- 25 Kasım 2020
- 3.122
- En iyi cevaplar
- 1
- 4.455
- 83
Ben de adımı semantal koydumAy yok artıkben şimdiden kendimi inek gibi hissetmeye başladım
peki doktorun geçmesi için ilaç fitil krem vs vermedi mi.?İlk çocuğumda vardı canim doğuma yakın çıkmıştı normal doğum yapmıştım sadece doğum sonrası hem vajinal kesi hem hemoroid otururken beni çok zorlamisti yani onun dışında doğumda sıkıntı olmadi
benim bir kuzenim 7 yasina kadar emmis,Kız canları saolsu da hep böyle olmicaklar heralde. Arkadaşım orta okul sona kadar annesini emmiş. Hem arkadaşım hem annesi bunu övüne övüne anlatırlardı sürekli onlar geliyor aklıma
bende sabah 4 den beri gerek iki saatte bir gerek saat basi emdiriyorum artik sut kalmadiBen de adımı semantal koydum
Aynen benim de suresim geliyo ama sezeryan olursam oje istemiolarmis diye duydum
Şaka mı buuuuorta okula kadar süt gelmemiştir herhalde bir de boş meme mi emiyormuş
Herhangi bir cerrahi müdahalede oje istrnmiyor canım. Ben de ne oluca belli olmaz diye oje sürüyorum son zamanlarda. Ama tabi hastaneye acil bir şey yaşayıp gidebilirsin de. Orda hemşireler yardımcı oluyorlar genelde çıkarmak için. Benim birkaç işlemimde öyle olmuştu.
Parmaktan oksijen seviyesi ölçen cihazın saturasyonunu bozabiliyomus sezaryende bir iki parmağın ojesiz olmasını istiyorlarmış en az. Ben ojeli durayım da çantama tek kullanımlık asetonlu mendiller den atmıştım zatenBence bişey olmaz. Kendini nasıl iyi hissediyorsan
Benim hemşirelerim bol yürüyüş yap dedi ve yürürken bacaklarını kendine doğru çeke çeke yürü dedi. Yatarken de bacaklarını gene kendine doğru çek ve it bunlar da gaz çıkarmana yardımcı olurlarSelam kızlar. Umarım herkes iyidir. Sezaryen doğumun yan etkilerinden olan gaz sancısı yaşıyorum. İki gündür devam ediyor. Çıldırmak üzereyim. Dün gece bebegimi kucaklayamadım resmen. Allah kimseye yaşatmasın. Çok zor . Sadece oturur pozisyonda durabiliyorum. Kesinlikle yatamıyorum. Büyük oğlumu doğururken de olmuştu. Bende yapısal bir durum galiba.
Bizde ikinciyi yaptık hiç aglamadi suyu çok sevdi yaailk banyomuzu yaptik bugun
Yok canım hiçbirsey vermedi son günlerde çıktı zaten lavman yapmışlardı o anı çok iyi hatırlıyorum benim hemoroidim var diyemeden ebe lavmani yapmıştı sonra geçti bak 12 yıl oldu hiç çıkmadı birdaha bundada sezerysn oldum zaten problem yasamadimpeki doktorun geçmesi için ilaç fitil krem vs vermedi mi.?
Çok geçmiş olsun canım. Kötü şeyler yaşamana üzüldüm. İnşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşursunBenim ikinci gebeliğim canım ilkini zorunlu sezeryanla dogurdum bunu normal olsun diye cok çabaladım ölüyordum hala kendime gelemedim
Bana yetiyor gece 12 lerde koyuyorum sabah 6 7 ye kadar sıcak tutuyor dışarıda da kullanmak İçin çok büyük olmasın dedim ama tabi şimdi küçüğüz büyüyünce ne olur bilememBardak termos da mantıklıymış, ben alt açma içinde sıcak su lazım oluyor ya onun içinde kullanırım diye normal ufak termos istiyorum.
Kıyamam canım ya onun iyiliği için tutuyorlar böyle düşün en kısa zamanda kavuşacaksınız, eminim.
