- 27 Nisan 2022
- 1.468
- 1.755
- 53
- 40
Ağır lohusalık yaşıyorum bebeğe bakıp ağlıyorum, ağlıyor diye ağlıyorum, ıkınıyor ağlıyorum her şeye ağlıyorumkedim kaçtı 5 ay önce onu özlüyorum aklımdan çıkmıyor o gözümün önüne geldikce oturum 30 dk boyunca kesintisiz ağlıyorum ne zaman geçiyor bu
Aaa bende varım yavMerak etme sonuncuulukta senle yarisirim :))
Ben de şaşırdım canım. Oğlumda sonradan yaptırmıştık. Her hastanenin uygulaması farklı. Umarım öyle bir şeydir.Canım amniyon sıvısı vs olabiliyormuş ilk günler. Bize hastane doktoru önermemişti ikinci gün. Henüz yaptırmadık. Çok normal seninki.
Ay inşallah öyledir canım.Kuzum başlangıçta kulakta amniyon sıvısı kaldığı için geçemeyebiliyormuş, çok sık yaşanan bir durummuş. Bizim de 2 ay önce doğuran bir arkadaşa olmuştu. O da bana söyledi geçenlerde başta geçemezse panikleme hemen diye
Canım üç gün sonra kontrol var. Zaten göbek düşmeden yıkama dediler. Tamam yıkamam. Sağ olasın.Benim bebeğimde de ilk teste kulağında sıvı vardı, ikinci kontrolde geçti. Teste gitmeden 3-5 gün öncesinden yikamamak gerekiyor ama bilgin olsun kulağına su gitmesin diye
Bana olabiliyor dediler ama gene de insan bi korkuyor. Çok yaşayan varmış. Öğrenmiş olduk. İlk çocuğumda öyle bir şey yaşamadık.Korkma ilk bebegimde aynisi oldu annenin amniyotik sivisi kalsbiliyomus tek kulakta ki bu aciklamwyi yapmadilar biz cok korkmustuk
Ailede yok canım. İnşallah geçmiş olur.Oğlumda yaşamıştım. Kulağında sıvı olması durumunda olabiliyor. Eğer ailede sağır biri yoksa endişe etmenize gerek yok demişlerdi. 2. Kontrolde geçmişti çok şükür
canim bizim ilk hastanede ikinci gun havlu ile yikama diye birsey yaptilar. kucuk bir havluyu islatarak sildiler her yerini.Canım üç gün sonra kontrol var. Zaten göbek düşmeden yıkama dediler. Tamam yıkamam. Sağ olasın.
Sağ ol canım ya. Ailede yok şükürler olsun. Yikamayacagim zaten. İyi haberlerini alırım inşallahİşitme testinden en az 3 gün öncesinden banyo yaptırılmamış olması gerekiyor. Kuşağına su falan kaçarsa ölçümden geçemiyor. O yüzden 3 gün sonra gel demiş olabilir. Kötü düşünme inşallah sağlıklı olduğu haberini alacaksın. Ailede kalıtsal işitme engelli birisi yoksa ferah tut yüreciğini
Benim oğlumu da silmislerdi. Doğduğunda gördüğüm için baya beyaz sıvı şey var ya ona bulanmış durumdaydı. Sonra yanıma getirdiklerinde güzelce silinmişti. Göbek düşünce de yıkarım artık. Zaten mis gibi kokuyor. Yıkamak ihtiyacı duymuyorumcanim bizim ilk hastanede ikinci gun havlu ile yikama diye birsey yaptilar. kucuk bir havluyu islatarak sildiler her yerini.
gobegi tam 6. gun dustu. sonra banyo yaptirdik
Gözün aydın canım. Sağlıkla büyütün inşallahMeraba kizlar
Nst de sanci cikinca doğuma alındım..
Bebegim doğdu hersey yolunda
3.035 gram sabah 11 de oldu doğum
Suan agrim yok Halen uyusmusum
Darisi dogum yapacaklara sizde sagsalim kavuşun insallah
Doğuma yakında akıntım çok artıyor bende öyle olmuştu. Yeşile dönük sarıydı hatta enfeksiyon mu acaba demiştik ama doğum yakın olduğu içinmişVar akintim kah sari kah beyaz.. Enfeksiyon fitili daha yenj bitti ama devam ediyo. Genc kizlliktan beri akintim hep vardi.Erkek olsaydim keske yeminle yaa
Benim de 8 haftalikken risk vardi :)Aaa bende varım yavçıldırmaya az kaldı benim birde başlarda erken doğum riskim vardı doktor 32 görsek iyi demişti.
Ay yıkmayın benim bebeğimin kokusu kaçtıBenim oğlumu da silmislerdi. Doğduğunda gördüğüm için baya beyaz sıvı şey var ya ona bulanmış durumdaydı. Sonra yanıma getirdiklerinde güzelce silinmişti. Göbek düşünce de yıkarım artık. Zaten mis gibi kokuyor. Yıkamak ihtiyacı duymuyorum
ayyy aklım sendeydi bugün yaMeraba kizlar
Nst de sanci cikinca doğuma alındım..
Bebegim doğdu hersey yolunda
3.035 gram sabah 11 de oldu doğum
Suan agrim yok Halen uyusmusum
Darisi dogum yapacaklara sizde sagsalim kavuşun insallah
Bana ebe alttqn muayene ederken enfeksiyon dedi ama doktor enfeksiyon demedi bilmiyorumDoğuma yakında akıntım çok artıyor bende öyle olmuştu. Yeşile dönük sarıydı hatta enfeksiyon mu acaba demiştik ama doğum yakın olduğu içinmiş
Allah bağışlasın miniğiBiz bugün 23 günlük olduk teyzesi herşeyin zorluğu kadar güzelliği de var ikinci kez sezeryanim dikildi bebişim aşırı gazlı hep ağlıyor ama mis kokusu üstümde burnumda hepsine değer diyorum çok şükür sağlıkla doğdu önemli olan bu
Bence bı süreçte bizim ne yendiğimiz daha önemli. Gazlı yiyeceklerden uzak durmalıyız. Kimyon tohumu demleyip içebilirsin çok etkili. Rezene ve anasonu doktorum önermedi. Gebelerde problem yaratıyormuş. 2 yıldır önermiyoruz dedi. Kimyonun henüz kanıtlanmış bir yan etkisi bulunamamış. Bende üçünü demleyip içiyordum bebek narkoz verilmiş gibi rahatça uyuyordu ama artık içmiyorumBende genelde duymuyorum ama bazen sancı çekiyor
Geri döner diye çok bekledim ama dönmedi inşallah güzel bir ailesi vardır insan evlat sahibi olunca gerçekten farklılaşıyor lohusalalığıda halletcez inşallah buda gececekAhh benzer şeyler Atlasacıktığında elini yumruk yapıp ağzına götürüşünü görmüyor muyum, gözlerim hemen başlıyor ya terk edilen, annesini kaybeden yavrucaklar böyleyim sürekli. Uykusuzluk da tetikliyor bunları.
kedinin kaybolduğu zamanı da hatırlıyorum, kahrolmuştun haliyle, onlar evlatlarımız, bir farkı yok ki, özellikle şu zamanda insan daha hassas oluyor, benim de kedim var. Ama şöyle düşün bulmak için elinden geleni yaptın, belki mutludur, yeni bir ailesi olmuştur. Böyle umalım en azından.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?