2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Ya garip bir ağrı var kasıklarımda iğne batması gibi ama daha vurup geçiyor. Sarı uzayan bir akıntım vardı çamaşırımda
Benim 5 dakikada bir karnım yükseliyor taş kesiliyor alttan belimden makatima kadar bir sancı vuruyor derin derin nefes alıyorum. Az önce tuvaletten çıkarken fırt diye bişey aktı sarımsı uzayan bişey. Ped taktım kontrol edeceğim düzenli olarak

Ayy geliyor geliyor. Benimde öyle ağrım ağrıya uyandım hatta dedim ne oluyor

Hadi inşallah kız hiç bu kadar mutlu olacağımı düşünmemiştim ayy yarın sezaryen olacam diye pilates topumu da indirip kaldırdım donerdim şimdi üstünde
Artık nefesle ve sandalyede karşıla sancıları. Akıntın nasıldı. Benim ip gibi böyle sarı uzun

Ben bugün çok squat ve ıkınma egzersizi yaptım ondan sancılarım başladı bence. Ama 5 dakikada bir değil şuan benimki. Uykudan uyandırdı arsada vuruyor. Bende ses etmedim dedim bi beklesinler bakalım belki yanlış alarm
Ayy hadi inşallah 40 dakika daha bekleyip hastaneye geçeceğim ben evdekiler uyuyo kimseye ses etmedim daha

Ben de bugün anestezi doktoruna muayene oldum nstde 80lerde sancım çıktı tekrar çatı muayenesi oldum ama açılma yok demişti doktor sonra AVM'de turladim belimden ağrı saplandı stresten diye düşündüm sonra kasılmalar yeniden başladı yemek yedim duş aldım saçımı başımı yaptım yarın ameliyat olacağım diye yatağa yatar yatmaz bingo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…