Bebekler için özel olduğunu bilmiyordum bakayım canım. 750 ml bişey istiyorum zaten, nereden alsam bilmiyorum sadece stanley çok pahalı geliyor uygun olanlarda da kimisi memnunuz demiş kimisi hiç beğenmemiş. Bilemedim ne alsam diye
400 ml yetiyor mu canım ? En az 750 düşünüyorum bende
Kordon vardı boynun da belki o salmadı bide arka tarafdan girmiş kafa ıkınmam da sorun yoktu canım dogururdun diyolar cunku baya zorladım ben bebeğimin kalbi falan iyiydi baya çabaladı oda yavrumBenim de ilk dogum seninki gibiydi ama dakikalarca ıkındirmadilar, baktilar ki ıkinmam yetersiz ve bebek sıkntyw girecek hemen nabzina falan baktilar bebegin nir kac defa daha ikindiginda bebek itilmezse sezeryana alicaz dediler ve sukur ki oyle bi hamleyle ikinmisim ki sezeryan korkusuna, doktor boyle devam et dedi ve dogdu sukur. D3mekki dogru mudahale edilmezse aynilarini yasayabilrdm. Ozelde mi dogurdun canim ? Bence bi ihmal var gibi geldi uzuldum canik senin adina.Allah sifani versj en kisa zamanda
Sağol canım tesekkur ederim valla fobi olustu normal de hiç alttan baktırma korkum falan yoktu ne kadın dogum ne alttan kontrol falan olmak istemiyorumÇok geçmiş olsun canım. Kötü şeyler yaşamana üzüldüm. İnşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşursun
Bunlar niye böyle benim ki de sana hortum takmalı diyor sonda vurma da hortuma razıyım dedimbende sabah 4 den beri gerek iki saatte bir gerek saat basi emdiriyorum artik sut kalmadi
gittim mama hazirliyorum, esim diyordu ki ne oldu emmiyor mu ? dedim , bende insanim yani bir sut limitim varsomurdu beni
Bende doğumdan çıktıktan sonra hemen saçımı makyajını falan yaptım dedim gelenler foto falan çekinmek ister hazır olayımParmaktan oksijen seviyesi ölçen cihazın saturasyonunu bozabiliyomus sezaryende bir iki parmağın ojesiz olmasını istiyorlarmış en az. Ben ojeli durayım da çantama tek kullanımlık asetonlu mendiller den atmıştım zaten
MaşallahBende doğumdan çıktıktan sonra hemen saçımı makyajını falan yaptım dedim gelenler foto falan çekinmek ister hazır olayımgelen diyor ki sen bugün doğum yaptığına emin misin falan dediler annem hatim indirdi nazarlara gelmeyeyim diye.
Ya canım zaten bütün lohusalar odalarında ben hastane merdivenlerini, koridorlarini gezmekten bir hâl oldum. Ağrı kesiciler, şuruplar, lavmanlar derken yeni kendime geldim. Gerçekten kabus gibiydi. Allah kimseye yaşatmasın. Sezaryen olacaklar kendinizi üşütmemeye dikkat edin.Aynisi bende de oldu canim nasil batiyordu. Agliyordum artik sonra hemsireye dedimki ben dayanamiyorum yok mu bi caresi. Dediki tek caresi vol hareket etmek. Kollarini kaldir indir bolca yuru belini sag sol yapmaya calis o gazi atmaya calis. Tekrar gecmis olsun
Hepsini yaptım canım. Benim gaz mevzusu karşısında tıp yetersiz kaldı resmenBenim hemşirelerim bol yürüyüş yap dedi ve yürürken bacaklarını kendine doğru çeke çeke yürü dedi. Yatarken de bacaklarını gene kendine doğru çek ve it bunlar da gaz çıkarmana yardımcı olurlar
Ayyy kıyamam canım gerçekten çok zor süreç bizim de bir gün ayrı geçmişti ben taburcu olduktan aonra 3 saatte bir yoğun bakıma git gel süt sağ o bile çok yorucuydu sana kolaylıklar diliyorum bir an önce toparlasın meleklerinKuzum iyiyiz napalım iki bebekle tempo tabii çok daha yoğunBiri yatıyor biri kalkıyor geceler kabus zaten. Kızım sütü biberonla alıyor henüz, birini emzir diğerine süt biriktir biberonla besle. Bi de biz hala annemle ve bebeklerle yenidoğan servisindeyiz perayla taburcu olacakken egenin sarılığı için idrar kültürü aldılar üreme çıktı. Ondan uzamış sarılığı. Bizi salmadılar tabii antibiyotik başlandı. Pazartesi bitiyor çıkarız inşallah Burası beni yordu hergün tartı var hergün bilmem ne bi sürü prosedür Sen nasılsın? Oğluşun nasıl? @mabel63 tek bakıyodu en son o hiç giremez buralara
Uraz tam 900 gram aldı canım benim okuyup araştırdığım kadarıyla 20-30 gram günde alması gereken Uraz genelde 50 gram gibi aldı ama şimdi nasıl gidiyor bilmiyorum biz evde bir süre her gün tarttık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?