- 19 Ağustos 2021
- 1.869
- 2.404
- 83
Canim gececek insallah. Bende de anksiyete seklinde.cok yorucu.Ağır lohusalık yaşıyorum bebeğe bakıp ağlıyorum, ağlıyor diye ağlıyorum, ıkınıyor ağlıyorum her şeye ağlıyorumkedim kaçtı 5 ay önce onu özlüyorum aklımdan çıkmıyor o gözümün önüne geldikce oturum 30 dk boyunca kesintisiz ağlıyorum ne zaman geçiyor bu
Teşekkür ederim tavsiyeler için canım hurmaya başlayayım birazda yürüyebildiğim kadar yürüsem iyi olacak. Bu arada hurma bildiğimiz medine hurması dimi orucumuzu açtığımızHakkınızda hayrlısı olsun canım umarım bir an önce ağrıların geçer bebeğini sağlıkla kucağına alırsın. Evin merdivenlerini in çık onda çok güzel çömelme ve ıkınma egzersizleri yap o da çok güzel. Açılman olsun istiyorsan bol bol hurma ye. Suyu bol iç
Çok farklı bir ağrı ayakta duramıyorum iki büklüm olasım geliyor doktor iyice aşağıya inmiş dedi zaten sizin kaçıncı haftaBenim de aynı ya nstde sanci çıkmıyo ama kalça kemiklerim sızlıyor
Benim de düne kadar şikayetim buydu uyandırmak, 2gundur de uyumuyorKarnı tok olduğu heran uyayacak bebeğim .10 saat ila 14 arası uyuyor uyandırmak için yarım saatim gidiyor onu saymıyorum1.30 saat emzirme ile geçiyor gene doymazsa mama veriyorum.altini alıp gaz çıkarması yatırması ile uğraşıyorum zaten uyku varsa besige koyduğum gibi gidiyor.ben fazla uyumasindan şikayetçiyim yani.uyandirmak dert.
Kuzum iyiyiz napalım iki bebekle tempo tabii çok daha yoğun
Ben 40.haftadayim canım ya gelmiyor benim kiÇok farklı bir ağrı ayakta duramıyorum iki büklüm olasım geliyor doktor iyice aşağıya inmiş dedi zaten sizin kaçıncı hafta
Anamm sen mi kaldın bi tek doğurmayan kuzuBen 40.haftadayim canım ya gelmiyor benim ki
Ben de kestirmeyeceğim canım sadece uçlarını düzelttirirsem o kadarKızlar ya özellikle lohusalara sorum saçlarınız ne durumda herkes bana saçlarını kestir deyip duruyo bakamazsin diyo ama benim saçlarım kisayken daha zor kullaniliyo uzunken yıkayıp çıkıyorum daha rahat ediyorum valla delirecem ya. Küt kestir diyolar arkadaş belimdeki saci niye bir anda kut kestireyim tepeden toplarım daha iyi
Ayy gelir inşallah sağlıkla bi an önce bebişBen 40.haftadayim canım ya gelmiyor benim ki
Kız hiç sorma ben erken doğururum diye düşünüyodumAnamm sen mi kaldın bi tek doğurmayan kuzuSeninki rekorları zorlayacak ya da grubun kapanışını yapacak galiba Sağlıkla gelsin kuzucuk
Benim annem de yanımda kalıyordu grip oldu eve gitmek zorunda kaldı bebeğe geçer diye biz de pazar günü eşimle birlikte yıkayacağız bebeğimizi günlük işleri de yavaş yavaş yapmaya çalışıyorum fazla zorlanmadan bebek uyudukça bir şeyler yapıyorumAnneler her alt açmada pişik kremi sürüyor musunuz? Bir de tek başıma kaldım hastaneden çıktıktan sonra annem olmayınca kayınvalidemi de istemedim çünkü çekiniyormuş benden çok müdahil olmuyordu. İyi biri ama eve geldim o halimle bulaşık makinesi boşaltıyordum yapma bile