Karnı tok olduğu heran uyayacak bebeğim .10 saat ila 14 arası uyuyor uyandırmak için yarım saatim gidiyor onu saymıyorumBebeği olan arkadaşlar bebekleriniz kaç saat uyuyor
Benim de aynı ya nstde sanci çıkmıyo ama kalça kemiklerim sızlıyorKontrolden çıktım 37+4 teyim bebek 3 kg olmuş ama doktor değişebilir +/- 400 e kadar oynayabilir dedi. 31. Haftadan beri erken doğum riskim olduğu için istirahat ediyordum artık yürüyüş yapabilirsin bebeğin iyice kanala yerleşmesi için dedi. Nst de sancım çıkmadı. Ama ben kendimi yürüyüş yapacak kadar iyi hissetmiyorum belim kopuyor kasıklarım patlayacak gibi oluyor anında oturmak uzanmak istiyorum
Ay benimki de doğumdan önce gelmek istiyor ben hiç istemiyorum. Kendim için inş kısa zamanda beklenenden erken doğururum diye dua ediyorum. Böylelikle erken gelemez ahahahaha dua ederken senin kv yi de katayım duamaHaftaya gelecekler inşallah gelemezlerdua edin gelemesin Kocama gelince çarşamba günü babalık izni bitiyor heralde o zaman biter diye umut ediyorum
Canım çok yormadan kendini dinlene dinlene yürümeye çalışsan iyi olmaz mı? En azından süreci hızlandırırsın. Ben şahsen doğsun diye napcamı şaşırdım.Kontrolden çıktım 37+4 teyim bebek 3 kg olmuş ama doktor değişebilir +/- 400 e kadar oynayabilir dedi. 31. Haftadan beri erken doğum riskim olduğu için istirahat ediyordum artık yürüyüş yapabilirsin bebeğin iyice kanala yerleşmesi için dedi. Nst de sancım çıkmadı. Ama ben kendimi yürüyüş yapacak kadar iyi hissetmiyorum belim kopuyor kasıklarım patlayacak gibi oluyor anında oturmak uzanmak istiyorum
Takipte kalırsın sancılarını, inş bir avazda hızlıca kavuş bebeğineKızlar doktora gittim bugın nst de sancılarım çıktı , eve geldim şimdi sancılar artarsa gel dedi bakalm
Hahahha kv deler hep lohusaBen kayinvalidemi diyorum
Eşim şuan geziyor akşama nöbet ondauyurum ben 3 5 saat
Hakkınızda hayrlısı olsun canım umarım bir an önce ağrıların geçer bebeğini sağlıkla kucağına alırsın. Evin merdivenlerini in çık onda çok güzel çömelme ve ıkınma egzersizleri yap o da çok güzel. Açılman olsun istiyorsan bol bol hurma ye. Suyu bol içKontrolden çıktım 37+4 teyim bebek 3 kg olmuş ama doktor değişebilir +/- 400 e kadar oynayabilir dedi. 31. Haftadan beri erken doğum riskim olduğu için istirahat ediyordum artık yürüyüş yapabilirsin bebeğin iyice kanala yerleşmesi için dedi. Nst de sancım çıkmadı. Ama ben kendimi yürüyüş yapacak kadar iyi hissetmiyorum belim kopuyor kasıklarım patlayacak gibi oluyor anında oturmak uzanmak istiyorum
Benim de soğuyor soğuk veriyorum napimKızlar, bebek için çanta aldık ya bez, mama falan konuyor hani, onun ön gözünde biberon koymak için yere ikidir mama koyuyorum doktora giderken, 1 veya 2 saat dışarıda kalıyoruz. Sıcak hazırlamama rağmen buz gibi oluyor. Özel, mama taşıma çantası da almıştım e bebekten, onda da aynı. Siz neler yapıyorsunuz ? Bez torba koruyucular var öyle bişey mi alsam acaba
Kesinlikle cok fark varAnnem yanım da her şeyim oldu arada kadına kötü davranırmışımSonra vicdan yapıp ağlıyorum hala beni teselli etmeye çalışıyor yavrum bugünlerde geçecek tadını çıkar diye. Bebeğine iyice bak her anını her halini yaşa diye o öyle söyledikçe bebeğimi gözümün önünden ayırasın gelmiyor anne ve kv farkı
