2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Ben avanet almamıştım şimdi sipariş verdim. Sanırım dedikleri gibi anne memesine en uygunu bu olmalı
Bende hem emziriyorum hemde mama takviye yapıyorum canim zaten düşük kilolu doğdu mecburum vermeye Philips avent biberon kullanıyorum çok güzel içiyor mamayı maşallah benide emiyor korktuğum gibi olmadı.

Kızlar hayırlı günler. 15 kasım sezeryan olucam inşallah. Yalnız öksürük ve balgam var. İlaç kullanamıyoruz malum. Bildiğiniz doğal yöntemler var mı? Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Balın içine nane karıştırıp yutabilirsin canım. Göğsünü yumuşatır.

Bebek memeyi reddetmesin diye artık biberon önermiyorlar ama diyelim ki sütümüzü sağdık mastit vs olmamak için sürekli kaşık biberonla mı besleyeceğiz bebeği? Yani kafama bir türlü oturmuyor. Kaşık biberonla beslemek çok zor geliyor. Bir de trendyoldan baktım hiç güzel bir kaşık biberon göremedim. Önerebileceğiniz bir marka vs var mı? Ya da doğala yakın bir biberon markası?

İnanç meselesi kız okuyayım bari ayy yarın doğsa ne güzel olur 11.11.22 babamın da doğum günü aynı zamanda o da 11.11.66

O da iyiymiş ya. Gerçekten bu ülkede anne olduktan sonra fark ettiğim herkes laf söyleyebileceğini düşünüyor size. Oğlum 4 aylık falanken ortopedik kanguru ile geziyorduk yaşlı bir amca bacağı yamulur öyle kullanma dedi durdurup fakat takmamayı öğrendim tamam deyip gene kendi bildiğimi yapıyorum

Olsun tatlım sağlıklı olsunlar da. Ben oğlumda yenidoğan kıyafetlerini 3 ay sonra giydirebilmiştim.
aynen kuzum , iyi olsunlar da geri kalan hersey cozulur
Sağol canım biz de şimdi kan bulma telaşındayız bakalım. İnşallah gerek olmaz ama.
insallah gerek kalmaz
acaba bana kan taktilar mi simdi aklima geldi, kagit imzalatmislardi ihtiyac halinde izin veriyorum die ama sormadm sonra
ayy inanmiorm ya
Slm kizlar
Bebito iyi
3.320 gram olmus
37+0 dayız
Normal şartlarda 20 25 kasima bekletmek istiyordu
Fakat nst de sancılar cikti
Haftaya cuma ya gün verdi
Beni bir heyecan bastı simdiden
ay hadi bakalim geliyor gelmekte olan
off cok zor canim . gondermekle en iyisini yapiyorsun.
yardim degil kostek olan insanlarla bir arada olmak cok zor ailen bile olsa
aynen oyle . benimde annem ve esim kaldi ilk gece sonra annem ve abimin karisi kaldi ama oda kardesim gibidir.
giyindirdiler, soyundurdular . herseyi yaptilar sagolsunlar .

Ben avanet almamıştım şimdi sipariş verdim. Sanırım dedikleri gibi anne memesine en uygunu bu olmalı

kizlar ben Dr. browns anti kolik ( icinde yesil cubuk var ) genis agizli biberonu kullaniyorum.
hem gaz olayi cok az ( biberonun sadece ucunu degil , alabildigi kadarini agzina doldurmasi gerekiyor) hem de meme ucu gibi genis agizli.

basindan beri mama da yiyor meme de emiyor red olmadi cok sukur.

Benim de bugün yoğun adet sancısı gibi sancım var. İnşallah enfeksiyon değildir canım ya
Aynı ağrı canimm..adet olcak gibiyim otursam kalkamıyorum yerden kasik ağrım fazla ins değildir enfeksiyon yarın kontrolde çıkar benimki. Senin zaten dogummusss kaç haftaliksin

Canım 37 bı atlatsak diye baktık durduk şükür büyüttük doğumlar sağlıcakla oldu ins seninkide olur hayırlısıyla... Zaten kilosuda iyi hiç korkma.. darısı bana

Lafta söyleyemiyorsun bebek kucakta dua etsin araba kullaniyordu 2 tel saçı vardi onuda ben yolardim

Her sey eşinde bitiyo canim senin istegin dogrultusundaa harekrt etmeli.

Bende hem emziriyorum hemde mama takviye yapıyorum canim zaten düşük kilolu doğdu mecburum vermeye Philips avent biberon kullanıyorum çok güzel içiyor mamayı maşallah benide emiyor korktuğum gibi olmadı.
Aynı durumdayiz hem meme hem mama
Meme ardına mamayimi dayiyorsun kaç ml veriyorsun

Merhaba acaba hangi genlerinizde vardı pıhtılaşma

Mochi pompa kullanan memnun olan var mı kızlar
Ben kullanıyorum bebek bir memeyi emerken diğerinden süt sağıyor vakumlaması vs gayet iyi bende philips elektrikli de var aynı sürede aynı sütü sağıyor ama ben bebek emerken rahat edemedim çıkıyor ikide bir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…