Aynı şeyi düşünüyorum ama artık sezaryen de olsa kabulumAa öyle miiibol bol masaj yapalım ozaman kilo alırsa doğurmak zor olucak diye acele ediyorum yoksa istediği kadar kalabilir
Yani evet ikisini birden yaşamak çok zor inşaAllah zamaninda sağlıklı bir şekilde gelsinler. Travma yaşamadan dönüp geriye baktığımızda güzel şeyler hatırlarız inşaAllah. Benim 2normal doğumum var zaten bunuda normal dogursam benden iyisi yokAynı şeyi düşünüyorum ama artık sezaryen de olsa kabulum41.haftada suni sancıyla acı çekip çekip gelmezse diye de korkuyorum o zaman hem normal hem sezaryen doğum yapmış olcam nerdeyse
İnşallah gönlümüzce olur olmazsa da mühim olan sağ salim kavuşmakYani evet ikisini birden yaşamak çok zor inşaAllah zamaninda sağlıklı bir şekilde gelsinler. Travma yaşamadan dönüp geriye baktığımızda güzel şeyler hatırlarız inşaAllah. Benim 2normal doğumum var zaten bunuda normal dogursam benden iyisi yok
Yok cnm çıkmadı 36+2 de sezeryana girdim ben .ayin 27 sinde doğum yaptimMerhaba bu yorumunuzu gördüm de şimdi ne durumdasınız acaba. Plesanta yukarı çıktı mı ? Ayrıntılı ultrasonda bana da aynı söylendi. Normal doğum yapamayabilirsin denildi ama merak ettim sizi?
Yukarimi çıktı plasenta hadi gözün aydın normal dogummu olacak ne diyor doktor@Bilgemsi mucize bir şekilde benim 36.haftamda yukarı çıktı. Hiç beklemiyordum doğum olcak artık derken şimdi norml günümü bekler oldum
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsünKızlarrrrr ben doğurdummmm. Hepinizden Allah razı olsunTek tek cevap veremediğim için kusura bakmayın. Bu arada ben normal doğum yaptım kendimi biraZ toplayım başımdan geçen süreci detaylı şekilde anlatacağım
37 den oncesini premature sayiyorlar diye biliyorum ama ben 36+2 de doğumu yaptım kizim kuveze girdi ama 24 saati tamamlamadan geri yanımıza geldi.premature saymadilar onu doktorlar .bende anlamadım .Ben 36 haftayı tamamlayınca diye biliyorum. Ben 36+6 da doktorum şu saatten sonra prematüre olmaz istediği zaman gelebilir kuvözde de kalmaz belki oksijen takviyesi gerekebilir demişti. Tabi her hekimin görüşü aynı olmaya biliyor
Aa gözün aydın canım Allah bağışlasın yavrunuKızlarrrrr ben doğurdummmm. Hepinizden Allah razı olsunTek tek cevap veremediğim için kusura bakmayın. Bu arada ben normal doğum yaptım kendimi biraZ toplayım başımdan geçen süreci detaylı şekilde anlatacağım
Rabbim tek avazda kurtarsın canımKızlar dualarınızı bekliyorum. Hastaneye yatışımı verdiler. Gece ve sabah bebeğin hareketlerini pek hissetmeyince eşimle gel bi gidelim doktora ne olur ne olmaz dedim. İyi kide gelmişiz. Bebeğin suyu bitmiş neredeyse. Acil suni sancı ile yatışın verilip doğuma almalıyız denildi . 2 saattir suni sancı takılı ama sancı falan girdiği yok .
Uzun bi süre hissetmediğimi biliyorum. Sabah hastaneye gitmeye yakın kendim dürttüm biraz çok azıcık bi kımıldadı.ama içim rahat etsin istedim. Suyumda ben hiç anlamadım sızıntı şeklinde bile olsa. Yani şöyle her tuvalete gittikten sonra taharet yaptıktan sonra altıma peçete koyardım. O peçete nemli olurdu illaki taharetten dolayı. Demekki sızıntı olarak geldi anlamadımRabbim tek avazda kurtarsın canım
Bebeğin hareketi hiç mi yoktu suyun gelmiş miydi sızıntı şeklinde
Ay gözün aydın maşallah sizeKızlarrrrr ben doğurdummmm. Hepinizden Allah razı olsunTek tek cevap veremediğim için kusura bakmayın. Bu arada ben normal doğum yaptım kendimi biraZ toplayım başımdan geçen süreci detaylı şekilde anlatacağım
Allah analı babalı büyütsün canım. Çok sevindim gözün aydınKızlarrrrr ben doğurdummmm. Hepinizden Allah razı olsunTek tek cevap veremediğim için kusura bakmayın. Bu arada ben normal doğum yaptım kendimi biraZ toplayım başımdan geçen süreci detaylı şekilde anlatacağım
Benim de bu ara azaldı 38+2 deyim. Ne kadar azalması gerek acaba bu soru kafamı çok kurcalıyor. Bazen 1 2 dakik aktif baya sonra 1 2 saat çok az hareket ediyorUzun bi süre hissetmediğimi biliyorum. Sabah hastaneye gitmeye yakın kendim dürttüm biraz çok azıcık bi kımıldadı.ama içim rahat etsin istedim. Suyumda ben hiç anlamadım sızıntı şeklinde bile olsa. Yani şöyle her tuvalete gittikten sonra taharet yaptıktan sonra altıma peçete koyardım. O peçete nemli olurdu illaki taharetten dolayı. Demekki sızıntı olarak geldi anlamadım
uzun süreden kastın ne canım? Benim bugün bebeğim sadece 4 farklı saatlerde oynadı (ben birşeyler yediğimde) onun dışında ne baskı ne sancı ne vurması hiçbir şey yok, normalde hergün aşağı tarafa baskı yapardı sancılarım olurdu..Uzun bi süre hissetmediğimi biliyorum. Sabah hastaneye gitmeye yakın kendim dürttüm biraz çok azıcık bi kımıldadı.ama içim rahat etsin istedim. Suyumda ben hiç anlamadım sızıntı şeklinde bile olsa. Yani şöyle her tuvalete gittikten sonra taharet yaptıktan sonra altıma peçete koyardım. O peçete nemli olurdu illaki taharetten dolayı. Demekki sızıntı olarak geldi anlamadım
3,5cm kadar suyu kalmış dendi bugün. 5 saattir serumla suni veriyorlar ama kıvrandıran bi sancı yok ebe de şaşırdı nasıl sancın olmaz diye. Yok yani bildiğin .Benim de bu ara azaldı 38+2 deyim. Ne kadar azalması gerek acaba bu soru kafamı çok kurcalıyor. Bazen 1 2 dakik aktif baya sonra 1 2 saat çok az hareket ediyor
Ne guzelll masallah darisi tum bekleyenimizeKızlarrrrr ben doğurdummmm. Hepinizden Allah razı olsunTek tek cevap veremediğim için kusura bakmayın. Bu arada ben normal doğum yaptım kendimi biraZ toplayım başımdan geçen süreci detaylı şekilde anlatacağım
Ben yan yatinca falan hemen hareket ediyo.Sen oyle yapinca da mi oynamiyouzun süreden kastın ne canım? Benim bugün bebeğim sadece 4 farklı saatlerde oynadı (ben birşeyler yediğimde) onun dışında ne baskı ne sancı ne vurması hiçbir şey yok, normalde hergün aşağı tarafa baskı yapardı sancılarım olurdu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?