- 9 Mart 2022
- 2.521
- 1.821
- 83
- 40
Strws yapma canim. Allah yardim etsn3,5cm kadar suyu kalmış dendi bugün. 5 saattir serumla suni veriyorlar ama kıvrandıran bi sancı yok ebe de şaşırdı nasıl sancın olmaz diye. Yok yani bildiğin .
uzun süreden kastın ne canım? Benim bugün bebeğim sadece 4 farklı saatlerde oynadı (ben birşeyler yediğimde) onun dışında ne baskı ne sancı ne vurması hiçbir şey yok, normalde hergün aşağı tarafa baskı yapardı sancılarım olurdu.oynamaya başladığında ç
Nasıl desem yani hareketlerini düzenli takip etmiyordum hangi saatte ne kadar vs. Sadece gün sonunda biliyordumki o gün içinde hareketlerni hissetmiştim. Geceleride uyumazdım çoğunlukla takip etmedim ama sabah uyandığımda kendi kendime dedimki ben hiç hissetmedim bugün yaa. Sabahda baya dürttüm ayaklarını bikez hissettim. Kımıldayınca bikaçkez oynatırdı ayaklarını normalde .Ya anne içgüdüsü mü bilmiyorum ama hissettiriyo bişeyin yolunda gitmediğini normalde evhamlı değilimdir ama kurt dÜştü içimeuzun süreden kastın ne canım? Benim bugün bebeğim sadece 4 farklı saatlerde oynadı (ben birşeyler yediğimde) onun dışında ne baskı ne sancı ne vurması hiçbir şey yok, normalde hergün aşağı tarafa baskı yapardı sancılarım olurdu..
Gözün aydın canım. Maşallah sizeKızlarrrrr ben doğurdummmm. Hepinizden Allah razı olsunTek tek cevap veremediğim için kusura bakmayın. Bu arada ben normal doğum yaptım kendimi biraZ toplayım başımdan geçen süreci detaylı şekilde anlatacağım
Öyle tabi sağ salim kavuşalımda. Ama ben bu kadar etkili olduğunu bilmiyodum demin yine yaptım anında kasılmam başladıİnşallah gönlümüzce olur olmazsa da mühim olan sağ salim kavuşmakevde elimiz mememizde gezecez artık
Yaa ne guzel insn inanamiyo nasil boyle guzel biseu karnimizda yasadiKızlarrrrr ben doğurdummmm. Hepinizden Allah razı olsunTek tek cevap veremediğim için kusura bakmayın. Bu arada ben normal doğum yaptım kendimi biraZ toplayım başımdan geçen süreci detaylı şekilde anlatacağım
Hadi gözün aydın canım Rabbim bağışlasın size evladını. Toparlayinca yaz merakla bekliyorumKızlarrrrr ben doğurdummmm. Hepinizden Allah razı olsunTek tek cevap veremediğim için kusura bakmayın. Bu arada ben normal doğum yaptım kendimi biraZ toplayım başımdan geçen süreci detaylı şekilde anlatacağım
EvetMeme uyarimi dogumu tetikleme ozelligine sahip canim
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsünKızlarrrrr ben doğurdummmm. Hepinizden Allah razı olsunTek tek cevap veremediğim için kusura bakmayın. Bu arada ben normal doğum yaptım kendimi biraZ toplayım başımdan geçen süreci detaylı şekilde anlatacağım
Canım büyük kızıma doğumum başladığında banada suni sancı verdiler ama gram sancım olmadı haliyle açılmada olmayınca sezeryana alındım.Doktorum bile çok şaşırmıştı nasıl etki etmedi diye sanırım bazı biz gibi bünyelere suni sancı sökmüyor.3,5cm kadar suyu kalmış dendi bugün. 5 saattir serumla suni veriyorlar ama kıvrandıran bi sancı yok ebe de şaşırdı nasıl sancın olmaz diye. Yok yani bildiğin .
Oksitosin aşk hormonu geceleri salgılanıyor. Aslında cinsel ilişki daha da etkili oluyormuş meme masajina nazaran ama hiç cesaretim yokÖyle tabi sağ salim kavuşalımda. Ama ben bu kadar etkili olduğunu bilmiyodum demin yine yaptım anında kasılmam başladı
Hedefe giden her yol mübah diye gece kocama sokuldum ben de adam işten geç geldi yorgunum olmaz diye reddedildimOksitosin aşk hormonu geceleri salgılanıyor. Aslında cinsel ilişki daha da etkili oluyormuş meme masajina nazaran ama hiç cesaretim yok
Meme masajı Allah ne verdiyse mi yoksa bir usulü var mıOksitosin aşk hormonu geceleri salgılanıyor. Aslında cinsel ilişki daha da etkili oluyormuş meme masajina nazaran ama hiç cesaretim yok
Canım ben 2 3 günde bir cinsel ilişki de deniyorum ama yok gelmeyince gelmiyo demekkiOksitosin aşk hormonu geceleri salgılanıyor. Aslında cinsel ilişki daha da etkili oluyormuş meme masajina nazaran ama hiç cesaretim yok
Hangi erkekmiş o bir kadını reddeder şaşarımHedefe giden her yol mübah diye gece kocama sokuldum ben de adam işten geç geldi yorgunum olmaz diye reddedildimsabah Allah Allah öyle mi dedim hiç hatırlamıyorum diyor
Uykusu çok ağır malesef bebek bütün gece ağlasa duymazHangi erkekmiş o bir kadını reddeder şaşarım
Allaha şükür çok iyim ama göğüslerim taş gibi oldu emziriyorum ama bir mememi kabul etmiyor bakalım onu alıştırmaya çalışcam,deli yaNasılsın kuzum bebeğin ve sen iyi misiniz? Nasıl gidiyor sürecin
Şişti yüzğ ve gözleri çekik şaşıydı düzeldi şükürCanım gözün aydın sağlıkla büyüsün bebişindualarına içtenlikle amin diyorum
Canım tahmini doğum tarihini bebeğin doğduğu tarih olarak güncelle kaydet oluyo öylezekeriya beyaz nedir ya Allah iyiliğini versin güldürdün beni sağlıkla büyüsün Atlas bebek
Maşallah çok sevindim inşallah hemen toparlarsım kuzucukkKızlarrrrr ben doğurdummmm. Hepinizden Allah razı olsunTek tek cevap veremediğim için kusura bakmayın. Bu arada ben normal doğum yaptım kendimi biraZ toplayım başımdan geçen süreci detaylı şekilde anlatacağım
Vay ve uykuya bakUykusu çok ağır malesef bebek bütün gece ağlasa duymaz
kız kurutma makinesinin sesinde uyuyor adam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?