- 25 Kasım 2020
- 3.122
- En iyi cevaplar
- 1
- 4.455
- 83
Bebeğin pozisyonu kanala girmeye müsaitse tempolu yürüş yapmak iyi demişti benim doktorumKızlar kontrolden çıktım 3438 Gr olmuş miniş 39+3 teyiz. Daha kanala girmemiş. 40 i doldurunca yeniden kontrole geleceğim o zamana kadar gelmezse ertesi gün suni sancı istedim
Etli butlu kuzu o zaman maşAllahHangisi daha sağlıklı olacaksa öyle gelsin kuzum ben de hep normal istiyordum ama bebiş seçiyor geleceği yöntemiayy yanakları da sarkmış çok tatlıydı bugün dombik dombik
KorkmaAy tamam canım yaptı çok şükür az önce bir daha öyle yapmazsa korkmayayım bari
kuzum emdikten sinra ki uyku duzenine de bak. egee hemen uyanmiyorsa fln doyuyordur zaten .Emzikte emiyor ama geceleri emzik istemiyor. Bugün sabaha kadar emdi kucağımda uyuya kalmışım hatta bir anda uyandım baktım hala çekiyor. Çok şükür sağlığı yerin de ama yanlış beslemekten de korkuyorum. Ara da mama veriyorum doymuyor mu acaba diye bugün takip ettim aynı sabah karşı derin dalıyor. Ama senin söylediğin ve benim anladığım kadarıyla normal bir süreç
Narkozlanmış resmenkuzum emdikten sinra ki uyku duzenine de bak. egee hemen uyanmiyorsa fln doyuyordur zaten .
ama benmkine mama verince 3 saat , meme verilce 2 saate bir uyaniyor. hatta gecen meme + mama verdik 4 saat uyudu
canim kasik fln ugrasma , meme emerken bir ara biraktir , direk gogus ucuna damlat. sapur suput emmiyorlarÇok şükür henüz bebek görmeye gelemeditelefondan beni sinirlendirmeyi beceriyor. Eşim video atmış kızıma D vitamini verdi doktoru ağzına damlatacaksın dedi. Bende damlayı açtım basıl verildiğini bilmediğim için ağzına damlatmaya çalıştım damlamayınca çay kaşığı ile vermek için mutfağa gittim eşim sadece o damlayı damlatamadığım kısmın videosunu çekmiş aile grubu var oraya atmış. Hemen sesli mesaj o damla öyle mi verilir sizin evde çay kaşığı yok mu diye sabah dinledim bende sesli mesaj attım evettt yok anne gelirken senin evden getir dedim tiksiniyorum yaa. Görüntülüye aramış akşam eşime diyor ki Oo bir sürü çiçek gelmiş kimlerden geldi söyle bakimmm. Sana ne bana gelen çiçekten mal ya @Katre_g bunun yaptıkları anlatmakla bitmez
yok kuzum uyanmiyorsun. bana hepi topu 20 cc mi ne vermis uyutmak icin. ben uyandigimda hersey bitmis , oda da hemsire uyanmami bekliyorduBen doktoruma sırttan iğneyi vurur vurmaz beni uyutun hic 7yanik kalmak istemiyorum dedim tamam uyuturum dedi hissetmem degilmi bahsettiğiniz şeyi yoksa uyanir miyim ozamana
Off bu korku bana nede geldi ki simdi
Yok bir an önce kavusayim diye dedim 40 tan sonra bazı riskler oluyor ya kakasını yapması suyu bitmesi gibi gibisen bebiş kilo almasın normal olsun diye mi 40 dedin kuzu?
