- 19 Ağustos 2015
- 1.514
- 1.451
- 133
- 39
Allah kolaylık versin canım. Kolik zordur. Yediğine ictigine dikkat et. Direkt ona geçiyor çünkü. Damlalar var gaz önleyici genelde çok işe yaramasa da rahatlatır. Oğlun da zamanla alışır merak etme. Her kardeş bir travmadır demişti bir pedagog. Bu travmayı atlatmalarini da destekleyecek olan biz anne babalarız. Umarım başarabiliriz. Bakalım bizimki daha hastanede gördü. Evde neler olacak merakla bekliyorum.Kızlar ya kızım ağlama krizlerine giriyor diye acile gittik kanında gaz çıktı kolikmiş. Yani bize 3 ay uykular haram. Oğlum da kardeşini çok fena kıskanıyor ve yalnız bile bırakamıyorum çünkü severken bastırıyor bazen. Allah yardımcım olsun
Suyum 7de gelmişti canım, 9da yatışım yapıldı suni sancı verdiler, hafiften başladı sancılarım saat 11de 4cm oldu açılmam o süreçte sancı bele vuruyor, saat 1 gibi kasılmalı sancılarım başladı 2gibi de 9, 10 cm olmuştu açılmam sonrasında da doğumhaneye aldılar beni 20 dakikada doğdu. Akşama doğru doğum olur demişti doktorum ama Allaha şükür o kadar sürmedi. İnşallah senin doğumun daha da kısa sürerCanım tavsiyelerine ihtiyacım varmuhtemelen aynı şekilde olacak doğumumuz neler yaptın neler yaşadın kaçta sancı verdiler bebişine kaçta kavuştun
Evet kuzum doğru, parmağa takılan cihaz için istiyorlar. Benim operasyonlarımda ille hepsini çıkarttırmışlardı. Mendiler mantıklı bak, yarın avm ye gidicem ben de alıp atim çantayaParmaktan oksijen seviyesi ölçen cihazın saturasyonunu bozabiliyomus sezaryende bir iki parmağın ojesiz olmasını istiyorlarmış en az. Ben ojeli durayım da çantama tek kullanımlık asetonlu mendiller den atmıştım zaten
Senin yine suyun gelmiş kuzu benim o da yokSuyum 7de gelmişti canım, 9da yatışım yapıldı suni sancı verdiler, hafiften başladı sancılarım saat 11de 4cm oldu açılmam o süreçte sancı bele vuruyor, saat 1 gibi kasılmalı sancılarım başladı 2gibi de 9, 10 cm olmuştu açılmam sonrasında da doğumhaneye aldılar beni 20 dakikada doğdu. Akşama doğru doğum olur demişti doktorum ama Allaha şükür o kadar sürmedi. İnşallah senin doğumun daha da kısa sürero bel ağrısı ve sonrasındaki kasılmalar zor olan gerisi geliyor bir şekilde. Henüz doğurmayalara kolay doğumlar dilerim
Bekleyebilirsin dedi bana. Sonrası suni sancı işteAy evet ya içerde sistikce sistilersana ne diyo doktorlar ne yapacaksınız
Siz ne düşüyorsunuz peki kaç kilo oldu bu arada bebişBekleyebilirsin dedi bana. Sonrası suni sancı işte
O zaman sezeryan yapsalwrmis yani anladigim kadariyla boyle aci cekmissin bayaKordon vardı boynun da belki o salmadı bide arka tarafdan girmiş kafa ıkınmam da sorun yoktu canım dogururdun diyolar cunku baya zorladım ben bebeğimin kalbi falan iyiydi baya çabaladı oda yavrum
3300 canım şuan. Ben bekleme taraftarıyım çünkü bebek kanalda başını zor ölçtüm dedi. Bol bol yürüyorum squat merdiven ve kocama sırnaşıyorum. Baktım gelmiyor suni sancıyı öyle deneyeceğiz. Umarım seninde hemencecik gelir. Rahim ağzın yumuşamış mı bi şey dedi mi ?Siz ne düşüyorsunuz peki kaç kilo oldu bu arada bebiş
Anladm canim vaardir bir sebebi elbet tabiParmaktan oksijen seviyesi ölçen cihazın saturasyonunu bozabiliyomus sezaryende bir iki parmağın ojesiz olmasını istiyorlarmış en az. Ben ojeli durayım da çantama tek kullanımlık asetonlu mendiller den atmıştım zaten
Bu sefer gittiğimde çatı muayenesi yapmadi canım3300 canım şuan. Ben bekleme taraftarıyım çünkü bebek kanalda başını zor ölçtüm dedi. Bol bol yürüyorum squat merdiven ve kocama sırnaşıyorum. Baktım gelmiyor suni sancıyı öyle deneyeceğiz. Umarım seninde hemencecik gelir. Rahim ağzın yumuşamış mı bi şey dedi mi ?
