Ben de varım doğurmayanHala doğurmayanların listesini çıkardım(Ben dahil)
@Spicelover
@mauve
@pembeumutyildizi
@Sudee2323
@LoBeLYa
@adehussG
@Mamacitaa
@sirinlers
@Kararliii
@kzlrgn05
@Mekap
@TheSweetWitch
B benimadimumut
@BirEfsanEmine
K kgm
@Emine1990
@calikusu_ist
@CnnTncrr
@navicula
@Peterpanik
@karakalem340
@NurSu-14Ocak
@pr3nses21
@Anksiyeteli
Pigment
Temren
@jasminnnn
@ezgi0071
@simgem35
MaviNAZLI
Katre_g
@virginiastat
Aralarında planlı sezaryenleri bekleyenler var. Kalanlar da normal doğumu bekliyor.
@uykusuzuykulu canım gözünaydın doğum yapmışsın ama tablodaki bilgileri müsait olduğunda iletir misin?
Peki teminat olarak hangi teminatından düşüyor canım. Mesela muayeneler ve istenen diğer testler ayakta tedavi teminatından düşüp doğum teminatımı azaltmıyor. Nst de ayakta tedaviden mi düşüyor acaba yoksa doğum teminatından mı bilir misin? Hastanemin doğumu pahalı olduğu için mümkün mertebe doğum teminatına ellemek istemiyorum da.Canım benim Anadolu sigortadan tamamlayıcı sigorta doğum teminatım var nstyi karşılıyor şimdiye kadar hamilelik ile ilgili hiç bir şeye para vermedim.
Hala doğurmayanların listesini çıkardım(Ben dahil)
@Spicelover
@mauve
@pembeumutyildizi
@Sudee2323
@LoBeLYa
@adehussG
@Mamacitaa
@sirinlers
@Kararliii
@kzlrgn05
@Mekap
@TheSweetWitch
B benimadimumut
@BirEfsanEmine
K kgm
@Emine1990
@calikusu_ist
@CnnTncrr
@navicula
@Peterpanik
@karakalem340
@NurSu-14Ocak
@pr3nses21
@Anksiyeteli
Pigment
Temren
@jasminnnn
@ezgi0071
@simgem35
MaviNAZLI
Katre_g
@virginiastat
Aralarında planlı sezaryenleri bekleyenler var. Kalanlar da normal doğumu bekliyor.
@uykusuzuykulu canım gözünaydın doğum yapmışsın ama tablodaki bilgileri müsait olduğunda iletir misin?
Ay ilk doğumda bekleniyormuymuş genelde vadesine kadarKızlar bugun Doktor a gittim çatı muayenesi oldum hiç hissetmedim desem yeridir. Doktor çok güzel normal doğuma uygun dedi. Bebişte 2 hafta da 100 gram almış 3100 gr. Bu çok iyi normal doğum için herşey yolundaymış.İlk doğum olduğu için zamanını bulur erken olmaz dedi yani 27 Kasım gibi. Ya da Aralığın ilk haftasına sarkabilirmiş. Nts girdim sancım çıkmadı.Kendimde EKG ye girdim. Benden haberler bu kadar.
Yoksa bu bir işaret de gruptan ilk ayrılan sen mi olacaksınBen de varım doğurmayan
Oyy masallah gozunaydin olsunKızlarrrrr ben doğurdummmm. Hepinizden Allah razı olsunTek tek cevap veremediğim için kusura bakmayın. Bu arada ben normal doğum yaptım kendimi biraZ toplayım başımdan geçen süreci detaylı şekilde anlatacağım
Ayy bende biraz üzüldüm hani az kaldı az kaldı diye günler daha da uzaklaşıyor. HattaPeki teminat olarak hangi teminatınsan düşüyor canım. Mesela muayeneler ve istenen diğer testle ayakta tedavi teminatından düşüp doğum teminatımı azaltmıyor. Nst de ayakta tedaviden mi düşüyor acaba yoksa doğum teminatından mı bilir misin? Hastanemin doğumu pahalı olduğu için mümkün mertebe doğum teminatına ellemek istemiyorum da.
