2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Bizimki de böyle canm. 5.gün düştü. Doktor kontrolde hatta bu kabugu da sıyırıp alıverdi. İçim gitti cani acidi diye ama tepki bile vermedi.

Yürüyüş birebir
Markete dahi olsa gidiyorum 5 dk bile iyi geliyor şuan akşam olsunda yürüyeyim diye dört gözle bekliyorum üstüne ılık sıcak duş mis mis

Umarım gerek kalmaz hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde normal doğumun gerçekleşir bizim çektiğimiz sezeryan acılarını Allahim sana cektirmesin

Benim 2 gün olmuyor sonra pat diye geliyor
40 gün bu döngü devam eder dediler 40 gün sonra Jinekolog kontrol var devam ederse söyleyeceğim

5 gün yapmazsa normalmis kuzu

Kuzum doktoruna at resmi

MaşAllah öncelikle iyi beslenmişki çabuk kurumuş düşmüş
Hiç üzülmede doktorun en iyi şekilde yönlendirecek

Kesik kesik geliyor benimde hala bazen hiç gelmiyor bazen sulu kan şeklinde hala geliyor yani hep normal ped koyuyorum

Bizim göbeğiniz 4 buçuk günde düştü o kalan kalintida banyodan sonra pamukla silince düşüyor kalsın bişey olmaz o.iki parça halinde iki banyoda temizlendi göbeği.

Bizim göbeğiniz 4 buçuk günde düştü o kalan kalintida banyodan sonra pamukla silince düşüyor kalsın bişey olmaz o.iki parça halinde iki banyoda temizlendi göbeği.
Endişelendim ben de hareketlerin de huzursuzluk serinden alıp hastaneye götüreceğim ama bi değişiklik yok. Senin boncuğa da maşallah

Umarım gerek kalmaz hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde normal doğumun gerçekleşir bizim çektiğimiz sezeryan acılarını Allahim sana cektirmesin
Hangisi daha sağlıklı olacaksa öyle gelsin kuzum ben de hep normal istiyordum ama bebiş seçiyor geleceği yöntemi ayy yanakları da sarkmış çok tatlıydı bugün dombik dombik

Canım koyu kahve pıhtılı gibi ama kanama da geliyor az önce yaptı vallahi hem de beline kadar çıkmış biz de eşimle yıkadık içim rahatladı vallahi o kakasını yapınca

Canım mama verdiğim zaman hemen yapıyordu az da olsa sıvı olarak yapıyordu birden böyle yapmayınca korktum yani de çok şükür yaptı

Kötü düşünme hemen normal bu durumlar 9 ay boyunca olmadi sonucta düzene girecek ..
İnternete geçip te bakma hic kafam karisir olmayacak şeyleri düşünürsün
Ben 3 aylik düşükten sonra bile bu duzensizligi yasadim cok normal

sen bebiş kilo almasın normal olsun diye mi 40 dedin kuzu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…