Benimkide seninki gibi önerim olacak fakat duş almaya bile zor zaman oluyor yani onları kullan derdin biter diyeceğimEvet saçlarım dalgalı ve kisayken çok zor kullaniyorum kabariyo sürekli düzleştirici ile işlem istiyor ama uzunken yıkayıp çıkıyorum kabarmiyor çok enteresanbeni benden iyi mi bilecekler
Ben ilk günden itibaren hic kimse kalmasın kendi başımıza kalalım istiyorumKendiminkini övmek gibi olmasın elim ayağım tüm organlarım oldu resmen ama 40nin çıkmasını dört gözle bekliyor annesinin evine tatile gidecek benimle birlikte lohusalik yaşıyor
Bastirmayimi diyorsun kuzu karinla memeye bastiriyorlarBen doktoruma sırttan iğneyi vurur vurmaz beni uyutun hic 7yanik kalmak istemiyorum dedim tamam uyuturum dedi hissetmem degilmi bahsettiğiniz şeyi yoksa uyanir miyim ozamana
Off bu korku bana nede geldi ki simdi
Kuzum benimkiler bana destek .Ben ilk günden itibaren hic kimse kalmasın kendi başımıza kalalım istiyorum
Hic kimseyi çekemem ki kalan yardıma muhtaç oluyor yardim edemiyor zaten
Gunduz gelen görsün sonra bay bay
Düzenimi hic bozmak istemiyorum umarim başarabilirim
Cunku kimseyi kırmak istemiyorum o halde de kimseyle uğraşmak istemiyorum
Oyle mi diyorsunBastirmayimi diyorsun kuzu karinla memeye bastiriyorlar
Hafif sallanıyorsun hissetmiyorsun
Benim kadar bağırtkan birisi olduğunu düşünmüyorum benim canım çok tatlıdır ama o an o kadar sakindimki bebeğim dogdugumda ağlamadım bilr sevinçten dahi olsa ya benimkinin içine sakinleştirici kattılar çünkü ameliyat öncesi hastahaneyi inlettim
Iste yardim olunca oyle oluyorKuzum benimkiler bana destek .
Ama ilk üç gün hepimiz için kabus gibiydi .
Memeyi tutturmaya çalışma çabaları herkesin eli mememde ama sakinliğimi korudum tutsun diye hayırlısıyla başardık. Tek başıma imkansız tutturamazdim aç kalırdı
Kalıyor ama burada yemeği yapıyor sağolsun duşa girebiliyorum dışarıda yürüyüş yapabiliyorum
Yoksa ben kafayı yerdim 40 gün sonra ben asıl lohusaligi yaşarım herkes gidecek
Lohusalık konusunda kimse kocamın eline su dökemez depresyonda şu anKendiminkini övmek gibi olmasın elim ayağım tüm organlarım oldu resmen ama 40nin çıkmasını dört gözle bekliyor annesinin evine tatile gidecek benimle birlikte lohusalik yaşıyor
Annem yanım da her şeyim oldu arada kadına kötü davranırmışımBen ilk günden itibaren hic kimse kalmasın kendi başımıza kalalım istiyorum
Ben de aynı durumdayım henüz doğum yapmadım annem geldi bi sinirliyim bazı hareketlerinden rahatsız oluyorum sanki sonradan da çok vicdan azabı çekiyorum kadın sürekli ilgilenmeye beni mutlu etmeye çalışıyorAnnem yanım da her şeyim oldu arada kadına kötü davranırmışımSonra vicdan yapıp ağlıyorum hala beni teselli etmeye çalışıyor yavrum bugünlerde geçecek tadını çıkar diye. Bebeğine iyice bak her anını her halini yaşa diye o öyle söyledikçe bebeğimi gözümün önünden ayırasın gelmiyor anne ve kv farkı
Çok şükür daha gelmeden gruptan yapmış yapıcanıÇok şükür henüz bebek görmeye gelemeditelefondan beni sinirlendirmeyi beceriyor. Eşim video atmış kızıma D vitamini verdi doktoru ağzına damlatacaksın dedi. Bende damlayı açtım basıl verildiğini bilmediğim için ağzına damlatmaya çalıştım damlamayınca çay kaşığı ile vermek için mutfağa gittim eşim sadece o damlayı damlatamadığım kısmın videosunu çekmiş aile grubu var oraya atmış. Hemen sesli mesaj o damla öyle mi verilir sizin evde çay kaşığı yok mu diye sabah dinledim bende sesli mesaj attım evettt yok anne gelirken senin evden getir dedim tiksiniyorum yaa. Görüntülüye aramış akşam eşime diyor ki Oo bir sürü çiçek gelmiş kimlerden geldi söyle bakimmm. Sana ne bana gelen çiçekten mal ya Katre_g bunun yaptıkları anlatmakla bitmez
Benimki de benden hamile halaLohusalık konusunda kimse kocamın eline su dökemez depresyonda şu an
Sanırım bi müddette daha bize geceler movik movik geçecekKuzu memede uyumaya alışmış diyecegimde o daha 6 günlük
Benimki kendi bırakıyor yada oynuyor hırslaniyorgeceleri hep aç
Yalnız kalınca çok daha rahat ettim. Kendi annemiz belki anlar yardım eder ama kvalide y da aynı evde yaşamayı bilmediğimiz biriyle kalmamalı bence. Eski düzende daha çabuk toprlanılıyorBen ilk günden itibaren hic kimse kalmasın kendi başımıza kalalım istiyorum
Annem bana ilk doğum yaptığım gün trip attı bi kaç dakika sürdü ama hala vicdanını yapıyor ben nasıl oldu da sana öyle davrandım diye. Öbür taraftan kv de anne ama o bir değişik o da anne o da anne ben anlamadım. Saçma sapan şeylere takılıp yorum yapar salak. Yemin ederim tiksiniyorumBen de aynı durumdayım henüz doğum yapmadım annem geldi bi sinirliyim bazı hareketlerinden rahatsız oluyorum sanki sonradan da çok vicdan azabı çekiyorum kadın sürekli ilgilenmeye beni mutlu etmeye çalışıyor
Haftaya gelecekler inşallah gelemezlerÇok şükür daha gelmeden gruptan yapmış yapıcanıne zaman gelecek görmeye belli mi?
Benimki de benden hamile halabal 9 aylık oldum hala benden daha hamile Bunlar hamileliği lohusalığı ne varsa bizden çok yaşıyorlar nasıl oluyorsa.
Bence biraz ekliyorlarOyle mi diyorsun
Bana da sağlam bir sakinleştirici lazim
Ben de hic fena değilimdir
4 ay diyorlarSanırım bi müddette daha bize geceler movik movik geçecek
Ben kayinvalidemi diyorumLohusalık konusunda kimse kocamın eline su dökemez depresyonda şu an
Aldık csnım ondan da aklıma geldikçe içiyorum ama fazla içemedim. Daha çok içeyim bari şükür ilk güne göre iyi ama daha da artmalıBestlak süt yapan damla var kuzum dene sezeryan doğum yapanlar 4 defa içiyor
Razıyım fazlası olmasın da4 ay diyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?