2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Kontrolden çıktım 37+4 teyim bebek 3 kg olmuş ama doktor değişebilir +/- 400 e kadar oynayabilir dedi. 31. Haftadan beri erken doğum riskim olduğu için istirahat ediyordum artık yürüyüş yapabilirsin bebeğin iyice kanala yerleşmesi için dedi. Nst de sancım çıkmadı. Ama ben kendimi yürüyüş yapacak kadar iyi hissetmiyorum belim kopuyor kasıklarım patlayacak gibi oluyor anında oturmak uzanmak istiyorum

Bebeği olan arkadaşlar bebekleriniz kaç saat uyuyor
Karnı tok olduğu heran uyayacak bebeğim .10 saat ila 14 arası uyuyor uyandırmak için yarım saatim gidiyor onu saymıyorum1.30 saat emzirme ile geçiyor gene doymazsa mama veriyorum.altini alıp gaz çıkarması yatırması ile uğraşıyorum zaten uyku varsa besige koyduğum gibi gidiyor.ben fazla uyumasindan şikayetçiyim yani.uyandirmak dert.

Benim de aynı ya nstde sanci çıkmıyo ama kalça kemiklerim sızlıyor

Haftaya gelecekler inşallah gelemezler dua edin gelemesin Kocama gelince çarşamba günü babalık izni bitiyor heralde o zaman biter diye umut ediyorum
Ay benimki de doğumdan önce gelmek istiyor ben hiç istemiyorum. Kendim için inş kısa zamanda beklenenden erken doğururum diye dua ediyorum. Böylelikle erken gelemez ahahahaha dua ederken senin kv yi de katayım duama

Ee kocanın doğum izni bitiyor malum lohusalığı geride bırakır sanırsam

Canım çok yormadan kendini dinlene dinlene yürümeye çalışsan iyi olmaz mı? En azından süreci hızlandırırsın. Ben şahsen doğsun diye napcamı şaşırdım.
Kızlar doktora gittim bugın nst de sancılarım çıktı , eve geldim şimdi sancılar artarsa gel dedi bakalm
Takipte kalırsın sancılarını, inş bir avazda hızlıca kavuş bebeğine

Kızlar, bebek için çanta aldık ya bez, mama falan konuyor hani, onun ön gözünde biberon koymak için yere ikidir mama koyuyorum doktora giderken, 1 veya 2 saat dışarıda kalıyoruz. Sıcak hazırlamama rağmen buz gibi oluyor. Özel, mama taşıma çantası da almıştım e bebekten, onda da aynı. Siz neler yapıyorsunuz ? Bez torba koruyucular var öyle bişey mi alsam acaba

Hakkınızda hayrlısı olsun canım umarım bir an önce ağrıların geçer bebeğini sağlıkla kucağına alırsın. Evin merdivenlerini in çık onda çok güzel çömelme ve ıkınma egzersizleri yap o da çok güzel. Açılman olsun istiyorsan bol bol hurma ye. Suyu bol iç

Benim de soğuyor soğuk veriyorum napim Oda sıcaklığında olsa yeter diyorum. Soğuk vermenin zararı var mı araştırdım bişey bulamadım

Kesinlikle cok fark var
Kv ler o halde bile hizmet bekliyor, bizden olmasa bile evdeki herhangi birinden cidden geneli boyle
Ama anne her şeye yetişmeye calisiyor oyle iyi anlıyor ki ah canim nasil bu kadar farkediyor hayret

Normal bi termos a sıcak su koyuyordum ben mamayı da ayrı yanıma alıp ihtiyaç zamanında yapıyordum canım

Yalnız kalınca çok daha rahat ettim. Kendi annemiz belki anlar yardım eder ama kvalide y da aynı evde yaşamayı bilmediğimiz biriyle kalmamalı bence. Eski düzende daha çabuk toprlanılıyor
Kesinlikle katılıyorum
Ki o lagusa pskolojisi ile kırmak ta kaçınılmaz dusuncesizlik gormekte istemiyor insan ki hersey batabiliyorda en iyisi yalniz kari koca bence basinin çaresine bakabilmeli

Biz napacaz 6 gün de mahvetti beni bu gece hep memem de uyudu çekince bastı çığlığı
Karnı tok altı temiz gazı alınmış ama asla uyumuyor ancak memede kokuyu ala ala uyuycak memeyi tokken emzik gibi kullanıyor

Ağır lohusalık yaşıyorum bebeğe bakıp ağlıyorum, ağlıyor diye ağlıyorum, ıkınıyor ağlıyorum her şeye ağlıyorum kedim kaçtı 5 ay önce onu özlüyorum aklımdan çıkmıyor o gözümün önüne geldikce oturum 30 dk boyunca kesintisiz ağlıyorum ne zaman geçiyor bu

Benim de soğuyor soğuk veriyorum napim Oda sıcaklığında olsa yeter diyorum. Soğuk vermenin zararı var mı araştırdım bişey bulamadım
Zararı var mı bilmiyorum ama ne bileyim, dışarı çıkıyoruz ya havalar da soğudu burada, serinledi. soğuyor mama normal oda sıcaklığında olmuyor. Soğuk soğuk içmesin istiyorum. Azıcık ten sıcaklığında olsa fena olmaz.

Normal bi termos a sıcak su koyuyordum ben mamayı da ayrı yanıma alıp ihtiyaç zamanında yapıyordum canım
1
Termosu wvin içinde kullanıyoruz ama büyük, dışarısı için kullanmaya alacağım 750 ml civarında bişey, bi türlü fırsat bulamadım. Soğutmayan iyi bişey istiyorum. Şu ünlü marka var stanley, ama onlardan beğendiğim kasım indiriminde bile 600 civarıydı. Bide 160 liraya çok satılan cooker, joystar gibi markalar var. Joystarı kim tavsiye etmişti hatırlamıyorum spice olabilir, kullanıyorum iyi demişti. Kredi kartlarımı ayarlarsam alacağım bi tane. Aksi gibi kredi kartımda kayıp cdağıttım kendimi

Umarım çabuk geçiyordur. Bende herşeye ağlıyorum. İlk günler kedi ile bebeği yaklaştırmayın dediler, ayrı odalardalar, kedimin sesini duydukça ağlıyorum. Ona bişey olacak diye rüyalar görüyorum. Bebeğimle ilgilenirken ağlıyorum. Süt az geliyor diye kendimi suçluyorum. Eşime kızıyorum anneme kızıyorum. Kafamda kurup kurup bişeylere ağlıyorum.

Benim de saçlarım kalçamda bana diyorlar ama umrumda bile değil. Lohusalık bitecek sonuçta. Bu süreçte kendimi iyi hissetmem daha önemli. Sende kestirme

Ben omuzlarımda kestirmiştim, uzadı haliyle, şimdi dayanamıyorum tepeden topluyorum topuz yapıyorum, ama küçük küçük enseme değdiği anda sinir basıyor. Çok sıcaklıyorum zaten, hormonlar sanırım. Kuaföre gidip kazıtasım var

Biraz öyle yapmaya çalışırım canım bahçeye iner az az yürürüm sonra da ne zaman doğacak diye beklemeyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…