Bana ameliyat sırasında verilmiş 2 ünite hastanede yattigim zamanlarda takip edildi düşüş olmadı ama .dediğin gibi insan toparlıyor ama ya her durumda .benim halen biraz ağrılarım var ama geçen haftaya kıyasla bayağı azaldı tabi ama yinede biraz biraz var.neyse bunada şükür herşeye şükür yinedeBana ameliyat esnasında gerek kalmadı ama iki gün içinde 11 den 8 e düştü kan değerlerim o yüzden dün 2 ünite kan verdiler. O yüzden korkma sonradan bile olsa insan toparlıyor gerçekten. Bugün 3.günüm ve sadece dikiş ağrım kaldı.
5 saat sürdü canım, sanırım oldu 4 dikişim vardı çünkü.
Yok canim hastanede hergun emzirme uzmanları geldi göğsüme sütume baktılar bebeğin emme kuvvetine baktılar emebiliyormu diyeNeden benim bebeğime emdirmediler
Konuyu kaçırdım sanırım sağlık ocağı kontrolündemi bakıyorlar
60 ml içiyor canim valla memeyi genelde daha sık veriyorum mamayı gece 1 defa gündüz 2 yada 3 veriyorum çok zayıf daha bugün 15 günlük oldu 2400 olmuş ya 2400 doğmuştu zaten 15 günde ancak doğdugu kiloya gelmisAynı durumdayiz hem meme hem mama
Meme ardına mamayimi dayiyorsun kaç ml veriyorsun
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsünKızlar her şey acil gelişti sezeryan doğum (36+4) yaptım biz kızımla iyiyiz çok şükürdetayları müsait zamnımda yazarım
Benimde hala ağrım sızım var içerde yara var tabi uyuşukluk beni çok rahatsız ediyor karnımdaki sendede varmı canim uyusuklukBana ameliyat sırasında verilmiş 2 ünite hastanede yattigim zamanlarda takip edildi düşüş olmadı ama .dediğin gibi insan toparlıyor ama ya her durumda .benim halen biraz ağrılarım var ama geçen haftaya kıyasla bayağı azaldı tabi ama yinede biraz biraz var.neyse bunada şükür herşeye şükür yinede
İnşallah bana da nasip olur canımValla o sancıları çekerken insan bir düşünüyor acaba sezaryen mı yaptırsaydım diyeama onunda doğumdan sonra sıkıntısı var, normal doğumda da bitince hiçbir şeyin kalmıyor. O sancıları hatırlamaya çalışıyorum inan onlar bile silinip gidiyor aklından.
Doğru diyorsun canım o an nasıl gelişirse ona göre karar vereceğizBenim bebek hareketlerim azalınca açılma yokken suni başladılar. Açılma olsun diye bir fitil yaptılar. Doktor elle hızlandırmaya çalıştı. 19 saat aldım ama açılma sadece 3 cmde kaldı suyu patlatıp deneyeceklerdi ancak ben sezaryana dönmek istedim acı çektiğimden değil öyle gelmek istese bu kadar sürmezdi diye hissettim sadece. Fakat suni ile 2 saatte doğuran da var bence içinize doğanı dinleyin herkesin deneyimi farklı malum.
Çok zor tahmin edebiliyorum öyle görmek insanı hiçbir şey teselli etmiyor ama bizimki de solunum sıkıntısı sebepliydi o kadar güçlüler ve o kadar çok böyle vaka var ki düzeliyor bir anda ,bizi bir anda taburcu ettiler şok olmuştuk hemen çıkmasını bile istemedik evde solunumu sıkıntıya girerse ne yaparız diye ama çok şükür bugün 35.günü evde de 25. Günü38haftalik..tam yanimiza verdiler sonrasinda nefesinde hirilti goruldu hizli nefes alip vermesi varmis hemen aldilar.cigerlerinde su varmis o yuzden kuvoze koyup nefesi duzenlememiz gerek dediler.elimiz kolumuz bagli aldilar bebegi..sali gorus gunuydu her yani kablo dolu baglamislar yatiyor kuzum oyle cok kotu oldum..ama iyi olucak insallah bekliyorum guzel haberini iste..sizin daha zor gecmis insallah bundan sonrasi kolay gecer..allah hepsine saglik versin ayirmasin bi daha bizi
Var canım var ilk haftaya nazaran bayağı fark var tabi ama yinede var yani yok değil böyle sızlama uyuşukluk gibi karışık bir hisBenimde hala ağrım sızım var içerde yara var tabi uyuşukluk beni çok rahatsız ediyor karnımdaki sendede varmı canim uyusukluk
Benim ameliyat birde uzun sürdü yani bebeği hemen çıkardılar sonrasında plesanta da yapışıklık olduğunu gördüler sedasyon verdiler bana .2 de başladı sezeryan 2 yi 15 gece kızım doğdu .gözümü actigim da saat 3.5 tu.bu agrilarada şükür be canım çok sukur sağlıkla çıktık hepimizVar canım var ilk haftaya nazaran bayağı fark var tabi ama yinede var yani yok değil böyle sızlama uyuşukluk gibi karışık bir his
Ay ben de bugün mochiyi sterilize ettim bir deniyim dedim lap diye yapıştı mememeMochi pompa kullanan memnun olan var mı kızlar
Henüz küçük anestezi açısından diye ertelebildiği kadar ertelenecek. Tabi şartlar iyi giderse 1 yaş.Benim ameliyatım 1.5 yaşında olmuş ve tüm rahmimi kaplamış neredeyse o yüzden zor geçmiş ve dediğim gibi az kalsın anne olamayacakmışım bu yüzden. Doktorun 1 yaş diyorsa en iyi zaman o zamandır canım
Bende manuel philips avent var çekim gücünü sevmedimKuzu bende lansinoh var iyi vakumluyor elektrikli değil
Bende hemen sipariş veriyiimAy ben de bugün mochiyi sterilize ettim bir deniyim dedim lap diye yapıştı mememegüzel vakumluyor iş gorur gibi
Benimki çok zor ya elektriklide begenmedimBen kullanıyorum bebek bir memeyi emerken diğerinden süt sağıyor vakumlaması vs gayet iyi bende philips elektrikli de var aynı sürede aynı sütü sağıyor ama ben bebek emerken rahat edemedim çıkıyor ikide bir
Onunla sağılmıyor mu peki sadece dökülmesini mi bekliyoruzBenAldığım en akıllaca şey diyebilirim. Kızım henüz meme almıyor, oğlum emerken diğer göğse onu yerleştiriyorum ve kızımın sütü birikiyor. Hiç sağma ile uğraşmıyorum artık çok kısa sürede iyi süt birikiyor
Sağılmıyor canım pıt pıt akıp biriktiriyorOnunla sağılmıyor mu peki sadece dökülmesini mi bekliyoruz
Evet ilk iki gün çok kötüydü ama sonra her şey hızlıca toparlıyor. Aynen canım buna da şükür riskli ameliyatları atlattık çok şükürBana ameliyat sırasında verilmiş 2 ünite hastanede yattigim zamanlarda takip edildi düşüş olmadı ama .dediğin gibi insan toparlıyor ama ya her durumda .benim halen biraz ağrılarım var ama geçen haftaya kıyasla bayağı azaldı tabi ama yinede biraz biraz var.neyse bunada şükür herşeye şükür yinede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?