2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Rabbim yar ve yardımcın olsun her şey yolunda gitsin ve sağlıcakla kavuş bebeğine
İnşallah kuzum
denemeye değer diye düşünüyorum
Şimdi sancı odasındayim 7 buçukta tekrar nst var sancılarım güzelmiş 7 bcuukta açıklik kontrolü yapacaklar belirsiz hala her şey. Eşimle sancı odasında eşimlr sarıldık uzanıyorum Los isikta oksitosin salgılansin diye

Canım boş durma plates falan yap

tüm dualarım seninle, inşallah yeterli açılma olmuştur, suni de alırsın normali denersin

yok canım ben daha hala beklemedeyim sat 30 Ocak ama geç döllenme olduğu için 9 şubat hesaplıyor doktor o yüzden bugün 40+3
Öylemi hayırlısı olsun canım bebiş gelmek istemedim ne yapsan boş onun doğacağı saat belli ama az kaldı kavuşmana. Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin. Normal doğumumu bekliyosun

Kime gidiyorsunuz canım doktora? Biz Ege’den doçent birine gidiyorduk dünkü muayenede çok baştan savma geldi içimize sinmedi değiştircez. Prof. Mehmet Kantar var birkaç kişi önerdi bi de onu deneyelim dedik

evet canım normal denicem şimdi muayeneye giriyorum bakalım durum ne

Bizimde öyle doğal yollarla korunduk hep
Artik rahat edelim diyorum
2. Yaparken 3 aklimda yoktu
Iyi ki ozaman tupleri baglatmamisim ama simdi netim
Allahim saglikla yavrularimizi büyütmeyi nasip etsin

Kızlar sabaha kadar sancı çektim hala çekiyorum 1 parmak açılmam var sadece. Son karar yine sezaryen ameliyathaneden saat bekliyoruz
Saglikla kavuş inşallah bebisine bebek nasıl gelmeyi seçerse seçsin hepimiz o dikeni bol gül bahçelerinden geçiyoruz. Sağlıklı olsunlar da gerisi önemli değil dualarım seninle

Saglikla kavuş inşallah bebisine bebek nasıl gelmeyi seçerse seçsin hepimiz o dikeni bol gül bahçelerinden geçiyoruz. Sağlıklı olsunlar da gerisi önemli değil dualarım seninle
Çok teşekkür ederim canım valla herkesin doğum hikayesi parmak izi kadar farklıdır derler deneyimleyip görmüş oldum. Bebişimin mis kokusunu duymak için sabırsızlanıyorum şuan

Çok teşekkür ederim canım valla herkesin doğum hikayesi parmak izi kadar farklıdır derler deneyimleyip görmüş oldum. Bebişimin mis kokusunu duymak için sabırsızlanıyorum şuan
Evaa senin kız nazlı çıktı. Sağlıkla gelsin de nasıl geldiği mühim değil sen elinden geleni yaptın. Ben hala sancı çekiyorum ama düzenli değil diye gitmek istemiyorum

Kızlar muayeneden çıktım. Serviks denen şey 3-4 cm uzunluğundaymış ( mavi ile işaretlediğim yer), ordan geçtikten sonra açılma denen yer (kırmızı ok) açılıp bebek çıkıyormuş, benimki mavinin orada 1cm e kadar inmiş, açılmanın oluşması için artık engel yok her an gerçek sancın başlayabilir dedi. Çarşamba 40+6 tamamlanıyor o güne kadar beklemeye devam dedi, çatımı kontrol etti normal doğum için uygun dedi, Çarşambaya kadar eğer gerçek sancı gelmez açılma olmazsa suni deneyeceğiz ki suni ile açılman kolay olur çatın uygun rahim ağzında yumuşaman müsait zaten dedi

Eklentiler

• Screenshot_20221118_125937_com.android.chrome_edit_91932281370867.webp
    24,4 KB · Görüntüleme: 70
Bu arada doktorum 39-40 haftadan sonra açılmayı kolaylaştırsın diye birliktelik doğru bilinen bir yanlıştır, enfeksiyon alma ihtimali oluşuyor o yüzden ben asla önermiyorum dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…