Yok benim bebeğim cok az hareket ediyor huzursuz gibi geliyor bana cok yavaşladıBir de bebis de hqreketli o da baski yapiyor . Tabi onun gerdirmeleriyle kasilmayi ayirdediyorum ama o da zaman zaman kasilma gibi guclu gerginlkler yapiyo
Ayy belki açılma filan başlamıştır belki. Ara canım Doktoru için rahat değil belli ki. Bu kasılma tam olarak nasıl oluyor. Belli bi bölge sertleşiyor öyle mi?Gunaydin kizlar aurekli kasilmalara uyandığım bir geceydi okadar sıktı ki cidden asiri rahassiz edici sabah ta katılmaya uyandım baska agrim olmadığı için dayandım sabaha ama doktorumu arayacağım birazdan icim rahat değil
Kasik bolgesinden karna dogru kramp gibi birden boğuluyor gibi oluyor karin cok sert oluyor sonra geçiyorAyy belki açılma filan başlamıştır belki. Ara canım Doktoru için rahat değil belli ki. Bu kasılma tam olarak nasıl oluyor. Belli bi bölge sertleşiyor öyle mi?
Gunaydinnnn...bizim günlerimiz aynı sayılır.benim yarın sabaha gün verdi dr um sezeryan için..önce ki iki sezeryan olduğu için ve son sezeryan de rahim gevsedigi için,bu rahmi yormamamiz gerek dedi.ben de bir yandan 39 dolsaydi,kendi işaretiyle gelseydi diyordum, diğerlerinde hep suyum gelmişti. Artık zorlamiyorum şartları nasipSezeryan olacağım için cok beklememe gerek var mi onu da bilmiyorum
Iste simdi yine kasiliyor acaba hastaneye gidip nst mi istesem
Bir git istersen dr a,nst de sancı çıkıyor diyorlar ya bazenKasik bolgesinden karna dogru kramp gibi birden boğuluyor gibi oluyor karin cok sert oluyor sonra geçiyor
Arayacagim saat 8 olmasını bekliyorum
Maşallah ne güzel bir doğum olmuş...böyle kolaylıkla normal doğum yapanları duyunca çok seviniyorum...kendim yaşayamadımSuyum 7de gelmişti canım, 9da yatışım yapıldı suni sancı verdiler, hafiften başladı sancılarım saat 11de 4cm oldu açılmam o süreçte sancı bele vuruyor, saat 1 gibi kasılmalı sancılarım başladı 2gibi de 9, 10 cm olmuştu açılmam sonrasında da doğumhaneye aldılar beni 20 dakikada doğdu. Akşama doğru doğum olur demişti doktorum ama Allaha şükür o kadar sürmedi. İnşallah senin doğumun daha da kısa sürero bel ağrısı ve sonrasındaki kasılmalar zor olan gerisi geliyor bir şekilde. Henüz doğurmayalara kolay doğumlar dilerim
Bence daha mantıklıGunaydinnnn...bizim günlerimiz aynı sayılır.benim yarın sabaha gün verdi dr um sezeryan için..önce ki iki sezeryan olduğu için ve son sezeryan de rahim gevsedigi için,bu rahmi yormamamiz gerek dedi.ben de bir yandan 39 dolsaydi,kendi işaretiyle gelseydi diyordum, diğerlerinde hep suyum gelmişti. Artık zorlamiyorum şartları nasip
Canım hiç kendini üzme.olan da hayir vardır diye telkin et kendine,bunlari yaşamam lazımmış deKordon vardı boynun da belki o salmadı bide arka tarafdan girmiş kafa ıkınmam da sorun yoktu canım dogururdun diyolar cunku baya zorladım ben bebeğimin kalbi falan iyiydi baya çabaladı oda yavrum
Arayacağım onceBir git istersen dr a,nst de sancı çıkıyor diyorlar ya bazen
lavmanı doğum öncesinde mi doğum esnasında mı yaptırmıştın canım? Ben doktora yarın söyleyim de ne gerekiyorsa yapsın. Ben geçen söyledim hiç önemsemedi, fitil gibi bir ilaç verdi, bir hafta yap dedi yaptım acısı vs geçti ama memeler orda duruyor ve ilaç biter bitmez yine acımaya başladıYok canım hiçbirsey vermedi son günlerde çıktı zaten lavman yapmışlardı o anı çok iyi hatırlıyorum benim hemoroidim var diyemeden ebe lavmani yapmıştı sonra geçti bak 12 yıl oldu hiç çıkmadı birdaha bundada sezerysn oldum zaten problem yasamadim
