Bana da hip ve sma önerdiler, diğerlerinin içinde tatlandırıcı varmış, şekerli oluyorlar bebekler daha çok sevsin diye. Bence sende Sma'dan devam etBende sariliktan yatarken bundan getirdi hemsire mama verelim diye bende esime bebelac aldirmistim dedimki bu iyiyse bundan verelim hemsire hanim dedim dedi ki yok hic sikinti degil mamalarin hepsi ayni ha bebelac ha sma hangisi varsa onu ver dedi bebelacdan devam ediyoz bakalim.
Benim de aynısı ellememek lazımmış akıntı ve aktif kan olmadıktan sonra kendi kendine düşecekmiş asla su değmemeliymiş. Doktor kontrolüne gittiğin de doktora söylersin. Gümüşle yakıyorlarmış bebeğin canı yanmıyormuş.Kızlar dün gece bebeğin göbek bağı düştü göbeğinde kalıntılar var onları nasıl temizleye bilirim
Hiç müdahale etmiyolar ki kendi kendine yaomanı bekliyolar cok cektim canım suan hem vajinam dikiş hem karnım ölmedim cok sükür diyebiliyorum rabbim eşime cocuklarıma bagısladı keske onca eziyete karnımda kesik olmasaydıCanım hiç kendini üzme.olan da hayir vardır diye telkin et kendine,bunlari yaşamam lazımmış de
...inan eğer denemeseydin ssvd yi,ömür boyu,acaba bir kere deneseydim diyecektin...ben de açılma olmuyordu,su gidiyordu hep.dr suni sancı vermedi,açılma lar sıfırdı iki sezeryan oldum.hep aklımda ısrar etseydim suni sancı isteseydim.nasil olurdu diye
Gözün aydın olsun canım Allah analı babalı büyütsünMeraba kizlar
Nst de sanci cikinca doğuma alındım..
Bebegim doğdu hersey yolunda
3.035 gram sabah 11 de oldu doğum
Suan agrim yok Halen uyusmusum
Darisi dogum yapacaklara sizde sagsalim kavuşun insallah
Göbek temizleme kiti var alkol fısfıs içinde silmek için bezi var eczaneler de ondan alıp yapın bakımını canımBenim de aynısı ellememek lazımmış akıntı ve aktif kan olmadıktan sonra kendi kendine düşecekmiş asla su değmemeliymiş. Doktor kontrolüne gittiğin de doktora söylersin. Gümüşle yakıyorlarmış bebeğin canı yanmıyormuş.
Koca karı tedavisi ise Türk kahvesi basmak. Ben basmadım ama abimin eşi öyle düşürdü bağı
evet ya butun evi bebek kokusu sarmis durumdaBenim oğlumu da silmislerdi. Doğduğunda gördüğüm için baya beyaz sıvı şey var ya ona bulanmış durumdaydı. Sonra yanıma getirdiklerinde güzelce silinmişti. Göbek düşünce de yıkarım artık. Zaten mis gibi kokuyor. Yıkamak ihtiyacı duymuyorum
kuzum kolayliklar diliyorum , saglikla al yavrunu kucaginaSelamlar ben yarın sabahtan doğuma giriyorum dualarınızı bekliyorum :) Kendimi iyi hissettiğim zaman yazarım inşallah.
anladim canim . valla zaten bana en basta demislerdi baktin sarilik hemen getir evde ugrasma , isik tedavisi ile dusururuz dediler , ki oylede oldu.Beslenmeden degil de bizdeki kan uyusmazligindan kaynakli sanirim. Beslenmekten kusuyo artik bebek bakalim yarin yine bakcak dr yukseldiyse bize de yatis vercek
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallahMeraba kizlar
Güzel haberlerini bekliyoruz canım. Sağlıkla bebişine kavuşursun inşallahSelamlar ben yarın sabahtan doğuma giriyorum dualarınızı bekliyorum :) Kendimi iyi hissettiğim zaman yazarım inşallah.
Ikınma egzersizine bakayım netten o zaman. Yürüyüşü yapmaya çalışıyorum ya, dışarı çıkamasam da evde yürümeye çalışıyorum mutlaka. Ama artık dışaro çıkmaya çalışıcam yine de.Evet ıkınma egzersizi bebeği aşağı indiriyor ve yürüyüş fermanın varsa yürümeye ağırlık ver. Benim doktorum öyle demişti. Benim de nst de sancım çıkmıyordu ama benim sancım vardı.
Nst de her hafta gireceksin artık hamileliğinin sonuna doğru gelmişsin her an bebek gelmek isteye bilir. Ben hafta da 2 girmeye başlamıştım çünkü benim açıklığım vardı
Sonraki maçlara bakıcaksınız o zamanBizim gazmanda işe yaramadı kuzu
Ay litfen beni yalnız bırakma buralardaMerak etme sonuncuulukta senle yarisirim :))
Ay nasıl hızlı olmuş şaşırdım mesajını okuyuncaMeraba kizlar
Senin haftalarındayken bir fenomenin dönmüştü yakın zamanda. Belki bakarsın seninki de öyle olurAh benimki bi dönse asagi
Bence sen yalniz birakirsin beniIkınma egzersizine bakayım netten o zaman. Yürüyüşü yapmaya çalışıyorum ya, dışarı çıkamasam da evde yürümeye çalışıyorum mutlaka. Ama artık dışaro çıkmaya çalışıcam yine de.
Nstyi de yarın doktoruma sorim de o zaman muayeneye gitmeden evin yakınında girerim. Hastanemde 2 kayı nstnin fiyatı. Bebenin rızkını başka yerlere vermim artık
Sonraki maçlara bakıcaksınız o zaman
Ay litfen beni yalnız bırakma buralarda
Annem senin sezeryan olmaz normal dogurursun gor de bak deyip duruyo :))Senin haftalarındayken bir fenomenin dönmüştü yakın zamanda. Belki bakarsın seninki de öyle olur
Belki iyi doydugunuj gostergesidirKızlar bebeğim emdikten sonra bazen çok hıçkırıyor telaş yapıyorum canı yanıyor gibi hissediyorum uzun sürünce. Bebeği çok hıçkıran var mı? Normal mi? Bir de gaz çıkarmaya başlamalı mı ben çıkaramıyorum kendini sıkıyor.
Super canim. Ama o kadar sure kusmaktansa kilo almayi yeğlerdim valla kusmak cok zor.Kizlar ben 93 kg ile hamile kalmistim.
Ilk 6 ay kustum 86 kg ya dustum.
sonra doguma kadar 4 kg aldm. 90 kg ile doguma girdim.
bugun tartildim , ben sok81 kg yum ayy nasil mutlu oldum
Uzun sürüyor ve çok sesli oluyor korkuyorum çok küçük. İnşallah doyduğu içindir canı yanmıyordurBelki iyi doydugunuj gostergesidir
İnşallah canım bizim kavuşma da 17 si görünüyorHanımlar selam, doğurmayan 3-5 kişiden biri de benim :) son 4 gün 17sinde kavuscaz insallah. Bu son günlerde beklemek çok zor artık, uykularda iyice kötü oldu. Bebişine kavusan tüm arkadaşların keyfi yerindedir insallah
valla bende perisan oldum. dogru duzgun beslenemedm bile .Super canim. Ama o kadar sure kusmaktansa kilo almayi yeğlerdim valla kusmak cok zor.
Ben 1 ay kustum o bilr kopartti beni dunyadan sanki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?