Benim o kadar sık değil şuan azaldı biraz hattaGül kokla mum söndür yöntemi ile nefes alıp verdim 4-5 nefesle geçiyor 4 dakika sonra tekrar geliyo
Sadece yorulmak olsa keske canim benim. Rahim baglarim ameliyat yerlerim geriliyo sanki aci aci. Insandan insana nasil degisiyo bu ameliyatin etkisi bilmiyorum.Normalde basi hic agrimayan ben 3 gundur bas agrisinden öluyorum.Benim de 5. Gunum daha
Eltim dogurdugunda 3. Gun evin isini yapıyordu kendimi cok hafif hissettim cok iyiyim isleri hallediyorum hizli hizli dedi
Oda sezeryan
Birde benim hal kalkarken bile destekle sağa sola tutunarak
Uzun süre ayakta kalamıyorum yoruluyorum ilginç
Ama geçecektir illaki
Insallah cnim ya bebegime bakmak emzirmek cok hosuma gidiyo ama agrilarm yuzunden tqdini tam cikartamiyorum.Insallah bundan sonra hizla hafifler ne diyeyim. Sen ilerde bir daha dusunuyor musun bebek ? Ben dusunmuyorum ama dusunsem bile şu sezeryan yuzunden vazGecerdm kesinAynen bende zor dogruluyorum kac gun gecti Halen oyle ama daha iyiyim bugun dun kalkamadim yerimden o dereceydi sadece bana öyle oluyor diye düşünüyordum bende günden güne düzelecek insallah
ayy hadi insallah bu sefer olacakBenim akıntım pede dolmuş böyle sarımsı turuncumsu. Acile gidiyoruz şimdi.3-4 dk bir sancı giriyo
Herkes yasadiginj bilir canim muhakkak zorluklar yasamissindir. Bu agrilarla dolu zamanin elbet bi mukafati guzel karsiligi olur diyorum.Oyle teselli etmeye calisiyorum.Zorla canım zorlada olsa yürü .geçecek merak etme .bir 10 güne kadar hafiflersin insallah.ben varya plesata previadan dolayı zorlu geçti ameliyatim birde yapışıklık vardı.ameliyattan çıktığımda bir tarafımda diren takiliydi sonda takiliydi birde balon takmislardi rahmi koruma amaçlı .3 hafta oldu .düşün bunlara rağmen çok şükür geldi geçti.seninki daha da hızlı gececek İnanki .
Yine olmadı kuzum doktorum dedi ki senin düzenli sancıların var ama açılma olmuyor dedi biz propesi sancısı olmayanlara veriyoruz senin sancın var bebek gelmiyor dedi. Şuan doğumhanedeyim sabaha kadar düzenli olarak nstye gireceğim açılma vs olmazsa sabah ilk sıradan sezaryen olacağım. Bugün iki kişiyi propess ile doğurtmus onlarin senin kadar sancısı yoktu dediayy hadi insallah bu sefer olacak
Ayırt edemiyorum rahatsızlık sizlama var ama onun dışında cekilme de varSadece yorulmak olsa keske canim benim. Rahim baglarim ameliyat yerlerim geriliyo sanki aci aci. Insandan insana nasil degisiyo bu ameliyatin etkisi bilmiyorum.Normalde basi hic agrimayan ben 3 gundur bas agrisinden öluyorum.
Miyom alindigindan midir nedir 3 gundur adet sancisi ama kivrandirdi yani. Bi de sende canim bazen otururken veya yururken falan sag gobek alti hizasinda kucuk top hissi oluyor mu? Hani rahmimz var ya onun hissi?
