2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Sezeryan olan arkadaşlar, kanamanız kaç gün sürdü? Geçen perşembe doğum yaptım bu perşembe kesildi peceteye bile gelmiyordu. Geceden beri yine gelmeye başladı birlac olumsuz yorum okudum Kesilip tekrar grlmesyle ilgili, canm skldı. Bittkten sonra yine gelmeye baslayan oldu mu acaba?

Canım aynen o bölümler hiçbir işe yaramıyor Ben bardak termosun vardı ona koyuyorum öyle çözüm buldum

İnşallah düzeleriz hemen
Canım bunu nette gördüm ben yıkanmamış sütyenini koy bebeğin baş ucuna
Allah allah ilk defa duydumm
İyiki varsınız manava bime gidiyoruz işte bizde bebek kendini toparlayamadıkii yoksa. Bir kaçamak yapacağız

Bugün 17 gün hala geliyor benim

Arkadaşlar bugün bebeğim 17 günlük en son perşembeyi cumaya bağlayan gece kaka yapmıştı bir daha hiç yapmadı böyle bir durum yaşayan var mı aranızda humana stil çiğ çiğ çay içiyorum acaba onun mu etkisi oldu kullanan var mı aranızda o çaydan arkadaşlar

Bebek emiyorsa neden kakasina engel olsun ki ictigin cay ?

Ben de bıraksalar 24 saat ağlıcam göz yaşı gözümün kenarında hep. Bebeğim hala küvezde ne zaman çıkacağı belli değil. Sağlığı iyi ama beslenmesi güçlü değil diye vermiyorlar hala. Çok üzülüyorum sanki hiç alamayacakmışım gibi geliyor.

Öyle düşünüp kendini daha fazla yıpratma canım tabii ki kavuşacaksınız En kısa zamanda hem de

Mamanın kabızlık yaptığını söylüyorlar ama senin bebek anne sütü de alıyor. Anne sütü alınca bayğı rahat yapıyorlar. Benim bebeğim de zayıf onun için sordum acaba mama versem daha çabuk mu toparlar vicdan yapıyorum. eşim koşup mama aldı ama ben lohusa kafasıyla tartıştım vermedim. Süt sağarken yorulduğum için mama verelim diyor hem emzirmek hem sağmak zorluyor.

Deneyimli anneler bebeğimin göbek bağı düştü ama tam kapanmadan düşmüş bu kadar hızlı düşmesine de anlam veremedim. Deneyimli anneler endişelenmeli miyim. Şu anlık bir sıkıntı gözlemlemiyorum. Ama yapmam gereken bir şey var mı

Eklentiler

• C6AD813A-B774-450A-A962-3ADB2AB8408F.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 60
suni sancıyı sen mi istedin yoksa doktorun mu suni dener olmadı sezeryan yaparız dedi?
Doktorum önce şey dedi çarşambayı bekleyelim gelmezse isteğine bağlı iki günde bir tekrar kontrole gelirsin 41 i doldurunca da suni sancı deneriz dedi açılma olmazsa sezaryen yaparız dedi ben de 41 i beklemeyelim dedim o zaman 40 i doldurunca suni sancı deneyelim dedi belki çarşambaya kadar kendi de gelebilir hiç belli olmaz dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…