- 18 Kasım 2012
- 2.127
- 1.230
- 333
Bizimki de böyle canm. 5.gün düştü. Doktor kontrolde hatta bu kabugu da sıyırıp alıverdi. İçim gitti cani acidi diye ama tepki bile vermedi.Deneyimli anneler bebeğimin göbek bağı düştü ama tam kapanmadan düşmüşbu kadar hızlı düşmesine de anlam veremedim. Deneyimli anneler endişelenmeli miyim. Şu anlık bir sıkıntı gözlemlemiyorum. Ama yapmam gereken bir şey var mı
Yürüyüş birebirCanim gececek insallah. Bende de anksiyete seklinde.cok yorucu.
Bana doktorum uyarida bulundu hastaneden cikarken. Yapabildiginiz zamanlar esinle cik bir kahve ic, mutlaka hava al demisti. Surekli evde olmak ve vucuttaki degisiklikler lohusalik depresyonuna zemin hazirlar demisti. Prenatal vitaminlere devam ediyorum simdi. Bakalim ise yarayacak mi?
Kocaman sarildim sana
Umarım gerek kalmaz hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde normal doğumun gerçekleşirDoktorum önce şey dedi çarşambayı bekleyelim gelmezse isteğine bağlı iki günde bir tekrar kontrole gelirsin 41 i doldurunca da suni sancı deneriz dedi açılma olmazsa sezaryen yaparız dedi ben de 41 i beklemeyelim dedim o zaman 40 i doldurunca suni sancı deneyelim dedi belki çarşambaya kadar kendi de gelebilir hiç belli olmaz dedi
Benim 2 gün olmuyor sonra pat diye geliyorSezeryan olan arkadaşlar, kanamanız kaç gün sürdü? Geçen perşembe doğum yaptım bu perşembe kesildi peceteye bile gelmiyordu. Geceden beri yine gelmeye başladı birlac olumsuz yorum okudum Kesilip tekrar grlmesyle ilgili, canm skldı. Bittkten sonra yine gelmeye baslayan oldu mu acaba?
5 gün yapmazsa normalmis kuzuArkadaşlar bugün bebeğim 17 günlük en son perşembeyi cumaya bağlayan gece kaka yapmıştı bir daha hiç yapmadı böyle bir durum yaşayan var mı aranızda humana stil çiğ çiğ çay içiyorum acaba onun mu etkisi oldu kullanan var mı aranızda o çaydan arkadaşlar
Kuzum doktoruna at resmiDeneyimli anneler bebeğimin göbek bağı düştü ama tam kapanmadan düşmüşbu kadar hızlı düşmesine de anlam veremedim. Deneyimli anneler endişelenmeli miyim. Şu anlık bir sıkıntı gözlemlemiyorum. Ama yapmam gereken bir şey var mı
MaşAllah öncelikle iyi beslenmişki çabuk kurumuş düşmüşDeneyimli anneler bebeğimin göbek bağı düştü ama tam kapanmadan düşmüşbu kadar hızlı düşmesine de anlam veremedim. Deneyimli anneler endişelenmeli miyim. Şu anlık bir sıkıntı gözlemlemiyorum. Ama yapmam gereken bir şey var mı
Verir canım gününü. Sağlıcakla olur insYok canim pzt gunu kontrolum var doktor bakalim bebegin pozisyonuna gore biseyker soyleyecek sezeryan gunu verebilir ben şu an 37+6yım
Kesik kesik geliyor benimde hala bazen hiç gelmiyor bazen sulu kan şeklinde hala geliyor yani hep normal ped koyuyorumSezeryan olan arkadaşlar, kanamanız kaç gün sürdü? Geçen perşembe doğum yaptım bu perşembe kesildi peceteye bile gelmiyordu. Geceden beri yine gelmeye başladı birlac olumsuz yorum okudum Kesilip tekrar grlmesyle ilgili, canm skldı. Bittkten sonra yine gelmeye baslayan oldu mu acaba?
