Öksürükten korkuyorum daha çok. gelince gıcık tutuyor arka arkaya. Sezeryan olunca zorlanırım. Aynen günüm var o güne kadar toparlarım inşallahDaha günün var canım. Korkma. Ben de geçen hafta geçirdim. Ballı limonlu ıhlamur içtim ve tuzlu su yaptım. Özellikle tuzlu su çok işe yarıyor bilgin olsun.
Evet canım sen geldin aklıma. Miniğin bir an önce toparlar inşallahKızlar enfeksiyon şüpheniz varsa kesinlikle tahlil olun benim haberim bile yokken idrar yolu enfeksiyonu geçirmişim o da bebeğe geçmiş o yüzden ihmal etmeyin
Toparlarsin merak etme. Benim göğsümde balgam vardı ve o da öksürtüyordu. Tuzlu suyla hem burnum hem de göğsüm temizlendi. Umarım seninki de geçer hemenÖksürükten korkuyorum daha çok. gelince gıcık tutuyor arka arkaya. Sezeryan olunca zorlanırım. Aynen günüm var o güne kadar toparlarım inşallah
Ben 39 haftanın içindeyim canım. Yarın 38+5 olacağım. Hayırlısıyla atlatırız yarını inşallahAynı ağrı canimm..adet olcak gibiyim otursam kalkamıyorum yerden kasik ağrım fazla ins değildir enfeksiyon yarın kontrolde çıkar benimki. Senin zaten dogummussskaç haftaliksin
Ben oğlumda Philips Aventin anne memesine yakın olan biberonunu kullandım. Hiç meme reddi de olmadı. Ama hep mememdeydi. Bunda da onu kullanacağım. Kaşık biberona elim gitmedi bir türlü. Dün eczaneden ne olur ne olmaz alayım dedim. Eczacı yok ama depodan getirtebilirim dedi. Ama pek kullanışlı değil dedi. Ben de kalsın dedim. Valla mamami biberonumu hazırladım. Sarılık beni korkutuyor. İlk günler veririm.Balın içine nane karıştırıp yutabilirsin canım. Göğsünü yumuşatır.
Bebek memeyi reddetmesin diye artık biberon önermiyorlar ama diyelim ki sütümüzü sağdık mastit vs olmamak için sürekli kaşık biberonla mı besleyeceğiz bebeği? Yani kafama bir türlü oturmuyor. Kaşık biberonla beslemek çok zor geliyor. Bir de trendyoldan baktım hiç güzel bir kaşık biberon göremedim. Önerebileceğiniz bir marka vs var mı? Ya da doğala yakın bir biberon markası?
5 saat sürdü canım, sanırım oldu 4 dikişim vardı çünkü.Canım senin doğum ne kadar sürmüştü ve epizyon oldu mu?
Valla o sancıları çekerken insan bir düşünüyor acaba sezaryen mı yaptırsaydım diyeNasıldı doğumun canım öneriyor musun
İnşallah canım yoktur bir şeyin sağlıkla alırsın kucağınaEvet canım sen geldin aklıma. Miniğin bir an önce toparlar inşallahBenim yarın sabah doğum var zaten. Kokulu renkli bir şey değil zaten. Yakın zamanda da baktirmistim. Umarım öyle bir şey yoktur.
1 kaşık Zeytinyağı ile 1 kaşık pekmezi karıştırarak iyice ısıt, ılıyınca iç, zeytinyağı yerine doğal tereyağı ile de yapabilirsin, anında kesiyor öksürüğü, bir de ayaklarının altına zeytinyağı sürüp çorap giymek de çok iyi geliyor ama balgamı atabilmek için öksürmek de lazım, bence bol bol öksür 2 gün sonra yap bunları. Sezaryen için öksürüğünün kesilmesi lazım, geçmezse doktoruna mutlaka söyleKızlar hayırlı günler. 15 kasım sezeryan olucam inşallah. Yalnız öksürük ve balgam var. İlaç kullanamıyoruz malum. Bildiğiniz doğal yöntemler var mı? Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Benim bebek hareketlerim azalınca açılma yokken suni başladılar. Açılma olsun diye bir fitil yaptılar. Doktor elle hızlandırmaya çalıştı. 19 saat aldım ama açılma sadece 3 cmde kaldı suyu patlatıp deneyeceklerdi ancak ben sezaryana dönmek istedim acı çektiğimden değil öyle gelmek istese bu kadar sürmezdi diye hissettim sadece. Fakat suni ile 2 saatte doğuran da var bence içinize doğanı dinleyin herkesin deneyimi farklı malum.Kızlar açılma olmadan suni sancı almak mantıklı mı sizce böyle bir deneyimi olan var mı aramızda?
41. haftaya girdik bugün önümüzdeki hafta sezaryen mi planlasak şansımızı zorlamadan kafam karışık
Dün düştü sarılığı cumartesi günü yeniden kan alınacak çocuğumun ayak topuğu elege döndü yemin ederim.Bugun rengi daha bir yerindeydi göbeği de düştü bir güzel yıkadık snki daha bir rahatladi. Siz nasılsınız peki oğlusun,oğlusun sagligi nasıl ?
hayirli olsun canimKızlar her şey acil gelişti sezeryan doğum (36+4) yaptım biz kızımla iyiyiz çok şükürdetayları müsait zamnımda yazarım
İnşallah canım sağ ol. Siz de hayırlısıyla çıkarsınız inşallah. Bol bol memeyi dayarsin alışır merak etme. Çok çabuk büyüyüp gelisiyorlar.İnşallah canım yoktur bir şeyin sağlıkla alırsın kucağınabenim minnağım iyiymiş sadece biraz tembelmiş emme konusunda biraz gelişirse yarın hep beraber çıkıcaz inşallah
Kıyamam ya topuk kani alirken benimde oğlanın psikolojisini bozmuşlardiDün düştü sarılığı cumartesi günü yeniden kan alınacak çocuğumun ayak topuğu elege döndü yemin ederim.Bugun rengi daha bir yerindeydi göbeği de düştü bir güzel yıkadık snki daha bir rahatladi. Siz nasılsınız peki oğlusun,oğlusun sagligi nasıl ?
BenMochi pompa kullanan memnun olan var mı kızlar
Bende yarın 38+4olcam. AyniymisizBen 39 haftanın içindeyim canım. Yarın 38+5 olacağım. Hayırlısıyla atlatırız yarını inşallah
Evt canim çok iyi yapmissinBen avanet almamıştım şimdi sipariş verdim. Sanırım dedikleri gibi anne memesine en uygunu bu olmalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?