2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Allah kolaylık versin canım. Kolik zordur. Yediğine ictigine dikkat et. Direkt ona geçiyor çünkü. Damlalar var gaz önleyici genelde çok işe yaramasa da rahatlatır. Oğlun da zamanla alışır merak etme. Her kardeş bir travmadır demişti bir pedagog. Bu travmayı atlatmalarini da destekleyecek olan biz anne babalarız. Umarım başarabiliriz. Bakalım bizimki daha hastanede gördü. Evde neler olacak merakla bekliyorum.

Canım tavsiyelerine ihtiyacım var muhtemelen aynı şekilde olacak doğumumuz neler yaptın neler yaşadın kaçta sancı verdiler bebişine kaçta kavuştun
Suyum 7de gelmişti canım, 9da yatışım yapıldı suni sancı verdiler, hafiften başladı sancılarım saat 11de 4cm oldu açılmam o süreçte sancı bele vuruyor, saat 1 gibi kasılmalı sancılarım başladı 2gibi de 9, 10 cm olmuştu açılmam sonrasında da doğumhaneye aldılar beni 20 dakikada doğdu. Akşama doğru doğum olur demişti doktorum ama Allaha şükür o kadar sürmedi. İnşallah senin doğumun daha da kısa sürer o bel ağrısı ve sonrasındaki kasılmalar zor olan gerisi geliyor bir şekilde. Henüz doğurmayalara kolay doğumlar dilerim

Evet kuzum doğru, parmağa takılan cihaz için istiyorlar. Benim operasyonlarımda ille hepsini çıkarttırmışlardı. Mendiler mantıklı bak, yarın avm ye gidicem ben de alıp atim çantaya

Senin yine suyun gelmiş kuzu benim o da yok sıfırdan suni sancı yiyeceğim kocama sırnaşıyorum şuan suni sancıya gerek kalmasın diye

Kordon vardı boynun da belki o salmadı bide arka tarafdan girmiş kafa ıkınmam da sorun yoktu canım dogururdun diyolar cunku baya zorladım ben bebeğimin kalbi falan iyiydi baya çabaladı oda yavrum
O zaman sezeryan yapsalwrmis yani anladigim kadariyla boyle aci cekmissin baya

Siz ne düşüyorsunuz peki kaç kilo oldu bu arada bebiş
3300 canım şuan. Ben bekleme taraftarıyım çünkü bebek kanalda başını zor ölçtüm dedi. Bol bol yürüyorum squat merdiven ve kocama sırnaşıyorum. Baktım gelmiyor suni sancıyı öyle deneyeceğiz. Umarım seninde hemencecik gelir. Rahim ağzın yumuşamış mı bi şey dedi mi ?

Anladm canim vaardir bir sebebi elbet tabi

Bu sefer gittiğimde çatı muayenesi yapmadi canım

Canım aynı gün doğum yapmışız, benim de çok seyreldi, hatta sıkıldım pedi bıraktım bugün akşam. Doktor çok normal diyor, azala azala biter, birkaç gün kesilir sonra çok az başlar vs böyle devam edebilir demişti. Önemli olan adetin 1-2. günleri gibi çok kanama olmaması.

Muhakkak ya ilk gün akşama doğru yaptım doğumu ertesi gün hemen saç makyaj yaptım gelen giden oluyor çünkü insan iyi hissediyor kendini

Bizde ikinciyi yaptık hiç aglamadi suyu çok sevdi yaa
ay ne guzel
Bunlar niye böyle benim ki de sana hortum takmalı diyor sonda vurma da hortuma razıyım dedim bebeğimin kakası turuncu geldi normalmış. Annem diyor ki bokuna böyle bakan çocuğa nasıl bakar
allahim ya
bence videolar da bir oynama vardir
ben yanima difrusur , lavanta yagi fln almistim rahatlamamiza yardimci olur fln die, cantalari arabadan bile getiremedik cantalari

Kizlar kasiktan karna kasilma oluyor
Hatta sanirim bu kasilmalara uyandım
Ne zaman gitmeliyim doktora acaba yalancı mi sahici mi
Hafif sancilarda var
37+3 ne yapayım kara veremedim rahmin boguluyor gibi karna dogru sertlesiyor sonra tekrar rahatlıyor dogum belirtisi mi acaba

Kıvrandıran sancılarının gelmesini bekle

Sezeryan olacağım için cok beklememe gerek var mi onu da bilmiyorum
Iste simdi yine kasiliyor acaba hastaneye gidip nst mi istesem
Şu an seninle ayniyim ama dakika tutuyorum duzensiz. 2 saattir uyanigim ama kasilmalara uyanmadm tuvalet icin kalkmistm ve kasilmalarim var ara ara toplanma hissi.Boyle karnimin ust noktasina dogru cekikiyor biseyler sanki ama belde agri yok. Duzensiz de oldugu icin dikkate almiyorum digrusu :) istersen her kasilmadq saate bak. Bana doktor belden gelen agri olmasi, duzenlilik arzetmesi onemli demisti. Bugun itibqriyle 38+0oldum ben .

Bir de bebis de hqreketli o da baski yapiyor . Tabi onun gerdirmeleriyle kasilmayi ayirdediyorum ama o da zaman zaman kasilma gibi guclu gerginlkler yapiyo

Gunaydin sezeryan mi bekliyorsun normal doğum mu?
Birazdan doktorumu arayıp hastaneye gideceğim nst ye girmek istiyorum boyle surekli katılarak kalmak istemiyorum bebek te huzursuz gibi geliyor.. hic gerek yok bilelim durumları en azından içim de rahat eder
Bu kadar kasilmayla açılmada baslamis olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…