- 25 Kasım 2020
- 3.122
- En iyi cevaplar
- 1
- 4.455
- 83
Ben adaçayı ve acı elmayağı kullanıyorum çok ağladığı zaman ilk zaman açlıktan çok fazla gazı oluyordu çok şükür şimdi o kadar değil. Ama ihtiyaç duyduğum an çekinmiyorum kullanıyorumGaz damlasına başlayan var mı
Biz canım. Biogaia kullanıyoruz etki ettiğini düşünüyorum. Kızıma kolik teşhisi konuldu ama o damladan beri bir tık daha rahat çok şükürGaz damlasına başlayan var mı
IkınınBana da topicin son doğuranı ben olurum gibi geliyor ama hiç istemiyorum inş olmamhatta mümkünse şu sıralar gelsin, ani olduğu için de kv önden kalmaya gelememiş olsun çok istiyorum Evaante ahududu yaprağı, hurma, yürüyüş, merdiven ne varsa yapıyorum pilates topuna da bugün başlayacağım inş. Gerçi sen de yaptın hepsini ama gelmeyince gelmiyorlar
Ben de bu mamadan kullanıyorum 30 cc den fazla vermedim hiç. Memeden sonra veriyorum doktor da onayladı. Bebeğim biraz zayıf ama genelde emzirmeye çalışıyorum. Hip den ziyade aptamil çok kullanıyorlar. Ben de bu mamadan memnun kaldım bakalım ileride kusma ya da kabızlık sorunu olmazsa devam edebilirim. Bi de sma natural varmış onu da çok beğeniyorlarÇok acikmissa meme emmemisse 60
Meme sonrası doymamissa 30 yoksa fazlasını kusuyor
Mama bu kuzum hastahanede bundan icirdim diye aldım aklım hip markası olanda
İşitme testinden en az 3 gün öncesinden banyo yaptırılmamış olması gerekiyor. Kuşağına su falan kaçarsa ölçümden geçemiyor. O yüzden 3 gün sonra gel demiş olabilir. Kötü düşünme inşallah sağlıklı olduğu haberini alacaksın. Ailede kalıtsal işitme engelli birisi yoksa ferah tut yüreciğiniKızlar bebeği kulak testinden gecemeyen oldu mu? Teki geçti teki geçmedi. Bebeklerde olabiliyor üç gün sonra kontrole geldiğinizde tekrar gelin dediler. Var mı aynı durumu yaşayan?
Evet bu nu çok kullanıyorlar yaygın bir şey. Faydalı diye biliyorum
Aynen öyle valla çok sağlam tutunmuş zaarlarValla yavrum gerçekten öyle gelmeyince gelmiyor hamileliğin başında yapsam bunları çocuk düşmüştü
Ikınsam iner mi ki yaIkınınben bebek aşağı insin yoksa gelmezler ben de erken doğurdum diyordum ama tam zamanında doğurmuşum kv de gelemedi inşallah haftaya da gelemez
Akıntı durumun ne durum daBi de yedigim biseyden mi bilmiyorum dun qfedersiniz buyuk abdedte ciktim bi kac kez hafif ishal gibi. Karnim çok rahat. Acaba dogum oncesi ishallik diyolar ya o mu ki :)Ay her seyi buna yoruyorum artk
Evet ıkınma egzersizi bebeği aşağı indiriyor ve yürüyüş fermanın varsa yürümeye ağırlık ver. Benim doktorum öyle demişti. Benim de nst de sancım çıkmıyordu ama benim sancım vardı.Evet bu nu çok kullanıyorlar yaygın bir şey. Faydalı diye biliyorum
Aynen öyle valla çok sağlam tutunmuş zaarlar
Ikınsam iner mi ki yaay darısı başıma canım, inan beklenenden erken doğurim diye dua ediyorum ama nstde gram sancı çıkmadı bence yaşıcam bu kaçındığım durumu
Kızlar bu arada bir şey sorucam. Bu haftalarda artık her hafta nstye mi giricem? Nstye kendi hastanemde girmiyorum da, doktoruma sormadım henüz ama her hafta sokar di mi?
