2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Benim ameliyatım 1.5 yaşında olmuş ve tüm rahmimi kaplamış neredeyse o yüzden zor geçmiş ve dediğim gibi az kalsın anne olamayacakmışım bu yüzden. Doktorun 1 yaş diyorsa en iyi zaman o zamandır canım

Canım bu biraz insanın elinde. Yani tüm hayatını çocuğa endeksleyip kendini ve eşini ikinci plana atarsan dedikleri gibi olur. Fakat ben oğlumda özellikle kendimle de ilgilendim, kocamla da, gezmem, tozmamla da hatta yazmıştım da buraya dört aylık bebekle 12 saat otobüs yolculuğu bile yaptım ben. Tabii biraz çocuğun karakteri ile de alakası var bunların benimkiler maşallah huzursuz ve sürekli ağlayan bebekler değil ama bebeğin öyle olsa bile o da sonsuza kadar sürmüyor. Yani gönlünü ferah tut ve hep iyiyi çağır. Yemesi, kakası konusu da yani kendi yaptıkların gözüne batmıyor ve normal geliyorsa onu da aynı şekilde göreceksin. Sadece şimdilik bize ihtiyaçları var ve anneleri olarak onlara bakmak görevimiz sadece gaz en zoru onunla ilgili önerilerimi de H a p p y e yazmıştım geçmişte var o önerileri uygulayabilirsin çünkü gaz biraz zor ama dediğim gibi hepsi geçiyor ve büyüyorlar bu yüzden sıkma canını ve tadını çıkar sadece

Canim salla gitsin boyle insanlar hic bitmez.
Evet mesakkatli bisey bebek bakmak ama herkes nasil bakmis buyutmusse sen de oyle buyuteceksin, ne varmis yani iyi gunlerinse simdi cocuk yapilmasin mi insan nesli devam etmesin mi , gelip kendileri mi bakacakmis da dert edinmisler :))) En azindan insan zorlugu olanseyler ama Allah bi kolaylik verir aman sagliklo olsun yeter ki falan der. Bunu diyemiyolarsa art niyet ararim karsimda.

Emin ol gun gelir herkes niyetini yaşar, sen niyetini temiz tut canim.

Üç gündür kasigimda çok ağrım var bugün yurumekte bile zorlanıyorum. Bacaklarım belim regl olacak gibi ağrıyo. Üstüne bide oğlum hasta onla uğraşıyorum. Biri karnımda biri hasta napcam bilemedim..yarn kontrol var belki doğum yaparım diye dusunuyorummm

Canım inanki çocuklu evlilik hayatında da çocuksuz evlilik hayatındaki gibi mutluluk eşlere bağlı çocuklara değil mutluluk bi tercihtir canım onlar çocuktan sonra eş olmayı becerememiş mutsuz tiplerdir kulak asma 3 çocuk annesi olarak yazıyorum sana her çocuğun zorluğu ayrı mutluluğu bambaşka çok mutlu olun inşallah

Gözün aydın olsun canım. Memeni de sürekli ver. Çok mamaya yüklenme.

Reactions: kgm
Kızlar suyunuz geldiğinde şeffaf mıydı? Biraz önce baya bir şey aktı. Şar diye. Koştum baktım beyaz akintiliydi. Herhalde böyle bir şey değil su gelmesi. Ve bir daha da gelmedi. Yarın doğum var. Bizimki aceleci çıkmaz umarım. Ve ben 10 Kasimda gelmesini hiç istemiyordum.

Kızlar açılma olmadan suni sancı almak mantıklı mı sizce böyle bir deneyimi olan var mı aramızda?
41. haftaya girdik bugün önümüzdeki hafta sezaryen mi planlasak şansımızı zorlamadan kafam karışık

Günaydın, sabah sabah ağlayarak geçiyor günün. Annemle eşim arasında kalmaktan 1 haftadır yoruldum. Nasıl başa çıkacağım bilmiyorum. Boşanma fikri bile aklımda. Annem gitse eşim ailesini isteyecek. Onlar da beni geriyor ama anlatamıyorum. Ben öyle lafı sokan, kalp kıran biri değilim ama insanlar hiç beni düşünmüyor. Sadece huzur istiyorum. Kaç aydır gerilmekten yorgun düştüm. Açıköası hamilelik burnumdan geldi. Önce eşimin ailesi 1 ay gitmedi. Rahat edemedim. Evde başka erkek varken o sıcaklarda nasıl rahat edebilirim ki ? Bide üstüne sürekli televizyonda o kadın programları açıktı bağırış çağırış. Yemek hak getire. Kaç hafta hem hamilelik hem bunlar kıvrandım ama eşim üzülmesin diye ses etmedim. Sonra annem geldi ben rahat ettim, neredeyse 2 veya 3 haftadır mutfağa bile doğru düzgün girmedim. ama annem tez canlı ve bazen lafı nereye gidecek bilmiyor. Unutuyor bir şeyleri ama elinden geleni yapmaya çalışıyor. Fakat işte bazen yanlış şeyler söylüyor. Eşimde havadan nem kapıyor. O da normal değil aslında. Çok arada kaldım ya. Ağlayarak uyanıyorum bazen.

