2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Ay hadi inşallah Benim de ilk hamileliğim olduğu için çok bir şey diyemeyeceğim Okuduğum kadarıyla su ayaktayken değil de oturunca gelirmiş ama ne kadar doğru bilmiyorum
Duş alldım şimdi hastaneye gidicem ağrı vuruyor düzensiz heyecanlandım

İnan çok şiddetli ağrılardı 1saat falan sürdü eşim eve gelene kadar baya aksiyon yaşadık korktuk ama geçti şimdi yine var bakalım nasıl devam edecek

Teşekkür ederim kızlar ALLAH razı olsun hepinizden tek tek mesaj alıntısı yapıp etiketleyemiyorum sabah 9.30 da suyumun gelmesiyle uyandım doğuma girene kadar zorlandım çünki 2 hastane değiştirdim ama bebeğimi 10 saniye bile kucağımda tutmak görmek çok güzeldi,ondan sonrasında dahada göremedim ben manisadayım bebek İzmir'de

sende toparlayinca hemen gidersiniz bebeginin yanina kuzum

Hepimize büyük geçmiş olsun.Sana da biran evvel bebeğinle kavuşmanı diliyorum canım benimde sancım var bu gece yarım saat arayla geliyor sancılar
Allah kolaylık versin canım sanada tez zamanda sağlıklı sıhhatli bebeğini al kucağına tek avazda kurtar hayırlısıyla

Neden seninle aynı hastahanede değil ki

Allah yardımcımız olsun inşallah canım benim daha var oysaki günüme erken başladı sancılar bekliyorum sıklaşırsa gitcem hastaneye
Belli olmuyo işte zamanı dolmadan da geliyolar. Benim belden çok şiddetli vuruyo bakalım devam ederse bende gidicem sabahı bekleye bilirsem çok daha iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…