2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Nasıl desem yani hareketlerini düzenli takip etmiyordum hangi saatte ne kadar vs. Sadece gün sonunda biliyordumki o gün içinde hareketlerni hissetmiştim. Geceleride uyumazdım çoğunlukla takip etmedim ama sabah uyandığımda kendi kendime dedimki ben hiç hissetmedim bugün yaa. Sabahda baya dürttüm ayaklarını bikez hissettim. Kımıldayınca bikaçkez oynatırdı ayaklarını normalde .Ya anne içgüdüsü mü bilmiyorum ama hissettiriyo bişeyin yolunda gitmediğini normalde evhamlı değilimdir ama kurt dÜştü içime

Gözün aydın canım. Maşallah size

Yaa ne guzel insn inanamiyo nasil boyle guzel biseu karnimizda yasadi

Hadi gözün aydın canım Rabbim bağışlasın size evladını. Toparlayinca yaz merakla bekliyorum

Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün

3,5cm kadar suyu kalmış dendi bugün. 5 saattir serumla suni veriyorlar ama kıvrandıran bi sancı yok ebe de şaşırdı nasıl sancın olmaz diye. Yok yani bildiğin .
Canım büyük kızıma doğumum başladığında banada suni sancı verdiler ama gram sancım olmadı haliyle açılmada olmayınca sezeryana alındım.Doktorum bile çok şaşırmıştı nasıl etki etmedi diye sanırım bazı biz gibi bünyelere suni sancı sökmüyor.

Oksitosin aşk hormonu geceleri salgılanıyor. Aslında cinsel ilişki daha da etkili oluyormuş meme masajina nazaran ama hiç cesaretim yok
Hedefe giden her yol mübah diye gece kocama sokuldum ben de adam işten geç geldi yorgunum olmaz diye reddedildim sabah Allah Allah öyle mi dedim hiç hatırlamıyorum diyor

Kızlar göğüsüm taş gibi oldu süt geliyor ama canım baya acıyor emzirirken tahin yağı, gümüş kapak ve lansinoh deniyorum baska öneri var mı

Şişti yüzğ ve gözleri çekik şaşıydı düzeldi şükür

Maşallah çok sevindim inşallah hemen toparlarsım kuzucukk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…