2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Haberlerini bekliyoruz. Belki dogum gelmistir korkma canim

Bi de yedigim biseyden mi bilmiyorum dun qfedersiniz buyuk abdedte ciktim bi kac kez hafif ishal gibi. Karnim çok rahat. Acaba dogum oncesi ishallik diyolar ya o mu ki :)Ay her seyi buna yoruyorum artk

Ayyyy çok kötü olmussss. Sıkıntı yaptıkça hasta oluyolar canim.Benimkide aynı . Hasta olmasın şu dönemde dedikçe çocuk hasta oluyor. Dünde öksürüğü başladı sabaha kadar oturuyoruz...bende dinlenemiyorum yarın dogumm var nasıl olcak bilmiyorum ..

o enfeksiyon icin bir hafta onceden test yaptilar canim negatif cikti. pozitif cikarsa da dogum gunu antibiyotik bagliyorlar damardan.

ben yapmadm kakami , en son oglen 12 gbi yapmistim sonra bisi yemedim epiduraldan dolayi. kanimca bagirsaklarim cok dolu degildi diye yapmadim
Canim selam. Cok şükür iyiyiz ama oglus hala kuvezde az kaldı son 150 gr. Ondan sonra emme ve taburculuk inşallah
Doğum yapan herkese hayırlı olsun sağlıkla evlatlarınızı kucağınıza alin inşallah
ay hadi birsey kalmamis
bir kac haftaya kalmaz eve gelirsiniz ozaman birlikte

Günaydın hanımlar, bebeğimde kan uyuşmazlığından dolayı sarılık olduğu söylendi. Ben 0 pozitif baba B pozitifi bebek de B pozitif. Hastanede bi gün mavi ışık aldı çıkardılar dün kontrole gittik doktor herhangi olumsuz bisey demedi gözlerinde vardı zaten biraz ama sanki daha da çoğalıyor gibi. Sütüm var emiyo 15 dk maksimum duruyo sonra uykuya gidiyo. Mama takviyesi yapın demiş doktor artık günde iki kere vericem mamayida. Bu sarılığı yaşayan var mi ne yaptınız ne dediler giderek kotu hissetmeye başlıyorum

canim cok gecmis olsun.
gecen gun bizde isiktedavisindeydik. 12 saatte cok iyi bir dusus oldu ve dr bizi taburcu etti.

bende mama takviyesi basindan beri yapiyorum. cisi, kakasi , yemesi , uyanmasi fln hep normal , olmasi gerektigi gbi ama genede sariligi var. simdi pazartesi tekrar kan vericez. yukselme var mi yok mu diye.

kizlar gumus kalkan kullanicaksiniz bosuna gogus pedi almayin. ben iki kutu almistim daha bir tane bile kullanmadim. Gumus kapak cok iyi

Uyuşmazlık bizde de var ben 0 bebeklerim A grubu. İkisi de sarılık oldu oğlum uzamış sarılık oldu hatta. 1 ay sürdü diyebilirim ama bizde altında bi de idrar yolu enfeksiyonu çıktı o nedenle de uzamış. Ekstradan yapabileceğimiz bişey yok. Besleyip bol çiş, kaka yapması dışında. İçinizi ferah tutun, başka bi sıkıntı olmazsa kısa sürede geçecektir

Diyetisyen bana 2 hurma dedi kuzum fazlası kilo yapar dedi
Ben etkisini 100% eminim hatta hastaneden annelerin bazısı sütü kesilecek kadar az olanlar vardı onlarda söyledim bol su ve hurma benle bebeğini bekleyen anneler yanlarına hurma getirmeye başladılar.. öncelik bol sağlıklı süt ise uygularsiniz size kalmış.. hurma Meryem süresinde geçiyor ordan kendimce uygulayıp etkisini şaşırtacak şekilde gördüm

hurmayi ben kompostoma koyuyordum ama yiyeyimde bari

Günaydın kızlar. Biz çok haraketliyiz maşallah. Bende ne ağrı, ne sancı-kasılma hiç birşey yok. Sadece çok yoğun ödem var özellikle ayaklarımda. Aralığı bulacak galiba benim kız
Topiğin en son doğan bebeği kim olacak ben de onu merak ediyorum

Benimkide bir gün hastanede kaldı canım her bebekte oluyormuş korkma güzelce besle psikolijikmen her yeri sarıymış gibi geliyor insana

İnşallah düzeleriz hemen

Allah allah ilk defa duydumm

İyiki varsınız manava bime gidiyoruz işte bizde bebek kendini toparlayamadıkii yoksa. Bir kaçamak yapacağız
Manav ve Bim, sosyal hayatiniz benden iyi Ben onumuzdeki Sali doktora goturecegim kizimi, benim de sosyallesme olayim o olacak :)

Kızlar bebeği kulak testinden gecemeyen oldu mu? Teki geçti teki geçmedi. Bebeklerde olabiliyor üç gün sonra kontrole geldiğinizde tekrar gelin dediler. Var mı aynı durumu yaşayan?

Süt arttırmak için hurmayı nasıl tüketmek lazım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…