2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Bizde bütün yemeklere kimyon atıyoruz

Kızlar dün gece bebeğin göbek bağı düştü göbeğinde kalıntılar var onları nasıl temizleye bilirim

Aynı canım ya bütün gece başındaydık biz de. Uykusuz kaldım çok canı sağolsun tabi. Ama bu sene hastalıklar çok fena ya okul açıldığından beri 4. hastalık bu. İyi olsunlar kuzular. Bebekler de çok çile çekecek bu gidişle

Acı elmayagin hangi marka tatlım ayaklarının altinami sürüyorsun

Size de geçmiş olsun canım. Ben ameliyata gireceğim ya yarın ondan stres yaptım. Yoksa dediğin gibi hep hastalar zaten.

Senle de yarisirim hic kusura bakma :))
Estağfurullah ne kusuru ben artık lohusalık evresine geçmek istiyorum söz gıkımı cikarmiycam
Aaa bende varım yav çıldırmaya az kaldı benim birde başlarda erken doğum riskim vardı doktor 32 görsek iyi demişti.
Benim ki de 30 da falan doğum pozisyonu aldı iki buçuk aydır basasagi duruyo yavru kuşum yol açamadi kendine oyup duruyo orayi

Benimki oturdu kaldi paşam bi eline çay vermedigimiz var :))

Annem geliyor benim de yarin. Bizimle yasayacak zaten. Artik emzirip uyudugunda ben de yarim saat-1 saatligine cikarim. Resmen Istanbul'un igrenc kalabaligini bile ozledim.

Meraba kizlar
Nst de sanci cikinca doğuma alındım..
Bebegim doğdu hersey yolunda
3.035 gram sabah 11 de oldu doğum
Suan agrim yok Halen uyusmusum
Darisi dogum yapacaklara sizde sagsalim kavuşun insallah
Masallah ona. Gozunuz aydin :) Anali babali, saglikla buyusun minigimiz.

benimki emdigi ve mama yedigi halde kendiliginden gecmedi cnm , 12 saat isik altinda kaldi da oyle dustu degeri
Beslenmeden degil de bizdeki kan uyusmazligindan kaynakli sanirim. Beslenmekten kusuyo artik bebek bakalim yarin yine bakcak dr yukseldiyse bize de yatis vercek

Hepimizinki oldu canim hemen hemen sarilik ama kilo aliyosa beslenmesi iyiyse korkma ibsallah duzelecektir. Benimki 20 gun oldu bi yuzunde az kaldi sukur vucudu gecti
Daha 3gunluk kilo alma asamaina gecemedik. Bugun asiri kaka yapiyo. Ikinci bebegi ama hatırlamıyorum normal mi

Canim bunun ayibi yok hamilelikten ben de sıkıldm hakliyiz da yani. Ben de yarin kontrole gidicem muhtemelen bebek pozisyonuna gore sezeryan gunu verecek sanirim. 38+1oluyorum yarin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…