Benim gorumceminde benim oğlumun da oldu canım. Teki bı ay sonra geçti olabilir sıkıntı yapmaKızlar bebeği kulak testinden gecemeyen oldu mu? Teki geçti teki geçmedi. Bebeklerde olabiliyor üç gün sonra kontrole geldiğinizde tekrar gelin dediler. Var mı aynı durumu yaşayan?
Hım bir ay sürebiliyor yani. Tamam canım teşekkür ederim. Umarım geçer bizimki de.Benim gorumceminde benim oğlumun da oldu canım. Teki bı ay sonra geçti olabilir sıkıntı yapma
benimki emdigi ve mama yedigi halde kendiliginden gecmedi cnm , 12 saat isik altinda kaldi da oyle dustu degeriSelam kizlar
Bizm minikte sarilik basladi onla uğraşıyoruz. Surekli meme ustune mama daha ne yapayim bilmiyorum
Bu ara dogumlar da azaldi sanki ya da bn kaçırıyorum
Kızlar bebeği kulak testinden gecemeyen oldu mu? Teki geçti teki geçmedi. Bebeklerde olabiliyor üç gün sonra kontrole geldiğinizde tekrar gelin dediler. Var mı aynı durumu yaşayan?
Kuzum başlangıçta kulakta amniyon sıvısı kaldığı için geçemeyebiliyormuş, çok sık yaşanan bir durummuş. Bizim de 2 ay önce doğuran bir arkadaşa olmuştu. O da bana söyledi geçenlerde başta geçemezse panikleme hemen diyeKızlar bebeği kulak testinden gecemeyen oldu mu? Teki geçti teki geçmedi. Bebeklerde olabiliyor üç gün sonra kontrole geldiğinizde tekrar gelin dediler. Var mı aynı durumu yaşayan?
Çok acikmissa meme emmemisse 60Mamayı kaç cc veriyorsunuz ve hangi mamayı kullanıyorsunuz
Ben benGaz damlasına başlayan var mı
Emmede 3 gün mücadelen olacak pes etmeCanim selam. Cok şükür iyiyiz ama oglus hala kuvezde az kaldı son 150 gr. Ondan sonra emme ve taburculuk inşallah
Doğum yapan herkese hayırlı olsunsağlıkla evlatlarınızı kucağınıza alin inşallah
Günde 2 agve hurma yiyorum kuzumBen etkisini 100% eminim hatta hastaneden annelerin bazısı sütü kesilecek kadar az olanlar vardı onlarda söyledim bol su ve hurma benle bebeğini bekleyen anneler yanlarına hurma getirmeye başladılar.. öncelik bol sağlıklı süt ise uygularsiniz size kalmış.. hurma Meryem süresinde geçiyor ordan kendimce uygulayıp etkisini şaşırtacak şekilde gördüm
Hergün değişiyor kuzumsimdi tabi benim bebegm daha kucuk, ilerde huyu suyu degisir mi bilmiyorum.
sabit yaptigimiz seyler var. gece uykusunu full besiginde uyku tulumunda yatiriyoruz. gunduz yanimizda salonda uyuyor yada uyaniksa takiliuor fln.
aliskanlik kazanir insallah
Kanada ne güzelmiş ya sağlık konusunda adamlar herşeyi düşünüp öncesinden planlıyoro enfeksiyon icin bir hafta onceden test yaptilar canim negatif cikti. pozitif cikarsa da dogum gunu antibiyotik bagliyorlar damardan.
ben yapmadm kakami , en son oglen 12 gbi yapmistim sonra bisi yemedim epiduraldan dolayi. kanimca bagirsaklarim cok dolu degildi diye yapmadim
ay hadi birsey kalmamis
bir kac haftaya kalmaz eve gelirsiniz ozaman birlikte
Yaaa yerim seni yerManav ve Bim, sosyal hayatiniz benden iyiBen onumuzdeki Sali doktora goturecegim kizimi, benim de sosyallesme olayim o olacak :)
Valla yavrum gerçekten öyle gelmeyince gelmiyor hamileliğin başında yapsam bunları çocuk düşmüştüBana da topicin son doğuranı ben olurum gibi geliyor ama hiç istemiyorum inş olmamhatta mümkünse şu sıralar gelsin, ani olduğu için de kv önden kalmaya gelememiş olsun çok istiyorum Evaante ahududu yaprağı, hurma, yürüyüş, merdiven ne varsa yapıyorum pilates topuna da bugün başlayacağım inş. Gerçi sen de yaptın hepsini ama gelmeyince gelmiyorlar
Estetik dikisse kendiliğinden erir ama gel alalım dediyse doktorun mutlaka git demekki normal dikiş atmış benm de doktorum aldı kendiliğinden eriyen yapmamıştıKızlar bir de sezeryan dikişleri alınıyor mu yoksa kendisi mi düşüyor? Benim doktorum gel alacağım dedi ama herkes artık öyle dikiş atılmıyor kendiliğinden düşüyor falan diyor. Şehir dışındayım o yüzden kendi doktoruma da gidemiyorum ona göre kadın doğumdan randevu alacağım bulunduğum şehirden
Oğlumda yaşamıştım. Kulağında sıvı olması durumunda olabiliyor. Eğer ailede sağır biri yoksa endişe etmenize gerek yok demişlerdi. 2. Kontrolde geçmişti çok şükürKızlar bebeği kulak testinden gecemeyen oldu mu? Teki geçti teki geçmedi. Bebeklerde olabiliyor üç gün sonra kontrole geldiğinizde tekrar gelin dediler. Var mı aynı durumu yaşayan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?