Benim masaja başladığım gibi oluyo 2gundurBende olmuyo ama idrara sıkısir ve bekletirsem kasilmam oluyo
Aynen yarın 39 oluyorumSen haklisin 39a adim atmssin tetiktesindir
Benim 34. Haftada yalanci kasilmaya denk geldi herhalde ki sanci cikinca alttan bakti hemen acilma var mi diye. Ondan sonra da serum takildi tekrar nst yapildi o zaman bisey cikmaynca tamam bu siradan kasilma korkma dedievet canım normali bekliyorum. doktor ısrarla açıklık muayenesi yapmıyor, geçtiğimiz perşembe kontrolüm vardı nst de sancılarım da çıktı, Salı randevum var bu kez ısrarla isticem açıklık muayenesini. Çünkü iki haftadır kasıklarımda baskı var karnım çok sert günde en az 2-3 kez şiddetli sancılarım oluyor. Hareketleri çok az, gittikçe korkuyorum. Sen nasılsın? Belirtilerin sancıların durumun nasıl?
Meme uyarimi dogumu tetikleme ozelligine sahip canimBenim masaja başladığım gibi oluyo 2gundur
Aman müdahale edeceklerdir çıkmasın sancı daha iyiBenim 34. Haftada yalanci kasilmaya denk geldi herhalde ki sanci cikinca alttan bakti hemen acilma var mi diye. Ondan sonra da serum takildi tekrar nst yapildi o zaman bisey cikmaynca tamam bu siradan kasilma korkma dedi
Uyarıyoda ne tık yok neyse hayırlısı olsunMeme uyarimi dogumu tetikleme ozelligine sahip canim
Kolay gelsn canim valla ben de kalktigimdan beri yemek bulasik mutfak duzenleme sil supur toz al banyo tuvalet. Aktif islere devam :))annem var ams kiyamiyorum dogum yapinca ilk zamanlar tum isler ona kalacak zaten. O da buzdolabina agir yemekler hazirliyor icli kofte manti borek vsTek yapıyorum ama her dolaptan sonra mola
Aynen :)Aman müdahale edeceklerdir çıkmasın sancı daha iyi
benimki Nst çekilirken ki oturuş pozisyonunu sevmiyor asla durmuyor fırfır dönüyor. ama gündüz veya gece çektiğim sancıların hiçbirini Nst de yaşamadım. ona rağmen bazı sancılar çıkmıştı. benim doktor rahat, suyun şiddetli ve uzun sancın kanaman gelirse koş gel dedi. Bekliyoruz bakalım.. Ama çok sıkıldımBenim 34. Haftada yalanci kasilmaya denk geldi herhalde ki sanci cikinca alttan bakti hemen acilma var mi diye. Ondan sonra da serum takildi tekrar nst yapildi o zaman bisey cikmaynca tamam bu siradan kasilma korkma dedi
Bi vakti var onu bekliyo iste canim.Seni anliyorum ama 42ye dek bekleyenleri biliyorum umarim senin oyle olmaz :)benimki Nst çekilirken ki oturuş pozisyonunu sevmiyor asla durmuyor fırfır dönüyor. ama gündüz veya gece çektiğim sancıların hiçbirini Nst de yaşamadım. ona rağmen bazı sancılar çıkmıştı. benim doktor rahat, suyun şiddetli ve uzun sancın kanaman gelirse koş gel dedi. Bekliyoruz bakalım.. Ama çok sıkıldım
Bana sadece 37. haftada yaptı o da salise sürdü kapalı iyi dedi bence doğal akışına müdahale etmemek için yapmıyorlar benim doktorumdan anladığım o en azından..evet canım normali bekliyorum. doktor ısrarla açıklık muayenesi yapmıyor, geçtiğimiz perşembe kontrolüm vardı nst de sancılarım da çıktı, Salı randevum var bu kez ısrarla isticem açıklık muayenesini. Çünkü iki haftadır kasıklarımda baskı var karnım çok sert günde en az 2-3 kez şiddetli sancılarım oluyor. Hareketleri çok az, gittikçe korkuyorum. Sen nasılsın? Belirtilerin sancıların durumun nasıl?
Haftaya yeniden kontrol bakalim ne olacak gelmiyo bu nazlı kızAynen bende salı günü 38+2de girdim dümdüz sancı oysa evde çok fazla kasılma yaşıyorum bende. Hatta geçen gece kesin doğum başladı diye düşünmüştümkız kahvaltımı zaten yapıyorum ekstra nst öncesi mutlaka birşeyler yiyorum iyi çıkmayınca geri yolluyolar çünkü
Canım gözün aydın sağlıkla büyüsün bebişinKizlar selamlar,
Dun dogum gerceklesti, bebisime kavustum. Ikimizde saglikliyiz, benim az biraz sezeryan sizisi var tabii. Bebis bana zerre benzemiyor, ayni babasi :) Bir kere girip hakkinizi helal edin cok iyi hamislik yoldasligi yaptiniz demek istedim. Buradan hepinize cok cok tesekkur ederim arkadasliginiz icin. Dogum yapmamis olanlar, hemen olup bitiyor. Dogum yapmis olanlar, sutunuz bol, bebeginiz istahli olsun.
Sevgiler
Canım tahmini doğum tarihini bebeğin doğduğu tarih olarak güncelle kaydet oluyo öyleAma şuanda bebeğim zekeriya beyaza benziyoe neden bilmiyorumkızlar bide bu doğum haftalarıno nasıl bebek doğdu olarsk güncelleyeceğiim
Meme ucunu uyarmak oksitosin salgılatıyor canım ben akşamları yapıyordum kasılmalarim oluyordu doktorum bugün günde 3 e çıkar meme ucu masajını dedi aklında bulunsunKızlar ya göğüslerimi yumuşatmak için tahin yağıyla masaj yapıyorum ve anında kasılmam başlıyo sizdede oluyomu
gün içinde hareketleri nasıl? Sancıların oluyor mu? Gecelerin nasıl geçiyorBana sadece 37. haftada yaptı o da salise sürdü kapalı iyi dedi bence doğal akışına müdahale etmemek için yapmıyorlar benim doktorumdan anladığım o en azından..
Valla benim nst de sancı çıkmıyor kasılmalarım oluyor ama..stres oldum artık kendiliğinden gelmeyecek mi bebek diye yerini nasıl sevdiyse sıpam
deli yaAma şuanda bebeğim zekeriya beyaza benziyoe neden bilmiyorumkızlar bide bu doğum haftalarıno nasıl bebek doğdu olarsk güncelleyeceğiim
Aynen benim kızda gelmiyoHaftaya yeniden kontrol bakalim ne olacak gelmiyo bu nazlı kız
Aa öyle miiiMeme ucunu uyarmak oksitosin salgılatıyor canım ben akşamları yapıyordum kasılmalarim oluyordu doktorum bugün günde 3 e çıkar meme ucu masajını dedi aklında bulunsun
Gündüz gece çok hareketliydi 2 gündür azaldı ama büyüdükleri için sanırım karnım çok sert doktora sordum normal diyor benim doktor da rahat seninki gibi ne desem olur öyle diyorgün içinde hareketleri nasıl? Sancıların oluyor mu? Gecelerin nasıl geçiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?