2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Aa öyle miii bol bol masaj yapalım ozaman kilo alırsa doğurmak zor olucak diye acele ediyorum yoksa istediği kadar kalabilir
Aynı şeyi düşünüyorum ama artık sezaryen de olsa kabulum 41.haftada suni sancıyla acı çekip çekip gelmezse diye de korkuyorum o zaman hem normal hem sezaryen doğum yapmış olcam nerdeyse

Aynı şeyi düşünüyorum ama artık sezaryen de olsa kabulum 41.haftada suni sancıyla acı çekip çekip gelmezse diye de korkuyorum o zaman hem normal hem sezaryen doğum yapmış olcam nerdeyse
Yani evet ikisini birden yaşamak çok zor inşaAllah zamaninda sağlıklı bir şekilde gelsinler. Travma yaşamadan dönüp geriye baktığımızda güzel şeyler hatırlarız inşaAllah. Benim 2normal doğumum var zaten bunuda normal dogursam benden iyisi yok

İnşallah gönlümüzce olur olmazsa da mühim olan sağ salim kavuşmak evde elimiz mememizde gezecez artık

Kızlar dualarınızı bekliyorum. Hastaneye yatışımı verdiler. Gece ve sabah bebeğin hareketlerini pek hissetmeyince eşimle gel bi gidelim doktora ne olur ne olmaz dedim. İyi kide gelmişiz. Bebeğin suyu bitmiş neredeyse. Acil suni sancı ile yatışın verilip doğuma almalıyız denildi . 2 saattir suni sancı takılı ama sancı falan girdiği yok .

Kızlarrrrr ben doğurdummmm. Hepinizden Allah razı olsun Tek tek cevap veremediğim için kusura bakmayın. Bu arada ben normal doğum yaptım kendimi biraZ toplayım başımdan geçen süreci detaylı şekilde anlatacağım

Eklentiler

• 4D452BBD-05C5-44A9-9FBB-7D176B043861.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 94
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün oyyy ellere bak tam öpmelik

37 den oncesini premature sayiyorlar diye biliyorum ama ben 36+2 de doğumu yaptım kizim kuveze girdi ama 24 saati tamamlamadan geri yanımıza geldi.premature saymadilar onu doktorlar .bende anlamadım .

Aa gözün aydın canım Allah bağışlasın yavrunu
Merakla bekliyorum doğum hikayeni

Rabbim tek avazda kurtarsın canım
Bebeğin hareketi hiç mi yoktu suyun gelmiş miydi sızıntı şeklinde

Rabbim tek avazda kurtarsın canım
Bebeğin hareketi hiç mi yoktu suyun gelmiş miydi sızıntı şeklinde
Uzun bi süre hissetmediğimi biliyorum. Sabah hastaneye gitmeye yakın kendim dürttüm biraz çok azıcık bi kımıldadı.ama içim rahat etsin istedim. Suyumda ben hiç anlamadım sızıntı şeklinde bile olsa. Yani şöyle her tuvalete gittikten sonra taharet yaptıktan sonra altıma peçete koyardım. O peçete nemli olurdu illaki taharetten dolayı. Demekki sızıntı olarak geldi anlamadım

Allah analı babalı büyütsün canım. Çok sevindim gözün aydın

Benim de bu ara azaldı 38+2 deyim. Ne kadar azalması gerek acaba bu soru kafamı çok kurcalıyor. Bazen 1 2 dakik aktif baya sonra 1 2 saat çok az hareket ediyor

uzun süreden kastın ne canım? Benim bugün bebeğim sadece 4 farklı saatlerde oynadı (ben birşeyler yediğimde) onun dışında ne baskı ne sancı ne vurması hiçbir şey yok, normalde hergün aşağı tarafa baskı yapardı sancılarım olurdu..

Benim de bu ara azaldı 38+2 deyim. Ne kadar azalması gerek acaba bu soru kafamı çok kurcalıyor. Bazen 1 2 dakik aktif baya sonra 1 2 saat çok az hareket ediyor
3,5cm kadar suyu kalmış dendi bugün. 5 saattir serumla suni veriyorlar ama kıvrandıran bi sancı yok ebe de şaşırdı nasıl sancın olmaz diye. Yok yani bildiğin .

Ne guzelll masallah darisi tum bekleyenimize

Ben yan yatinca falan hemen hareket ediyo.Sen oyle yapinca da mi oynamiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…