2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Kızlar göğüsüm taş gibi oldu süt geliyor ama canım baya acıyor emzirirken tahin yağı, gümüş kapak ve lansinoh deniyorum baska öneri var mı
Canım fazla sütü düzenli sağ dondurucuya at goguslerin rahatlasın masaj yap ilk günler bebeğe süt fazla geldiği için fazlası içinde kalıyo ve çok acı veriyo

Kızlar göğüsüm taş gibi oldu süt geliyor ama canım baya acıyor emzirirken tahin yağı, gümüş kapak ve lansinoh deniyorum baska öneri var mı
Canım acaba bebek yanlış tutuyor olabilir mi? Bunlara rağmen geçmiyorsa belki yanlış tutuyordur Atlas

Yok canım niye keyfimi kaçırasın. Anlayabiliyorum elbette. Bakma saatimiz saatimizi tutmuyor zaten hamilelik böyle birşey. Ama ben de çok komik bir durum var ev işi yapmayı özledim. Artık kendi işimi kendim yapmayı o kadar çok istiyorum ki. Ama biliyorum ki bu geçici bir durum Bu yattığım günleri mumla arayacağım. İki çocukla bir de işe başlayınca bakalım neler olacak

Ben yan yatinca falan hemen hareket ediyo.Sen oyle yapinca da mi oynamiyo
oynamıyordu, hastaneye geldim nst de bebeğin oksijeni düşük görünüyor oksijen verdiler şimdi bana, küçük sancılar çıkıyor, ultrasonda baktı suyu falan iyi sorun yok dedi.

tevafuk mu nedir bilmem benim de bugün doğru dürüst oynamadı mesajını okuyunca ben de eşime dedim kalk bi gidelim diye şimdi hastanedeyiz, ultrasonda herşey yolunda görünüyor Nst de bebeğin oksijeni az gibi dedi doktor, oksijen bağladılar hala Nst sürüyor bekliyoruz

Kızlar yoğun bir gündü tüm geçmişi okuyamadım. Doğuran var mı

Bugün benim de görüş günümdü 36+4te bebiş 47 cm ve 2600 gram olmuş. Doktor çok sağlıklı gördüm her şey yolunda dedi haftaya da ilk defa nstye giricem, biraz heyecanlıyım
Doktor hastanemdeki nst pahalı ise dışarıda nst yaptırıp kendisine gönderebilicemi söyledi. Farklı bir hastanede nst yaptırmak için kadın doğuma muayene randevusu almam gerekir sanırım di mi? Yoksa direkt nst için görüşebilir miyim bir de doğum teminatı içeren sağlık sigortaları nstyi karşılıyor mu acaba biliyor musunuz? Sigorta firmamı arıcam gitmeden ama belki bilen vardır diye sormak istedim. Cevaplar için şimdiden teşekkür ederim

Kızlar hepinizden Allah razı olsun Ben ve bebeğim çok iyiyiz bebeğim yanımda damla damla çıkıyor sütüm ama bebeğim vakumluyor. Koyu yeşil çiş yaptı doktoru normal olduğunu söyledi. Şu anlık sarılığı yok bebeğimin. Sık sık emzir dedi doktor saatte 1 meme veriyorum canı isteyince alıyor istemeyince almıyor. Mememi kendi istediği ile bırakana kadar tutuyorum memede çekmiyorum uyuşa da vakumlamaya devam ediyor

Doğum hikayemi anlatacak olursam da maşallah çok kolay oldu doğumum Rabbim tüm hamile annelere benim ki gibi kolay doğum nasip etsin

Dün öğle saatlerinden itibaren çamaşırım ıslanmaya başladı ama gelen akıntımda renk vardı yeşile dönüktü ama sümüksü değildi dah sıvı. Kontrole geldim ebe baktı 3-4 cm açıklığın var ama aktif gelen bir suyun yok dedi. Açıklığın olduğu için de sancının olması normal dedi. Seni kıvrandıran bir ağrı sağcı oluncaya kadar evine git kıvrandıran sancıların gelirse geri gelirsin dedi. Tamam dedim eve gittim.
Gece boyu sancım vardı ama kıvrandırır gibi değildi. Gece salondaki kanepeye geçip yattım daha rahat ettim.