Evaante gruptan ayrıldı
Ay ilk doğumda bekleniyormuymuş genelde vadesine kadarHaftalarımız çok yakın o zaman. Ben 36+4üm sen kaçsın? Beraber doğurabiliriz
11 Kasım var 17 Kasım var birinin 7 Kasım'di ama kimin hatırlayamadimBen 8 Kasım salı günü doğurcam inşallahbenden önce planlı doğumu olan var mı acaba
Ben de 36+2 deyimAyy bende biraz üzüldüm hani az kaldı az kaldı diye günler daha da uzaklaşıyor. Hatta @1doğasever bebeğinin elini paylaşmış çok duygulandım.
36+6 dayım canım bugun
Canım senin bilgilerin tabloda yok hepsini yazabilir misinBen de varım doğurmayan
Ayy hadi inşallahPeki teminat olarak hangi teminatından düşüyor canım. Mesela muayeneler ve istenen diğer testler ayakta tedavi teminatından düşüp doğum teminatımı azaltmıyor. Nst de ayakta tedaviden mi düşüyor acaba yoksa doğum teminatından mı bilir misin? Hastanemin doğumu pahalı olduğu için mümkün mertebe doğum teminatına ellemek istemiyorum da.
Evaante gruptan ayrıldı
Ay ilk doğumda bekleniyormuymuş genelde vadesine kadarHaftalarımız çok yakın o zaman. Ben 36+4üm sen kaçsın? Beraber doğurabiliriz
Sorma banada öyle geliyor. Çok duygusaldım bugun ah bu hormanlar. Dedim daha ayın 5 i neredeyse 3 hafta var belki daha fazla. Eşimde diyor ki sağlıklı olsun bırak kalsın içerdeBen de 36+2 deyim
Doktor gün vermeye yanasmiyor
Hersey yolunda beklesin diyor uzaklaşıyor sanki tarih yaklasacaginaa
Ya öyleyse tabi ki dışarda yaptır. Boşuna o kadar para verme.Canım benim doktorum henüz nst yapmadı. Önümüzdeki hafta 37. Haftamda istedi. Her doktorun uygulaması farklı oluyor. Hem internette okuduğum hem de burda gördüğüm kadarıyla 32. Haftadan itibaren yapıyor çoğu doktor.
Canım son durumun nedir? İnş çabucak gelir sancıların
Ben 37+ olduğunda prematüre sayılmıyor diye biliyorum.
Ayy evde kahkaha atarak eşime anlattım hikayeniAllah hakkatten hepimize seninki gibi doğum nasip etsin
Çok çok sevindim iyi olmanıza ve bu kadar rahat bir doğum geçirmene
Nst 80 lira mı? Benim hastanede seneler önceki bir yazıda 400-500 diye okumuştummalum benim memorial sorunsalım ben öyleyse dışardan bir yerler bakayım mutlaka. Evin yakınında orta halli bir hastane var. Pazartesi günü bir sorayım bakim nasıl yapıyorlarmış. Teşekkür ederim canım cevabın için
Aynen sabırsızım bende bir an önce kavuşmak istiyorumSorma banada öyle geliyor. Çok duygusaldım bugun ah bu hormanlar. Dedim daha ayın 5 i neredeyse 3 hafta var belki daha fazla. Eşimde diyor ki sağlıklı olsun bırak kalsın içerdeAma ben ayaklarını, yanaklarını ısırmak istiyorum Sabırsızım....
Valla kahvaltı kısmında yok artık dedim ama maşallah güzel bir doğum olmuş darısı diğerlerinin başınaKızlar hepinizden Allah razı olsunBen ve bebeğim çok iyiyiz bebeğim yanımda damla damla çıkıyor sütüm ama bebeğim vakumluyor. Koyu yeşil çiş yaptı doktoru normal olduğunu söyledi. Şu anlık sarılığı yok bebeğimin. Sık sık emzir dedi doktor saatte 1 meme veriyorum canı isteyince alıyor istemeyince almıyor. Mememi kendi istediği ile bırakana kadar tutuyorum memede çekmiyorum uyuşa da vakumlamaya devam ediyor
Doğum hikayemi anlatacak olursam da maşallahçok kolay oldu doğumum Rabbim tüm hamile annelere benim ki gibi kolay doğum nasip etsin
Dün öğle saatlerinden itibaren çamaşırım ıslanmaya başladı ama gelen akıntımda renk vardı yeşile dönüktü ama sümüksü değildi dah sıvı. Kontrole geldim ebe baktı 3-4 cm açıklığın var ama aktif gelen bir suyun yok dedi. Açıklığın olduğu için de sancının olması normal dedi. Seni kıvrandıran bir ağrı sağcı oluncaya kadar evine git kıvrandıran sancıların gelirse geri gelirsin dedi. Tamam dedim eve gittim.
