2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277

Ahh benzer şeyler Atlas acıktığında elini yumruk yapıp ağzına götürüşünü görmüyor muyum, gözlerim hemen başlıyor ya terk edilen, annesini kaybeden yavrucaklar böyleyim sürekli. Uykusuzluk da tetikliyor bunları.

kedinin kaybolduğu zamanı da hatırlıyorum, kahrolmuştun haliyle, onlar evlatlarımız, bir farkı yok ki, özellikle şu zamanda insan daha hassas oluyor, benim de kedim var. Ama şöyle düşün bulmak için elinden geleni yaptın, belki mutludur, yeni bir ailesi olmuştur. Böyle umalım en azından.

Canım amniyon sıvısı vs olabiliyormuş ilk günler. Bize hastane doktoru önermemişti ikinci gün. Henüz yaptırmadık. Çok normal seninki.
Ben de şaşırdım canım. Oğlumda sonradan yaptırmıştık. Her hastanenin uygulaması farklı. Umarım öyle bir şeydir.

Ay inşallah öyledir canım.

Benim bebeğimde de ilk teste kulağında sıvı vardı, ikinci kontrolde geçti. Teste gitmeden 3-5 gün öncesinden yikamamak gerekiyor ama bilgin olsun kulağına su gitmesin diye
Canım üç gün sonra kontrol var. Zaten göbek düşmeden yıkama dediler. Tamam yıkamam. Sağ olasın.

Sağ ol canım ya. Ailede yok şükürler olsun. Yikamayacagim zaten. İyi haberlerini alırım inşallah

canim bizim ilk hastanede ikinci gun havlu ile yikama diye birsey yaptilar. kucuk bir havluyu islatarak sildiler her yerini.
gobegi tam 6. gun dustu. sonra banyo yaptirdik
Benim oğlumu da silmislerdi. Doğduğunda gördüğüm için baya beyaz sıvı şey var ya ona bulanmış durumdaydı. Sonra yanıma getirdiklerinde güzelce silinmişti. Göbek düşünce de yıkarım artık. Zaten mis gibi kokuyor. Yıkamak ihtiyacı duymuyorum

Var akintim kah sari kah beyaz.. Enfeksiyon fitili daha yenj bitti ama devam ediyo. Genc kizlliktan beri akintim hep vardi.Erkek olsaydim keske yeminle yaa
Doğuma yakında akıntım çok artıyor bende öyle olmuştu. Yeşile dönük sarıydı hatta enfeksiyon mu acaba demiştik ama doğum yakın olduğu içinmiş

Ay yıkmayın benim bebeğimin kokusu kaçtı şu an çok üzülüyorum. Geri gelsin dua edin

Meraba kizlar
Nst de sanci cikinca doğuma alındım..
Bebegim doğdu hersey yolunda
3.035 gram sabah 11 de oldu doğum
Suan agrim yok Halen uyusmusum
Darisi dogum yapacaklara sizde sagsalim kavuşun insallah
ayyy aklım sendeydi bugün ya maşallah sağ salim almışsın kucağına, kendini iyi hissedince ayrıntılı sürecini bekliyoruz. Grupta 3-5 kişi kaldık doğum yapmayan

Allah bağışlasın miniği ben de doğurdum ama yavrum kuvözde, yanımda olsun da sabaha kadar uyutmasın razıyım her şeye

Bende genelde duymuyorum ama bazen sancı çekiyor
Bence bı süreçte bizim ne yendiğimiz daha önemli. Gazlı yiyeceklerden uzak durmalıyız. Kimyon tohumu demleyip içebilirsin çok etkili. Rezene ve anasonu doktorum önermedi. Gebelerde problem yaratıyormuş. 2 yıldır önermiyoruz dedi. Kimyonun henüz kanıtlanmış bir yan etkisi bulunamamış. Bende üçünü demleyip içiyordum bebek narkoz verilmiş gibi rahatça uyuyordu ama artık içmiyorum

Geri döner diye çok bekledim ama dönmedi inşallah güzel bir ailesi vardır insan evlat sahibi olunca gerçekten farklılaşıyor lohusalalığıda halletcez inşallah buda gececek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…