Ya garip bir ağrı var kasıklarımda iğne batması gibi ama daha vurup geçiyor. Sarı uzayan bir akıntım vardı çamaşırımdaSenin de mi sancıların başladı
Benim 5 dakikada bir karnım yükseliyor taş kesiliyor alttan belimden makatima kadar bir sancı vuruyor derin derin nefes alıyorum. Az önce tuvaletten çıkarken fırt diye bişey aktı sarımsı uzayan bişey. Ped taktım kontrol edeceğim düzenli olarakYa garip bir ağrı var kasıklarımda iğne batması gibi ama daha vurup geçiyor. Sarı uzayan bir akıntım vardı çamaşırımda
Ayy geliyor geliyor. Benimde öyle ağrım ağrıya uyandım hatta dedim ne oluyorBenim 5 dakikada bir karnım yükseliyor taş kesiliyor alttan belimden makatima kadar bir sancı vuruyor derin derin nefes alıyorum. Az önce tuvaletten çıkarken fırt diye bişey aktı sarımsı uzayan bişey. Ped taktım kontrol edeceğim düzenli olarak
Hadi inşallah kız hiç bu kadar mutlu olacağımı düşünmemiştimAyy geliyor geliyor. Benimde öyle ağrım ağrıya uyandım hatta dedim ne oluyor
Artık nefesle ve sandalyede karşıla sancıları. Akıntın nasıldı. Benim ip gibi böyle sarı uzunHadi inşallah kız hiç bu kadar mutlu olacağımı düşünmemiştimayy yarın sezaryen olacam diye pilates topumu da indirip kaldırdım donerdim şimdi üstünde
Ayynnen öyleydi tam tarif ettiğin gibi. Ped koydum şimdi birazdan bakmaya gidicemArtık nefesle ve sandalyede karşıla sancıları. Akıntın nasıldı. Benim ip gibi böyle sarı uzun
Hadi hayırlısıyla tek avazda inşallahAyynnen öyleydi tam tarif ettiğin gibi. Ped koydum şimdi birazdan bakmaya gidicem
Ayy hadi inşallah 40 dakika daha bekleyip hastaneye geçeceğim ben evdekiler uyuyo kimseye ses etmedim dahaHadi hayırlısıyla tek avazda inşallah
Hadi hayırlısıyla tek avazda inşallah
Ay çok heyecanlı. Hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza alın kızlarAyynnen öyleydi tam tarif ettiğin gibi. Ped koydum şimdi birazdan bakmaya gidicem
Ayy hadi inşallah 40 dakika daha bekleyip hastaneye geçeceğim ben evdekiler uyuyo kimseye ses etmedim daha
Ay inşallah bugün çok umudumu kesmiştim. Umarım bu gece gelir kızımAy çok heyecanlı. Hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza alın kızlarAra ara bize de yazın. Merakta bırakmayın
Ben de bugün anestezi doktoruna muayene oldum nstde 80lerde sancım çıktı tekrar çatı muayenesi oldum ama açılma yok demişti doktor sonra AVM'de turladim belimden ağrı saplandı stresten diye düşündüm sonra kasılmalar yeniden başladı yemek yedim duş aldım saçımı başımı yaptım yarın ameliyat olacağım diye yatağa yatar yatmaz bingoBen bugün çok squat ve ıkınma egzersizi yaptım ondan sancılarım başladı bence. Ama 5 dakikada bir değil şuan benimki. Uykudan uyandırdı arsada vuruyor. Bende ses etmedim dedim bi beklesinler bakalım belki yanlış alarm
Ayy hadi inşallah kuzum sağlıkla kavusalimAy çok heyecanlı. Hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza alın kızlarAra ara bize de yazın. Merakta bırakmayın
Ne durumdasın canım?Ay inşallah bugün çok umudumu kesmiştim. Umarım bu gece gelir kızım
Vurup duruyor valla. Önce belim ağrıyor sonra inceden bi sızı girip karnım sertleşiyor. Dediğin şekilde akıntında var. Sen ?Ne durumdasın canım?
Benim akıntım pede dolmuş böyle sarımsı turuncumsu. Acile gidiyoruz şimdi.3-4 dk bir sancı giriyoVurup duruyor valla. Önce belim ağrıyor sonra inceden bi sızı girip karnım sertleşiyor. Dediğin şekilde akıntında var. Sen ?
Ay hadi senden haber bekliyorum. Benimde çamaşırıma dolmuş sarıBenim akıntım pede dolmuş böyle sarımsı turuncumsu. Acile gidiyoruz şimdi.3-4 dk bir sancı giriyo
Nasıl karşıladın sancıları. Ben şuan yatıyorum.Benim akıntım pede dolmuş böyle sarımsı turuncumsu. Acile gidiyoruz şimdi.3-4 dk bir sancı giriyo
Haber ederim canımAy hadi senden haber bekliyorum. Benimde çamaşırıma dolmuş sarı
Gül kokla mum söndür yöntemi ile nefes alıp verdim 4-5 nefesle geçiyor 4 dakika sonra tekrar geliyoNasıl karşıladın sancıları. Ben şuan yatıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?