- 4 Kasım 2016
- 1.375
- 1.958
- 133
Canım benim ilk doğumumda özel hastanede hemşireler resmen azarladı beni doğru düzgün gelip ilgilenmediler. Biraz nasip kısmet meselesi. Bir de her şekilde gelip geçiyor takılma fazla.Kizlar ya devlet hastanesinde dogurcam ilk defa ve korkuyorum hep devlet hastanesini kotuluyolar . Şoyle davraniyolar ypk boyle oluyoDoktorumdan memnunum ama iş ebelerde bitiyo. Bi de tabi seZeryan olursam doktorum ilgilenecek gerci doktorum da anlayisli guler yuzlu seviyorum . Ben kucuk bi ildeyim ve baska hastane yok ne devlet ne özel ( stres kaygi aldi beni
Bana ameliyat esnasında gerek kalmadı ama iki gün içinde 11 den 8 e düştü kan değerlerim o yüzden dün 2 ünite kan verdiler. O yüzden korkma sonradan bile olsa insan toparlıyor gerçekten. Bugün 3.günüm ve sadece dikiş ağrım kaldı.Sağol canım biz de şimdi kan bulma telaşındayız bakalım. İnşallah gerek olmaz ama.
Benimkide eline telefonu alınca telefonun tersiyle vurasım geliyorKızlar günaydın. Sizin çevrenizde de münasabetsiz insan çok mu? Görüşmüyorum çoğu ile ama telefon ile yetiyorlar. Görüştüklerime zaten cevap veriyorum . Neymiş bunlar iyi günlerin, sen dur daha bebek gibi gelsin bütün hayatını-enerjini alacak, eşinle karı-koca hayatın bitecek gazı, kakası, maması evin içinde çıldıracaksın. Bu lafları ettiniz ne oldu şimdi ne geçti elinize yani çok gerildim. Hiç bişey eskisi gibi olmayacak senin hayatın bittiAklıma geldikçe sinirleniyorum. Sahiden böyle mi ya? Bebeğim Akıl noksansız aza noksansız sağlıklı gelsin de gerisi olur gider diye düşünüyorum tabiki kolay değil ama bir can geliyor.Eşime de ayaklarımı ovuver şunu yapıver diyince gönülsüzce yapıyor bu aralar o da bi tuhaflaştı. Bugun hava da kapalı. Canım sıkılıyor
Benim durum daha vahimCanım bu biraz insanın elinde. Yani tüm hayatını çocuğa endeksleyip kendini ve eşini ikinci plana atarsan dedikleri gibi olur. Fakat ben oğlumda özellikle kendimle de ilgilendim, kocamla da, gezmem, tozmamla da hatta yazmıştım da buraya dört aylık bebekle 12 saat otobüs yolculuğu bile yaptım ben. Tabii biraz çocuğun karakteri ile de alakası var bunların benimkiler maşallah huzursuz ve sürekli ağlayan bebekler değil ama bebeğin öyle olsa bile o da sonsuza kadar sürmüyor. Yani gönlünü ferah tut ve hep iyiyi çağır. Yemesi, kakası konusu da yani kendi yaptıkların gözüne batmıyor ve normal geliyorsa onu da aynı şekilde göreceksin. Sadece şimdilik bize ihtiyaçları var ve anneleri olarak onlara bakmak görevimiz sadece gaz en zoru onunla ilgili önerilerimi deH a p p y e yazmıştım geçmişte var o önerileri uygulayabilirsin çünkü gaz biraz zor ama dediğim gibi hepsi geçiyor ve büyüyorlar bu yüzden sıkma canını ve tadını çıkar sadece
Geçmiş olsun kuzumBende yanımdayım böyle odanın içinde
Ayyy saglikla gelsinGunaydin kizlar. Doktor yatisimi verdi. Geliyo insallah minnosum. Dua edin
Evet canim bir kaç defa olduCanim duzenli mi en onemlisi o. Birinci şart duzenli kasilma olmasi. Digeri ise belden alt karina yayilan sanci ve karinda toplanma hisleri.
Nişan gelme su gelme herkeste olmayabiliyo baslangictq
Hayırlı olsun tatlımGunaydin kizlar. Doktor yatisimi verdi. Geliyo insallah minnosum. Dua edin
Ay canım ya gene beni güldürmeyi başardın.Benim durum daha vahim
Elin taksicisi bilene karışıyor
Ben nerelere söylenim
Adam diyorki abla yanlış anlama her emdikten sonra çay kaşığıyla su ver diyor ağzındaki kalsiyum gidiyormuş büyüyünce dişleri çürümüyormuş
Sonunda gün aldın mı canım. Hadi hayırlı olsun şimdiden.Slm kizlar
Bebito iyi
3.320 gram olmus
37+0 dayız
Normal şartlarda 20 25 kasima bekletmek istiyordu
Fakat nst de sancılar cikti
Haftaya cuma ya gün verdi
Beni bir heyecan bastı simdiden
Eşimede kömürcümü hamurcumu diye sordu eşim afalladi ne diyorsun abi sen dedi kızmı erkekmi diyorAy canım ya gene beni güldürmeyi başardın.Seni alkışlıyorum Taksiciye bittim resmen. İdolüm kendisi şu andan itibaren
İnşallah inşallah canımnavicula Canım yıpratma kendini lütfen. Bak benim oğlum 30 gün kaldı kuvözde. Ağır tedavi gördü. Birkaç güne kavuşacaksın inşallah kuzuna.
Ayyy kahkahalarla gülüyorumEşimede kömürcümü hamurcumu diye sordu eşim afalladi ne diyorsun abi sen dedi kızmı erkekmi diyor
Dua ediyorum bir daha denk gelmesin diyeAyyy kahkahalarla gülüyorumBazen böyleleri de lazım eğlenmek için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?