- 9 Mart 2022
- 2.521
- 1.821
- 83
- 40
Haberlerini bekliyoruz. Belki dogum gelmistir korkma canimGunaydin kizlar aurekli kasilmalara uyandığım bir geceydi okadar sıktı ki cidden asiri rahassiz edici sabah ta katılmaya uyandım baska agrim olmadığı için dayandım sabaha ama doktorumu arayacağım birazdan icim rahat değil
Ayyyy çok kötü olmussss. Sıkıntı yaptıkça hasta oluyolar canim.Benimkide aynı . Hasta olmasın şu dönemde dedikçe çocuk hasta oluyor. Dünde öksürüğü başladı sabaha kadar oturuyoruz...bende dinlenemiyorum yarın dogumm var nasıl olcak bilmiyorum ..Kızlar benim de oğlum hastalandı bugün ateş de başladı. Çocuğa mı üzüleyim bana bulaştırır da ameliyatta sıkıntı olur diye mi endişeneyim bilemedim. Üstüne bir de başkalarına bırakacağım 2 gün iyice aklım kalacak. Bebek de etkilenir diye de gerildim ilk günden uzak dur diyemem ya çocuğa
o enfeksiyon icin bir hafta onceden test yaptilar canim negatif cikti. pozitif cikarsa da dogum gunu antibiyotik bagliyorlar damardan.aslında bağırsaklardan dolayı tehlikeli bir durum. doğum sırasında ıkınırken bağırsak boşalması olsa bebeğin enfeksiyon kapmasına sebep olabiliyormuş, ama niyeyse benim doktorda hiç önemsemiyor. Peki sen sonra ne gibi bir yol izledin?
ay hadi birsey kalmamisCanim selam. Cok şükür iyiyiz ama oglus hala kuvezde az kaldı son 150 gr. Ondan sonra emme ve taburculuk inşallah
Doğum yapan herkese hayırlı olsunsağlıkla evlatlarınızı kucağınıza alin inşallah
canim cok gecmis olsun.Günaydın hanımlar, bebeğimde kan uyuşmazlığından dolayı sarılık olduğu söylendi. Ben 0 pozitif baba B pozitifi bebek de B pozitif. Hastanede bi gün mavi ışık aldı çıkardılar dün kontrole gittik doktor herhangi olumsuz bisey demedi gözlerinde vardı zaten biraz ama sanki daha da çoğalıyor gibi. Sütüm var emiyo 15 dk maksimum duruyo sonra uykuya gidiyo. Mama takviyesi yapın demiş doktor artık günde iki kere vericem mamayida. Bu sarılığı yaşayan var mi ne yaptınız ne dediler giderek kotu hissetmeye başlıyorum
Uyuşmazlık bizde de var ben 0 bebeklerim A grubu. İkisi de sarılık oldu oğlum uzamış sarılık oldu hatta. 1 ay sürdü diyebilirim ama bizde altında bi de idrar yolu enfeksiyonu çıktı o nedenle de uzamış. Ekstradan yapabileceğimiz bişey yok. Besleyip bol çiş, kaka yapması dışında. İçinizi ferah tutun, başka bi sıkıntı olmazsa kısa sürede geçecektirGünaydın hanımlar, bebeğimde kan uyuşmazlığından dolayı sarılık olduğu söylendi. Ben 0 pozitif baba B pozitifi bebek de B pozitif. Hastanede bi gün mavi ışık aldı çıkardılar dün kontrole gittik doktor herhangi olumsuz bisey demedi gözlerinde vardı zaten biraz ama sanki daha da çoğalıyor gibi. Sütüm var emiyo 15 dk maksimum duruyo sonra uykuya gidiyo. Mama takviyesi yapın demiş doktor artık günde iki kere vericem mamayida. Bu sarılığı yaşayan var mi ne yaptınız ne dediler giderek kotu hissetmeye başlıyorum
Ben etkisini 100% eminim hatta hastaneden annelerin bazısı sütü kesilecek kadar az olanlar vardı onlarda söyledim bol su ve hurma benle bebeğini bekleyen anneler yanlarına hurma getirmeye başladılar.. öncelik bol sağlıklı süt ise uygularsiniz size kalmış.. hurma Meryem süresinde geçiyor ordan kendimce uygulayıp etkisini şaşırtacak şekilde gördümDiyetisyen bana 2 hurma dedi kuzumfazlası kilo yapar dedi
hurmayi ben kompostoma koyuyordum ama yiyeyimde bariBen etkisini 100% eminim hatta hastaneden annelerin bazısı sütü kesilecek kadar az olanlar vardı onlarda söyledim bol su ve hurma benle bebeğini bekleyen anneler yanlarına hurma getirmeye başladılar.. öncelik bol sağlıklı süt ise uygularsiniz size kalmış.. hurma Meryem süresinde geçiyor ordan kendimce uygulayıp etkisini şaşırtacak şekilde gördüm
Topiğin en son doğan bebeği kim olacak ben de onu merak ediyorumGünaydın kızlar. Biz çok haraketliyiz maşallah. Bende ne ağrı, ne sancı-kasılma hiç birşey yok. Sadece çok yoğun ödem var özellikle ayaklarımda. Aralığı bulacak galiba benim kız
Ben çevizle yerdim çekirdeği çıkarıp yerine ceviz koyardımhurmayi ben kompostoma koyuyordum ama yiyeyimde bari
guzel yontemBen çevizle yerdim çekirdeği çıkarıp yerine ceviz koyardım
Benimkide bir gün hastanede kaldı canım her bebekte oluyormuş korkma güzelce besle psikolijikmen her yeri sarıymış gibi geliyor insanaGünaydın hanımlar, bebeğimde kan uyuşmazlığından dolayı sarılık olduğu söylendi. Ben 0 pozitif baba B pozitifi bebek de B pozitif. Hastanede bi gün mavi ışık aldı çıkardılar dün kontrole gittik doktor herhangi olumsuz bisey demedi gözlerinde vardı zaten biraz ama sanki daha da çoğalıyor gibi. Sütüm var emiyo 15 dk maksimum duruyo sonra uykuya gidiyo. Mama takviyesi yapın demiş doktor artık günde iki kere vericem mamayida. Bu sarılığı yaşayan var mi ne yaptınız ne dediler giderek kotu hissetmeye başlıyorum
Manav ve Bim, sosyal hayatiniz benden iyiİnşallah düzeleriz hemen
Allah allah ilk defa duydumm
İyiki varsınızmanava bime gidiyoruz işte bizde bebek kendini toparlayamadıkii yoksa. Bir kaçamak yapacağız
Topiğin son bebeği benimki olacak suni sancı almazsamTopiğin en son doğan bebeği kim olacak ben de onu merak ediyorum
Süt arttırmak için hurmayı nasıl tüketmek lazım?Ben etkisini 100% eminim hatta hastaneden annelerin bazısı sütü kesilecek kadar az olanlar vardı onlarda söyledim bol su ve hurma benle bebeğini bekleyen anneler yanlarına hurma getirmeye başladılar.. öncelik bol sağlıklı süt ise uygularsiniz size kalmış.. hurma Meryem süresinde geçiyor ordan kendimce uygulayıp etkisini şaşırtacak şekilde gördüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?