2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Kızlar kontrolden çıktım 3438 Gr olmuş miniş 39+3 teyiz. Daha kanala girmemiş. 40 i doldurunca yeniden kontrole geleceğim o zamana kadar gelmezse ertesi gün suni sancı istedim
Bebeğin pozisyonu kanala girmeye müsaitse tempolu yürüş yapmak iyi demişti benim doktorum

kuzum emdikten sinra ki uyku duzenine de bak. egee hemen uyanmiyorsa fln doyuyordur zaten .
ama benmkine mama verince 3 saat , meme verilce 2 saate bir uyaniyor. hatta gecen meme + mama verdik 4 saat uyudu

kuzum emdikten sinra ki uyku duzenine de bak. egee hemen uyanmiyorsa fln doyuyordur zaten .
ama benmkine mama verince 3 saat , meme verilce 2 saate bir uyaniyor. hatta gecen meme + mama verdik 4 saat uyudu
Narkozlanmış resmen ben bugün full meme dayadım 1 saate 1 uyanıyor gece meme mama olarak devam edeceğim
Azıcık uyim

canim kasik fln ugrasma , meme emerken bir ara biraktir , direk gogus ucuna damlat. sapur suput emmiyorlar dr um bana oyle onerdide
Ben doktoruma sırttan iğneyi vurur vurmaz beni uyutun hic 7yanik kalmak istemiyorum dedim tamam uyuturum dedi hissetmem degilmi bahsettiğiniz şeyi yoksa uyanir miyim ozamana
Off bu korku bana nede geldi ki simdi
yok kuzum uyanmiyorsun. bana hepi topu 20 cc mi ne vermis uyutmak icin. ben uyandigimda hersey bitmis , oda da hemsire uyanmami bekliyordu
bebegini gordukten sonra uyumak en guzeli , hem bedenen hem psikolojik rahatlicaksin

termos al canim. bebekler icin ozel termoslar var
ben gecen gun corabimi kendim bile giyemiyorjm diye agladim. Yalniz degilsin kuzum..

Geliyor benim de canım günde yarım ped kadar geliyor.gelir ama çok normal gelmesi .ilk sezeryanimda bir ay kadar sürmüştü benim

Reactions: 11K
Bazı yorumlarda çayın hem bebeğe gaz hem anneye gaz kabız ettiğini okudum da o yüzden dedim hani aranızda kullanan varsa aynı tepkileri yaşamış mı diye sormak istedim
ben kullanmadm ama arkadssim kullanmis. ona gaz yapmamis fakat bazi kisilere ve bebeklere gaz yaptigi oluyormus. sanirim kisiden kisiye degisiyor
bizimkide dustu bugun ve boyle gozukuyor. bende sorucaktim kizlara burdan

Narkozlanmış resmen ben bugün full meme dayadım 1 saate 1 uyanıyor gece meme mama olarak devam edeceğim
Azıcık uyim
simdi tabi benim bebegm daha kucuk, ilerde huyu suyu degisir mi bilmiyorum.
sabit yaptigimiz seyler var. gece uykusunu full besiginde uyku tulumunda yatiriyoruz. gunduz yanimizda salonda uyuyor yada uyaniksa takiliuor fln.
aliskanlik kazanir insallah

canim bana dr um demistiki, bazi ebbekler ozellkkle ilk cocuklar , dogum anina kadar kanala girmezlermis
Öyleymiş ya doktor dedi belki yarın kendi de gelebilir hiç belli olmaz dedi kanala girmesi 24 saat de sürebilir 1 hafta da sürebilir ongoremiyoruz dedi. Suni sancı da aynı sekilde.

Selam kızlar. Umarım herkes iyidir. Sezaryen doğumun yan etkilerinden olan gaz sancısı yaşıyorum. İki gündür devam ediyor. Çıldırmak üzereyim. Dün gece bebegimi kucaklayamadım resmen. Allah kimseye yaşatmasın. Çok zor . Sadece oturur pozisyonda durabiliyorum. Kesinlikle yatamıyorum. Büyük oğlumu doğururken de olmuştu. Bende yapısal bir durum galiba.

Kızlar hamilelikte basur sonucu memesi olan oldı mu? Nasıl bir yöntem ile geçirdiniz? Okuduğum kadarıyla doğuma da olumsuz etkisi varmış

Benim öyle oluyor ama normal dediler ablamlarla öyle olmuş ne okudun olumsuz olarak ki

10 güne kadar kaka yapmaması normal canım endişelenme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…