Suyun 2-3 saatte bir pedi ıslatacak kadar gelmesi gerekiyormuş canım değilse suyun gelmemiştir ebe anlatmıştı bana ben de böyle takip ediyorum

Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallah

Suyun 2-3 saatte bir pedi ıslatacak kadar gelmesi gerekiyormuş canım değilse suyun gelmemiştir ebe anlatmıştı bana ben de böyle takip ediyorum
O zaman takip edeyim canım. Aniden akinca panikledim. Bembeyaz akıntıyla karışık şuydu. Çamaşırım da baya ıslandı. Bakalım devamı gelecek mi

Kuzum ben de bugün 39+1 oldum doktorum 40 ta gelmezse suni sancı vereceğiz dedi tabi bu sürede 4 kg olursa riske atmayın sezaryen yaparız dedi. Rahim mesafesi, kilo ve bebeğin konumuna göre istişare yapılması lazım aslında. Eşim de gelmezse zorlamayalim sezaryen ol istersen diyor bebek buyudukce normal doğumda risk de artıyor ama bir de suni sancı çekip çocuk gelmezse sezaryen olmak var ikisini birden yaşıyorsun. Kontrolün ne zaman doktorla detaylı konuşmak lazım

Yok yavrum ya bekliyorum bizim minişi cumartesi günü kontrol var ara ara yalancı kasılmalar oluyo ama sancı olmadı daha
Cumartesi güzel bir sürprizle açılma görürsün inş
Gunaydin kizlar. Doktor yatisimi verdi. Geliyo insallah minnosum. Dua edin
Sağlıkla gelsin canım
Doğuramıyorum ya bir türlü 18 yaşına kadar içimde tutacağım demek istedim
41 haftalık olduk bugün
Haa ben 18 diyince kasımın 18i gibi düşündüm pardon ahahah waaoww 41 haftalık valla açılma olmadan da suni sancı veriyorlar sanıyorum ama onla da olmayabiliyor kimisinde. Evaante nin dediği durumu yaşamak da var. Tabi suni ile doğum yapabilirsin de. Bence de doktorunla detaylı konuşmak lazım, ay inş benimki çabk gelir ben mümkünse çok uzatmadan bir haftaya gelsin istiyorum
Kızlar doktorum attığım mesaja cevap vermiş hastaneye gel bakalım demiş şu an hastaneye gideceğim inşallah hayırlı güzel haberlerle gelirim
Sağlıkla sıhhatle gelsin inş
Kuzum ben de aynı durumdayım, hamilelik süresince yaşatılanlardan çok mutsuzum ve aklıma geldikçe ağlıyorum kendi kendime. Ama düşünmemeye çalışıyorum. Bebek için öyle yapmak zorundayız. Ben şu an boşanmayı düşünüyorum, zaten bu kararımdan sonra doğuma da eşim olmadan girmeye karar verdim haliyle. Ama evde bu karardan bağımsız sakinleşmeye çalışıyorum, kendimi dinlendirmeye çalışıyorum, sen de öyle yapmaya çalış lüfen. Bebek ve sen en önemlisisiniz Allah bu düşüncesiz insanları ıslah etsin ne diyim. Ben edemedim, Allaha bırakıyorum artık

Takılma canım böyle şeylere. Annelik tarifi olmayan bir duygu. Tabi ki zorlukları var. Her şeyin olduğu gibi. Bir can getiriyorsun dünyaya ve sorumluluğu sana ve eşine ait. Kocanla ikinize ait bir parçayı dünyaya getiriyorsun. Daha da butunleseceksiniz. Daha da aile olacaksınız. Bir şeyler eskisi gibi olmayacak belki ama bu yenisini daha çok seveceksin belki. Gözünün içine masum masum bakan, seni koşulsuz seven ve senin seveceğin bir mucize. İnsanlar kendi mutsuzluklarini başkalarına bulaştırmaya bayılıyorlar. Boşver. Tadını çıkar tüm zorluklara rağmen. O günler geri gelmeyecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…