İnşallah kuzumRabbim yar ve yardımcın olsun her şey yolunda gitsin ve sağlıcakla kavuş bebeğine
Şimdi sancı odasındayim 7 buçukta tekrar nst var sancılarım güzelmiş 7 bcuukta açıklik kontrolü yapacaklar belirsiz hala her şey. Eşimle sancı odasında eşimlr sarıldık uzanıyorum Los isikta oksitosin salgılansin diyedenemeye değer diye düşünüyorum
Canım boş durma plates falan yapİnşallah kuzum
Şimdi sancı odasındayim 7 buçukta tekrar nst var sancılarım güzelmiş 7 bcuukta açıklik kontrolü yapacaklar belirsiz hala her şey. Eşimle sancı odasında eşimlr sarıldık uzanıyorum Los isikta oksitosin salgılansin diye
tüm dualarım seninle, inşallah yeterli açılma olmuştur, suni de alırsın normali denersinİnşallah kuzum
Şimdi sancı odasındayim 7 buçukta tekrar nst var sancılarım güzelmiş 7 bcuukta açıklik kontrolü yapacaklar belirsiz hala her şey. Eşimle sancı odasında eşimlr sarıldık uzanıyorum Los isikta oksitosin salgılansin diye
Nursu senle aynı günmü doğum yapmışız? Senin sezeryanmı oldu normalitüm dualarım seninle, inşallah yeterli açılma olmuştur, suni de alırsın normali denersin
yok canım ben daha hala beklemedeyim sat 30 Ocak ama geç döllenme olduğu için 9 şubat hesaplıyor doktor o yüzden bugün 40+3Nursu senle aynı günmü doğum yapmışız? Senin sezeryanmı oldu normali
Öylemi hayırlısı olsun canım bebiş gelmek istemedim ne yapsan boş onun doğacağı saat belli ama az kaldı kavuşmana. Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin. Normal doğumumu bekliyosunyok canım ben daha hala beklemedeyim sat 30 Ocak ama geç döllenme olduğu için 9 şubat hesaplıyor doktor o yüzden bugün 40+3
Kime gidiyorsunuz canım doktora? Biz Ege’den doçent birine gidiyorduk dünkü muayenede çok baştan savma geldi içimize sinmedi değiştircez. Prof. Mehmet Kantar var birkaç kişi önerdi bi de onu deneyelim dedikBugün yeni bir çocuk doktoruna gittik, “annenin morali, beslenmesi huzuru çok önemli” dedi. “O yüzden seni aşağı çekecek moralini bozacak insanları hayatından çıkar, görüşme onlarla, özgüvene ihtiyacın olduğu bi dönemdesin” dedi. Can sıkacak kişiler gelmesin gerçekten. Her şeye konuşuyorlar
evet canım normal denicem şimdi muayeneye giriyorum bakalım durum neÖylemi hayırlısı olsun canım bebiş gelmek istemedim ne yapsan boş onun doğacağı saat belli ama az kaldı kavuşmana. Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin. Normal doğumumu bekliyosun
bir parmak derken bir cm mi canım? Hayırlısı neyse o olsun yeterki sağlıcakla gelsinKızlar sabaha kadar sancı çektim hala çekiyorum 1 parmak açılmam var sadece. Son karar yine sezaryen ameliyathaneden saat bekliyoruz
Aynen 1 cm canım. Her iki doğumu da yaşamış olacağım fena olmadı deneyim oldu benim içinbir parmak derken bir cm mi canım? Hayırlısı neyse o olsun yeterki sağlıcakla gelsin
Sağlıkla gelsin canım benimKızlar sabaha kadar sancı çektim hala çekiyorum 1 parmak açılmam var sadece. Son karar yine sezaryen ameliyathaneden saat bekliyoruz
Korkma zaten okadar hizli olup bitiyorki hissetmiyorsunİnşallah daha çok korkmam, kendimi psikolojik olarak hazırlamak için vaktim olur.
Bizimde öyle doğal yollarla korunduk hepBenim bu 2.ydi.
Ilkinden sonra 8 sene dogal yolla korunduk ssdece. Ilac prezervatif vs hic kullanilmadi ama ben de 3.yu kaldiracak durumda gormuyorum kendimi oyuzden bi korunma sekli belirleyecegim lohusaliktan sonra.
Hormonlqri alt ust etmeyecek, fizyolojiye en uygun yontemi secmek istiyorum
Saglikla kavuş inşallah bebisineKızlar sabaha kadar sancı çektim hala çekiyorum 1 parmak açılmam var sadece. Son karar yine sezaryen ameliyathaneden saat bekliyoruz
Çok teşekkür ederim canım valla herkesin doğum hikayesi parmak izi kadar farklıdır derler deneyimleyip görmüş oldum.Saglikla kavuş inşallah bebisinebebek nasıl gelmeyi seçerse seçsin hepimiz o dikeni bol gül bahçelerinden geçiyoruz. Sağlıklı olsunlar da gerisi önemli değil dualarım seninle
Evaa senin kız nazlı çıktı. Sağlıkla gelsin de nasıl geldiği mühim değil sen elinden geleni yaptın. Ben hala sancı çekiyorum ama düzenli değil diye gitmek istemiyorumÇok teşekkür ederim canım valla herkesin doğum hikayesi parmak izi kadar farklıdır derler deneyimleyip görmüş oldum.Bebişimin mis kokusunu duymak için sabırsızlanıyorum şuan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?