- 25 Kasım 2020
- 3.122
- En iyi cevaplar
- 1
- 4.455
- 83
Bende hem emziriyorum hemde mama takviye yapıyorum canim zaten düşük kilolu doğdu mecburum vermeye Philips avent biberon kullanıyorum çok güzel içiyor mamayı maşallah benide emiyor korktuğum gibi olmadı.
Balın içine nane karıştırıp yutabilirsin canım. Göğsünü yumuşatır.Kızlar hayırlı günler. 15 kasım sezeryan olucam inşallah. Yalnız öksürük ve balgam var. İlaç kullanamıyoruz malum. Bildiğiniz doğal yöntemler var mı? Yardımcı olursanız çok sevinirim.
İnanç meselesi kız okuyayım bariMeryem suresini okumanı tavsiye ederim. Açılmayı kolaylaştırıyor. Kolay doğum yapman için. Ben kardeşime söylemiştim aklına gelmiş ben doğum yapmandan önce okumuş benim haberim yok ben o gün doğurdum
Benim durum daha vahim
Elin taksicisi bilene karışıyor
Ben nerelere söylenim
Adam diyorki abla yanlış anlama her emdikten sonra çay kaşığıyla su ver diyor ağzındaki kalsiyum gidiyormuş büyüyünce dişleri çürümüyormuş
aynen kuzum , iyi olsunlar da geri kalan hersey cozulurOlsun tatlım sağlıklı olsunlar da. Ben oğlumda yenidoğan kıyafetlerini 3 ay sonra giydirebilmiştim.
insallah gerek kalmazSağol canım biz de şimdi kan bulma telaşındayız bakalım. İnşallah gerek olmaz ama.
ayy inanmiorm yaBenim durum daha vahim
Elin taksicisi bilene karışıyor
Ben nerelere söylenim
Adam diyorki abla yanlış anlama her emdikten sonra çay kaşığıyla su ver diyor ağzındaki kalsiyum gidiyormuş büyüyünce dişleri çürümüyormuş
ay hadi bakalim geliyor gelmekte olanSlm kizlar
Bebito iyi
3.320 gram olmus
37+0 dayız
Normal şartlarda 20 25 kasima bekletmek istiyordu
Fakat nst de sancılar cikti
Haftaya cuma ya gün verdi
Beni bir heyecan bastı simdiden
off cok zor canim . gondermekle en iyisini yapiyorsun.Kızlar ben de sabretmeye çalışıyorum son günler diye. Malum doğum öncesi yollayacağım annemleri. Doğum mu yapacam ameliyata mı gireceğim umurlarında değil zaten. Biz kan bulmaya çalışıyoruz gelmiş internetten aldığı ilaçları gösteriyor annem bana eşim telefonla insanlarla konuşurken. Hiç sormuyorlar naptınız bulabildiniz mi diye. Sabah da bebeğin eşyalarını düzenliyorum son kez açtım müziği huzurlu huzurlu. Malum yeni yeni kalkıyorum ayağa son günler diyr cesaret geldi. Bir heves giriştim ufak işlere. Gelmiş keşke yok oğlundan kalanları vermeseydin kimseye yok benim de babamın ölüm yıldönümü yarın. Allahım Yarabbim dedim içimden ya sabır çektim.
aynen oyle . benimde annem ve esim kaldi ilk gece sonra annem ve abimin karisi kaldi ama oda kardesim gibidir.Kadının annesi ya da ablası kalmalı elbette. Normal bir süreç değil ki. Kan geliyor süt geliyor tuvalet ihtiyacı var, yalan değil çamaşırımı bile annem çıkardı ilk gün. Tuvalete onunla gittim. Ben başkasından nasıl isteyeyim bunu. Ya eşim yapacak ya annem. Bunun için sitem etmek kadar saçma bişey yok. Bitek bu değil ki neler neler.
Ben avanet almamıştım şimdi sipariş verdim. Sanırım dedikleri gibi anne memesine en uygunu bu olmalı
kizlar ben Dr. browns anti kolik ( icinde yesil cubuk var ) genis agizli biberonu kullaniyorum.Balın içine nane karıştırıp yutabilirsin canım. Göğsünü yumuşatır.
Bebek memeyi reddetmesin diye artık biberon önermiyorlar ama diyelim ki sütümüzü sağdık mastit vs olmamak için sürekli kaşık biberonla mı besleyeceğiz bebeği? Yani kafama bir türlü oturmuyor. Kaşık biberonla beslemek çok zor geliyor. Bir de trendyoldan baktım hiç güzel bir kaşık biberon göremedim. Önerebileceğiniz bir marka vs var mı? Ya da doğala yakın bir biberon markası?
