2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Benim 34. Haftada yalanci kasilmaya denk geldi herhalde ki sanci cikinca alttan bakti hemen acilma var mi diye. Ondan sonra da serum takildi tekrar nst yapildi o zaman bisey cikmaynca tamam bu siradan kasilma korkma dedi

Benim 34. Haftada yalanci kasilmaya denk geldi herhalde ki sanci cikinca alttan bakti hemen acilma var mi diye. Ondan sonra da serum takildi tekrar nst yapildi o zaman bisey cikmaynca tamam bu siradan kasilma korkma dedi
Aman müdahale edeceklerdir çıkmasın sancı daha iyi

Tek yapıyorum ama her dolaptan sonra mola
Kolay gelsn canim valla ben de kalktigimdan beri yemek bulasik mutfak duzenleme sil supur toz al banyo tuvalet. Aktif islere devam :))annem var ams kiyamiyorum dogum yapinca ilk zamanlar tum isler ona kalacak zaten. O da buzdolabina agir yemekler hazirliyor icli kofte manti borek vs )

benimki Nst çekilirken ki oturuş pozisyonunu sevmiyor asla durmuyor fırfır dönüyor. ama gündüz veya gece çektiğim sancıların hiçbirini Nst de yaşamadım. ona rağmen bazı sancılar çıkmıştı. benim doktor rahat, suyun şiddetli ve uzun sancın kanaman gelirse koş gel dedi. Bekliyoruz bakalım.. Ama çok sıkıldım

Bi vakti var onu bekliyo iste canim.Seni anliyorum ama 42ye dek bekleyenleri biliyorum umarim senin oyle olmaz :)

Bana sadece 37. haftada yaptı o da salise sürdü kapalı iyi dedi bence doğal akışına müdahale etmemek için yapmıyorlar benim doktorumdan anladığım o en azından..
Valla benim nst de sancı çıkmıyor kasılmalarım oluyor ama..stres oldum artık kendiliğinden gelmeyecek mi bebek diye yerini nasıl sevdiyse sıpam

Haftaya yeniden kontrol bakalim ne olacak gelmiyo bu nazlı kız

Canım gözün aydın sağlıkla büyüsün bebişin dualarına içtenlikle amin diyorum
Ama şuanda bebeğim zekeriya beyaza benziyoe neden bilmiyorum kızlar bide bu doğum haftalarıno nasıl bebek doğdu olarsk güncelleyeceğiim
Canım tahmini doğum tarihini bebeğin doğduğu tarih olarak güncelle kaydet oluyo öyle zekeriya beyaz nedir ya Allah iyiliğini versin güldürdün beni sağlıkla büyüsün Atlas bebek

Kızlar ya göğüslerimi yumuşatmak için tahin yağıyla masaj yapıyorum ve anında kasılmam başlıyo sizdede oluyomu
Meme ucunu uyarmak oksitosin salgılatıyor canım ben akşamları yapıyordum kasılmalarim oluyordu doktorum bugün günde 3 e çıkar meme ucu masajını dedi aklında bulunsun

gün içinde hareketleri nasıl? Sancıların oluyor mu? Gecelerin nasıl geçiyor

Meme ucunu uyarmak oksitosin salgılatıyor canım ben akşamları yapıyordum kasılmalarim oluyordu doktorum bugün günde 3 e çıkar meme ucu masajını dedi aklında bulunsun
Aa öyle miii bol bol masaj yapalım ozaman kilo alırsa doğurmak zor olucak diye acele ediyorum yoksa istediği kadar kalabilir

gün içinde hareketleri nasıl? Sancıların oluyor mu? Gecelerin nasıl geçiyor
Gündüz gece çok hareketliydi 2 gündür azaldı ama büyüdükleri için sanırım karnım çok sert doktora sordum normal diyor benim doktor da rahat seninki gibi ne desem olur öyle diyor
Gece olsun hiç istemiyorum dönerken canım acıyor uyku bölününce bişeye benzemiyor Allahım kavuştur

Kızlar bu arada bebiş gününü geçirirse ne olacak diye sordum dün doktora doğum öncesi iznim 11 inde bitiyor çünkü ( artık nasıl umudu kestiysem) böyle durumlarda izni uzatıyorlarmış doğum olmadı diye yeni rapor veriyorlarmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…