- 29 Kasım 2020
- 897
- 1.642
- 63
Seninki vajinal doğum olacaktı değil mi canım? Bebim kilosu ve kafası büyük olduğu için direk sezaryan planladıkk. Hayırlısıyla perşembe kavusalım insallahhİnşallah canım bizim kavuşma da 17 si görünüyor
Hamilelkte hic bisey belli olmuyo. Kilo almaz dediklerim 20 kilo ustu aldi mesela. :)valla bende perisan oldum. dogru duzgun beslenemedm bile .
ben zaten hep 100 kglari gecerim diye duusnuyordum hamile kalinca ama oyle olmadi
Herkes meçhul ya suni sancı alacağım ama açılma olmazsa sezaryene girecegim hala belirsiz her şeySeninki vajinal doğum olacaktı değil mi canım? Bebim kilosu ve kafası büyük olduğu için direk sezaryan planladıkk. Hayırlısıyla perşembe kavusalım insallahh
O kadar iyi geliyor ki çıkıp şöyle bir bacaklarını hissetmek. Annem gidene kadar ya da şöyle yağmurlar başlayana kafar devam edelim diyoruzAnnem geliyor benim de yarin. Bizimle yasayacak zaten. Artik emzirip uyudugunda ben de yarim saat-1 saatligine cikarim. Resmen Istanbul'un igrenc kalabaligini bile ozledim.
canim ben daha bugun paylastim .Canım anneler doğum yapanlar doğumla beraber kaç kilo verdi:) kilo vermeler nasıl gidiyor? Geçmiş sayfalarda konusuldu ise kaçırdım ben
Kizlar ben 93 kg ile hamile kalmistim.
Ilk 6 ay kustum 86 kg ya dustum.
sonra doguma kadar 4 kg aldm. 90 kg ile doguma girdim.
bugun tartildim , ben sok81 kg yum ayy nasil mutlu oldum
Daha belli değil canım ,yarın kan vermeye gitcez sonuçlara göre ameliyat günü belirlencekCanim naptiniz ameliyat konusunu? Günü belli oldu mu?
Harikaa maşallaah, ben total 16kg aldım epey aldım yaniiicanim ben daha bugun paylastim .
kaka yaptikca vucuttan sarilik atiliyor diye biliyorum. ne kadar cok o kadar iyi. masallah yani :)Daha 3gunluk kilo alma asamaina gecemedik. Bugun asiri kaka yapiyo. Ikinci bebegi ama hatırlamıyorum normal mi
Hayırlısı canım önemli olan sağlıkla kavusmak nasıl geleceğine kendileri karar veriyor zaten :)Herkes meçhul ya suni sancı alacağım ama açılma olmazsa sezaryene girecegim hala belirsiz her şey
Canım ben 61 kilo ile hamile kaldım 85 ile doğuma girdim çıktığımda hala 85 kiloydum ki ben normal doğum yaptım. Şu an tam 77.0 bu arada hergün yürüyüş yapmaya başladım ödem atmaya çalışıyorumCanım anneler doğum yapanlar doğumla beraber kaç kilo verdi:) kilo vermeler nasıl gidiyor? Geçmiş sayfalarda konusuldu ise kaçırdım ben
Bence evet benden de gelmişti. Sen çektikçe o geliyorsa evetKızlar beyaz uzayan bir akıntım olmuş nişan mı acaba böyle çok olmuş gündüz vardı ben sprem kalıntısı zannettim ama akşam bir daha gelmiş.
Doğumdan sonra ödemlendin mi canım ondan mı oldu? Bende şuan çok az ayakta kalınca ödem oluyor genel olarak pek ödemsiz geçirdimCanım ben 61 kilo ile hamile kaldım 85 ile doğuma girdim çıktığımda hala 85 kiloydum ki ben normal doğum yaptım. Şu an tam 77.0 bu arada hergün yürüyüş yapmaya başladım ödem atmaya çalışıyorum
Doktorumuz kaka yapmasının sağlıklı olduğunun göstergesi demişti doyduğunu ve sindirim sisteminin iyi çalıştığını gösterir sağlıklı bebek normal insanlar gibi her gün düzenli olarak kaka yapabilirler demişti. Kaka yapmazsa da sorun etme dedi. Rengine sürekli bak dediDaha 3gunluk kilo alma asamaina gecemedik. Bugun asiri kaka yapiyo. Ikinci bebegi ama hatırlamıyorum normal mi
Bende doğum öncesi de ödem çok fazlaydı. Doğumla birlikte atarım demiştim ama atamamışımDoğumdan sonra ödemlendin mi canım ondan mı oldu? Bende şuan çok az ayakta kalınca ödem oluyor genel olarak pek ödemsiz geçirdim
Evet yaAynı canım ya bütün gece başındaydık biz de. Uykusuz kaldım çok canı sağolsun tabi. Ama bu sene hastalıklar çok fena ya okul açıldığından beri 4. hastalık bu. İyi olsunlar kuzular. Bebekler de çok çile çekecek bu gidişle
Kesinlikle canım bazı şartları zorlamamak gerekiyorHayırlısı canım önemli olan sağlıkla kavusmak nasıl geleceğine kendileri karar veriyor zaten :)
Son previalı annemiz de bebeğine kavuşacak inşallahSelamlar ben yarın sabahtan doğuma giriyorum dualarınızı bekliyorum :) Kendimi iyi hissettiğim zaman yazarım inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?