Sabah eşim geldi yanıma nasılsın falan filan iyiyim dedim. Ama kendimi aşırı aç hissettim. Eşime dedim ki hadi Tekirdağ’a kahvaltıya gidelim Çorlu-Tekirdağ arası 30-35 dakika yolda giderken bana sancı gelmeye başladı ve baktım kıvranıyorum dakika tutum 10 dakika da bir geliyor. Mekana gittik kahvaltı geldi annem ve eşim bana bakıyorlar dedim yiyebildiğiniz kadar hızlı yiyin ben doğuruyorum hemen kalktık hastaneye geldik doktorum gelmiş beni bekliyordu. Nst ye bağladılar beni doktorum dedi ki yeterince sancısı yoksa suni sancı verelim. Dedim ki hocam ben doğuruyorum. Doktor dedi ki akşam 6-7 gibi doğursun bi hastam var ona bakayım duruma göre gelirim dedi.
Doktor gitti bir ebe geldi dedim ki ben doğuruyorum ebe baktı hemen doğum haneye aldılar beni 1 saat sürmedi ben doğurdum. Yaklaşık 5-6 ıkınmada çıktı yavrum kesik atmayacaktı ama bebeğimin kafası çıktıktan sonra 1 sefer daha ıkınmam gerekti bebek rahat çıksın diye küçük bir kesik attı 2 dikişlik.

Şu an bende çok iyiyim çok şükür. Sadece vajimanda biraz ağrım var hepsi o

Hedefe giden her yol mübah diye gece kocama sokuldum ben de adam işten geç geldi yorgunum olmaz diye reddedildim sabah Allah Allah öyle mi dedim hiç hatırlamıyorum diyor
Ahahah benimki de geçen gün göbeğinden üstü çok seksi ama kızım var arada kusura bakma dedi

Ay canım benim taaa zamanında konusuyorduk seninle şimdi ise bebişin doğacak nerdeyse zaman ne çabuk geçmiş Rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
aminn canım aminn evet gerçekten hiç geçmez dediğim günler haftalar aylar geçirdik. Şimdi çok şükür az kaldı süreci tamamladık sayılır yol arkadaşlığımız baki olsun

Tabi canım aynı durum bende de var. İstediğim gibi hareket edeyim. İstediğim gibi işimi yapayım. Yere dökülen bir kırıntıyı bile almak artık eziyet. Geçecek inşallah iki çocuklu hayatı ben de çok merak ediyorum

aminn canım aminn evet gerçekten hiç geçmez dediğim günler haftalar aylar geçirdik. Şimdi çok şükür az kaldı süreci tamamladık sayılır yol arkadaşlığımız baki olsun
Evet sonradan okudum diğer mesajları hastanedeymişsin sanırım inşallah hayırlısıyla sağlıkla alırsın bebişini kucağına.. kız mı erkek mi

Kız bu ne cesaret ebe evine git demiş sen kalkmışsın yola düşmüşsün Neyseki çok. şükür herşey yolunda gitmiş çook sevindim güzel ve kolay bir doğum gerçekleştirmene darısı bizlere inşallah

Hay maşaAllah canım ya darısı başımıza olsun sancını hastahanede cekmeyerek ne iyi etmişsin. Bebişin kaç kiloydu peki bebeğin kilosuda doğumun kolaylığını etkilliyo

Şişti yüzğ ve gözleri çekik şaşıydı düzeldi şükür
Göz koordinasyonu biraz geç sağlanıyor. İlk aylarda şaşılık normal Benim oğlum doğduğu gün burnu kocamandı. Sırf burundu diyebilirim. Sonra normale döndü. Şimdi çok güzel bir burnu var. Canım Allah sana bağışlasın. Yaaa ben de artık kavuşmak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…