Tabikkii canım olabilir. Ilk de hiç sıkıntı yaşamadım ins buda öyle olurrr. En korktuğum şey emmesi zatenYani ihtiyac olursa diye bilmekte fayda var. Ilkinde ben de sagmadim ama belki emmede sıkntı olursa sagmam gerekebilir
Bizim göbeğiniz 4 buçuk günde düştü o kalan kalintida banyodan sonra pamukla silince düşüyor kalsın bişey olmaz o.iki parça halinde iki banyoda temizlendi göbeği.Deneyimli anneler bebeğimin göbek bağı düştü ama tam kapanmadan düşmüşbu kadar hızlı düşmesine de anlam veremedim. Deneyimli anneler endişelenmeli miyim. Şu anlık bir sıkıntı gözlemlemiyorum. Ama yapmam gereken bir şey var mı
Endişelendim ben de hareketlerin de huzursuzluk serinden alıp hastaneye götüreceğim ama bi değişiklik yok. Senin boncuğa da maşallahBizim göbeğiniz 4 buçuk günde düştü o kalan kalintida banyodan sonra pamukla silince düşüyor kalsın bişey olmaz o.iki parça halinde iki banyoda temizlendi göbeği.
Hangisi daha sağlıklı olacaksa öyle gelsin kuzum ben de hep normal istiyordum ama bebiş seçiyor geleceği yöntemiUmarım gerek kalmaz hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde normal doğumun gerçekleşirbizim çektiğimiz sezeryan acılarını Allahim sana cektirmesin
Canım koyu kahve pıhtılı gibi ama kanama da geliyor az önce yaptı vallahi hem de beline kadar çıkmış biz de eşimle yıkadık içim rahatladı vallahi o kakasını yapıncaPeki yoğun mu az az mi canm. Benm bitti dedkten sonra adet olmusum gbi gelmeye başladı. Pıhtı falan mi kaldi anlamadm ki
Bu arada anne sütü aliyorsa1 hafta 10gun bile yapmamasi normalmis. Onemli olan çiş sayisiymis dye biliyorum
Ay tamam canım yaptı çok şükür az önce bir daha öyle yapmazsa korkmayayım bari5 gün yapmazsa normalmis kuzu
Canım mama verdiğim zaman hemen yapıyordu az da olsa sıvı olarak yapıyordu birden böyle yapmayınca korktum yani de çok şükür yaptıMamanın kabızlık yaptığını söylüyorlar ama senin bebek anne sütü de alıyor. Anne sütü alınca bayğı rahat yapıyorlar. Benim bebeğim de zayıf onun için sordum acaba mama versem daha çabuk mu toparlar vicdan yapıyorum. eşim koşup mama aldı ama ben lohusa kafasıyla tartıştım vermedim. Süt sağarken yorulduğum için mama verelim diyor hem emzirmek hem sağmak zorluyor.
Kötü düşünme hemen normal bu durumlar 9 ay boyunca olmadi sonucta düzene girecek ..Peki yoğun mu az az mi canm. Benm bitti dedkten sonra adet olmusum gbi gelmeye başladı. Pıhtı falan mi kaldi anlamadm ki
Bu arada anne sütü aliyorsa1 hafta 10gun bile yapmamasi normalmis. Onemli olan çiş sayisiymis dye biliyorum
sen bebiş kilo almasın normal olsun diye mi 40 dedin kuzu?Doktorum önce şey dedi çarşambayı bekleyelim gelmezse isteğine bağlı iki günde bir tekrar kontrole gelirsin 41 i doldurunca da suni sancı deneriz dedi açılma olmazsa sezaryen yaparız dedi ben de 41 i beklemeyelim dedim o zaman 40 i doldurunca suni sancı deneyelim dedi belki çarşambaya kadar kendi de gelebilir hiç belli olmaz dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?