2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Kaç kiloymuş benimkisi 3090 doğdu
Papatyamelo canım hayırlı olsun öncelikle sağlıkla büyütün bebeğinizi. Ultrasonda en son ölçümde kaç kg denmişti bebeğinizin kilosuna. Çok bir yanılma oldu mu doğum sonrası. Benim bebeğim 4kg a yakın çıkıyorda. Normal doğum için çatım uygunmuş ama kilodan dolayı sıkıntı olabilir demişti doktorum

Teşekkür ederim canım Allah razı olsun,2 hastanedede ultrasonda farklı kilolar çıktı,ama doğum yaptığım hastanede daha yakın çıktı söylendiği
kiloya 3200 gibi denmişti,diğer hastanede 3400 yazıyordu ultrasonda

Doktorlarında dedikleri gibi hemen hemen bi %10luk yanılma payı olmuş sizin bebişte de. bende eksi yönde bir yanılma payı olmasını diliyorum artık rahat bir doğum için

Doktorlarında dedikleri gibi hemen hemen bi %10luk yanılma payı olmuş sizin bebişte de. bende eksi yönde bir yanılma payı olmasını diliyorum artık rahat bir doğum için
Olur olur merak etme ultrason %100 doğruluk göstermiyor doğumun ne zaman hayırlısıyla

Emziren anne çayınıda alayım hoşaf filan içiyorum evet biberona alışmasından çok korkuyorum arada kaşıkla da veriyorum her mamadan önce emziriyorum ama kuzumun ağzına gitmiyo bir şey
Doğru emzirdiğinden emin misin memenin kahverengi kısmının tamamını bebeğin ağzına vermen lazımmış. Daha önce emzirmedim ama eve öyle anlattı. Yoksa bebek memeyi vakumlayamaz dedi. Meme de sütün bittikçe artacak dedi.

Kızlar herkese günaydın doğumdan beri yazamadim inanın her şey o kadar yoğun ki ama hayal ettiğimden daha güzelmiş annelik fırsat buldukça yazılanları okuyorum doğum yapanları tebrik ediyorum, daha bekleyenlere de sağlıklı doğumlar diliyorum.
Doğum sürecimden bahsedeyim biraz bilenler bilir bebisin suyu sınırdaydı riske atmamak adına günümü beklemeyip spinal anestezi ile sezeryan oldum iğne asamasinda sıkıntı yaşamadım aciyor diye çok korkmuştum sonrasında da bas ağrısı vs yaşamadım doğum yaptığım günün akşamına yardımsız yuruyebildim su an kendi isimi görebiliyorum.
Valizde en çok isime yaratanlar
Gecelik depend göğüs pedi göğüs kremi bol lastiği olan büyük çorap ayaklarım ve bacaklarım en az 3 numara büyüdü odemden hastaneye aldığım terligimi bile giyemedim eşimin terliklerinden getirttim hala yoğun odemim var
Bebek için de çok kıyafet kullanmadim 2 günde 3 kıyafet giydik öyle altını çok pisleten çiş kaka gölüne çeviren bi bebek değildi, molfix bizde pisik yapmadı hastanede 2 günde 16 adet kullanmışız. Ben oda süsleme vs yapmadım pişman da olmadım gözüm onları asla görmezdi çünkü şaşkınlıktan

Bu arada sutum tam anlamıyla eve gelince duş aldığimda geldi catlaklar korkunç derecede canımı yakıyor ve önemli bir not bestlak damla candır inanılmaz arttırıyor

Evaante
Kızımın ismi duru, kilosu 3400gr fırsat bulunca güncellersen sevinirim

Maşallah canım rabbim analı balı sağlıklı sıhhatli büyütmeyi nasip etsin Ne güzel anlatmış biz de aklına geldikçe dua et. Sakin bir doğum geçirelim

Kızlar bu sefer doğuruyorum galiba belimse karnımda sancı var ve tuvalettem çıkamıyorum damla.damla gidiyor.yine çiş mi yoksa.suyum mu acaba
Ne yaptın canım nasılsın?; Gerçekleşti mi doğum yoksa

Maşallah canım rabbim analı balı sağlıklı sıhhatli büyütmeyi nasip etsin Ne güzel anlatmış biz de aklına geldikçe dua et. Sakin bir doğum geçirelim
Dua ediyorum herkese canım ama öğrendiğim en önemli sey gerçekten kendimizi korkutmak ya da rahat hissetmek hic bir ise yaramıyormuş anlık gelişiyor her şey Allah sağlıkla sihhatle atlatmayı yavrulariniza kavuşmayı nasip etsin

Göğüs çatlağında tahin yağı kullanan oldu mu kızlar ise yaradı mi ben lansioh almıştım son anda onu kullanıyorum ama bebisin emme zamanı belli olmadığı için çok etki etmiyor silmem gerekiyor hemen normalde yumuşatıyor ama emerken çok aci cekiyorum herkes bir haftaya geçer diyor gerçekten öyle mi acaba geçer mi bu

emim annelerinde kullananlar vardi canim , onlara bir sorsbilirsin

Ben gece uyumadan önce yapıyorum günde bir kez. Diğer türlü fazla olur bence ya bir kez yetiyor bir sıkıntı yok

Canım tekrar gözün aydın. Bezi hastane mi verdi? Kendi bezinizi mi kullandınız? Hastaneninkini kullanırsak bez değişikliği sıkıntı yapar mı diye tedirgin oluyorum. Onların hangi markayı kullandığını bilmiyorum sonuçta.

Dogum yapan guzel anneler gozunuz aydin olsun ne mutlu size .ATLAS guzel haberinj bekliyoruz nihayet geliyo bebito :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…