Sezeryan olan arkadaşlar, kanamanız kaç gün sürdü? Geçen perşembe doğum yaptım bu perşembe kesildi peceteye bile gelmiyordu. Geceden beri yine gelmeye başladı birlac olumsuz yorum okudum Kesilip tekrar grlmesyle ilgili, canm skldı. Bittkten sonra yine gelmeye baslayan oldu mu acaba?
Muhakkak ya ilk gün akşama doğru yaptım doğumu ertesi gün hemen saç makyaj yaptım gelen giden oluyor çünkü insan iyi hissediyor kendiniMaşallahzaten ne zaman doğum videosu izlesem kadınların yüzüne bir parlaklik geliyo doğum anında çok ilginç ben de doğum çantama giderken makyaj çantamı atacağım hemen düzleştiricimi de alacağım
ay ne guzelBizde ikinciyi yaptık hiç aglamadi suyu çok sevdi yaa
Bunlar niye böyle benim ki de sana hortum takmalı diyor sonda vurma da hortuma razıyım dedimbebeğimin kakası turuncu geldi normalmış. Annem diyor ki bokuna böyle bakan çocuğa nasıl bakar
bence videolar da bir oynama vardirMaşallahzaten ne zaman doğum videosu izlesem kadınların yüzüne bir parlaklik geliyo doğum anında çok ilginç ben de doğum çantama giderken makyaj çantamı atacağım hemen düzleştiricimi de alacağım
Kıvrandıran sancılarının gelmesini bekleKizlar kasiktan karna kasilma oluyor
Hatta sanirim bu kasilmalara uyandım
Ne zaman gitmeliyim doktora acaba yalancı mi sahici mi
Hafif sancilarda var
37+3 ne yapayım kara veremedim rahmin boguluyor gibi karna dogru sertlesiyor sonra tekrar rahatlıyor dogum belirtisi mi acaba
Tamam bekliyorum bakalım uyuyamiyorum daKıvrandıran sancılarının gelmesini bekle
Şu an seninle ayniyim ama dakika tutuyorum duzensiz. 2 saattir uyanigim ama kasilmalara uyanmadm tuvalet icin kalkmistm ve kasilmalarim var ara ara toplanma hissi.Boyle karnimin ust noktasina dogru cekikiyor biseyler sanki ama belde agri yok. Duzensiz de oldugu icin dikkate almiyorum digrusu :) istersen her kasilmadq saate bak. Bana doktor belden gelen agri olmasi, duzenlilik arzetmesi onemli demisti. Bugun itibqriyle 38+0oldum ben .Sezeryan olacağım için cok beklememe gerek var mi onu da bilmiyorum
Iste simdi yine kasiliyor acaba hastaneye gidip nst mi istesem
Gunaydin sezeryan mi bekliyorsun normal doğum mu?Şu an seninle ayniyim ama dakika tutuyorum duzensiz. 2 saattir uyanigim ama kasilmalara uyanmadm tuvalet icin kalkmistm ve kasilmalarim var ara ara toplanma hissi.Boyle karnimin ust noktasina dogru cekikiyor biseyler sanki ama belde agri yok. Duzensiz de oldugu icin dikkate almiyorum digrusu :) istersen her kasilmadq saate bak. Bana doktor belden gelen agri olmasi, duzenlilik arzetmesi onemli demisti. Bugun itibqriyle 38+0oldum ben .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?