Aynen kuzum benim de yürüyüşe devam dedi. Bugün 7500 adım attım kasıklarım ağrıyoBebeğin pozisyonu kanala girmeye müsaitse tempolu yürüş yapmak iyi demişti benim doktorum
termos al canim. bebekler icin ozel termoslar varKızlar, bebek için çanta aldık ya bez, mama falan konuyor hani, onun ön gözünde biberon koymak için yere ikidir mama koyuyorum doktora giderken, 1 veya 2 saat dışarıda kalıyoruz. Sıcak hazırlamama rağmen buz gibi oluyor. Özel, mama taşıma çantası da almıştım e bebekten, onda da aynı. Siz neler yapıyorsunuz ? Bez torba koruyucular var öyle bişey mi alsam acaba
ben gecen gun corabimi kendim bile giyemiyorjm diye agladim. Yalniz degilsin kuzum..Ağır lohusalık yaşıyorum bebeğe bakıp ağlıyorum, ağlıyor diye ağlıyorum, ıkınıyor ağlıyorum her şeye ağlıyorumkedim kaçtı 5 ay önce onu özlüyorum aklımdan çıkmıyor o gözümün önüne geldikce oturum 30 dk boyunca kesintisiz ağlıyorum ne zaman geçiyor bu
Geliyor benim de canım günde yarım ped kadar geliyor.gelir ama çok normal gelmesi .ilk sezeryanimda bir ay kadar sürmüştü benimSezeryan olan arkadaşlar, kanamanız kaç gün sürdü? Geçen perşembe doğum yaptım bu perşembe kesildi peceteye bile gelmiyordu. Geceden beri yine gelmeye başladı birlac olumsuz yorum okudum Kesilip tekrar grlmesyle ilgili, canm skldı. Bittkten sonra yine gelmeye baslayan oldu mu acaba?
canim bana dr um demistiki, bazi ebbekler ozellkkle ilk cocuklar , dogum anina kadar kanala girmezlermisSuni sancı veririz açılma olmazsa ya da bebeğin kalp atışları yavaşlarsa sezaryene alırız dedi yani muhtemelen Perşembe ya da cuma kavuşacağım minnosuma
ben kullanmadm ama arkadssim kullanmis. ona gaz yapmamis fakat bazi kisilere ve bebeklere gaz yaptigi oluyormus. sanirim kisiden kisiye degisiyorBazı yorumlarda çayın hem bebeğe gaz hem anneye gaz kabız ettiğini okudum da o yüzden dedim hani aranızda kullanan varsa aynı tepkileri yaşamış mı diye sormak istedim
bizimkide dustu bugun ve boyle gozukuyor. bende sorucaktim kizlara burdanDeneyimli anneler bebeğimin göbek bağı düştü ama tam kapanmadan düşmüşbu kadar hızlı düşmesine de anlam veremedim. Deneyimli anneler endişelenmeli miyim. Şu anlık bir sıkıntı gözlemlemiyorum. Ama yapmam gereken bir şey var mı
simdi tabi benim bebegm daha kucuk, ilerde huyu suyu degisir mi bilmiyorum.Narkozlanmış resmenben bugün full meme dayadım 1 saate 1 uyanıyor gece meme mama olarak devam edeceğim
Azıcık uyim
Allah korusunYok bir an önce kavusayim diye dedim 40 tan sonra bazı riskler oluyor ya kakasını yapması suyu bitmesi gibi gibi
Öyleymiş ya doktor dedi belki yarın kendi de gelebilir hiç belli olmaz dedi kanala girmesi 24 saat de sürebilir 1 hafta da sürebilir ongoremiyoruz dedi. Suni sancı da aynı sekilde.canim bana dr um demistiki, bazi ebbekler ozellkkle ilk cocuklar , dogum anina kadar kanala girmezlermis
Ya doktor aile isteğiyle 41 e kadar bekliyoruz dedi de biz erken olsun istiyoruz yaAllah korusunsağlıcakla kucağına alırsın inşallah en güzel zamanda
Benim öyle oluyor ama normal dediler ablamlarla öyle olmuş ne okudun olumsuz olarak kiSezeryan olan arkadaşlar, kanamanız kaç gün sürdü? Geçen perşembe doğum yaptım bu perşembe kesildi peceteye bile gelmiyordu. Geceden beri yine gelmeye başladı birlac olumsuz yorum okudum Kesilip tekrar grlmesyle ilgili, canm skldı. Bittkten sonra yine gelmeye baslayan oldu mu acaba?
10 güne kadar kaka yapmaması normal canım endişelenme.Canım zayıf olduğu için mamayla destekle dedi doktor bana şimdi Doğum kilosunu geçti zaten yani bir iki ayağı kendini toparlarsa bir daha mama vermeyeceğim kendimi emzireceğim ama su bitince herhalde almam bir daha bir de dünden beri kaka yapmıyor neden yapmıyor anlamadım normalde her mama verdikten sonra hemen yapıyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?