Canım naptın?Benim o kadar sık değil şuan azaldı biraz hatta
Her doğumun kendi hikayesi var işte. Çok enteresan gerçekten. Bebişko nasıl gelmek istiyorsa öyle gelecek.Yine olmadı kuzum doktorum dedi ki senin düzenli sancıların var ama açılma olmuyor dedi biz propesi sancısı olmayanlara veriyoruz senin sancın var bebek gelmiyor dedi. Şuan doğumhanedeyim sabaha kadar düzenli olarak nstye gireceğim açılma vs olmazsa sabah ilk sıradan sezaryen olacağım. Bugün iki kişiyi propess ile doğurtmus onlarin senin kadar sancısı yoktu dedi
Bildiğiniz suni sancı almış gibi doğum sancısı çekiyorum şuan yatışim verildi odam hazırlanıyor doğumhanede kırk takla atıyorumHer doğumun kendi hikayesi var işte. Çok enteresan gerçekten. Bebişko nasıl gelmek istiyorsa öyle gelecek.
Canım naptın?
Canım hala sancım var ama bi saat uyumama izin vermiş sancı dalmışım öyle. Sıklığı artmadı dahaCanım naptın?
anladim canim. ozaman beklicez sabaha kadsrYine olmadı kuzum doktorum dedi ki senin düzenli sancıların var ama açılma olmuyor dedi biz propesi sancısı olmayanlara veriyoruz senin sancın var bebek gelmiyor dedi. Şuan doğumhanedeyim sabaha kadar düzenli olarak nstye gireceğim açılma vs olmazsa sabah ilk sıradan sezaryen olacağım. Bugün iki kişiyi propess ile doğurtmus onlarin senin kadar sancısı yoktu dedi
Ya olayın sokundayim yarın sezaryen için randevu aldıksancıları nefes egzersizleri ile atlatiyorum şuan 5 dk bir geliyor 1 saat böyle sürerse hastaneye geçeceğim. Acı çektiğim için çok mutluyum şuan
Gün doğmadan neler doğar, inşallah sabaha alırız güzel haberlerinizi, sağlıkla bir avazda inşallah.Ya garip bir ağrı var kasıklarımda iğne batması gibi ama daha vurup geçiyor. Sarı uzayan bir akıntım vardı çamaşırımda
Benimki şiddetlendi bildiğin iki dk bile dinlendirmiyo beni.Canım hala sancım var ama bi saat uyumama izin vermiş sancı dalmışım öyle. Sıklığı artmadı daha
İki saatte bir nstye gireceğim nişan da geldi ama açılma üç gündür gram değişmemişanladim canim. ozaman beklicez sabaha kadsr
Ayy inşallah kavusalim sağ salimGün doğmadan neler doğar, inşallah sabaha alırız güzel haberlerinizi, sağlıkla bir avazda inşallah.
kuzu sabah randevum var herşey belli olacak artık dua et bu kez açılman var desinPasha22 ne durumdasin? Bugun forumu cok iyi takip edemedim.
acil demisin canım durumun nedir?Benimki şiddetlendi bildiğin iki dk bile dinlendirmiyo beni.
İki saatte bir nstye gireceğim nişan da geldi ama açılma üç gündür gram değişmemiş
Ayy inşallah kavusalim sağ salim
Yatış verdiler canım direkt sezaryene alacaklardı ama saat 10 buçuk gibi meyve yediğim için bekletelim dediler. Sabah ilk siradan beni almaya çalışacaklar ameliyathaneye. Çok fena doğum sancısı çekiyorum 5 dakika bile geçmiyor dinlenmeme fırsat vermiyor. Nişanım da geldi ama açılma hala bir parmak. Sancılarım 100 den fazla artık cihaz high uyarısı veriyoracil demisin canım durumun nedir?
Canim biyle bir durum varsa neden pazartesiye bıraktınHanımlar bana da gün verildi. Bebeğin böbrek genişlemesi sınırı geçtiği için cumartesi ya da pazartesi alalım dedi. Kendimi hazır hissetmiyorum diye pazartesiyi seçtim. Doktorum genel anestezi de ısrarcı, ona güveniyorum ama herkes spinal olmuşken acaba diye de aklımdan geçiyor. Korkularım arttı, pazartesiye kadar nasıl geçecek bilmiyorum. Bir yandan hemen gelsin bir yandan da hiç hazır hissetmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?