2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Canim gececek insallah. Bende de anksiyete seklinde.cok yorucu.
Bana doktorum uyarida bulundu hastaneden cikarken. Yapabildiginiz zamanlar esinle cik bir kahve ic, mutlaka hava al demisti. Surekli evde olmak ve vucuttaki degisiklikler lohusalik depresyonuna zemin hazirlar demisti. Prenatal vitaminlere devam ediyorum simdi. Bakalim ise yarayacak mi?
Kocaman sarildim sana

Teşekkür ederim tavsiyeler için canım hurmaya başlayayım birazda yürüyebildiğim kadar yürüsem iyi olacak. Bu arada hurma bildiğimiz medine hurması dimi orucumuzu açtığımız

Benim de düne kadar şikayetim buydu uyandırmak, 2gundur de uyumuyor

eras0201 M mabel63 nasılsınız kızlar sesiniz çıkmıyor ne zamandır ? Bebişler nasıl , keyifler nasıl ?
Kuzum iyiyiz napalım iki bebekle tempo tabii çok daha yoğun Biri yatıyor biri kalkıyor geceler kabus zaten. Kızım sütü biberonla alıyor henüz, birini emzir diğerine süt biriktir biberonla besle. Bi de biz hala annemle ve bebeklerle yenidoğan servisindeyiz perayla taburcu olacakken egenin sarılığı için idrar kültürü aldılar üreme çıktı. Ondan uzamış sarılığı. Bizi salmadılar tabii antibiyotik başlandı. Pazartesi bitiyor çıkarız inşallah Burası beni yordu hergün tartı var hergün bilmem ne bi sürü prosedür Sen nasılsın? Oğluşun nasıl? M mabel63 tek bakıyodu en son o hiç giremez buralara

O okuryazar bi de bir ayda kaç gr aldınız? Haftaya perşembe rutin kontrolümüz. Ege 650 pera 850 gr almış. Tabii peraya ek mama da veriyolardı yoğun bakımda daha çok daha hızlı aldı. Acaba prematüre bebek için 1 ayda anne sütü ile 650 gr nasıl? Doktorumuz ne diyecek merak ediyorum. 3 kg oldu ancak

Ben de kestirmeyeceğim canım sadece uçlarını düzelttirirsem o kadar

Benim annem de yanımda kalıyordu grip oldu eve gitmek zorunda kaldı bebeğe geçer diye biz de pazar günü eşimle birlikte yıkayacağız bebeğimizi günlük işleri de yavaş yavaş yapmaya çalışıyorum fazla zorlanmadan bebek uyudukça bir şeyler yapıyorum

Gecer gecer bir dus al kahve yap kendine gecer
Hersey geciyor oyle dusun

Canım zayıf olduğu için mamayla destekle dedi doktor bana şimdi Doğum kilosunu geçti zaten yani bir iki ayağı kendini toparlarsa bir daha mama vermeyeceğim kendimi emzireceğim ama su bitince herhalde almam bir daha bir de dünden beri kaka yapmıyor neden yapmıyor anlamadım normalde her mama verdikten sonra hemen yapıyordu

Ben doktoruma sırttan iğneyi vurur vurmaz beni uyutun hic 7yanik kalmak istemiyorum dedim tamam uyuturum dedi hissetmem degilmi bahsettiğiniz şeyi yoksa uyanir miyim ozamana
Off bu korku bana nede geldi ki simdi
O an heyecandan Ben de hiç anlayamadım sanki ya çekiştirdiklerini hatırlıyorum ama bebek doğduğunda yine ağlamaya başladım zaten nasıl oldu bitti bilemiyorum yanımdakiler de beni hep konuşturdular biraz da ondan rahat oldum sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…