2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Bana da hip ve sma önerdiler, diğerlerinin içinde tatlandırıcı varmış, şekerli oluyorlar bebekler daha çok sevsin diye. Bence sende Sma'dan devam et

Kızlar dün gece bebeğin göbek bağı düştü göbeğinde kalıntılar var onları nasıl temizleye bilirim
Benim de aynısı ellememek lazımmış akıntı ve aktif kan olmadıktan sonra kendi kendine düşecekmiş asla su değmemeliymiş. Doktor kontrolüne gittiğin de doktora söylersin. Gümüşle yakıyorlarmış bebeğin canı yanmıyormuş.

Koca karı tedavisi ise Türk kahvesi basmak. Ben basmadım ama abimin eşi öyle düşürdü bağı

Hiç müdahale etmiyolar ki kendi kendine yaomanı bekliyolar cok cektim canım suan hem vajinam dikiş hem karnım ölmedim cok sükür diyebiliyorum rabbim eşime cocuklarıma bagısladı keske onca eziyete karnımda kesik olmasaydı
Meraba kizlar
Nst de sanci cikinca doğuma alındım..
Bebegim doğdu hersey yolunda
3.035 gram sabah 11 de oldu doğum
Suan agrim yok Halen uyusmusum
Darisi dogum yapacaklara sizde sagsalim kavuşun insallah
Gözün aydın olsun canım Allah analı babalı büyütsün

Göbek temizleme kiti var alkol fısfıs içinde silmek için bezi var eczaneler de ondan alıp yapın bakımını canım 11K

evet ya butun evi bebek kokusu sarmis durumda
yikayinca kafa derisinin rengi fln acildi
Selamlar ben yarın sabahtan doğuma giriyorum dualarınızı bekliyorum :) Kendimi iyi hissettiğim zaman yazarım inşallah.
kuzum kolayliklar diliyorum , saglikla al yavrunu kucagina
Beslenmeden degil de bizdeki kan uyusmazligindan kaynakli sanirim. Beslenmekten kusuyo artik bebek bakalim yarin yine bakcak dr yukseldiyse bize de yatis vercek
anladim canim . valla zaten bana en basta demislerdi baktin sarilik hemen getir evde ugrasma , isik tedavisi ile dusururuz dediler , ki oylede oldu.

Meraba kizlar
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallah sağlıkla mutlulukla büyütün

Kızlar bebeğim emdikten sonra bazen çok hıçkırıyor telaş yapıyorum canı yanıyor gibi hissediyorum uzun sürünce. Bebeği çok hıçkıran var mı? Normal mi? Bir de gaz çıkarmaya başlamalı mı ben çıkaramıyorum kendini sıkıyor.

Ikınma egzersizine bakayım netten o zaman. Yürüyüşü yapmaya çalışıyorum ya, dışarı çıkamasam da evde yürümeye çalışıyorum mutlaka. Ama artık dışaro çıkmaya çalışıcam yine de.

Nstyi de yarın doktoruma sorim de o zaman muayeneye gitmeden evin yakınında girerim. Hastanemde 2 kayı nstnin fiyatı. Bebenin rızkını başka yerlere vermim artık
Bizim gazmanda işe yaramadı kuzu
Sonraki maçlara bakıcaksınız o zaman
Merak etme sonuncuulukta senle yarisirim :))
Ay litfen beni yalnız bırakma buralarda

Meraba kizlar
Ay nasıl hızlı olmuş şaşırdım mesajını okuyunca gözün aydın, sağlıkla büyütün miniği

Kaçta geldi tam hafta olarak?

Bence sen yalniz birakirsin beni

Kizlar ben 93 kg ile hamile kalmistim.
Ilk 6 ay kustum 86 kg ya dustum.
sonra doguma kadar 4 kg aldm. 90 kg ile doguma girdim.

bugun tartildim , ben sok 81 kg yum ayy nasil mutlu oldum
Super canim. Ama o kadar sure kusmaktansa kilo almayi yeğlerdim valla kusmak cok zor.
Ben 1 ay kustum o bilr kopartti beni dunyadan sanki.

İnşallah canım bizim kavuşma da 17 si görünüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…