Bizdeki bitince değiştirmeyi düşünüyorum kuzum marketlerdede var eczanededeBende sariliktan yatarken bundan getirdi hemsire mama verelim diye bende esime bebelac aldirmistim dedimki bu iyiyse bundan verelim hemsire hanim dedim dedi ki yok hic sikinti degil mamalarin hepsi ayni ha bebelac ha sma hangisi varsa onu ver dedi bebelacdan devam ediyoz bakalim.
Var akintim kah sari kah beyaz.. Enfeksiyon fitili daha yenj bitti ama devam ediyo. Genc kizlliktan beri akintim hep vardi.Erkek olsaydim keske yeminle yaaAkıntı durumun ne durum da
Ah geldi mi bebişMeraba kizlar
Nst de sanci cikinca doğuma alındım..
Bebegim doğdu hersey yolunda
3.035 gram sabah 11 de oldu doğum
Suan agrim yok Halen uyusmusum
Darisi dogum yapacaklara sizde sagsalim kavuşun insallah
Oh ya ne guzel bi bakiyoruz ssncilariniz var bi bakiyoruz bebis dogmus :)) Normal mi sezeryan miydi?Tebrik ederim!:)Meraba kizlar
Hergün değişiyor kuzum
Uyku tulumunun linki varsa atabilirmisin benimki zayıf içinde kaybolurmu acaba
Bende müslin ortuden yarım kundak yapıyorum yoksa kollarını salladikca korkuyor
dr a gitme kismi zor canim. yoksa dr a ulastiktan sonrasi cok guzel.Kanada ne güzelmiş ya sağlık konusunda adamlar herşeyi düşünüp öncesinden planlıyor
ben suan hazirlanmis mamalardan kullaniyorum. acip isitip veriyoruz.Bende sariliktan yatarken bundan getirdi hemsire mama verelim diye bende esime bebelac aldirmistim dedimki bu iyiyse bundan verelim hemsire hanim dedim dedi ki yok hic sikinti degil mamalarin hepsi ayni ha bebelac ha sma hangisi varsa onu ver dedi bebelacdan devam ediyoz bakalim.
hayirli olsun canimMeraba kizlar
Kızlar bebeği kulak testinden gecemeyen oldu mu? Teki geçti teki geçmedi. Bebeklerde olabiliyor üç gün sonra kontrole geldiğinizde tekrar gelin dediler. Var mı aynı durumu yaşayan?
Merak etme sonuncuulukta senle yarisirim :))Bana da topicin son doğuranı ben olurum gibi geliyor ama hiç istemiyorum inş olmamhatta mümkünse şu sıralar gelsin, ani olduğu için de kv önden kalmaya gelememiş olsun çok istiyorum Evaante ahududu yaprağı, hurma, yürüyüş, merdiven ne varsa yapıyorum pilates topuna da bugün başlayacağım inş. Gerçi sen de yaptın hepsini ama gelmeyince gelmiyorlar
Senle de yarisirim hic kusura bakma :))Topiğin son bebeği benimki olacak suni sancı almazsam
bu sırada anneye veya bebeğe birşey olsa hukuki sorumluluğu kimde peki, her yerin ahrı saçmalıkları da olabiliyor demek kiDream Weighted Sleep Sack - Pink Shibori
Need a backup? Buy 2 sacks and Save $10 off + Free Shipping. Code: MYBUNDLE Our weighted sleep sack is designed to help baby feel calm, fall asleep faster, and stay asleep longer. The gentle weight naturally reduces stress and increases relaxation through deep-pressure stimulation to give...dreamlandbabyco.ca
canim benim kullandimin on kisminda agirlik var princ olmasi lazm . icindeki kundak icin olan parcayi kullanmiyorudk soktuk . bu da buyuk bizim kiza biraz ama elini ayaklarini oynatmayi sevdigi icin sorun yasamadk.
gece uykusunds mutlaka bunun icinde yatiriyorum alissin diue. gunduz normal ustune bir ortu ortup yatiriyoruz.
dr a gitme kismi zor canim. yoksa dr a ulastiktan sonrasi cok guzel.
