Bizde bütün yemeklere kimyon atıyoruzBence bı süreçte bizim ne yendiğimiz daha önemli. Gazlı yiyeceklerden uzak durmalıyız. Kimyon tohumu demleyip içebilirsin çok etkili. Rezene ve anasonu doktorum önermedi. Gebelerde problem yaratıyormuş. 2 yıldır önermiyoruz dedi. Kimyonun henüz kanıtlanmış bir yan etkisi bulunamamış. Bende üçünü demleyip içiyordum bebek narkoz verilmiş gibi rahatça uyuyordu ama artık içmiyorum
Teşekkürler canım. Bugün de ateş 39'larda yarın toparlar umarım.Çok geçmiş olsun canım İnşallah bir an önce iyileşir
Aynı canım ya bütün gece başındaydık biz de. Uykusuz kaldım çok canı sağolsun tabi. Ama bu sene hastalıklar çok fena ya okul açıldığından beri 4. hastalık bu. İyi olsunlar kuzular. Bebekler de çok çile çekecek bu gidişleAyyyy çok kötü olmussss. Sıkıntı yaptıkça hasta oluyolar canim.Benimkide aynı . Hasta olmasın şu dönemde dedikçe çocuk hasta oluyor. Dünde öksürüğü başladı sabaha kadar oturuyoruz...bende dinlenemiyorum yarın dogumm var nasıl olcak bilmiyorum ..
Maflormu başka gaz damlasimi kuzumBizim doktoe 1 aylıkken başlayın dedi yaama ilacın üstünde 3 günden sonraa başlaya bilirsiniz yazıyor
Acı elmayagin hangi marka tatlım ayaklarının altinami sürüyorsunBen adaçayı ve acı elmayağı kullanıyorum çok ağladığı zaman ilk zaman açlıktan çok fazla gazı oluyordu çok şükür şimdi o kadar değil. Ama ihtiyaç duyduğum an çekinmiyorum kullanıyorum
Canım gözün aydın. Yarın da darısı başıma inşallah.Meraba kizlar
Nst de sanci cikinca doğuma alındım..
Bebegim doğdu hersey yolunda
3.035 gram sabah 11 de oldu doğum
Suan agrim yok Halen uyusmusum
Darisi dogum yapacaklara sizde sagsalim kavuşun insallah
Size de geçmiş olsun canım. Ben ameliyata gireceğim ya yarın ondan stres yaptım. Yoksa dediğin gibi hep hastalar zaten.Benim kizim da hasta 3 gundur bogaz agrisi hafif ates halsizlik vee bana da gecti ates yok ama halsizlk burun akintisi... Malesrf hele de okul cagindakiler boyle ozellikle. Benim dahs 15 gun once gecmisti o da kizimdsn bulasmisti simdi yine boyleyim. Artik nane limon ihlamur vs bi caresine bakiyorum mecbur.
Yok canım o ayrı bunu bende yeni öğrendim ABO uyuşmazlığı diye geçiyoruyuşmazlık olması için birinin negatif diğerinin pozitif olması gerekiyor diye biliyordum.
Estağfurullah ne kusuru ben artık lohusalık evresine geçmek istiyorum söz gıkımı cikarmiycamSenle de yarisirim hic kusura bakma :))
Benim ki de 30 da falan doğum pozisyonu aldı iki buçuk aydır basasagi duruyo yavru kuşum yol açamadi kendine oyup duruyo orayiAaa bende varım yavçıldırmaya az kaldı benim birde başlarda erken doğum riskim vardı doktor 32 görsek iyi demişti.
Allah yardim eder takma kafana, doktora soylersn yine de.Size de geçmiş olsun canım. Ben ameliyata gireceğim ya yarın ondan stres yaptım. Yoksa dediğin gibi hep hastalar zaten.
Benimki oturdu kaldi paşam bi eline çay vermedigimiz var :))Estağfurullah ne kusuru ben artık lohusalık evresine geçmek istiyorum söz gıkımı cikarmiycam
Benim ki de 30 da falan doğum pozisyonu aldı iki buçuk aydır basasagi duruyo yavru kuşum yol açamadi kendine oyup duruyo orayi
Meraba kizlar
Annem geliyor benim de yarin. Bizimle yasayacak zaten. Artik emzirip uyudugunda ben de yarim saat-1 saatligine cikarim. Resmen Istanbul'un igrenc kalabaligini bile ozledim.Haha aynı biz e bebek Migros eczane aile hekimi hastane tek sosyal aktivitemizbi de biz çok gezginiz resmen artık eve zincirlendik. Ha bi de akşamları yarım saat yürüyüş yapmaya başladık annem burdaken değerlendirelim dedik
Masallah ona. Gozunuz aydin :) Anali babali, saglikla buyusun minigimiz.Meraba kizlar
Beslenmeden degil de bizdeki kan uyusmazligindan kaynakli sanirim. Beslenmekten kusuyo artik bebek bakalim yarin yine bakcak dr yukseldiyse bize de yatis vercekbenimki emdigi ve mama yedigi halde kendiliginden gecmedi cnm , 12 saat isik altinda kaldi da oyle dustu degeri
Saglikla, kolaylikla gecsin dogumunuz :)Selamlar ben yarın sabahtan doğuma giriyorum dualarınızı bekliyorum :) Kendimi iyi hissettiğim zaman yazarım inşallah.
Daha 3gunluk kilo alma asamaina gecemedik. Bugun asiri kaka yapiyo. Ikinci bebegi ama hatırlamıyorum normal miHepimizinki oldu canim hemen hemen sarilik ama kilo aliyosa beslenmesi iyiyse korkma ibsallah duzelecektir. Benimki 20 gun oldu bi yuzunde az kaldi sukur vucudu gecti
Canim bunun ayibi yok hamilelikten ben de sıkıldm hakliyiz da yani. Ben de yarin kontrole gidicem muhtemelen bebek pozisyonuna gore sezeryan gunu verecek sanirim. 38+1oluyorum yarinburda özele gitmeme rağmen bile bazen memnun kalmıyorum. bugün 39+ 4 oldum, yarın randevum var kesin bebek iri diyip sezeryan günü belirleyeceğiz. Bi tarafım doğumdan çok korkuyor bi tarafımda ne yalan söyleyim hamilelikten çok sıkıldım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?