Allah yardımcın olsun canım kolay bir doğum olur inşallah sağlıkla gelsin yavrunKızlar ben doğuma giriyorum bana dua edin sezeryan suyum gitmiş bebek kafaso cok yukards
Çok geçmiş olsun sağlıkla afiyetle al bebeğini kucağınaKızlar ben doğuma giriyorum bana dua edin sezeryan suyum gitmiş bebek kafaso cok yukards
Burda yer yokmuş öyle dendi oraya sevkedildiNeden seninle aynı hastahanede değil ki
Kuzumm RABBİM kolaylık versin yeni doğum yapmış bir anne olarak dualarım seninleKızlar ben doğuma giriyorum bana dua edin sezeryan suyum gitmiş bebek kafaso cok yukards
Cocuk cok yukarda dedi strese sokmayalım cokta iri kesin olmason dediKuzumm RABBİM kolaylık versin yeni doğum yapmış bir anne olarak dualarım seninlesancın falan yokmuydu neden sezeryan dediler,bana ilk suni sancı dendi sancım olmayınca suyum baya bş gelince,ama kendi sancım başladı sonradan gerek kalmadı
Çok geçmiş olsun sağlıkla afiyetle al bebeğini kucağına
Kaç kiloymuş benimkisi 3090 doğduCocuk cok yukarda dedi strese sokmayalım cokta iri kesin olmason dedi
Amiin kızlar çok korkuyorum ama geçecek iniallahAllah yardımcın olsun canım kolay bir doğum olur inşallah sağlıkla gelsin yavrun
Çok teşekkürlerHadi sağlıkla gelsin inşallah
Çok geçmiş olsun canım
Kızlar ben doğuma giriyorum bana dua edin sezeryan suyum gitmiş bebek kafaso cok yukards
Aklımdasınızhaber ver canim bizede
hic korkma canim , bir 15-20 dk ya kucaginda olacak yavrun. o ani dusunAklımdasınız
Hiç korkma kuzum bebeğini düşünAmiin kızlar çok korkuyorum ama geçecek iniallah
Çok teşekkürler
Hadi ya biran önce kavuşursun inşaAllah bebişine. Doğum yapıp o geceyi yanlız geçirmek nasıldır bilirim ama bebişini alınca kucağına herşeyi unutuyosun sağlıklı olsunlarda gerisi önemli değilBurda yer yokmuş öyle dendi oraya sevkedildi
Aynen öyle canım sağlıklı sıhhatli gelsinde annesi bğrazdaha bekler artık napalım 9 ay bekledimHadi ya biran önce kavuşursun inşaAllah bebişine. Doğum yapıp o geceyi yanlız geçirmek nasıldır bilirim ama bebişini alınca kucağına herşeyi unutuyosun sağlıklı olsunlarda gerisi önemli değil
Benimde karnım aşağıda ama hâlâ kaburgalarımı deşiyo inşaAllah doğumda sıkıntı olmazCocuk cok yukarda dedi strese sokmayalım cokta iri kesin olmason dedi
Geçecek tatlım bunların hepsi gelip geçicek bebişini kucağına aldığında degermis diceksinAAmiin şimdi imzaları atrım giricem
Kastettiğiniz bez nasıl bir şey acaba, görseli var mı çok merak ettim.o konu benide dusunduruyor , olumsuz birseyi de cagirmak istemedigim den dusunmemeye calisiyorum.
anne kucagina sarilan bebegi tam gogsunde tasimana yardimci olan bezlerden aldim. kolik bebekler de anne temasi cok onemliymis. eskiden nasil sirtlarinda fln tasiyormus anneler bebekleri o hesap.
Günde kaç defa yapıyorsunuz, en çok korktuğum şeylerden biri nasıl yaparım ederim bilmiyorum. Bir youtuber çocuk doktoru her beslenme öncesi diyordu ama bana aşırı geldi. Bir de yenidoğan sadece burundan nefes alırmış, burun temizliğine ekstra önem vermek lazım ama her beslenme öncesi de çok değil mi?Canım bende otribebe var ama ben hepsini sıkmıyorum fazla geliyor yarısını kullanıyorum sonra hortumla çekiyorum. Bir de yatar pozisyonda değil reflü yatağında eğimli iken veriyorum.
Ay sorma iki hafta önce yoktu, yeni çıkmış çok tatlıydı.ayy benim en merak ettigim seylerden biri sac konusubi 28. haftada cok minik saclar gormsutum ozel bir yere ultrosona gitmistik ama sonrasinda kimse gostermedi
hayirli olsun , allah saglikli anali babali bir omur nasip etsin
bende bir sinir durumu vardi son bir kac gundur. sanirim stress yaptim yarin dogum baslicak diye.
Eşim ilişkiye kesinlikle karşı, kati suretle orada bebiş varken olmaz diyorKızlar az önce perine masajını eşim yapmayı denedi. Kendi yapmandan daha rahatsız edici kesinlikle. Bence bu olay pek yapılcak olay değil. Gün içinde bn kendime yaparım sadece fırsat buldukça diye düşünüyorum. Bir de sıcak zeytinyağlı pamuk pressi yaparım. Fazlası bence her iki tarafa da rahatsızlık verici
Sağlıkla kolaylıkla kucağınıza alın inşallahKızlar ben doğuma giriyorum bana dua edin sezeryan suyum gitmiş bebek kafaso cok yukards
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?