verdi Rabbim beterinden saklasınİzmir'de olanlar depremi hissettiniz mi nasıl felaket bişeydi
Allah kolaylık versin canım sanada tez zamanda sağlıklı sıhhatli bebeğini al kucağınaHepimize büyük geçmiş olsun.Sana da biran evvel bebeğinle kavuşmanı diliyorum canım benimde sancım var bu gece yarım saat arayla geliyor sancılar
Amin canım bekleyen tüm annelerde inşallahAllah kolaylık versin canım sanada tez zamanda sağlıklı sıhhatli bebeğini al kucağınatek avazda kurtar hayırlısıyla
Bende sancidan uyuyamıyorum bugünHepimize büyük geçmiş olsun.Sana da biran evvel bebeğinle kavuşmanı diliyorum canım benimde sancım var bu gece yarım saat arayla geliyor sancılar
Neden seninle aynı hastahanede değil kiTeşekkür ederim kızlar ALLAH razı olsun hepinizden tek tek mesaj alıntısı yapıp etiketleyemiyorumsabah 9.30 da suyumun gelmesiyle uyandım doğuma girene kadar zorlandım çünki 2 hastane değiştirdim ama bebeğimi 10 saniye bile kucağımda tutmak görmek çok güzeldi,ondan sonrasında dahada göremedim ben manisadayım bebek İzmir'de
Allah yardımcımız olsun inşallah canım benim daha var oysaki günüme erken başladı sancılar bekliyorum sıklaşırsa gitcem hastaneyeBende sancidan uyuyamıyorum bugün
Belli olmuyo işte zamanı dolmadan da geliyolar. Benim belden çok şiddetli vuruyo bakalım devam ederse bende gidicem sabahı bekleye bilirsem çok daha iyi olurAllah yardımcımız olsun inşallah canım benim daha var oysaki günüme erken başladı sancılar bekliyorum sıklaşırsa gitcem hastaneye
Hadi sağlıkla gelsin inşallahDuş alldım şimdi hastaneye gidicem ağrı vuruyor düzensizheyecanlandım
Çok geçmiş olsun canımİzmir'de olanlar depremi hissettiniz mi nasıl felaket bişeydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?