- 4 Kasım 2016
- 1.375
- 1.958
- 133
Kendin tutamiyorsan suyun gelmiştir .idrarını tutabiliyirsun fakat suyun gelirse tutamazsın doktoruna şöyle çünkü şu geldikden sonra 24 saat içinde doğum gerçekleşmesi lazim..oyle demişti doktor ozamn bana ki 2 saat içinde sancılarım başlamıştı.Kızlar suyunuz geldiğinde şeffaf mıydı? Biraz önce baya bir şey aktı. Şar diye. Koştum baktım beyaz akintiliydi. Herhalde böyle bir şey değil su gelmesi. Ve bir daha da gelmedi. Yarın doğum var. Bizimki aceleci çıkmaz umarım. Ve ben 10 Kasimda gelmesini hiç istemiyordum.
Hayırlısıyla vaktiyle gelsin bebişKızlar suyunuz geldiğinde şeffaf mıydı? Biraz önce baya bir şey aktı. Şar diye. Koştum baktım beyaz akintiliydi. Herhalde böyle bir şey değil su gelmesi. Ve bir daha da gelmedi. Yarın doğum var. Bizimki aceleci çıkmaz umarım. Ve ben 10 Kasimda gelmesini hiç istemiyordum.
Teşekkür ederim canım. İnşallahHayırlısıyla vaktiyle gelsin bebiş
Bende 29 ekim istemiştim 5 gün öncesini tercih etti gazmanim10 Kasım gelseydi bütün doğum günleri hüzünlü olurdu
Kesinlikle katılıyorumCanım inanki çocuklu evlilik hayatında da çocuksuz evlilik hayatındaki gibi mutluluk eşlere bağlı çocuklara değil mutluluk bi tercihtir canım onlar çocuktan sonra eş olmayı becerememiş mutsuz tiplerdir kulak asma 3 çocuk annesi olarak yazıyorum sana her çocuğun zorluğu ayrı mutluluğu bambaşka çok mutlu olun inşallah
Benim durum daha vahim
Elin taksicisi bilene karışıyor
Ben nerelere söylenim
Adam diyorki abla yanlış anlama her emdikten sonra çay kaşığıyla su ver diyor ağzındaki kalsiyum gidiyormuş büyüyünce dişleri çürümüyormuş
Eşimede kömürcümü hamurcumu diye sordu eşim afalladi ne diyorsun abi sen dedi kızmı erkekmi diyor
Allah iyiliğini versin gülmekten dikişlerim acıdıDua ediyorum bir daha denk gelmesin diye
Hi birde erkek bebekler sıcağı sevmezmiş böyle dedi inerkengiriş gelişme sonuç yaptı adam
Nişan gelmediyse sorun yok kuzum benim ağrım yoktu nisan geldi gittim nst sancı çıktı akşama kadar beklerim dedi ama gerek yok dedi sabah doğuma aldı hemde ilk kez gördüğüm doktora önce Allaha sonra ona kendimizi emanet ettimTeşekkür ederim canım. İnşallahSu anda biraz adet sancısı gibi ağrılar var ama yarına kadar dayanır diye düşünüyorum. Senin gazmana da Allah kolaylık versin. Kuzucugum bir an önce kurtulur gazlardan inşallah
Kuzum ılık su dolu kovaya sok bebişi gaz sancısına çok iyi geliyormuşGaz için kiraz çekirdeğinide denedim sonuç hüsran ağladıkça ağladı
Benim gazman oğlum 4 ay çektirecek sanırım
Aynen ya nihayet umarım o güne kadar beklerSonunda gün aldın mı canım. Hadi hayırlı olsun şimdiden.
Dikişlerin ağrısı 1 2 güne geçer kuzum benim 17.gunum dipcik gibiyim acı eşiğim baya düşüktür yokuş bilene çıkıyorum böyle dedim ya çıkamamdaAllah iyiliğini versin gülmekten dikişlerim acıdı
Bizimkini banyo sonrası kovaya sokuyoruz çığlık çığlığa apartmanı inletiyorKuzum ılık su dolu kovaya sok bebişi gaz sancısına çok iyi geliyormuş
Ne zaman canım doğum senin kacirmisimSağol canım biz de şimdi kan bulma telaşındayız bakalım. İnşallah gerek olmaz ama.
