Ahahaha sen ve benim kızı doğunca kreşe verelim direk evantebizim bebiş kac haftadır yüzünü saklıyordu Doktor kanala indiyse göremeyiz dedi gittik baktık yüzünü açtı bizimki ne istersek tam tersini yapıyor
Canım bizim hastanede de hiçbir şey önermediler eczane bana söyledi ben de eczaneden temin ettim kendim 10 günde düştüSteril sprey onermedilermi hastaneden size biz bunu aldık eczaneden her altını açmada sıkıp içinde mendilide var kuruluyordum.belkide ondan erken düştü.enfeksiyon kapmasını önlemiş oluyorsun.
Ay evet ya içerde sistikce sistilerAhahaha sen ve benim kızı doğunca kreşe verelim direk evantegelmiyorlar gelmiyorlar
Ben de hiç bir şey hissetmedim canım spinal sezaryenden hiç korkma. Bebeği falan nerdeyse ilk beş dakikada çıkarıyorlar o kadar güzel kiHem korkuyorum hem sabırsızlıkla bekliyorum
Iyi geldi mesajin
Ben kontrole gittiğimde doktor kesilir tekrar başlar bazen az bazen çok olur şaşırma demiştieSezeryan olan arkadaşlar, kanamanız kaç gün sürdü? Geçen perşembe doğum yaptım bu perşembe kesildi peceteye bile gelmiyordu. Geceden beri yine gelmeye başladı birlac olumsuz yorum okudum Kesilip tekrar grlmesyle ilgili, canm skldı. Bittkten sonra yine gelmeye baslayan oldu mu acaba?
Bizimkilerin beslenme sistemide aynı gidiyor dün öyle güzel uykumu almışım ki maşallahhkuzum emdikten sinra ki uyku duzenine de bak. egee hemen uyanmiyorsa fln doyuyordur zaten .
ama benmkine mama verince 3 saat , meme verilce 2 saate bir uyaniyor. hatta gecen meme + mama verdik 4 saat uyudu
Mamayı kaç cc veriyorsunuz ve hangi mamayı kullanıyorsunuzNarkozlanmış resmenben bugün full meme dayadım 1 saate 1 uyanıyor gece meme mama olarak devam edeceğim
Azıcık uyim
ben dun yatmadsn iki memeyide vermistm , yetmedi agladi 40 cc mama verdik. 4.5 saat uyumusuzBizimkilerin beslenme sistemide aynı gidiyor dün öyle güzel uykumu almışım ki maşallahh
Benim de ilk dogum seninki gibiydi ama dakikalarca ıkındirmadilar, baktilar ki ıkinmam yetersiz ve bebek sıkntyw girecek hemen nabzina falan baktilar bebegin nir kac defa daha ikindiginda bebek itilmezse sezeryana alicaz dediler ve sukur ki oyle bi hamleyle ikinmisim ki sezeryan korkusuna, doktor boyle devam et dedi ve dogdu sukur. D3mekki dogru mudahale edilmezse aynilarini yasayabilrdm. Ozelde mi dogurdun canim ? Bence bi ihmal var gibi geldi uzuldum canik senin adina.Allah sifani versj en kisa zamandaAcılma olayı uzun sürüyor canım ilk doğum gibi düşün daha önce hiç acılmadı cunku 25 saat sancı cektim ne suni sancı verebiliyolar nede karnına bastırabiliyorlar Allah dan gelenle yapmanı bekliyolar eğer kararlıysan yapabilirsin tabi ki ben kararlığımdan ölüyordum 25 saat sonunda 10 santim acılmayla doğum masasına çıktım 2.5 saat da ıkınma süreci yine kimse müdahale etmedi kendi kendime ıkındım cabaladım cocuk çıkımda saplandı kaldı ıkınıyorum inmiyo ne kesi ne bisey yaptı kanama olmus tüplerime kan dolmus eşimden 4 ünite kan istemişler 2 ünite trombosit sonrası acil sezeryan her yerim yırtık vajinama kadar t seklinde suan kesik dikiş rahmimde hemetom olusmus pazartesi bi daha gıdıcem umarım dağılmıstır yoksa bi daha acılcak dedi rabbim oyle etmesin hala kendime gelemedim rabbim kimseye yasatmasın zor bi doğum oldu bebegin kafası huni gibiymiş gördüm sok oldum resmini cok acı cektim hem normal dogurdum hem sezeryan oldum Allah sizi kolaydan kurtarsıninsallah kanımda enfeksiyon var kan yerlerde geziyo iğne vuruluyorum her gün ve sürekli alttan üstten pansuman yapıyo eşim benim sürecim cok zorlu oldu