Benim var hemoroidim sis gulle kadarlavmanı doğum öncesinde mi doğum esnasında mı yaptırmıştın canım? Ben doktora yarın söyleyim de ne gerekiyorsa yapsın. Ben geçen söyledim hiç önemsemedi, fitil gibi bir ilaç verdi, bir hafta yap dedi yaptım acısı vs geçti ama memeler orda duruyor ve ilaç biter bitmez yine acımaya başladı
kuzum sen git bence bir acile, icin rahatlarGunaydin kizlar aurekli kasilmalara uyandığım bir geceydi okadar sıktı ki cidden asiri rahassiz edici sabah ta katılmaya uyandım baska agrim olmadığı için dayandım sabaha ama doktorumu arayacağım birazdan icim rahat değil
burda yapmiyorlar lavman. bende sormustum. hemsire hatta dedi ki , eger kakani yaparsan zaten dogru yere ittiriyorsun demek , biz onemseymeyiz boyle seyleri dedi.lavmanı doğum öncesinde mi doğum esnasında mı yaptırmıştın canım? Ben doktora yarın söyleyim de ne gerekiyorsa yapsın. Ben geçen söyledim hiç önemsemedi, fitil gibi bir ilaç verdi, bir hafta yap dedi yaptım acısı vs geçti ama memeler orda duruyor ve ilaç biter bitmez yine acımaya başladı
bu sancıların her 5 dakikada bir 1 saat sürmesi gerekiyor canım, anlattığın durumları geçen hafta ben de yaşadım hatta bebek o kadar hareketsizdi ki çok korkmuştum. benim gece boyu sürmüştü ama ne suyu ne kan ne de başka bir şey yoktu sadece yoğun kasılma yaşıyordum. 2 saat nst de kaldım sancı çıktı bebeğin oksijeni biraz düşük diyip oksijen vermişlerdi ama açıklık yok istersen suni sancı verir açılmanı bekleriz açılmazsa eve gidebilirsin açılman olursa doğuma başlatırız demişti. Bende suni şimdilik istemiyorum dedim oksijeni de düzelmişti zaten eve dönmüştüm. Biraz yürüyüş yaptıktan sonra da sancılar tamamen geçmişti.Kasik bolgesinden karna dogru kramp gibi birden boğuluyor gibi oluyor karin cok sert oluyor sonra geçiyor
Arayacagim saat 8 olmasını bekliyorum
aslında bağırsaklardan dolayı tehlikeli bir durum. doğum sırasında ıkınırken bağırsak boşalması olsa bebeğin enfeksiyon kapmasına sebep olabiliyormuş, ama niyeyse benim doktorda hiç önemsemiyor. Peki sen sonra ne gibi bir yol izledin?kuzum sen git bence bir acile, icin rahatlar
burda yapmiyorlar lavman. bende sormustum. hemsire hatta dedi ki , eger kakani yaparsan zaten dogru yere ittiriyorsun demek , biz onemseymeyiz boyle seyleri dedi.
benim de 2-3 hafta içinde dışarda oluştu. daha önce yaşamadığım için yapacağımı da bilmiyorum geçen doktor fitil tarzı ilaç verdi acısı geçti ama memeler duruyor ilaç bitti acısı yine başladıBenim var hemoroidim sis gulle kadar
Hamilelik ilerledikce disa vurdu normalde icerde hissetmiyordum
Berbat birsey
Canim selam. Cok şükür iyiyiz ama oglus hala kuvezde az kaldı son 150 gr. Ondan sonra emme ve taburculuk inşallah
Canim naptiniz ameliyat konusunu? Günü belli oldu mu?kızlar gaz sancısına Sab Simplex ve Biogai dönüşümlü kullanıyorum.Çok faydasını gördük.Birde gaz masajı ve sıcak havlu koyun karnına.Her alt açmada bacaklarını hareket ettirin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?