- 9 Mart 2022
- 2.521
- 1.821
- 83
- 40
Raporu kapattirmak nedir canim? Sen 3. Haftada izne ayrilma mi talep etmistin ?Kızlar ben bugün 37+0ım doğum iznine çıktım ama hastaneyi raporu kapattırmak için armaayı unuttum yayarın sabah arıcam sorun olur mu? 32 hafta çalışır raporunda bugün izne çıkıcam yazıyordu. Geç işlem yaptırmak boşu boşuna günümü yer mi
32. Haftamda çalışabilir raporu almıştım. Doktoruma 37. Haftada bir şey yapmama gerek var mı demiştim izne çıkmak için. Rapor bölümünü arayıp raporu kapattırırsın demişti. İlk çalışabilir raporunda da izne çıkış tarihi görülüyor aslında. Ama ben aramayı unuttum. Bu bir sorun mu bilmiyorum. Aslında yasal olarak zaten bugün izne çıkmak zorundayım.Raporu kapattirmak nedir canim? Sen 3. Haftada izne ayrilma mi talep etmistin ?
14 Kasım Pazartesi olacak inşallah canım.Ne zaman canım doğum senin kacirmisim
Aa evet bir gün var aramızda. Belki seninki de gelir yarın. Sağlıkla gelsin kuzuBende yarın 38+4olcam. Ayniymisiz
Olabilir canim yarin olmazsa Pzt kesin alır heralde 39olcam çünkü .Aa evet bir gün var aramızda. Belki seninki de gelir yarın. Sağlıkla gelsin kuzu
Oy massallah son günler hadi bakalım sağlıcakla gelsin minik14 Kasım Pazartesi olacak inşallah canım.
İnşallah çok güzel ve sağlıklı bir doğumun olur, sağlıkla kucağına alırsınKızlar yatışım yapıldı nst de sancılarım çıktı dua edin bana ve bebeğime olurmu sezeryana gircem
Çok haklısın canım. İnsan hemen de unutuyor dimi o günleri. Hepimiz hayırlısı ile kucağımıza alalım inşallah. Sana gün vermediler daha dimi?Canım 37 bı atlatsak diye baktık durduk şükür büyüttük doğumlar sağlıcakla oldu ins seninkide olur hayırlısıyla... Zaten kilosuda iyi hiç korkma.. darısı bana
Teşekkür ederim canım :)Oy massallah son günler hadi bakalım sağlıcakla gelsin minik
Yok canimm yarın kontrolüm var sancı cikarsa belki alır diyorum 38+4oluyorum. Yada Pzt kesin alır heralde 39olcam çünkü. Sezeryan için iyi zamnlarÇok haklısın canım. İnsan hemen de unutuyor dimi o günleri. Hepimiz hayırlısı ile kucağımıza alalım inşallah. Sana gün vermediler daha dimi?
Anladm canim sen ihmal etme aranmazi gerekiyorsa yap. Ben memurum sadece amirime dilekce ve raporumu sundum.32. Haftamda çalışabilir raporu almıştım. Doktoruma 37. Haftada bir şey yapmama gerek var mı demiştim izne çıkmak için. Rapor bölümünü arayıp raporu kapattırırsın demişti. İlk çalışabilir raporunda da izne çıkış tarihi görülüyor aslında. Ama ben aramayı unuttum. Bu bir sorun mu bilmiyorum. Aslında yasal olarak zaten bugün izne çıkmak zorundayım.
Kuzum benim de öyleydi ilk zamanlar sonradan çoğalıyor merak etme. Yine de takviye olsun diye dereotu, bulgur pilavı, malt anne içecekleri (ebebekteki promalt marka) kullanabilirsin.Kızlar bana bi akıl verin, bugün 3.günüm elle sağım yapıyorum ve cidden azcık sütüm geliyor, ilk güne göre arttı ama 5ml bile olmuyor nerdeyse. Pompa ile sağına pompa çeperinde yapışıp kalıyor aşağı inmiyor. Ilık duş aldım, masaj yapmaya çalışıyorum ama artışlar çok az. Su içmeye gayret ediyorum. Nasıl yapsam da artsa?
Kesinlikle çok iyi zamanlar. Çok yakın o zaman senin de doğum :)Yok canimm yarın kontrolüm var sancı cikarsa belki alır diyorum 38+4oluyorum. Yada Pzt kesin alır heralde 39olcam çünkü. Sezeryan için iyi zamnlar
canim bestlak damla kullaniyor musun? almadiysan hemen aldir.Kızlar bana bi akıl verin, bugün 3.günüm elle sağım yapıyorum ve cidden azcık sütüm geliyor, ilk güne göre arttı ama 5ml bile olmuyor nerdeyse. Pompa ile sağına pompa çeperinde yapışıp kalıyor aşağı inmiyor. Ilık duş aldım, masaj yapmaya çalışıyorum ama artışlar çok az. Su içmeye gayret ediyorum. Nasıl yapsam da artsa?
kolayliklar diliyorum canimKızlar yatışım yapıldı nst de sancılarım çıktı dua edin bana ve bebeğime olurmu sezeryana gircem
Kesinlikle çok iyi zamanlar. Çok yakın o zaman senin de doğum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?