Haha aynı biz e bebek Migros eczane aile hekimi hastane tek sosyal aktivitemizManav ve Bim, sosyal hayatiniz benden iyiBen onumuzdeki Sali doktora goturecegim kizimi, benim de sosyallesme olayim o olacak :)
Dümdüz ye. Ben öyle yapıyorumSüt arttırmak için hurmayı nasıl tüketmek lazım?
Hepimizinki oldu canim hemen hemen sarilik ama kilo aliyosa beslenmesi iyiyse korkma ibsallah duzelecektir. Benimki 20 gun oldu bi yuzunde az kaldi sukur vucudu gectiSelam kizlar
Bizm minikte sarilik basladi onla uğraşıyoruz. Surekli meme ustune mama daha ne yapayim bilmiyorum
Bu ara dogumlar da azaldi sanki ya da bn kaçırıyorum
Biz bugün 23 günlük olduk teyzesi herşeyin zorluğu kadar güzelliği de var ikinci kez sezeryanim dikildi bebişim aşırı gazlı hep ağlıyor ama mis kokusu üstümde burnumda hepsine değer diyorum çok şükür sağlıkla doğdu önemli olan buAy azcık korkuyorum aslında bi an oluyor doğsun göreyim diyorum bir an oluyor keşke hep karnımda kalsa diyorumameliyat biraz zorlu olacak sonrasında emzirme, ağrısı, ağlamaları, uykusuz geceler ne bileyim bunlardan korkuyorum baya
Bende sariliktan yatarken bundan getirdi hemsire mama verelim diye bende esime bebelac aldirmistim dedimki bu iyiyse bundan verelim hemsire hanim dedim dedi ki yok hic sikinti degil mamalarin hepsi ayni ha bebelac ha sma hangisi varsa onu ver dedi bebelacdan devam ediyoz bakalim.Çok acikmissa meme emmemisse 60
Meme sonrası doymamissa 30 yoksa fazlasını kusuyor
Mama bu kuzum hastahanede bundan icirdim diye aldım aklım hip markası olanda
uyuşmazlık olması için birinin negatif diğerinin pozitif olması gerekiyor diye biliyordum.Uyuşmazlık bizde de var ben 0 bebeklerim A grubu. İkisi de sarılık oldu oğlum uzamış sarılık oldu hatta. 1 ay sürdü diyebilirim ama bizde altında bi de idrar yolu enfeksiyonu çıktı o nedenle de uzamış. Ekstradan yapabileceğimiz bişey yok. Besleyip bol çiş, kaka yapması dışında. İçinizi ferah tutun, başka bi sıkıntı olmazsa kısa sürede geçecektir
Benim bebeğimde de ilk teste kulağında sıvı vardı, ikinci kontrolde geçti. Teste gitmeden 3-5 gün öncesinden yikamamak gerekiyor ama bilgin olsun kulağına su gitmesin diyeKızlar bebeği kulak testinden gecemeyen oldu mu? Teki geçti teki geçmedi. Bebeklerde olabiliyor üç gün sonra kontrole geldiğinizde tekrar gelin dediler. Var mı aynı durumu yaşayan?
Ben çok açsa 60 mlBen de bu mamadan kullanıyorum 30 cc den fazla vermedim hiç. Memeden sonra veriyorum doktor da onayladı. Bebeğim biraz zayıf ama genelde emzirmeye çalışıyorum. Hip den ziyade aptamil çok kullanıyorlar. Ben de bu mamadan memnun kaldım bakalım ileride kusma ya da kabızlık sorunu olmazsa devam edebilirim. Bi de sma natural varmış onu da çok beğeniyorlar
Bizim gazmanda işe yaramadı kuzuEvet bu nu çok kullanıyorlar yaygın bir şey. Faydalı diye biliyorum
Aynen öyle valla çok sağlam tutunmuş zaarlar
Ikınsam iner mi ki yaay darısı başıma canım, inan beklenenden erken doğurim diye dua ediyorum ama nstde gram sancı çıkmadı bence yaşıcam bu kaçındığım durumu
Kızlar bu arada bir şey sorucam. Bu haftalarda artık her hafta nstye mi giricem? Nstye kendi hastanemde girmiyorum da, doktoruma sormadım henüz ama her hafta sokar di mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?