2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Çok sağ ol canım. Senin ilk doğumun muydu? Ben bekledim bir başka işaret daha ama olmadı Doktora yazdım şimdi kanaman artarsa gel hastaneye yoksa yarınki randevuda kontrol ederiz dedi. Çok heyecanlandım valla
Benim ikinci gebeliğim canım ilkini zorunlu sezeryanla dogurdum bunu normal olsun diye cok çabaladım ölüyordum hala kendime gelemedim

400 ml termosa su koyup yanıma alıyorum bende

Canım aynen o bölümler hiçbir işe yaramıyor Ben bardak termosun vardı ona koyuyorum öyle çözüm buldum
Bardak termos da mantıklıymış, ben alt açma içinde sıcak su lazım oluyor ya onun içinde kullanırım diye normal ufak termos istiyorum.

Kıyamam canım ya onun iyiliği için tutuyorlar böyle düşün en kısa zamanda kavuşacaksınız, eminim.

termos al canim. bebekler icin ozel termoslar var

ben gecen gun corabimi kendim bile giyemiyorjm diye agladim. Yalniz degilsin kuzum..
Bebekler için özel olduğunu bilmiyordum bakayım canım. 750 ml bişey istiyorum zaten, nereden alsam bilmiyorum sadece stanley çok pahalı geliyor uygun olanlarda da kimisi memnunuz demiş kimisi hiç beğenmemiş. Bilemedim ne alsam diye

400 ml termosa su koyup yanıma alıyorum bende
400 ml yetiyor mu canım ? En az 750 düşünüyorum bende

Ebebekten termos bakabilirsin canım. Şu kısa tombul olanlardan alırsan ilerde çorbasını, yemeğini de koyarsın ek gıdaya geçince.

Hem korkuyorum hem sabırsızlıkla bekliyorum
Iyi geldi mesajin

canim stabucks in termoslari da guzel. tabi bi stanley kadsr uzun sure sicak tutmuyor ama genede 4-5 saat tutuyor .

bide hepsibura dadsn trendyoldan fln yorumlarina bak. termos markasi var oda guzel bir marka

Kızlar benim de oğlum hastalandı bugün ateş de başladı. Çocuğa mı üzüleyim bana bulaştırır da ameliyatta sıkıntı olur diye mi endişeneyim bilemedim. Üstüne bir de başkalarına bırakacağım 2 gün iyice aklım kalacak. Bebek de etkilenir diye de gerildim ilk günden uzak dur diyemem ya çocuğa

Endişelendim ben de hareketlerin de huzursuzluk serinden alıp hastaneye götüreceğim ama bi değişiklik yok. Senin boncuğa da maşallah
Steril sprey onermedilermi hastaneden size biz bunu aldık eczaneden her altını açmada sıkıp içinde mendilide var kuruluyordum.belkide ondan erken düştü.enfeksiyon kapmasını önlemiş oluyorsun.

Eklentiler

• 16682738647411551947343283116266.webp
    21,8 KB · Görüntüleme: 55
Acılma olayı uzun sürüyor canım ilk doğum gibi düşün daha önce hiç acılmadı cunku 25 saat sancı cektim ne suni sancı verebiliyolar nede karnına bastırabiliyorlar Allah dan gelenle yapmanı bekliyolar eğer kararlıysan yapabilirsin tabi ki ben kararlığımdan ölüyordum 25 saat sonunda 10 santim acılmayla doğum masasına çıktım 2.5 saat da ıkınma süreci yine kimse müdahale etmedi kendi kendime ıkındım cabaladım cocuk çıkımda saplandı kaldı ıkınıyorum inmiyo ne kesi ne bisey yaptı kanama olmus tüplerime kan dolmus eşimden 4 ünite kan istemişler 2 ünite trombosit sonrası acil sezeryan her yerim yırtık vajinama kadar t seklinde suan kesik dikiş rahmimde hemetom olusmus pazartesi bi daha gıdıcem umarım dağılmıstır yoksa bi daha acılcak dedi rabbim oyle etmesin hala kendime gelemedim rabbim kimseye yasatmasın zor bi doğum oldu bebegin kafası huni gibiymiş gördüm sok oldum resmini cok acı cektim hem normal dogurdum hem sezeryan oldum Allah sizi kolaydan kurtarsın insallah kanımda enfeksiyon var kan yerlerde geziyo iğne vuruluyorum her gün ve sürekli alttan üstten pansuman yapıyo eşim benim sürecim cok zorlu oldu

korkmamiz cok normal kuzum ama soinal yapildiktan sonra bebegini kucagina alma hizi o kadar hizli ki sen o kismina odaklan sadece

esin giricek mi seninle sezeryana ?
Cok istiyor ama doktorum hayir dedi
Tekrar teklif edeceğiz

Birde birsey soracağım normal doğum hic yapmadım bilmiyorum nasil oluyor
Kasiktan karnıma kasilma oluyor karnım sertleşiyor bu 3. Kere yarim saatte sikligi artınca mi doktora gidiyorduk yoksa agri kanama su gelmesi mi lazim

Nasil da zorlanmışsin

evet bazi dr lar almiyormus.

ben kendi sancimla gitmedim ama sancilar duzenli sekilde 10’dk bir e veya 5 dk da bir e dusunce direk hastaneye gidiyorlar

Kızlar hamilelikte basur sonucu memesi olan oldı mu? Nasıl bir yöntem ile geçirdiniz? Okuduğum kadarıyla doğuma da olumsuz etkisi varmış
İlk çocuğumda vardı canim doğuma yakın çıkmıştı normal doğum yapmıştım sadece doğum sonrası hem vajinal kesi hem hemoroid otururken beni çok zorlamisti yani onun dışında doğumda sıkıntı olmadi

Çok geçmiş olsun canım İnşallah bir an önce iyileşir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…