2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Günaydın kızlar. Biz çok haraketliyiz maşallah. Bende ne ağrı, ne sancı-kasılma hiç birşey yok. Sadece çok yoğun ödem var özellikle ayaklarımda. Aralığı bulacak galiba benim kız

Ayy belki açılma filan başlamıştır belki. Ara canım Doktoru için rahat değil belli ki. Bu kasılma tam olarak nasıl oluyor. Belli bi bölge sertleşiyor öyle mi?

Ayy belki açılma filan başlamıştır belki. Ara canım Doktoru için rahat değil belli ki. Bu kasılma tam olarak nasıl oluyor. Belli bi bölge sertleşiyor öyle mi?
Kasik bolgesinden karna dogru kramp gibi birden boğuluyor gibi oluyor karin cok sert oluyor sonra geçiyor
Arayacagim saat 8 olmasını bekliyorum

Sezeryan olacağım için cok beklememe gerek var mi onu da bilmiyorum
Iste simdi yine kasiliyor acaba hastaneye gidip nst mi istesem
Gunaydinnnn...bizim günlerimiz aynı sayılır.benim yarın sabaha gün verdi dr um sezeryan için..önce ki iki sezeryan olduğu için ve son sezeryan de rahim gevsedigi için,bu rahmi yormamamiz gerek dedi.ben de bir yandan 39 dolsaydi,kendi işaretiyle gelseydi diyordum, diğerlerinde hep suyum gelmişti. Artık zorlamiyorum şartları nasip

Maşallah ne güzel bir doğum olmuş...böyle kolaylıkla normal doğum yapanları duyunca çok seviniyorum...kendim yaşayamadım

Bence daha mantıklı
Bende dedim aslında normal doğum agrisi da çekmek istemiyorum diye
38. Haftayi doldurmak istiyor hafif sancılar çıkmıştı nst de ona rağmen cumayı verdi
Bebek ne kadar anne karnında kalırsa okadar iyi olur dedi zaten herhangi bir durumda gelirsin yine hemen aliriz dedi oyuzden tamam dedim

Kordon vardı boynun da belki o salmadı bide arka tarafdan girmiş kafa ıkınmam da sorun yoktu canım dogururdun diyolar cunku baya zorladım ben bebeğimin kalbi falan iyiydi baya çabaladı oda yavrum
Canım hiç kendini üzme.olan da hayir vardır diye telkin et kendine,bunlari yaşamam lazımmış de
...inan eğer denemeseydin ssvd yi,ömür boyu,acaba bir kere deneseydim diyecektin...ben de açılma olmuyordu,su gidiyordu hep.dr suni sancı vermedi,açılma lar sıfırdı iki sezeryan oldum.hep aklımda ısrar etseydim suni sancı isteseydim.nasil olurdu diye

lavmanı doğum öncesinde mi doğum esnasında mı yaptırmıştın canım? Ben doktora yarın söyleyim de ne gerekiyorsa yapsın. Ben geçen söyledim hiç önemsemedi, fitil gibi bir ilaç verdi, bir hafta yap dedi yaptım acısı vs geçti ama memeler orda duruyor ve ilaç biter bitmez yine acımaya başladı

Benim var hemoroidim sis gulle kadar
Hamilelik ilerledikce disa vurdu normalde icerde hissetmiyordum
Berbat birsey

kuzum sen git bence bir acile, icin rahatlar
burda yapmiyorlar lavman. bende sormustum. hemsire hatta dedi ki , eger kakani yaparsan zaten dogru yere ittiriyorsun demek , biz onemseymeyiz boyle seyleri dedi.

Kasik bolgesinden karna dogru kramp gibi birden boğuluyor gibi oluyor karin cok sert oluyor sonra geçiyor
Arayacagim saat 8 olmasını bekliyorum
bu sancıların her 5 dakikada bir 1 saat sürmesi gerekiyor canım, anlattığın durumları geçen hafta ben de yaşadım hatta bebek o kadar hareketsizdi ki çok korkmuştum. benim gece boyu sürmüştü ama ne suyu ne kan ne de başka bir şey yoktu sadece yoğun kasılma yaşıyordum. 2 saat nst de kaldım sancı çıktı bebeğin oksijeni biraz düşük diyip oksijen vermişlerdi ama açıklık yok istersen suni sancı verir açılmanı bekleriz açılmazsa eve gidebilirsin açılman olursa doğuma başlatırız demişti. Bende suni şimdilik istemiyorum dedim oksijeni de düzelmişti zaten eve dönmüştüm. Biraz yürüyüş yaptıktan sonra da sancılar tamamen geçmişti.

kuzum sen git bence bir acile, icin rahatlar

burda yapmiyorlar lavman. bende sormustum. hemsire hatta dedi ki , eger kakani yaparsan zaten dogru yere ittiriyorsun demek , biz onemseymeyiz boyle seyleri dedi.
aslında bağırsaklardan dolayı tehlikeli bir durum. doğum sırasında ıkınırken bağırsak boşalması olsa bebeğin enfeksiyon kapmasına sebep olabiliyormuş, ama niyeyse benim doktorda hiç önemsemiyor. Peki sen sonra ne gibi bir yol izledin?

Benim var hemoroidim sis gulle kadar
Hamilelik ilerledikce disa vurdu normalde icerde hissetmiyordum
Berbat birsey
benim de 2-3 hafta içinde dışarda oluştu. daha önce yaşamadığım için yapacağımı da bilmiyorum geçen doktor fitil tarzı ilaç verdi acısı geçti ama memeler duruyor ilaç bitti acısı yine başladı sen ne yapıyorsın peki bunun için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…