2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Kızlar ben doğuma giriyorum bana dua edin sezeryan suyum gitmiş bebek kafaso cok yukards
Kuzumm RABBİM kolaylık versin yeni doğum yapmış bir anne olarak dualarım seninle sancın falan yokmuydu neden sezeryan dediler,bana ilk suni sancı dendi sancım olmayınca suyum baya bş gelince,ama kendi sancım başladı sonradan gerek kalmadı

Cocuk cok yukarda dedi strese sokmayalım cokta iri kesin olmason dedi

Aynen öyle canım sağlıklı sıhhatli gelsinde annesi bğrazdaha bekler artık napalım 9 ay bekledim

Kastettiğiniz bez nasıl bir şey acaba, görseli var mı çok merak ettim.
Canım bende otribebe var ama ben hepsini sıkmıyorum fazla geliyor yarısını kullanıyorum sonra hortumla çekiyorum. Bir de yatar pozisyonda değil reflü yatağında eğimli iken veriyorum.
Günde kaç defa yapıyorsunuz, en çok korktuğum şeylerden biri nasıl yaparım ederim bilmiyorum. Bir youtuber çocuk doktoru her beslenme öncesi diyordu ama bana aşırı geldi. Bir de yenidoğan sadece burundan nefes alırmış, burun temizliğine ekstra önem vermek lazım ama her beslenme öncesi de çok değil mi?
Ay sorma iki hafta önce yoktu, yeni çıkmış çok tatlıydı.
Eşim ilişkiye kesinlikle karşı, kati suretle orada bebiş varken olmaz diyor Ama masaja ok dedi o da bana rahatsız edici geliyor. Kendim bile cesaret edemedim henüz.

Temren canım bahsedilen bez Sling Kanguru diye geçiyor. Ondan bahsediyorlar muhtemelen. Ben de arkadaşımdan alıcam her bebek sevmeyebiliyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…