Esim yarin doğmasını cok istedi ama doktor olmaz 21 11 daha iyi dedi ahaha dogurtmak istemediği içinİnanç meselesi kız okuyayım bariayy yarın doğsa ne güzel olur 11.11.22 babamın da doğum günü aynı zamanda o da 11.11.66
Zaten muhtemelen yarına dehşet bir sezaryen yoğunluğu olabilir secilesi bir tarih çünküEsim yarin doğmasını cok istedi ama doktor olmaz 21 11 daha iyi dedi ahaha dogurtmak istemediği için
Ay gerçekten ne güzel olur çok manidar. İnşallah olur yaaİnanç meselesi kız okuyayım bariayy yarın doğsa ne güzel olur 11.11.22 babamın da doğum günü aynı zamanda o da 11.11.66
Aynı ağrı canimm..adet olcak gibiyim otursam kalkamıyorum yerden kasik ağrım fazla ins değildir enfeksiyon yarın kontrolde çıkar benimki. Senin zaten dogummusssBenim de bugün yoğun adet sancısı gibi sancım var. İnşallah enfeksiyon değildir canım ya
Selamlar benim bugün son kontrolüm vardı. Yazık tatlı tatlı duruyordu kuzum karnımda sancım da yok. İlk erken doğumdu bu sefer de previadan erken alınıyor. Buna şükür tabi 30 hafta nerde 37 hafta nerede. Ama sancı falan bile yokken birden bire şok olacak dış dünyaya çıkınca bebecik kıyamam. Bu arada karın çevresi önden gidiyor diye açlık tokluk bakıldı sonuçlar normal geldi.sadece dombili imiş
Pazartesine doğum kısmetse :)
Lafta söyleyemiyorsun bebek kucakta dua etsin araba kullaniyordu 2 tel saçı vardi onuda ben yolardimaynen kuzum , iyi olsunlar da geri kalan hersey cozulur
insallah gerek kalmaz
acaba bana kan taktilar misimdi aklima geldi, kagit imzalatmislardi ihtiyac halinde izin veriyorum die ama sormadm sonra
ayy inanmiorm ya
ay hadi bakalim geliyor gelmekte olan
off cok zor canim . gondermekle en iyisini yapiyorsun.
yardim degil kostek olan insanlarla bir arada olmak cok zor ailen bile olsa
aynen oyle . benimde annem ve esim kaldi ilk gece sonra annem ve abimin karisi kaldi ama oda kardesim gibidir.
giyindirdiler, soyundurdular . herseyi yaptilar sagolsunlar .
kizlar ben Dr. browns anti kolik ( icinde yesil cubuk var ) genis agizli biberonu kullaniyorum.
hem gaz olayi cok az ( biberonun sadece ucunu degil , alabildigi kadarini agzina doldurmasi gerekiyor) hem de meme ucu gibi genis agizli.
basindan beri mama da yiyor meme de emiyor red olmadi cok sukur.
Yok canim hatta 1 sawttir hic kqsilmam yokHadi ya
Kasilma disinda agrin var mi
Ayy saglikla gelsinlerde yeter ki
Ben de ona bakayım o zaman evde kullanmak içinLansinoh kullaniyorum.oglumda arkadasiminkini kullanmistim.memnun kalmistim.dun tekli elektrikli olanini aldim ebebekten.yine cok memnunum.gorumcem philips getirdi o bi ise yaramadi ama bu bence alinicak en iyi pompa..
Her sey eşinde bitiyo canim senin istegin dogrultusundaa harekrt etmeli.Sağol canım bakayım ben ona, bi kafayı toparlamam lazım önce
Sağol canım, bende karıştırdım artık zaten gecem gündüzüm yok, bide üstüne gerginlik sinir stres birde ağrılar falan. Hamilelikten de biişey anlamadım, lohusalıktan da. Neyse geçecek bugünler.
Erkekler anlamıyor ne yazık ki. Kayınvalide doğumdan önce geldi kaç hafta kaldı sayamadım bile. Gittiler. Yakında yine gelecekler
Kadının annesi ya da ablası kalmalı elbette. Normal bir süreç değil ki. Kan geliyor süt geliyor tuvalet ihtiyacı var, yalan değil çamaşırımı bile annem çıkardı ilk gün. Tuvalete onunla gittim. Ben başkasından nasıl isteyeyim bunu. Ya eşim yapacak ya annem. Bunun için sitem etmek kadar saçma bişey yok. Bitek bu değil ki neler neler.
Unutulur mu bilmiyorum canım, elbette bugün atlatılır onlar unutur ama ben zor unuturum. İçimde kalacak. Daha büyük şeyler de oldu çünkü
Neden benim bebeğime emdirmedilerAynn çenesine emme kuvvetine bakıyorlar
Aynı durumdayiz hem meme hem mamaBende hem emziriyorum hemde mama takviye yapıyorum canim zaten düşük kilolu doğdu mecburum vermeye Philips avent biberon kullanıyorum çok güzel içiyor mamayı maşallah benide emiyor korktuğum gibi olmadı.
Kuzu bende lansinoh var iyi vakumluyor elektrikli değilMochi pompa kullanan memnun olan var mı kızlar
Merhaba acaba hangi genlerinizde vardı pıhtılaşmaAynen bi kucağımıza alalım da şimdi hiç sahip çıkamıyorum çocuğa kafada onu kur bunu kur stres sıkıntı ..geçecek inşallah Allah büyüktür sağlıkla alalım da kucağımıza da ben fitil kullanıyorum oksapar kan sulandırıcı kullanıyorum geçmişim pek temiz değil tüm önlemleri alıyoruz
Ben kullanıyorum bebek bir memeyi emerken diğerinden süt sağıyor vakumlaması vs gayet iyi bende philips elektrikli de var aynı sürede aynı sütü sağıyor ama ben bebek emerken rahat edemedim çıkıyor ikide birMochi pompa kullanan memnun olan var mı kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?