2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Ikının ben bebek aşağı insin yoksa gelmezler ben de erken doğurdum diyordum ama tam zamanında doğurmuşum kv de gelemedi inşallah haftaya da gelemez

Çok acikmissa meme emmemisse 60
Meme sonrası doymamissa 30 yoksa fazlasını kusuyor

Mama bu kuzum hastahanede bundan icirdim diye aldım aklım hip markası olanda
Ben de bu mamadan kullanıyorum 30 cc den fazla vermedim hiç. Memeden sonra veriyorum doktor da onayladı. Bebeğim biraz zayıf ama genelde emzirmeye çalışıyorum. Hip den ziyade aptamil çok kullanıyorlar. Ben de bu mamadan memnun kaldım bakalım ileride kusma ya da kabızlık sorunu olmazsa devam edebilirim. Bi de sma natural varmış onu da çok beğeniyorlar

Kızlar bebeği kulak testinden gecemeyen oldu mu? Teki geçti teki geçmedi. Bebeklerde olabiliyor üç gün sonra kontrole geldiğinizde tekrar gelin dediler. Var mı aynı durumu yaşayan?
İşitme testinden en az 3 gün öncesinden banyo yaptırılmamış olması gerekiyor. Kuşağına su falan kaçarsa ölçümden geçemiyor. O yüzden 3 gün sonra gel demiş olabilir. Kötü düşünme inşallah sağlıklı olduğu haberini alacaksın. Ailede kalıtsal işitme engelli birisi yoksa ferah tut yüreciğini

@A T L A S
Doktor bundan al dedi kullanıyoruz 2 gün oldu
5 günlük kullanimi
Evet bu nu çok kullanıyorlar yaygın bir şey. Faydalı diye biliyorum
Valla yavrum gerçekten öyle gelmeyince gelmiyor hamileliğin başında yapsam bunları çocuk düşmüştü
Aynen öyle valla çok sağlam tutunmuş zaarlar
Ikının ben bebek aşağı insin yoksa gelmezler ben de erken doğurdum diyordum ama tam zamanında doğurmuşum kv de gelemedi inşallah haftaya da gelemez
Ikınsam iner mi ki ya ay darısı başıma canım, inan beklenenden erken doğurim diye dua ediyorum ama nstde gram sancı çıkmadı bence yaşıcam bu kaçındığım durumu

Kızlar bu arada bir şey sorucam. Bu haftalarda artık her hafta nstye mi giricem? Nstye kendi hastanemde girmiyorum da, doktoruma sormadım henüz ama her hafta sokar di mi?

Evet ıkınma egzersizi bebeği aşağı indiriyor ve yürüyüş fermanın varsa yürümeye ağırlık ver. Benim doktorum öyle demişti. Benim de nst de sancım çıkmıyordu ama benim sancım vardı.

Nst de her hafta gireceksin artık hamileliğinin sonuna doğru gelmişsin her an bebek gelmek isteye bilir. Ben hafta da 2 girmeye başlamıştım çünkü benim açıklığım vardı

Kızlar bi de yenidoğan bebeğin yanın sarı örtüdür kıyafettir yaklaştırmayın mümkünse beyaz giydirin bebekler zaten ilk doğduğunda sarılık oluyorlar bi de yanına yönüne sarı eşya koyunca bebek iyice sararıyor. Ben koymadım çok şükür sarılık başlangıcı olarak atlatıyoruz şu an. Bi de aşka bebekleri aç bırakmayın. Sütünüz gelmiyorsa mama vermekten çekinmeyin ama emzirmektede baz geçmeyin. Memenizi reddetmez. Ancak siz istekli olursanız.

Manav ve Bim, sosyal hayatiniz benden iyi Ben onumuzdeki Sali doktora goturecegim kizimi, benim de sosyallesme olayim o olacak :)
Haha aynı biz e bebek Migros eczane aile hekimi hastane tek sosyal aktivitemiz bi de biz çok gezginiz resmen artık eve zincirlendik. Ha bi de akşamları yarım saat yürüyüş yapmaya başladık annem burdaken değerlendirelim dedik

Selam kizlar
Bizm minikte sarilik basladi onla uğraşıyoruz. Surekli meme ustune mama daha ne yapayim bilmiyorum
Bu ara dogumlar da azaldi sanki ya da bn kaçırıyorum
Hepimizinki oldu canim hemen hemen sarilik ama kilo aliyosa beslenmesi iyiyse korkma ibsallah duzelecektir. Benimki 20 gun oldu bi yuzunde az kaldi sukur vucudu gecti

Biz bugün 23 günlük olduk teyzesi herşeyin zorluğu kadar güzelliği de var ikinci kez sezeryanim dikildi bebişim aşırı gazlı hep ağlıyor ama mis kokusu üstümde burnumda hepsine değer diyorum çok şükür sağlıkla doğdu önemli olan bu

Çok acikmissa meme emmemisse 60
Meme sonrası doymamissa 30 yoksa fazlasını kusuyor

Mama bu kuzum hastahanede bundan icirdim diye aldım aklım hip markası olanda
Bende sariliktan yatarken bundan getirdi hemsire mama verelim diye bende esime bebelac aldirmistim dedimki bu iyiyse bundan verelim hemsire hanim dedim dedi ki yok hic sikinti degil mamalarin hepsi ayni ha bebelac ha sma hangisi varsa onu ver dedi bebelacdan devam ediyoz bakalim.

uyuşmazlık olması için birinin negatif diğerinin pozitif olması gerekiyor diye biliyordum.

Kızlar bebeği kulak testinden gecemeyen oldu mu? Teki geçti teki geçmedi. Bebeklerde olabiliyor üç gün sonra kontrole geldiğinizde tekrar gelin dediler. Var mı aynı durumu yaşayan?
Benim bebeğimde de ilk teste kulağında sıvı vardı, ikinci kontrolde geçti. Teste gitmeden 3-5 gün öncesinden yikamamak gerekiyor ama bilgin olsun kulağına su gitmesin diye

Kızlar bebeğimi eve getirir getirmez annem yıkayalım sarılık üstüne geçmesin dedi. Yıkadık ve ben sanırım pişman oldum. Bebeğimin kokusunu gitti naptı. Bebeğimi koklayınca eşimin traş kolanyası kokuyor ona biraz çemkirdim. Niye döküyorsun zaten evdesin diye. Şimdi ki derdim de bu oldu

Ben çok açsa 60 ml
Dışarıdaysam gelemiyeceksem uyandigimda
Süt artana kadar mama
Sonra sagacagim onu evde bırakacağım

Bizim gazmanda işe yaramadı kuzu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…