suan benim bulundugum eyelatte aile dr a sira gelmesi icin en az 2 yil bekliuor insanlar. aile dr u olmadan da uzmana gidemiyorsun kendi basian. sknti yani.
birde aile hekimi seni uzmana gonderde bile 3-6 ay en az bekleme suren var. acilsen belki bir ay icinde ariyorlar .
beni kadin doguma gonderdiginde jinekolog, kadin dogum 3 ay sonra gorurum dedi ki ben 5 aylik hamileydim. jinekolog sonra tekrar yazdi , 3 aya bu kadin dogurcak hemen randevu ayarlayin die , ondan sonra gidebildim.
Benim kizim da hasta 3 gundur bogaz agrisi hafif ates halsizlik vee bana da gecti ates yok ama halsizlk burun akintisi... Malesrf hele de okul cagindakiler boyle ozellikle. Benim dahs 15 gun once gecmisti o da kizimdsn bulasmisti simdi yine boyleyim. Artik nane limon ihlamur vs bi caresine bakiyorum mecbur.Kızlar benim de oğlum hastalandı bugün ateş de başladı. Çocuğa mı üzüleyim bana bulaştırır da ameliyatta sıkıntı olur diye mi endişeneyim bilemedim. Üstüne bir de başkalarına bırakacağım 2 gün iyice aklım kalacak. Bebek de etkilenir diye de gerildim ilk günden uzak dur diyemem ya çocuğa
Iste benimki pozisyona girse hurmalar yiyecektm merdivenler cikacaktim ama oglusumun niyeti yokBebeğin pozisyonu kanala girmeye müsaitse tempolu yürüş yapmak iyi demişti benim doktorum
Ah benimki bi dönse asagicanim bana dr um demistiki, bazi ebbekler ozellkkle ilk cocuklar , dogum anina kadar kanala girmezlermis
Bizim doktoe 1 aylıkken başlayın dedi yaBen ben
Bende genelde duymuyorum ama bazen sancı çekiyorBen adaçayı ve acı elmayağı kullanıyorum çok ağladığı zaman ilk zaman açlıktan çok fazla gazı oluyordu çok şükür şimdi o kadar değil. Ama ihtiyaç duyduğum an çekinmiyorum kullanıyorum
kimsede degil malesef. yogunuz zaten nefes almadan calisiyoruz fln diyorlar.bu sırada anneye veya bebeğe birşey olsa hukuki sorumluluğu kimde peki, her yerin ahrı saçmalıkları da olabiliyor demek kineyse sen Allah'tan sağlıcakla aldın kucağına darısı bizlere inşallah
burda özele gitmeme rağmen bile bazen memnun kalmıyorum. bugün 39+ 4 oldum, yarın randevum var kesin bebek iri diyip sezeryan günü belirleyeceğiz. Bi tarafım doğumdan çok korkuyor bi tarafımda ne yalan söyleyim hamilelikten çok sıkıldım.kimsede degil malesef. yogunuz zaten nefes almadan calisiyoruz fln diyorlar.
ben her gittigimde en az 30-45 dk bekliyordum randevu saatim disinda.
Allah var ilgilenmeue guzel ilgileniyor , oyle her 5 dk da bir hasta muayne etme muhabbeti yok ama iste dr a ulasmak buyuk sknti.
MaşallahBiz canım. Biogaia kullanıyoruz etki ettiğini düşünüyorum. Kızıma kolik teşhisi konuldu ama o damladan beri bir tık daha rahat çok şükür
anliyorum seni kuzum . hep diyorum ya Allah gonlumuze gore versin bu surecte ama ister istemez dr larimiz da ne derse onu yapmak durumunda kaliyoruz bebegimiz icin.burda özele gitmeme rağmen bile bazen memnun kalmıyorum. bugün 39+ 4 oldum, yarın randevum var kesin bebek iri diyip sezeryan günü belirleyeceğiz. Bi tarafım doğumdan çok korkuyor bi tarafımda ne yalan söyleyim hamilelikten çok sıkıldım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?