2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Kızlar bebeği kulak testinden gecemeyen oldu mu? Teki geçti teki geçmedi. Bebeklerde olabiliyor üç gün sonra kontrole geldiğinizde tekrar gelin dediler. Var mı aynı durumu yaşayan?
Benim gorumceminde benim oğlumun da oldu canım. Teki bı ay sonra geçti olabilir sıkıntı yapma

Kızlar bebeği kulak testinden gecemeyen oldu mu? Teki geçti teki geçmedi. Bebeklerde olabiliyor üç gün sonra kontrole geldiğinizde tekrar gelin dediler. Var mı aynı durumu yaşayan?

Canım amniyon sıvısı vs olabiliyormuş ilk günler. Bize hastane doktoru önermemişti ikinci gün. Henüz yaptırmadık. Çok normal seninki.

Kızlar size ebe tavsiyesi sezeryan dikisiniz için acele etmeyin bir çok yöntem var ama bunu kremlerde aramayın heleki dikisleriniz düşmeden enfeksiyon riski her zaman var doktorunuzun dediği Aralık'ta pansumaninizi yapın bırakın dikişler erişin yada alınsın nasıl atildiysa sonra çare bakın zaten 7-10 gün arasında dikiş kalmaz

Kuzum başlangıçta kulakta amniyon sıvısı kaldığı için geçemeyebiliyormuş, çok sık yaşanan bir durummuş. Bizim de 2 ay önce doğuran bir arkadaşa olmuştu. O da bana söyledi geçenlerde başta geçemezse panikleme hemen diye

Süt artırıcı tarif yengem yapıyor kızlar gerçekten ben faydasını gördüm kuru incir 4,5 adet suya koy haşla su sararıcak incirler şişecek altını kapatığ bir bardak suyundan ayırıp iç geri kalanı püre haline getir göz kararı yulaf karıştırıp dinlendirin yulaf yumuşsyınca yiyebilirsiniz en geç 1 buçuk gün içinde bitmes gerekiyor isterseniz içine hurma falanda koyabilirisniz

Bana da topicin son doğuranı ben olurum gibi geliyor ama hiç istemiyorum inş olmam hatta mümkünse şu sıralar gelsin, ani olduğu için de kv önden kalmaya gelememiş olsun çok istiyorum Evaante ahududu yaprağı, hurma, yürüyüş, merdiven ne varsa yapıyorum pilates topuna da bugün başlayacağım inş. Gerçi sen de yaptın hepsini ama gelmeyince gelmiyorlar

Mamayı kaç cc veriyorsunuz ve hangi mamayı kullanıyorsunuz
Çok acikmissa meme emmemisse 60
Meme sonrası doymamissa 30 yoksa fazlasını kusuyor

Mama bu kuzum hastahanede bundan icirdim diye aldım aklım hip markası olanda

Eklentiler

• Screenshot_20221113-131654_Chrome.webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 33
Canim selam. Cok şükür iyiyiz ama oglus hala kuvezde az kaldı son 150 gr. Ondan sonra emme ve taburculuk inşallah
Doğum yapan herkese hayırlı olsun sağlıkla evlatlarınızı kucağınıza alin inşallah
Emmede 3 gün mücadelen olacak pes etme
Senin küçük savaşçı belki hemencecik emer
Çenesine kuvvet

O 150 gramida hayırlısıyla en kısa zamanda alır kuzum ❤

Günde 2 agve hurma yiyorum kuzum
Birde hurma özüyle yapılmış tahin helvası
Sütün kalitesi için iyiymiş birde sarı yağlı oluyor onları yiyince

simdi tabi benim bebegm daha kucuk, ilerde huyu suyu degisir mi bilmiyorum.
sabit yaptigimiz seyler var. gece uykusunu full besiginde uyku tulumunda yatiriyoruz. gunduz yanimizda salonda uyuyor yada uyaniksa takiliuor fln.
aliskanlik kazanir insallah
Hergün değişiyor kuzum
Uyku tulumunun linki varsa atabilirmisin benimki zayıf içinde kaybolurmu acaba
Bende müslin ortuden yarım kundak yapıyorum yoksa kollarını salladikca korkuyor

Kanada ne güzelmiş ya sağlık konusunda adamlar herşeyi düşünüp öncesinden planlıyor

11K
Doktor bundan al dedi kullanıyoruz 2 gün oldu
5 günlük kullanimi

Eklentiler

• Screenshot_20221113-132702_Chrome.webp
    23,9 KB · Görüntüleme: 55
Valla yavrum gerçekten öyle gelmeyince gelmiyor hamileliğin başında yapsam bunları çocuk düşmüştü

Estetik dikisse kendiliğinden erir ama gel alalım dediyse doktorun mutlaka git demekki normal dikiş atmış benm de doktorum aldı kendiliğinden eriyen yapmamıştı

Oğlumda yaşamıştım. Kulağında sıvı olması durumunda olabiliyor. Eğer ailede sağır biri yoksa endişe etmenize gerek yok demişlerdi. 2. Kontrolde geçmişti çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…