2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Kızlar bugun Doktor a gittim çatı muayenesi oldum hiç hissetmedim desem yeridir. Doktor çok güzel normal doğuma uygun dedi. Bebişte 2 hafta da 100 gram almış 3100 gr. Bu çok iyi normal doğum için herşey yolundaymış.İlk doğum olduğu için zamanını bulur erken olmaz dedi yani 27 Kasım gibi. Ya da Aralığın ilk haftasına sarkabilirmiş. Nts girdim sancım çıkmadı.Kendimde EKG ye girdim. Benden haberler bu kadar.

Ben de varım doğurmayan

Canım benim Anadolu sigortadan tamamlayıcı sigorta doğum teminatım var nstyi karşılıyor şimdiye kadar hamilelik ile ilgili hiç bir şeye para vermedim.
Peki teminat olarak hangi teminatından düşüyor canım. Mesela muayeneler ve istenen diğer testler ayakta tedavi teminatından düşüp doğum teminatımı azaltmıyor. Nst de ayakta tedaviden mi düşüyor acaba yoksa doğum teminatından mı bilir misin? Hastanemin doğumu pahalı olduğu için mümkün mertebe doğum teminatına ellemek istemiyorum da.
Evaante gruptan ayrıldı
Ay ilk doğumda bekleniyormuymuş genelde vadesine kadar Haftalarımız çok yakın o zaman. Ben 36+4üm sen kaçsın? Beraber doğurabiliriz

Oyy masallah gozunaydin olsun saglikla büyüsün insallah

Ayy bende biraz üzüldüm hani az kaldı az kaldı diye günler daha da uzaklaşıyor. Hatta 1dogasever bebeğinin elini paylaşmış çok duygulandım.
36+6 dayım canım bugun

Ayy bende biraz üzüldüm hani az kaldı az kaldı diye günler daha da uzaklaşıyor. Hatta @1doğasever bebeğinin elini paylaşmış çok duygulandım.
36+6 dayım canım bugun
Ben de 36+2 deyim
Doktor gün vermeye yanasmiyor
Hersey yolunda beklesin diyor uzaklaşıyor sanki tarih yaklasacaginaa

Ayy hadi inşallah

Ben de 36+2 deyim
Doktor gün vermeye yanasmiyor
Hersey yolunda beklesin diyor uzaklaşıyor sanki tarih yaklasacaginaa
Sorma banada öyle geliyor. Çok duygusaldım bugun ah bu hormanlar. Dedim daha ayın 5 i neredeyse 3 hafta var belki daha fazla. Eşimde diyor ki sağlıklı olsun bırak kalsın içerdeAma ben ayaklarını, yanaklarını ısırmak istiyorumSabırsızım....

Ya öyleyse tabi ki dışarda yaptır. Boşuna o kadar para verme.

Aynen sabırsızım bende bir an önce kavuşmak istiyorum
Benim esimde kalsin daha iyi olacaksa diyor da iste bakalim bir daha ki kontrole gun belirlemek istiyorum.. doktoru darlayacagim bu sefer

Valla kahvaltı kısmında yok artık dedim ama maşallah güzel bir doğum olmuş darısı diğerlerinin başına

Benim durum salı günü netleşecek, ama sezeryan olursa cuma günü olacak sanırım 11.11

Geçmiş olsun Nstde oksijen azlığı nasıl anlaşılıyor, bir değer bebeğin kalp atışı bir değer kasılma.

Canım biraz sağıp göğüsünü boşalt ve bebeğin kahverengi kısmın tamamını almasını sağla diğer türlü çok acır. Bir iki güne alışır halledersiniz inşallah

Artık geceleri rahat uyuyamadığım için bayağı uykusuz kaldım şu sıralar. Dün neredeyse hiç uyuyamadım, bir ara gözüm dalmış uyandım ki tüm vücudum titriyor sanki ama uyku sersemi olduğum için ne olduğunu anlayamadan geri uyumuşum yarım yamalak hatırlıyorum. Sanırım uzun süren uykusuzluk yüzünden çarpıntı tuttu, benzer bir şey yaşayan var mı?

Canım biraz sağıp göğüsünü boşalt ve bebeğin kahverengi kısmın tamamını almasını sağla diğer türlü çok acır. Bir iki güne alışır halledersiniz inşallah
Asla almıyorki almıyor değil aslında alamıyor göğüs ucum aşırı büyük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…