Gece boyu sancım vardı ama kıvrandırır gibi değildi. Gece salondaki kanepeye geçip yattım daha rahat ettim.
Sabah eşim geldi yanıma nasılsın falan filan iyiyim dedim. Ama kendimi aşırı aç hissettim. Eşime dedim ki hadi Tekirdağ’a kahvaltıya gidelimÇorlu-Tekirdağ arası 30-35 dakika yolda giderken bana sancı gelmeye başladı ve baktım kıvranıyorum dakika tutum 10 dakika da bir geliyor. Mekana gittik kahvaltı geldi annem ve eşim bana bakıyorlar dedim yiyebildiğiniz kadar hızlı yiyin ben doğuruyorum hemen kalktık hastaneye geldik doktorum gelmiş beni bekliyordu. Nst ye bağladılar beni doktorum dedi ki yeterince sancısı yoksa suni sancı verelim. Dedim ki hocam ben doğuruyorum. Doktor dedi ki akşam 6-7 gibi doğursun bi hastam var ona bakayım duruma göre gelirim dedi.
Doktor gitti bir ebe geldi dedim ki ben doğuruyorum ebe baktı hemen doğum haneye aldılar beni 1 saat sürmedi ben doğurdum. Yaklaşık 5-6 ıkınmada çıktı yavrumkesik atmayacaktı ama bebeğimin kafası çıktıktan sonra 1 sefer daha ıkınmam gerekti bebek rahat çıksın diye küçük bir kesik attı 2 dikişlik.
Şu an bende çok iyiyim çok şükür. Sadece vajimanda biraz ağrım var hepsi o
Benim durum salı günü netleşecek, ama sezeryan olursa cuma günü olacak sanırım 11.11Hala doğurmayanların listesini çıkardım(Ben dahil)
@Spicelover
@mauve
@pembeumutyildizi
@Sudee2323
@LoBeLYa
@adehussG
@Mamacitaa
@sirinlers
@Kararliii
@kzlrgn05
@Mekap
@TheSweetWitch
B benimadimumut
@BirEfsanEmine
K kgm
@Emine1990
@calikusu_ist
@CnnTncrr
@navicula
@Peterpanik
@karakalem340
@NurSu-14Ocak
@pr3nses21
@Anksiyeteli
Pigment
Temren
@jasminnnn
@ezgi0071
@simgem35
MaviNAZLI
Katre_g
@virginiastat
Geçmiş olsun Nstde oksijen azlığı nasıl anlaşılıyor, bir değer bebeğin kalp atışı bir değer kasılma.tevafuk mu nedir bilmem benim de bugün doğru dürüst oynamadı mesajını okuyunca ben de eşime dedim kalk bi gidelim diye şimdi hastanedeyiz, ultrasonda herşey yolunda görünüyor Nst de bebeğin oksijeni az gibi dedi doktor, oksijen bağladılar hala Nst sürüyor bekliyoruz
Canım biraz sağıp göğüsünü boşalt ve bebeğin kahverengi kısmın tamamını almasını sağla diğer türlü çok acır. Bir iki güne alışır halledersiniz inşallahTeşekkürler poncik sağmaya başladım
Yarın alayım hemen ,
Yanlış tutuyor büyük ihtimalle ağzı cok küçük ve göğüs ucum aşırı büyük şişik ağzına alamıyor
Allah biran önce sağlıklı bir şekilde kavuştursun bütün anneleri inşallah tarifi gerçekten yokmuş bu duygunun
Canım bayağı uzun süren kasılmaların var açıklığını kontrol ettiler mi?
Kuzum sadece ucunu çekmeye çalışırsa yara yapabilirmiş kahverengi kısmı komple alırsa uca çok baskı olmadığı için daha az acıtırmış. Deneme yanılmaylı öğreneceğiz hepimiz bakalım. oyyy kokla bizim yerimize ensesinden ensesinden :)
Asla almıyorki almıyor değil aslında alamıyor göğüs ucum aşırı büyükCanım biraz sağıp göğüsünü boşalt ve bebeğin kahverengi kısmın tamamını almasını sağla diğer türlü çok acır. Bir iki güne alışır halledersiniz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?