2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Raporu kapattirmak nedir canim? Sen 3. Haftada izne ayrilma mi talep etmistin ?

Raporu kapattirmak nedir canim? Sen 3. Haftada izne ayrilma mi talep etmistin ?
32. Haftamda çalışabilir raporu almıştım. Doktoruma 37. Haftada bir şey yapmama gerek var mı demiştim izne çıkmak için. Rapor bölümünü arayıp raporu kapattırırsın demişti. İlk çalışabilir raporunda da izne çıkış tarihi görülüyor aslında. Ama ben aramayı unuttum. Bu bir sorun mu bilmiyorum. Aslında yasal olarak zaten bugün izne çıkmak zorundayım.

Kızlar yaklaşık 1 saattir çok yoğun bir mide ağrısı yaşıyorum. Az önce bitane rennie içtim. Karnım da çok sert. Sancı yok. Yoğun baş ağrım var.

Canım 37 bı atlatsak diye baktık durduk şükür büyüttük doğumlar sağlıcakla oldu ins seninkide olur hayırlısıyla... Zaten kilosuda iyi hiç korkma.. darısı bana
Çok haklısın canım. İnsan hemen de unutuyor dimi o günleri. Hepimiz hayırlısı ile kucağımıza alalım inşallah. Sana gün vermediler daha dimi?

Çok haklısın canım. İnsan hemen de unutuyor dimi o günleri. Hepimiz hayırlısı ile kucağımıza alalım inşallah. Sana gün vermediler daha dimi?
Yok canimm yarın kontrolüm var sancı cikarsa belki alır diyorum 38+4oluyorum. Yada Pzt kesin alır heralde 39olcam çünkü. Sezeryan için iyi zamnlar

Anladm canim sen ihmal etme aranmazi gerekiyorsa yap. Ben memurum sadece amirime dilekce ve raporumu sundum.

Kuzum benim de öyleydi ilk zamanlar sonradan çoğalıyor merak etme. Yine de takviye olsun diye dereotu, bulgur pilavı, malt anne içecekleri (ebebekteki promalt marka) kullanabilirsin.

canim bestlak damla kullaniyor musun? almadiysan hemen aldir.
sicak cay veya sut ile petipor biskuvi bebe biskuvusu gibi seyler ye ic birlikte. sicak ve seker de sute cok etkili
Kızlar yatışım yapıldı nst de sancılarım çıktı dua edin bana ve bebeğime olurmu sezeryana gircem
kolayliklar diliyorum canim saglikla al yavrunu kucagina

Paranoyak oldum çıktım ya belime ağrı giriyo ha şimdi geliyor diyorum geçiyor sonra adet ağrısı gibi bişey başlıyor devam eder mi diye bekliyorum o da geçiyor Sinan cetinle film gibi programına döndüm kapıya bakıyorum öyle çaresiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…