- 18 Kasım 2012
- 2.127
- 1.230
- 333
Canım aynen o bölümler hiçbir işe yaramıyor Ben bardak termosun vardı ona koyuyorum öyle çözüm buldumKızlar, bebek için çanta aldık ya bez, mama falan konuyor hani, onun ön gözünde biberon koymak için yere ikidir mama koyuyorum doktora giderken, 1 veya 2 saat dışarıda kalıyoruz. Sıcak hazırlamama rağmen buz gibi oluyor. Özel, mama taşıma çantası da almıştım e bebekten, onda da aynı. Siz neler yapıyorsunuz ? Bez torba koruyucular var öyle bişey mi alsam acaba
Hayırlısıyla kavuşun inşallah bebişinizleSuni sancı veririz açılma olmazsa ya da bebeğin kalp atışları yavaşlarsa sezaryene alırız dedi yani muhtemelen Perşembe ya da cuma kavuşacağım minnosuma
Ya da göğüs petlerinizi kullanılmış olanı Ben de Instagram'da o şekilde gördüm Bebek mışıl mışıl uyuyor burnundan kokusu gittikçeCanım bunu nette gördüm ben yıkanmamış sütyenini koy bebeğin baş ucuna
İnşallah düzeleriz hemenUmarım çabuk geçiyordur. Bende herşeye ağlıyorum. İlk günler kedi ile bebeği yaklaştırmayın dediler, ayrı odalardalar, kedimin sesini duydukça ağlıyorum. Ona bişey olacak diye rüyalar görüyorum. Bebeğimle ilgilenirken ağlıyorum. Süt az geliyor diye kendimi suçluyorum. Eşime kızıyorum anneme kızıyorum. Kafamda kurup kurup bişeylere ağlıyorum.
Allah allah ilk defa duydummCanım bunu nette gördüm ben yıkanmamış sütyenini koy bebeğin baş ucuna
İyiki varsınızCanim gececek insallah. Bende de anksiyete seklinde.cok yorucu.
Bana doktorum uyarida bulundu hastaneden cikarken. Yapabildiginiz zamanlar esinle cik bir kahve ic, mutlaka hava al demisti. Surekli evde olmak ve vucuttaki degisiklikler lohusalik depresyonuna zemin hazirlar demisti. Prenatal vitaminlere devam ediyorum simdi. Bakalim ise yarayacak mi?
Kocaman sarildim sana
Bugün 17 gün hala geliyor benimSezeryan olan arkadaşlar, kanamanız kaç gün sürdü? Geçen perşembe doğum yaptım bu perşembe kesildi peceteye bile gelmiyordu. Geceden beri yine gelmeye başladı birlac olumsuz yorum okudum Kesilip tekrar grlmesyle ilgili, canm skldı. Bittkten sonra yine gelmeye baslayan oldu mu acaba?
Evet doğru bu günlere gelmek için baya bekledikGecer gecer bir dus al kahve yap kendine gecer
Hersey geciyor oyle dusun
Yok canim pzt gunu kontrolum var doktor bakalim bebegin pozisyonuna gore biseyker soyleyecek sezeryan gunu verebilir ben şu an 37+6yımŞu an 38+5deyim canimm. Senindemi.pzt olcak dogumm
Yani ihtiyac olursa diye bilmekte fayda var. Ilkinde ben de sagmadim ama belki emmede sıkntı olursa sagmam gerekebilirİlk cocugumda hiç sagmadim. Zaten evdeydim sürekli emzirdim. Bundada ins emerse bebegim hiç sagmayi dusunmuyorum
Bebek emiyorsa neden kakasina engel olsun ki ictigin cay ?Arkadaşlar bugün bebeğim 17 günlük en son perşembeyi cumaya bağlayan gece kaka yapmıştı bir daha hiç yapmadı böyle bir durum yaşayan var mı aranızda humana stil çiğ çiğ çay içiyorum acaba onun mu etkisi oldu kullanan var mı aranızda o çaydan arkadaşlar
Benimkide geceleri öyle bu hiç uyutmadı beni. Emziğide alamıyor. Napıcam bilmiyorum.Biz napacaz 6 gün de mahvetti benibu gece hep memem de uyudu çekince bastı çığlığı
Ben de bıraksalar 24 saat ağlıcam göz yaşı gözümün kenarında hep. Bebeğim hala küvezde ne zaman çıkacağı belli değil. Sağlığı iyi ama beslenmesi güçlü değil diye vermiyorlar hala. Çok üzülüyorum sanki hiç alamayacakmışım gibi geliyor.Umarım çabuk geçiyordur. Bende herşeye ağlıyorum. İlk günler kedi ile bebeği yaklaştırmayın dediler, ayrı odalardalar, kedimin sesini duydukça ağlıyorum. Ona bişey olacak diye rüyalar görüyorum. Bebeğimle ilgilenirken ağlıyorum. Süt az geliyor diye kendimi suçluyorum. Eşime kızıyorum anneme kızıyorum. Kafamda kurup kurup bişeylere ağlıyorum.
Bazı yorumlarda çayın hem bebeğe gaz hem anneye gaz kabız ettiğini okudum da o yüzden dedim hani aranızda kullanan varsa aynı tepkileri yaşamış mı diye sormak istedimBebek emiyorsa neden kakasina engel olsun ki ictigin cay ?
Öyle düşünüp kendini daha fazla yıpratma canım tabii ki kavuşacaksınız En kısa zamanda hem deBen de bıraksalar 24 saat ağlıcam göz yaşı gözümün kenarında hep. Bebeğim hala küvezde ne zaman çıkacağı belli değil. Sağlığı iyi ama beslenmesi güçlü değil diye vermiyorlar hala. Çok üzülüyorum sanki hiç alamayacakmışım gibi geliyor.
Bugün 17 gün hala geliyor benim
Mamanın kabızlık yaptığını söylüyorlar ama senin bebek anne sütü de alıyor. Anne sütü alınca bayğı rahat yapıyorlar. Benim bebeğim de zayıf onun için sordum acaba mama versem daha çabuk mu toparlar vicdan yapıyorum. eşim koşup mama aldı ama ben lohusa kafasıyla tartıştım vermedim. Süt sağarken yorulduğum için mama verelim diyor hem emzirmek hem sağmak zorluyor.Canım zayıf olduğu için mamayla destekle dedi doktor bana şimdi Doğum kilosunu geçti zaten yani bir iki ayağı kendini toparlarsa bir daha mama vermeyeceğim kendimi emzireceğim ama su bitince herhalde almam bir daha bir de dünden beri kaka yapmıyor neden yapmıyor anlamadım normalde her mama verdikten sonra hemen yapıyordu
suni sancıyı sen mi istedin yoksa doktorun mu suni dener olmadı sezeryan yaparız dedi?Kızlar kontrolden çıktım 3438 Gr olmuş miniş 39+3 teyiz. Daha kanala girmemiş. 40 i doldurunca yeniden kontrole geleceğim o zamana kadar gelmezse ertesi gün suni sancı istedim
Doktorum önce şey dedi çarşambayı bekleyelim gelmezse isteğine bağlı iki günde bir tekrar kontrole gelirsin 41 i doldurunca da suni sancı deneriz dedi açılma olmazsa sezaryen yaparız dedi ben de 41 i beklemeyelim dedim o zaman 40 i doldurunca suni sancı deneyelim dedi belki çarşambaya kadar kendi de gelebilir hiç belli olmaz dedisuni sancıyı sen mi istedin yoksa doktorun mu suni dener olmadı sezeryan yaparız dedi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?