Canim ben ilk gercek dogum kasilmalari maksimum 20 dk.da bir duzenle baslar diye biliyorum.Cok istiyor ama doktorum hayir dedi
Tekrar teklif edeceğiz
Birde birsey soracağım normal doğum hic yapmadım bilmiyorum nasil oluyor
Kasiktan karnıma kasilma oluyor karnım sertleşiyor bu 3. Kere yarim saatte sikligi artınca mi doktora gidiyorduk yoksa agri kanama su gelmesi mi lazim
Kız canları saolsu da hep böyle olmicaklar heralde. Arkadaşım orta okul sona kadar annesini emmiş. Hem arkadaşım hem annesi bunu övüne övüne anlatırlardı sürekli onlar geliyor aklımaKarnı tok altı temiz gazı alınmış ama asla uyumuyor ancak memede kokuyu ala ala uyuycak memeyi tokken emzik gibi kullanıyor
Aynen benim de suresim geliyo ama sezeryan olursam oje istemiolarmis diye duydumKızlar bu doğumda oje olayı nedir ben bebişim her an gelir diye bakımlı olayım diye oje yeniliyorumçıkartmak mı gerekiyormuş
Aynisi bende de oldu canim nasil batiyordu. Agliyordum artik sonra hemsireye dedimki ben dayanamiyorum yok mu bi caresi. Dediki tek caresi vol hareket etmek. Kollarini kaldir indir bolca yuru belini sag sol yapmaya calis o gazi atmaya calis. Tekrar gecmis olsunSelam kızlar. Umarım herkes iyidir. Sezaryen doğumun yan etkilerinden olan gaz sancısı yaşıyorum. İki gündür devam ediyor. Çıldırmak üzereyim. Dün gece bebegimi kucaklayamadım resmen. Allah kimseye yaşatmasın. Çok zor . Sadece oturur pozisyonda durabiliyorum. Kesinlikle yatamıyorum. Büyük oğlumu doğururken de olmuştu. Bende yapısal bir durum galiba.
Şaka mı buuuuKız canları saolsu da hep böyle olmicaklar heralde. Arkadaşım orta okul sona kadar annesini emmiş. Hem arkadaşım hem annesi bunu övüne övüne anlatırlardı sürekli onlar geliyor aklıma
Kızlar bu doğumda oje olayı nedir ben bebişim her an gelir diye bakımlı olayım diye oje yeniliyorumçıkartmak mı gerekiyormuş
Herhangi bir cerrahi müdahalede oje istrnmiyor canım. Ben de ne oluca belli olmaz diye oje sürüyorum son zamanlarda. Ama tabi hastaneye acil bir şey yaşayıp gidebilirsin de. Orda hemşireler yardımcı oluyorlar genelde çıkarmak için. Benim birkaç işlemimde öyle olmuştu.Aynen benim de suresim geliyo ama sezeryan olursam oje istemiolarmis diye duydum
Ay yok artıkKız canları saolsu da hep böyle olmicaklar heralde. Arkadaşım orta okul sona kadar annesini emmiş. Hem arkadaşım hem annesi bunu övüne övüne anlatırlardı sürekli onlar geliyor aklıma
Bence bişey olmaz. Kendini nasıl iyi hissediyorsanKızlar bu doğumda oje olayı nedir ben bebişim her an gelir diye bakımlı olayım diye oje yeniliyorumçıkartmak mı gerekiyormuş
Evet hep gelmemiş annesine göre 5 yaşında kesilmiş kadının sütü çok üzülmüş çok ağladı DemiştiŞaka mı buuuuorta okula kadar süt gelmemiştir herhalde bir de boş meme mi emiyormuş
Herhangi bir cerrahi müdahalede oje istrnmiyor canım. Ben de ne oluca belli olmaz diye oje sürüyorum son zamanlarda. Ama tabi hastaneye acil bir şey yaşayıp gidebilirsin de. Orda hemşireler yardımcı oluyorlar genelde çıkarmak için. Benim birkaç işlemimde öyle olmuştu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?