2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
kızlar Nst de bebeğin kalp atışı , alttaki neyi gösteriyordu. Alttaki 5 dakikada bir böyle düz çizgi oluyor

Eklentiler

• IMG_20221106_025001.webp
    27,5 KB · Görüntüleme: 89
Canım benim doktorum klinikte çalışıyor. SGK ile anlaşmalı değil. NST için 80 TL ödüyorum. Bence ekstra doktora muayene olmana gerek kalmaz. Ama belli olmuyor işte sırf para için zorlayabilirler. Arayıp sormak lazım.

Ay okurken kalbim sıkıştı. Öyle bir anlatmışsın ki yaşadım resmen. Hadi geçmiş olsun ve tekrardan gözün aydın. Kahvaltıdan doğuma gitmek de çok havalı olmuş

Canım çok sevindim rahat olmasına Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah

Canım fazla sütü düzenli sağ dondurucuya at goguslerin rahatlasın masaj yap ilk günler bebeğe süt fazla geldiği için fazlası içinde kalıyo ve çok acı veriyo
Teşekkürler poncik sağmaya başladım
Canım buzlukta bi süre bekletilmiş beyaz lahana sar. Mastit olmasın
Yarın alayım hemen ,
Canım acaba bebek yanlış tutuyor olabilir mi? Bunlara rağmen geçmiyorsa belki yanlış tutuyordur Atlas
Yanlış tutuyor büyük ihtimalle ağzı cok küçük ve göğüs ucum aşırı büyük şişik ağzına alamıyor
Allah biran önce sağlıklı bir şekilde kavuştursun bütün anneleri inşallah tarifi gerçekten yokmuş bu duygunun

Ay maşallah su gibi doğurmuşsun üstüne maceralı olmuş darısı başımıza
Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah

kızlar Nst de bebeğin kalp atışı , alttaki neyi gösteriyordu. Alttaki 5 dakikada bir böyle düz çizgi oluyor
Canım bayağı uzun süren kasılmaların var açıklığını kontrol ettiler mi?
Kuzum sadece ucunu çekmeye çalışırsa yara yapabilirmiş kahverengi kısmı komple alırsa uca çok baskı olmadığı için daha az acıtırmış. Deneme yanılmaylı öğreneceğiz hepimiz bakalım. oyyy kokla bizim yerimize ensesinden ensesinden :)

Canım benim doktorum henüz nst yapmadı. Önümüzdeki hafta 37. Haftamda istedi. Her doktorun uygulaması farklı oluyor. Hem internette okuduğum hem de burda gördüğüm kadarıyla 32. Haftadan itibaren yapıyor çoğu doktor.
Canım son durumun nedir? İnş çabucak gelir sancıların
Bir sey sormak istiyorum hep kafam karisiyor. 37. Haftayi tamamlayan bebek dogarsa premature sayilmiyo. Bu hangi 37? 37+1 vs olmasi mi 38+0 a ulasmasj mi yoksa 36yi gecince mi .Ornegn benimki 36+5 simdi dogsa premature olur mu olmaz mi ?
Ben 37+ olduğunda prematüre sayılmıyor diye biliyorum.

Ayy evde kahkaha atarak eşime anlattım hikayeni Allah hakkatten hepimize seninki gibi doğum nasip etsin
Çok çok sevindim iyi olmanıza ve bu kadar rahat bir doğum geçirmene
Nst 80 lira mı? Benim hastanede seneler önceki bir yazıda 400-500 diye okumuştum malum benim memorial sorunsalım ben öyleyse dışardan bir yerler bakayım mutlaka. Evin yakınında orta halli bir hastane var. Pazartesi günü bir sorayım bakim nasıl yapıyorlarmış. Teşekkür ederim canım cevabın için

Bildiğim kadarıyla üstteki kalp atışı alttaki sancı.
evet canım sancıymış
Sancın var canım 100 olunca doğum için istenen eşik oluyor sanırım nst hemşiresi öyle demişti bana
Açıklığına baksınlar bence ya
her 9 dakikada gelen bir sancı çıktı, açıklık muayene istedim, açılman yok çatında oldukça dar dedi
Evet canım açıklığa baktılar açıklık yok da çatın çok dar dedi

Canım benim Anadolu sigortadan tamamlayıcı sigorta doğum teminatım var nstyi karşılıyor şimdiye kadar hamilelik ile ilgili hiç bir şeye para vermedim.

ee çatın darsa sezaryen mi planlayacaklar peki?

Ben 8 Kasım salı günü doğurcam inşallah benden önce planlı doğumu olan var mı acaba

Adı mı bu listeden derhal sildirmek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…