2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Bizdeki bitince değiştirmeyi düşünüyorum kuzum marketlerdede var eczanedede
Lactamil diye bir üründe gördüm süt arttiriciymis

Meraba kizlar
Nst de sanci cikinca doğuma alındım..
Bebegim doğdu hersey yolunda
3.035 gram sabah 11 de oldu doğum
Suan agrim yok Halen uyusmusum
Darisi dogum yapacaklara sizde sagsalim kavuşun insallah
Ah geldi mi bebiş gözünaydin Allah analı babalı büyütsün

Meraba kizlar
Oh ya ne guzel bi bakiyoruz ssncilariniz var bi bakiyoruz bebis dogmus :)) Normal mi sezeryan miydi?Tebrik ederim!:)

Hergün değişiyor kuzum
Uyku tulumunun linki varsa atabilirmisin benimki zayıf içinde kaybolurmu acaba
Bende müslin ortuden yarım kundak yapıyorum yoksa kollarını salladikca korkuyor

canim benim kullandimin on kisminda agirlik var princ olmasi lazm . icindeki kundak icin olan parcayi kullanmiyorudk soktuk . bu da buyuk bizim kiza biraz ama elini ayaklarini oynatmayi sevdigi icin sorun yasamadk.
gece uykusunds mutlaka bunun icinde yatiriyorum alissin diue. gunduz normal ustune bir ortu ortup yatiriyoruz.
Kanada ne güzelmiş ya sağlık konusunda adamlar herşeyi düşünüp öncesinden planlıyor
dr a gitme kismi zor canim. yoksa dr a ulastiktan sonrasi cok guzel.
suan benim bulundugum eyelatte aile dr a sira gelmesi icin en az 2 yil bekliuor insanlar. aile dr u olmadan da uzmana gidemiyorsun kendi basian. sknti yani.

birde aile hekimi seni uzmana gonderde bile 3-6 ay en az bekleme suren var. acilsen belki bir ay icinde ariyorlar .

beni kadin doguma gonderdiginde jinekolog, kadin dogum 3 ay sonra gorurum dedi ki ben 5 aylik hamileydim. jinekolog sonra tekrar yazdi , 3 aya bu kadin dogurcak hemen randevu ayarlayin die , ondan sonra gidebildim.

ben suan hazirlanmis mamalardan kullaniyorum. acip isitip veriyoruz.
bende sormustum hangi marka ve toz olsa olur mu diye. hic farkemez dediler , sadece toz mama da kilosuna gore su miktarini ayarlaman cok onemli yoksa bagirsaklarina zarar verir. onun disinda her marka ayni dedi
Meraba kizlar
hayirli olsun canim

Korkma ilk bebegimde aynisi oldu annenin amniyotik sivisi kalsbiliyomus tek kulakta ki bu aciklamwyi yapmadilar biz cok korkmustuk
Kızlar bebeği kulak testinden gecemeyen oldu mu? Teki geçti teki geçmedi. Bebeklerde olabiliyor üç gün sonra kontrole geldiğinizde tekrar gelin dediler. Var mı aynı durumu yaşayan?

Merak etme sonuncuulukta senle yarisirim :))

bu sırada anneye veya bebeğe birşey olsa hukuki sorumluluğu kimde peki, her yerin ahrı saçmalıkları da olabiliyor demek ki neyse sen Allah'tan sağlıcakla aldın kucağına darısı bizlere inşallah

Benim kizim da hasta 3 gundur bogaz agrisi hafif ates halsizlik vee bana da gecti ates yok ama halsizlk burun akintisi... Malesrf hele de okul cagindakiler boyle ozellikle. Benim dahs 15 gun once gecmisti o da kizimdsn bulasmisti simdi yine boyleyim. Artik nane limon ihlamur vs bi caresine bakiyorum mecbur.

Bende genelde duymuyorum ama bazen sancı çekiyor

bu sırada anneye veya bebeğe birşey olsa hukuki sorumluluğu kimde peki, her yerin ahrı saçmalıkları da olabiliyor demek ki neyse sen Allah'tan sağlıcakla aldın kucağına darısı bizlere inşallah
kimsede degil malesef. yogunuz zaten nefes almadan calisiyoruz fln diyorlar.
ben her gittigimde en az 30-45 dk bekliyordum randevu saatim disinda.
Allah var ilgilenmeue guzel ilgileniyor , oyle her 5 dk da bir hasta muayne etme muhabbeti yok ama iste dr a ulasmak buyuk sknti.

burda özele gitmeme rağmen bile bazen memnun kalmıyorum. bugün 39+ 4 oldum, yarın randevum var kesin bebek iri diyip sezeryan günü belirleyeceğiz. Bi tarafım doğumdan çok korkuyor bi tarafımda ne yalan söyleyim hamilelikten çok sıkıldım.

anliyorum seni kuzum . hep diyorum ya Allah gonlumuze gore versin bu surecte ama ister istemez dr larimiz da ne derse onu yapmak durumunda kaliyoruz bebegimiz icin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…