2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Kızlar ben de sabretmeye çalışıyorum son günler diye. Malum doğum öncesi yollayacağım annemleri. Doğum mu yapacam ameliyata mı gireceğim umurlarında değil zaten. Biz kan bulmaya çalışıyoruz gelmiş internetten aldığı ilaçları gösteriyor annem bana eşim telefonla insanlarla konuşurken. Hiç sormuyorlar naptınız bulabildiniz mi diye. Sabah da bebeğin eşyalarını düzenliyorum son kez açtım müziği huzurlu huzurlu. Malum yeni yeni kalkıyorum ayağa son günler diyr cesaret geldi. Bir heves giriştim ufak işlere. Gelmiş keşke yok oğlundan kalanları vermeseydin kimseye yok benim de babamın ölüm yıldönümü yarın. Allahım Yarabbim dedim içimden ya sabır çektim.

Kendin tutamiyorsan suyun gelmiştir .idrarını tutabiliyirsun fakat suyun gelirse tutamazsın doktoruna şöyle çünkü şu geldikden sonra 24 saat içinde doğum gerçekleşmesi lazim..oyle demişti doktor ozamn bana ki 2 saat içinde sancılarım başlamıştı.

Hayırlısıyla vaktiyle gelsin bebiş
Bende 29 ekim istemiştim 5 gün öncesini tercih etti gazmanim 10 Kasım gelseydi bütün doğum günleri hüzünlü olurdu

Hayırlısıyla vaktiyle gelsin bebiş
Bende 29 ekim istemiştim 5 gün öncesini tercih etti gazmanim 10 Kasım gelseydi bütün doğum günleri hüzünlü olurdu
Teşekkür ederim canım. İnşallah Su anda biraz adet sancısı gibi ağrılar var ama yarına kadar dayanır diye düşünüyorum. Senin gazmana da Allah kolaylık versin. Kuzucugum bir an önce kurtulur gazlardan inşallah

Kesinlikle katılıyorum

Eşimede kömürcümü hamurcumu diye sordu eşim afalladi ne diyorsun abi sen dedi kızmı erkekmi diyor

Dua ediyorum bir daha denk gelmesin diye
Hi birde erkek bebekler sıcağı sevmezmiş böyle dedi inerken giriş gelişme sonuç yaptı adam
Allah iyiliğini versin gülmekten dikişlerim acıdı

Nişan gelmediyse sorun yok kuzum benim ağrım yoktu nisan geldi gittim nst sancı çıktı akşama kadar beklerim dedi ama gerek yok dedi sabah doğuma aldı hemde ilk kez gördüğüm doktora önce Allaha sonra ona kendimizi emanet ettim
Tek tesellim yolda doğurmadığım
Bu arada prof doktorumda sağolsun telefonla aradı doğuma girene kadar teselli etti onun hakkını ödeyemem ağlaya ağlaya hastahaneyi inlettimgüvenlik görevlisi eşime doğurdumu diye sormuş oradaki bütün herkes benden önce rahat nefes aldı dogurunca baş ebe ertesi gün geldi seni daha iyi gördüm bugün dedi

Allah iyiliğini versin gülmekten dikişlerim acıdı
Dikişlerin ağrısı 1 2 güne geçer kuzum benim 17.gunum dipcik gibiyim acı eşiğim baya düşüktür yokuş bilene çıkıyorum böyle dedim ya çıkamamda
Ama şu kilo yapıştı kaldı 52 kiloya düşeceğim günü iple çekiyorum

Göbek ne zaman iniyor benim sanki balon şişmiş de sonra havası inmiş gibi bi görünüşü var göbek deliğim kırıştı resmen

Güvenliği bile strese sokmuşsun Neyse ki geçti gitti. Darısı bizlere inşallah. Yarın için dualarınıza talibim

Canim, hamilelikten tut doguma ve cocuk yetistirmeye kadar bizim milletin en densiz ve kendini afedersin bir kaka sanma mevzusudur bu durumlar. Bir elin parmaklari bile ayni degilken, kendi hayatlarindaki vasat tecrubelerini herkes yasayacak saniyorlar. Velev ki yasadik ayni seyleri, nedir yani bizim mutsuzlugumuzdan mutlu mu olacaksiniz? Boyle bir beklentiniz mi var? Kendi vasat hayatlarinin normal oldugu hissine kapilacaklar sanirim. Sanki boyle olacak diye tahmin degil de temennileri bu gibi.
Seni cok iyi anliyorum. Benim yastan dolayi sanirim, biri boyle seyler soyledi mi '' Vallahi baskalarindan boyle seyler duymadim, bir senin boyle kotu tecrubelerin var sanirim. Uzuldum'' diyip kapatiyorum konuyu. Uzatirsa, o zaman '' anladik yahu, sen boyle seyler yasadin, benim yasayacagimi mi tahminliyorsun? Yoksa temennin mi bu yonde?'' cumlem hazir. Suana kadar bu siniri zorlayan olmadi, insallah olmazda.
Hic uzulme, kocaman sarildim sana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…