Göbek ne zaman iniyorDikişlerin ağrısı 1 2 güne geçer kuzum benim 17.gunum dipcik gibiyim acı eşiğim baya düşüktür yokuş bilene çıkıyorum böyle dedim ya çıkamamda
Ama şu kilo yapıştı kaldı 52 kiloya düşeceğim günü iple çekiyorum
Devlette sezeryanda esimi de aliolarsa esimi isteyecegim yanima. O ayarlar ortwmi :))Canım benim ilk doğumumda özel hastanede hemşireler resmen azarladı beni doğru düzgün gelip ilgilenmediler. Biraz nasip kısmet meselesi. Bir de her şekilde gelip geçiyor takılma fazla.
Güvenliği bile strese sokmuşsunNişan gelmediyse sorun yok kuzum benim ağrım yoktu nisan geldi gittim nst sancı çıktı akşama kadar beklerim dedi ama gerek yok dedi sabah doğuma aldı hemde ilk kez gördüğüm doktora önce Allaha sonra ona kendimizi emanet ettim
Tek tesellim yolda doğurmadığım
Bu arada prof doktorumda sağolsun telefonla aradı doğuma girene kadar teselli etti onun hakkını ödeyemem ağlaya ağlaya hastahaneyi inlettimgüvenlik görevlisi eşime doğurdumu diye sormuş oradaki bütün herkes benden önce rahat nefes aldı dogurunca baş ebe ertesi gün geldi seni daha iyi gördüm bugün dedi
Tecrübe konuşuyorDua ediyorum bir daha denk gelmesin diye
Hi birde erkek bebekler sıcağı sevmezmiş böyle dedi inerkengiriş gelişme sonuç yaptı adam
Canim, hamilelikten tut doguma ve cocuk yetistirmeye kadar bizim milletin en densiz ve kendini afedersin bir kaka sanma mevzusudur bu durumlar. Bir elin parmaklari bile ayni degilken, kendi hayatlarindaki vasat tecrubelerini herkes yasayacak saniyorlar. Velev ki yasadik ayni seyleri, nedir yani bizim mutsuzlugumuzdan mutlu mu olacaksiniz? Boyle bir beklentiniz mi var? Kendi vasat hayatlarinin normal oldugu hissine kapilacaklar sanirim. Sanki boyle olacak diye tahmin degil de temennileri bu gibi.Kızlar günaydın. Sizin çevrenizde de münasabetsiz insan çok mu? Görüşmüyorum çoğu ile ama telefon ile yetiyorlar. Görüştüklerime zaten cevap veriyorum . Neymiş bunlar iyi günlerin, sen dur daha bebek gibi gelsin bütün hayatını-enerjini alacak, eşinle karı-koca hayatın bitecek gazı, kakası, maması evin içinde çıldıracaksın. Bu lafları ettiniz ne oldu şimdi ne geçti elinize yani çok gerildim. Hiç bişey eskisi gibi olmayacak senin hayatın bittiAklıma geldikçe sinirleniyorum. Sahiden böyle mi ya? Bebeğim Akıl noksansız aza noksansız sağlıklı gelsin de gerisi olur gider diye düşünüyorum tabiki kolay değil ama bir can geliyor.Eşime de ayaklarımı ovuver şunu yapıver diyince gönülsüzce yapıyor bu aralar o da bi tuhaflaştı. Bugun hava da kapalı. Canım sıkılıyor
Hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde çıkacaksınızGüvenliği bile strese sokmuşsunNeyse ki geçti gitti. Darısı bizlere inşallah. Yarın için dualarınıza talibim
Ben bugun belki 30 defa kasildim ama duzenli degil. Ama bebek pozisyonda degil bu gidisle ya acil sezeryana ya da planli sezeryana girerimEvet canim bir kaç defa oldu
Nst de cikti
Ama fazla değilmiş
Gun verdi insallah öncesinde olmaz dogum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?