2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Bana ameliyat sırasında verilmiş 2 ünite hastanede yattigim zamanlarda takip edildi düşüş olmadı ama .dediğin gibi insan toparlıyor ama ya her durumda .benim halen biraz ağrılarım var ama geçen haftaya kıyasla bayağı azaldı tabi ama yinede biraz biraz var.neyse bunada şükür herşeye şükür yinede

Aynı durumdayiz hem meme hem mama
Meme ardına mamayimi dayiyorsun kaç ml veriyorsun
60 ml içiyor canim valla memeyi genelde daha sık veriyorum mamayı gece 1 defa gündüz 2 yada 3 veriyorum çok zayıf daha bugün 15 günlük oldu 2400 olmuş ya 2400 doğmuştu zaten 15 günde ancak doğdugu kiloya gelmis

Benimde hala ağrım sızım var içerde yara var tabi uyuşukluk beni çok rahatsız ediyor karnımdaki sendede varmı canim uyusukluk

İnşallah bana da nasip olur canım

Doğru diyorsun canım o an nasıl gelişirse ona göre karar vereceğiz
19 saat iyi çekmişsin ben de biraz böyle olmasından endişe ettiğim için tedirgin oluyorum..

Çok zor tahmin edebiliyorum öyle görmek insanı hiçbir şey teselli etmiyor ama bizimki de solunum sıkıntısı sebepliydi o kadar güçlüler ve o kadar çok böyle vaka var ki düzeliyor bir anda ,bizi bir anda taburcu ettiler şok olmuştuk hemen çıkmasını bile istemedik evde solunumu sıkıntıya girerse ne yaparız diye ama çok şükür bugün 35.günü evde de 25. Günü

Benimde hala ağrım sızım var içerde yara var tabi uyuşukluk beni çok rahatsız ediyor karnımdaki sendede varmı canim uyusukluk
Var canım var ilk haftaya nazaran bayağı fark var tabi ama yinede var yani yok değil böyle sızlama uyuşukluk gibi karışık bir his

Var canım var ilk haftaya nazaran bayağı fark var tabi ama yinede var yani yok değil böyle sızlama uyuşukluk gibi karışık bir his
Benim ameliyat birde uzun sürdü yani bebeği hemen çıkardılar sonrasında plesanta da yapışıklık olduğunu gördüler sedasyon verdiler bana .2 de başladı sezeryan 2 yi 15 gece kızım doğdu .gözümü actigim da saat 3.5 tu.bu agrilarada şükür be canım çok sukur sağlıkla çıktık hepimiz

Henüz küçük anestezi açısından diye ertelebildiği kadar ertelenecek. Tabi şartlar iyi giderse 1 yaş.

Benimki çok zor ya elektriklide begenmedim

Onunla sağılmıyor mu peki sadece dökülmesini mi bekliyoruz

Evet ilk iki gün çok kötüydü ama sonra her şey hızlıca toparlıyor. Aynen canım buna da şükür riskli ameliyatları atlattık çok şükür

Kızlar bana bi akıl verin, bugün 3.günüm elle sağım yapıyorum ve cidden azcık sütüm geliyor, ilk güne göre arttı ama 5ml bile olmuyor nerdeyse. Pompa ile sağına pompa çeperinde yapışıp kalıyor aşağı inmiyor. Ilık duş aldım, masaj yapmaya çalışıyorum ama artışlar çok az. Su içmeye gayret ediyorum. Nasıl yapsam da artsa?

Kızlar ben bugün 37+0ım doğum iznine çıktım ama hastaneyi raporu kapattırmak için armaayı unuttum ya yarın sabah arıcam sorun olur mu? 32 hafta çalışır raporunda bugün izne çıkıcam yazıyordu. Geç işlem yaptırmak boşu boşuna günümü yer mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…