2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Evet saçlarım dalgalı ve kisayken çok zor kullaniyorum kabariyo sürekli düzleştirici ile işlem istiyor ama uzunken yıkayıp çıkıyorum kabarmiyor çok enteresan beni benden iyi mi bilecekler
Benimkide seninki gibi önerim olacak fakat duş almaya bile zor zaman oluyor yani onları kullan derdin biter diyeceğim
Baboon natural diye bir marka var katı saç kremi şampuanı var saçlarım onlarla kabarmiyor ama şuan onları kullanacak vakit bile yok sprey sıkıp anne topuzu degilde ensede topuz yapıp güne başlıyorum iyi hissettiriyor spreylede bebek saçlar çıkmıyor hafif nemli duruyor ama yağlı gibi değil bakımlı gösteriyor

Kendiminkini övmek gibi olmasın elim ayağım tüm organlarım oldu resmen ama 40nin çıkmasını dört gözle bekliyor annesinin evine tatile gidecek benimle birlikte lohusalik yaşıyor
Ben ilk günden itibaren hic kimse kalmasın kendi başımıza kalalım istiyorum
Hic kimseyi çekemem ki kalan yardıma muhtaç oluyor yardim edemiyor zaten
Gunduz gelen görsün sonra bay bay
Düzenimi hic bozmak istemiyorum umarim başarabilirim
Cunku kimseyi kırmak istemiyorum o halde de kimseyle uğraşmak istemiyorum

Ben doktoruma sırttan iğneyi vurur vurmaz beni uyutun hic 7yanik kalmak istemiyorum dedim tamam uyuturum dedi hissetmem degilmi bahsettiğiniz şeyi yoksa uyanir miyim ozamana
Off bu korku bana nede geldi ki simdi
Bastirmayimi diyorsun kuzu karinla memeye bastiriyorlar
Hafif sallanıyorsun hissetmiyorsun
Benim kadar bağırtkan birisi olduğunu düşünmüyorum benim canım çok tatlıdır ama o an o kadar sakindimki bebeğim dogdugumda ağlamadım bilr sevinçten dahi olsa ya benimkinin içine sakinleştirici kattılar çünkü ameliyat öncesi hastahaneyi inlettim

Kuzum benimkiler bana destek .
Ama ilk üç gün hepimiz için kabus gibiydi .
Memeyi tutturmaya çalışma çabaları herkesin eli mememde ama sakinliğimi korudum tutsun diye hayırlısıyla başardık. Tek başıma imkansız tutturamazdim aç kalırdı

Kalıyor ama burada yemeği yapıyor sağolsun duşa girebiliyorum dışarıda yürüyüş yapabiliyorum
Yoksa ben kafayı yerdim 40 gün sonra ben asıl lohusaligi yaşarım herkes gidecek

Oyle mi diyorsun
Bana da sağlam bir sakinleştirici lazim
Ben de hic fena değilimdir

Iste yardim olunca oyle oluyor
Benimkiler iki taraf ta yakin zaten canim
Kv kalmaz yerinde gelirse sadece oturur gece olmasi bana eziyetten baska birsey degil duzen degisir cunku
Annem de gunduz gelir yardimcidir her türlü
Gece zaten esim benimle duşa da girebilirim bari daha çabuk düzene gireriz
Büyük kizim 14 yasinda zaten evde deli gibi bir hengame olsun istemiyorum kızların düzeni de değişmesin bakalim insallah başarabilirim

Kendiminkini övmek gibi olmasın elim ayağım tüm organlarım oldu resmen ama 40nin çıkmasını dört gözle bekliyor annesinin evine tatile gidecek benimle birlikte lohusalik yaşıyor
Lohusalık konusunda kimse kocamın eline su dökemez depresyonda şu an

Annem yanım da her şeyim oldu arada kadına kötü davranırmışım Sonra vicdan yapıp ağlıyorum hala beni teselli etmeye çalışıyor yavrum bugünlerde geçecek tadını çıkar diye. Bebeğine iyice bak her anını her halini yaşa diye o öyle söyledikçe bebeğimi gözümün önünden ayırasın gelmiyor anne ve kv farkı

Ben de aynı durumdayım henüz doğum yapmadım annem geldi bi sinirliyim bazı hareketlerinden rahatsız oluyorum sanki sonradan da çok vicdan azabı çekiyorum kadın sürekli ilgilenmeye beni mutlu etmeye çalışıyor

Çok şükür daha gelmeden gruptan yapmış yapıcanı ne zaman gelecek görmeye belli mi?
Lohusalık konusunda kimse kocamın eline su dökemez depresyonda şu an
Benimki de benden hamile hala bal 9 aylık oldum hala benden daha hamile Bunlar hamileliği lohusalığı ne varsa bizden çok yaşıyorlar nasıl oluyorsa.

Yalnız kalınca çok daha rahat ettim. Kendi annemiz belki anlar yardım eder ama kvalide y da aynı evde yaşamayı bilmediğimiz biriyle kalmamalı bence. Eski düzende daha çabuk toprlanılıyor

Annem bana ilk doğum yaptığım gün trip attı bi kaç dakika sürdü ama hala vicdanını yapıyor ben nasıl oldu da sana öyle davrandım diye. Öbür taraftan kv de anne ama o bir değişik o da anne o da anne ben anlamadım. Saçma sapan şeylere takılıp yorum yapar salak. Yemin ederim tiksiniyorum

Haftaya gelecekler inşallah gelemezler dua edin gelemesin Kocama gelince çarşamba günü babalık izni bitiyor heralde o zaman biter diye umut ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…