2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Kızlar ya kızım ağlama krizlerine giriyor diye acile gittik kanında gaz çıktı kolikmiş. Yani bize 3 ay uykular haram. Oğlum da kardeşini çok fena kıskanıyor ve yalnız bile bırakamıyorum çünkü severken bastırıyor bazen. Allah yardımcım olsun

peki doktorun geçmesi için ilaç fitil krem vs vermedi mi.?

Aynen benim de suresim geliyo ama sezeryan olursam oje istemiolarmis diye duydum

Bence bişey olmaz. Kendini nasıl iyi hissediyorsan
Parmaktan oksijen seviyesi ölçen cihazın saturasyonunu bozabiliyomus sezaryende bir iki parmağın ojesiz olmasını istiyorlarmış en az. Ben ojeli durayım da çantama tek kullanımlık asetonlu mendiller den atmıştım zaten

Benim hemşirelerim bol yürüyüş yap dedi ve yürürken bacaklarını kendine doğru çeke çeke yürü dedi. Yatarken de bacaklarını gene kendine doğru çek ve it bunlar da gaz çıkarmana yardımcı olurlar

peki doktorun geçmesi için ilaç fitil krem vs vermedi mi.?
Yok canım hiçbirsey vermedi son günlerde çıktı zaten lavman yapmışlardı o anı çok iyi hatırlıyorum benim hemoroidim var diyemeden ebe lavmani yapmıştı sonra geçti bak 12 yıl oldu hiç çıkmadı birdaha bundada sezerysn oldum zaten problem yasamadim

Bana yetiyor gece 12 lerde koyuyorum sabah 6 7 ye kadar sıcak tutuyor dışarıda da kullanmak İçin çok büyük olmasın dedim ama tabi şimdi küçüğüz büyüyünce ne olur bilemem

Kordon vardı boynun da belki o salmadı bide arka tarafdan girmiş kafa ıkınmam da sorun yoktu canım dogururdun diyolar cunku baya zorladım ben bebeğimin kalbi falan iyiydi baya çabaladı oda yavrum

Çok geçmiş olsun canım. Kötü şeyler yaşamana üzüldüm. İnşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşursun
Sağol canım tesekkur ederim valla fobi olustu normal de hiç alttan baktırma korkum falan yoktu ne kadın dogum ne alttan kontrol falan olmak istemiyorum

bende sabah 4 den beri gerek iki saatte bir gerek saat basi emdiriyorum artik sut kalmadi
gittim mama hazirliyorum, esim diyordu ki ne oldu emmiyor mu ? dedim , bende insanim yani bir sut limitim var somurdu beni
Bunlar niye böyle benim ki de sana hortum takmalı diyor sonda vurma da hortuma razıyım dedim bebeğimin kakası turuncu geldi normalmış. Annem diyor ki bokuna böyle bakan çocuğa nasıl bakar

Bende doğumdan çıktıktan sonra hemen saçımı makyajını falan yaptım dedim gelenler foto falan çekinmek ister hazır olayım gelen diyor ki sen bugün doğum yaptığına emin misin falan dediler annem hatim indirdi nazarlara gelmeyeyim diye.

Maşallah zaten ne zaman doğum videosu izlesem kadınların yüzüne bir parlaklik geliyo doğum anında çok ilginç ben de doğum çantama giderken makyaj çantamı atacağım hemen düzleştiricimi de alacağım

Ya canım zaten bütün lohusalar odalarında ben hastane merdivenlerini, koridorlarini gezmekten bir hâl oldum. Ağrı kesiciler, şuruplar, lavmanlar derken yeni kendime geldim. Gerçekten kabus gibiydi. Allah kimseye yaşatmasın. Sezaryen olacaklar kendinizi üşütmemeye dikkat edin.

Hepsini yaptım canım. Benim gaz mevzusu karşısında tıp yetersiz kaldı resmen Neyse ki geçti. Şimdi daha iyiyim.

Ayyy kıyamam canım gerçekten çok zor süreç bizim de bir gün ayrı geçmişti ben taburcu olduktan aonra 3 saatte bir yoğun bakıma git gel süt sağ o bile çok yorucuydu sana kolaylıklar diliyorum bir an önce toparlasın meleklerin benim de iyiyim dediğimde üç
Gün geçmiyor ki yeni bir şey olmasın 37 güm oldu kanamam hep azdı iki üç gün çok arttı kocaman pıhtılar sancıyla gelmeye başladı bugün doktora gittim tekrar acile içerde yine kanama olmuş doktorum burda değil diye yatırmadılar şükür ama o korku yetti bana ilaçlarımı oldum pzartwsi gideceğim bakalım inşallah düzelir çok sancım var ve bebeğimle bir hastane süreci daha çok zor olur her yer salgın hastalık

Uraz tam 900 gram aldı canım benim okuyup araştırdığım kadarıyla 20-30 gram günde alması gereken Uraz genelde 50 gram gibi aldı ama şimdi nasıl gidiyor bilmiyorum biz evde bir süre her gün tarttık ama sarılık vs gibi şeyler olmadı yoğun bakımda o aşamaları geçip eve geldiği için bence 650 gram da gayet iyi hatırladığım kadarıyla bu aralıklardw kilo alımı yeterli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…