Normal bi termos a sıcak su koyuyordum ben mamayı da ayrı yanıma alıp ihtiyaç zamanında yapıyordum canımKızlar, bebek için çanta aldık ya bez, mama falan konuyor hani, onun ön gözünde biberon koymak için yere ikidir mama koyuyorum doktora giderken, 1 veya 2 saat dışarıda kalıyoruz. Sıcak hazırlamama rağmen buz gibi oluyor. Özel, mama taşıma çantası da almıştım e bebekten, onda da aynı. Siz neler yapıyorsunuz ? Bez torba koruyucular var öyle bişey mi alsam acaba
Kesinlikle katılıyorumYalnız kalınca çok daha rahat ettim. Kendi annemiz belki anlar yardım eder ama kvalide y da aynı evde yaşamayı bilmediğimiz biriyle kalmamalı bence. Eski düzende daha çabuk toprlanılıyor
Karnı tok altı temiz gazı alınmış ama asla uyumuyor ancak memede kokuyu ala ala uyuycak memeyi tokken emzik gibi kullanıyorBiz napacaz 6 gün de mahvetti benibu gece hep memem de uyudu çekince bastı çığlığı
Zararı var mı bilmiyorum ama ne bileyim, dışarı çıkıyoruz ya havalar da soğudu burada, serinledi. soğuyor mama normal oda sıcaklığında olmuyor. Soğuk soğuk içmesin istiyorum. Azıcık ten sıcaklığında olsa fena olmaz.Benim de soğuyor soğuk veriyorum napimOda sıcaklığında olsa yeter diyorum. Soğuk vermenin zararı var mı araştırdım bişey bulamadım
1Normal bi termos a sıcak su koyuyordum ben mamayı da ayrı yanıma alıp ihtiyaç zamanında yapıyordum canım
Umarım çabuk geçiyordur. Bende herşeye ağlıyorum. İlk günler kedi ile bebeği yaklaştırmayın dediler, ayrı odalardalar, kedimin sesini duydukça ağlıyorum. Ona bişey olacak diye rüyalar görüyorum. Bebeğimle ilgilenirken ağlıyorum. Süt az geliyor diye kendimi suçluyorum. Eşime kızıyorum anneme kızıyorum. Kafamda kurup kurup bişeylere ağlıyorum.Ağır lohusalık yaşıyorum bebeğe bakıp ağlıyorum, ağlıyor diye ağlıyorum, ıkınıyor ağlıyorum her şeye ağlıyorumkedim kaçtı 5 ay önce onu özlüyorum aklımdan çıkmıyor o gözümün önüne geldikce oturum 30 dk boyunca kesintisiz ağlıyorum ne zaman geçiyor bu
Canım bunu nette gördüm ben yıkanmamış sütyenini koy bebeğin baş ucunaKarnı tok altı temiz gazı alınmış ama asla uyumuyor ancak memede kokuyu ala ala uyuycak memeyi tokken emzik gibi kullanıyor
Kestirme rahat bakarsın. büyük konuşmak gibi olmasın ama saç kestir, tek bakamazsın yanında birileri olsun şudur budur olumsuz bir sağlık sorununuz olmazsa hiç biri olmuyor. Doğduğundan beri tek bakıyorum hayatımda ilk kez kucağıma bebek aldım oradan hesapla
Benim de saçlarım kalçamda bana diyorlar ama umrumda bile değil. Lohusalık bitecek sonuçta. Bu süreçte kendimi iyi hissetmem daha önemli. Sende kestirme
Çok mantıklı, koku rahatlatıyor çocukları.Canım bunu nette gördüm ben yıkanmamış sütyenini koy bebeğin baş ucuna
Biraz öyle yapmaya çalışırım canım bahçeye iner az az yürürüm sonra da ne zaman doğacak diye beklemeyelimAy benimki de doğumdan önce gelmek istiyor ben hiç istemiyorum. Kendim için inş kısa zamanda beklenenden erken doğururum diye dua ediyorum. Böylelikle erken gelemez ahahahaha dua ederken senin kv yi de katayım duama
Ee kocanın doğum izni bitiyor malum lohusalığı geride bırakır sanırsam
Canım çok yormadan kendini dinlene dinlene yürümeye çalışsan iyi olmaz mı? En azından süreci hızlandırırsın. Ben şahsen doğsun diye napcamı şaşırdım.
Takipte kalırsın sancılarını, inş bir avazda hızlıca kavuş bebeğine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?