2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Canım anneler doğum yapanlar doğumla beraber kaç kilo verdi:) kilo vermeler nasıl gidiyor? Geçmiş sayfalarda konusuldu ise kaçırdım ben

Seninki vajinal doğum olacaktı değil mi canım? Bebim kilosu ve kafası büyük olduğu için direk sezaryan planladıkk. Hayırlısıyla perşembe kavusalım insallahh
Herkes meçhul ya suni sancı alacağım ama açılma olmazsa sezaryene girecegim hala belirsiz her şey

Annem geliyor benim de yarin. Bizimle yasayacak zaten. Artik emzirip uyudugunda ben de yarim saat-1 saatligine cikarim. Resmen Istanbul'un igrenc kalabaligini bile ozledim.
O kadar iyi geliyor ki çıkıp şöyle bir bacaklarını hissetmek. Annem gidene kadar ya da şöyle yağmurlar başlayana kafar devam edelim diyoruz

Canım anneler doğum yapanlar doğumla beraber kaç kilo verdi:) kilo vermeler nasıl gidiyor? Geçmiş sayfalarda konusuldu ise kaçırdım ben
canim ben daha bugun paylastim .

Kizlar ben 93 kg ile hamile kalmistim.
Ilk 6 ay kustum 86 kg ya dustum.
sonra doguma kadar 4 kg aldm. 90 kg ile doguma girdim.

bugun tartildim , ben sok 81 kg yum ayy nasil mutlu oldum

Kızlar beyaz uzayan bir akıntım olmuş nişan mı acaba böyle çok olmuş gündüz vardı ben sprem kalıntısı zannettim ama akşam bir daha gelmiş.

Canım ben 61 kilo ile hamile kaldım 85 ile doğuma girdim çıktığımda hala 85 kiloydum ki ben normal doğum yaptım. Şu an tam 77.0 bu arada hergün yürüyüş yapmaya başladım ödem atmaya çalışıyorum

Doğumdan sonra ödemlendin mi canım ondan mı oldu? Bende şuan çok az ayakta kalınca ödem oluyor genel olarak pek ödemsiz geçirdim

Daha 3gunluk kilo alma asamaina gecemedik. Bugun asiri kaka yapiyo. Ikinci bebegi ama hatırlamıyorum normal mi
Doktorumuz kaka yapmasının sağlıklı olduğunun göstergesi demişti doyduğunu ve sindirim sisteminin iyi çalıştığını gösterir sağlıklı bebek normal insanlar gibi her gün düzenli olarak kaka yapabilirler demişti. Kaka yapmazsa da sorun etme dedi. Rengine sürekli bak dedi

Doğumdan sonra ödemlendin mi canım ondan mı oldu? Bende şuan çok az ayakta kalınca ödem oluyor genel olarak pek ödemsiz geçirdim
Bende doğum öncesi de ödem çok fazlaydı. Doğumla birlikte atarım demiştim ama atamamışım şimdi gitmeye başladı.

Evet ya çok sık tekrar ediyor hastalıkları, ilk defa böyle birşey görüyorum ben, hani bi çocuk bi kış bikaç kere ateşlenir tamam da ama bir hafta hasta öbür hafta iyileşti deyip okula gönderiyoruz ertesi hafta yine hasta ve sınıfın hepsi böyle, 4-5 kere sırayla hasta oldu hepsi, her gün birkaç kişi yok sınıfta, bi de eve gelip kardeşine bulaştırıyor, okul başladığından beri hastaneden ayağımız kesilmedi, inşallah bebişlere bulaştırmazlar

Selamlar ben yarın sabahtan doğuma giriyorum dualarınızı bekliyorum :) Kendimi iyi hissettiğim zaman yazarım inşallah.
Son previalı annemiz de bebeğine kavuşacak inşallah umarım çok çok güzel bir doğumun olur bebeğine sağlıkla kavuşursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…