2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Canım benim ilk doğumumda özel hastanede hemşireler resmen azarladı beni doğru düzgün gelip ilgilenmediler. Biraz nasip kısmet meselesi. Bir de her şekilde gelip geçiyor takılma fazla.

Sağol canım biz de şimdi kan bulma telaşındayız bakalım. İnşallah gerek olmaz ama.
Bana ameliyat esnasında gerek kalmadı ama iki gün içinde 11 den 8 e düştü kan değerlerim o yüzden dün 2 ünite kan verdiler. O yüzden korkma sonradan bile olsa insan toparlıyor gerçekten. Bugün 3.günüm ve sadece dikiş ağrım kaldı.

Benimkide eline telefonu alınca telefonun tersiyle vurasım geliyor
Yandan yandan bakınca şirinleşip bebek kiyafetlerine baktığını görünce iyimser moda giriyorum geceleri sadece emzirme saatinde beni kaldırıyor
Gündüzleri o dedikleri haldeyim
Etrafimdan biri böyle derse kendi mutsuzluklari yani kendileri yaşadı diye herkes o durumda olacak zannediyorlar kaka mama gaz hepsi bebeğe göre olmalı sinirlendirmemek lazım yoksa huysuzlasiyorlar onlarda sonuçta bilmedikleri bir dünyaya geldiler adapte olmaya çalışıyorlar

Benim durum daha vahim
Elin taksicisi bilene karışıyor
Ben nerelere söylenim
Adam diyorki abla yanlış anlama her emdikten sonra çay kaşığıyla su ver diyor ağzındaki kalsiyum gidiyormuş büyüyünce dişleri çürümüyormuş

Canim duzenli mi en onemlisi o. Birinci şart duzenli kasilma olmasi. Digeri ise belden alt karina yayilan sanci ve karinda toplanma hisleri.
Nişan gelme su gelme herkeste olmayabiliyo baslangictq
Evet canim bir kaç defa oldu
Nst de cikti
Ama fazla değilmiş
Gun verdi insallah öncesinde olmaz dogum

Ay canım ya gene beni güldürmeyi başardın. Seni alkışlıyorum Taksiciye bittim resmen. İdolüm kendisi şu andan itibaren

navicula Canım yıpratma kendini lütfen. Bak benim oğlum 30 gün kaldı kuvözde. Ağır tedavi gördü. Birkaç güne kavuşacaksın inşallah kuzuna.
İnşallah inşallah canım yavrum çıkana kadar ben de kendimi toparlamış olurum hem daha iyi ilgilenirim diye kendimi avutuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…