2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Canım üzme kendini. Esin idare edecek sen değil. Sen hamile halinle onun ailesini yeterince idare etmişsin. Anneni olduğu gibi kabul etmeyi denesin. Sırf bu yüzden ne kendi annemi ne de kayinvalidemi istiyorum. Doğum yarın ve ikisi de akşam gelecek. İşimi yaparken süründüm bazı günler belki ama kafam rahattı. Doğumdan sonra da kendimi toparlayinca kimseyi istemiyorum.

İnşallah canım durumu iyiye gidiyormuş
Bunalttılar artık herkes bir yandan. Her kafadan ayrı ses. Aslıjda doğumdan önce bende kimseyi istemedim. Dedim ki dinleneyim zaten çok yoruldum işyerinde, çok stresli günler yaşadım. Ama bazı sounlar çıktı eşim bikaç günlüğüne gelmeleri lazım iyi olur dedi. Kıramadım. O bir kaç gün birkaç haftaya çıktı. Eşim işe gitti ben evde gerildim. Kayınvalidem mesela sadece ana yemeği yaptı diyelim, ben O halimle akşam yemeğinin yanına piavı salatası çorbası ne varsa yaptım kaç kere. Baktım olacak gibi değil, düşünen yok bıraktım bende. Göbeğim büyüdü evde yabancı erkek rahat edemedim, gittim yattım yatak odasında saatlerce. Sonrada hareket etmiyor oldu adım. Dışarı çıkayım dedim az yürüyordum yoruluyordum, kayınvalideme kaç kere gel dolaşalım hava al dedim yok sen git dedi. Tek başıma çıkamadım. Alınacaklar şeyler vardı gel istersen gezeriz dedim, anneni çağır dedi. Sonrada arkamdan eşime annesi bakacakmış öyle söyledi demiş. Ona kızmış. E herhalde annem bakacak doğumdan önce gelemddi kadın, doğumdan sonra bari gelsin. Hem kimsesi yok demesinler. Demiştim doğumdan sonra annemde gelir diye. Yorulmasın diye iş yaptırmadım, onu şikayet etmiş eşime. Ya o halimle hazırladığı
yemeğimi yeyip sonra şikayet etmeleri çok üzdü beni. Sürekli gerildim. Ne buraya ne başka yere yszdım büyüktür dedim. Şimdi eşim en ufak şeyde şikayete başladı. Aslında anlatacak o kadar çok şey var ki ne kendimi tam anlatabilirim ne burası doğru yer.

Valla bir erkegn kayinvalidesiyle evde olmasindan daha zor olan kadinin kayinvalidesiyle evde olmasi cunku erkek cogu saat işte ve eve gelince koseye cekilebilir dinlenebilir. Biz kadinlar oyle miyiz evin icinde beraber biseyler yapmaya maruzuz. Kayinvaliden az kalacaksa sabret canim yaa.

Sizede cok gecmis olsun.zor bi surecteyiz.bekle bekle bunu yasa hic olmadi ama allah beterinden korusun insallah saglikla alicaz yavrularimizi kucagimjza..eve geldik ama eksik gibiyim.karnim bos elim bos cok can sikici bi durum..hastane makinasi bizdede ise yaramadi cik zorladim diye yara bile oldu hafiften.@okuryazar sagolsun elle sag dedi.denedim en azindan masaj gibi oldu damla cikti ve su an makinayla sagiyorum cikiyor.pes etmeyin sagin bol bol.cogaliyor gittikce.bide resimleri varsa sagarken bakin.ben hep baktim onu dusundum.insallah iyi haberleri paylasicaz birbirimjze

38haftalik..tam yanimiza verdiler sonrasinda nefesinde hirilti goruldu hizli nefes alip vermesi varmis hemen aldilar.cigerlerinde su varmis o yuzden kuvoze koyup nefesi duzenlememiz gerek dediler.elimiz kolumuz bagli aldilar bebegi..sali gorus gunuydu her yani kablo dolu baglamislar yatiyor kuzum oyle cok kotu oldum..ama iyi olucak insallah bekliyorum guzel haberini iste..sizin daha zor gecmis insallah bundan sonrasi kolay gecer..allah hepsine saglik versin ayirmasin bi daha bizi

N diyeyim hamile insana neler yaşatıyorlar. Bu kadar dusuncesizlik olmaz. Sana tavsiyem eşine cephe almadan güzel güzel konuş. Duygularını, ne hissettiğini anlat. Yoksa erkekler anlamaz. Görünen o ki kaynanan da az degil. Madem öyle sen de eşinle alttan alttan hallet. İnsanlara anladığı dilden konuşacaksın. Dürüst olayım, saygılı olayım derken olan bize oluyor. Böyle destek olacaklarsa hiç olmasınlar. Kayinvalidemin yüzüne söyledim hastanede annenin kız kardeşi ya da annesi kalmalı. İlk dogumumda onun yanında gaz cikaramadigim için mahvoldum. Bu sefer kesinlikle evde kalacak. Çocuğa bakarsın dedim.

zaten zor zamanlar geciriyoruz birde bu olanlae insani daha da yipratiyor.
Benim nacizane tavsiyem , yaz kuzum bos bir deftere veya kagida. icinde tutma.
Benim boyle sorunlarim olmadi ama dogum travmatikdi bende o yasadiklarimi gucum oldukca yaziyorum. birine anlatmis gbi rahatliyorum

Ben o şekilde doğum yaptım, suni sancı verdiklerinde açılmam yoktu, sancımda yoktu.

3-4 günde bir gidiyorum doktora camım yarın yine gideceğim bebeğin kilosuna durumuna göre karar vereceğiz 3 buçuk civarı kilosu normal doğuma uygun ama gelmiyor işte
İnşallah senin bebiş bu kadar bekletmez canım

Valla öyle gelmeyince gelmiyor işte rahatlari yerinde galiba içerde

Lohusa olan sensin sen kimle rahat edeceksen seninle elbette o kalmalı.Annende bir yaştan sonra kendini degistirecek hali yok ama eşinin evlat ve eş hatri için susma hakkını kullanması gerekir.Cogu kayınvalide damat iliskisi bu doğum süreçlerinde bozuluyor.Esinden boşanma fikrine götürecek ne oldu seni bilmiyorum ama biraz kendini rahatlatmaya çalış.Bunlar olağan şeyler sen keyfini çıkar bebeğinin.İnan herşey unutuluyor,düzeliyor,geciyor

İnşallah bir an önce kavuşuruz bebeklerimize resimlerine baktıkça çok ağlıyorum diye bakamıyorum sütüm daha da kaçmasın diye evde hangi makineyle sağıyorsun canım?

Olsun tatlım sağlıklı olsunlar da. Ben oğlumda yenidoğan kıyafetlerini 3 ay sonra giydirebilmiştim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…