demedi. Günlerce bir gram uyumamıştım süt sağdım verdim onlar içirdi ben ortalıkta döndüm. Oğlunun sevdği yemekleri yaptı. Eşim annesine benim çekindiğimi iş yapma desem de yapması gerektğini söyledi ama kayınvalidem ev düzenini bilmiyorum dedi eşim her işi yaptı. Annem olsa bana odaklanırdı. O psikolojiyle ilk günler çok zorlandım. Eşimle ben koşturduk hep ben de 3 gün kaldı yolladım. Kendi de ben bi işe yaramıyorum gitmek istiyorum demişti zaten. Şimdi yalnızım herşeyi internete bakarak yapıyorum. bugün de göbeği düştü banyosunu da yalnız yaptırıcam onu da internetten bakıcam :) insana güç cesaret geliyor
Gecer gecer bir dus al kahve yap kendine gecerAğır lohusalık yaşıyorum bebeğe bakıp ağlıyorum, ağlıyor diye ağlıyorum, ıkınıyor ağlıyorum her şeye ağlıyorumkedim kaçtı 5 ay önce onu özlüyorum aklımdan çıkmıyor o gözümün önüne geldikce oturum 30 dk boyunca kesintisiz ağlıyorum ne zaman geçiyor bu
Canım zayıf olduğu için mamayla destekle dedi doktor bana şimdi Doğum kilosunu geçti zaten yani bir iki ayağı kendini toparlarsa bir daha mama vermeyeceğim kendimi emzireceğim ama su bitince herhalde almam bir daha bir de dünden beri kaka yapmıyor neden yapmıyor anlamadım normalde her mama verdikten sonra hemen yapıyorduCanım benim de 2400 civarıdır şuan. doğum kilosuna ulaşmayı bekliyorum. emziriyorum sütüm artıyor dolaba koyuyorum ama emme bitince sağdığım sütü fazla veremiyorum hıçkırıyor midesini zorladığımı düşünüp 20 ya da 30 ml veriyorum korktuğum için. Tabi versem dalınca biberondan çekmeye devam eder ama kıyamıyorum. Sen 60 ml veriyormuşsun vermeli miyim ben de bizimkiler minnak çünkü. Bir de sütün olmasına rağmen ekstra mama mı veriyorsun? Doktor istediği kadar süt ver dedi ama hıçkırıyor geçmiyor. Uykusuzluktan kopuk cümleler
Sen bu grubun ev sahibisin. O yüzden misafirleri ağırlıyorsun öndenKız hiç sorma ben erken doğururum diye düşünüyodumdaha kafasını sokmamış kanala
Suni sancı veririz açılma olmazsa ya da bebeğin kalp atışları yavaşlarsa sezaryene alırız dedi yani muhtemelen Perşembe ya da cuma kavuşacağım minnosumaAyy gelir inşallah sağlıkla bi an önce bebişgelmezse sezaryenle alırız diyor mu doktor
AminnnAllahim beterinden korusun yavrularimizi
Bir daha yaşatmasın
Neler neler yapıyorum bir görsenSen bu grubun ev sahibisin. O yüzden misafirleri ağırlıyorsun önden
Bebeği kanala yönlendirme hareketleri var. Bak istersen internetten
O an heyecandan Ben de hiç anlayamadım sanki ya çekiştirdiklerini hatırlıyorum ama bebek doğduğunda yine ağlamaya başladım zaten nasıl oldu bitti bilemiyorum yanımdakiler de beni hep konuşturdular biraz da ondan rahat oldum sanırımBen doktoruma sırttan iğneyi vurur vurmaz beni uyutun hic 7yanik kalmak istemiyorum dedim tamam uyuturum dedi hissetmem degilmi bahsettiğiniz şeyi yoksa uyanir miyim ozamana
Off bu korku bana nede geldi ki simdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?