2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Ay hadi bakalım bebisin gelmesine cok az kaldı

Benim 3. Cocuk canim
Tup lugasyonu yaptırdım
Bu hamileligim cok cok zor gecti bu yüzden tam netleştirelim kaldıramam bir daha
Senin kacinci

Canim biyle bir durum varsa neden pazartesiye bıraktın
Hem daha huzursuz olacaksın 2 gun farkesiyor doğurur toparlamaya baslardin
Doktor alternatif sunduğuna göre geç olmaz diye düşündüm. 1 hafta daha vaktim var diye düşünürken bir anda iki gün sonraya gözüm yemedi canım, korktum sanırım.

Doktor alternatif sunduğuna göre geç olmaz diye düşündüm. 1 hafta daha vaktim var diye düşünürken bir anda iki gün sonraya gözüm yemedi canım, korktum sanırım.
Tahmin ediyorum ama durdukça düşündükçe insan daha xok korkuyor
Benim doğum normalde cumaydi çatladım heralde düşünmekten
Pazar sanxim olup ta gelince doktor hemen doguma alalim dedi hazir değilim diye düşündüm ama iyi ki oyle olmuş su 5 gunum sürekli düşünerek ve stresle geçecekti ama simdi bebegim kucağımda

acaba nst aralarında çömelme plates topu ördek yürüyüşü vs mi yapsan, ay bu çocuklar bize doğmadan sabrı öğretti benimde sancılarım başladı gibi eğer devam ederse acile gideceğim etmezse sabah randevum var, bugün inşallah güzel bir haber alırız ya bende de zerre açılman yoktu. bebek kanalda ve Rahim ağzında yumuşaktı acaba suni verirler mi ki

Benim rahim ağzıma beton dökülmüş resmen 3 gündür kasılmalarım var 1 cm bile açılmadı. Bebek kanala girdiyse kendi saçların yetersizse suni başlatırlar canım bence senin talebine göre işlem yapar doktor. Ben hemen propess istedim mesela doktorum dedi ki propess sancıları başlatmak için gerekiyor senin kendi sancın var ama açılma yok dedi. Her yol sezaryene çıkıyor

Kızlar suni sancı alıp işin sonu sezaryene gider diye korktum.direkt sezaryeni seçtim. Bu sefer de kendi sancılarım başladı yine işin sonu sezaryen güler misin ağlar mısın?

Maşallah canım Allah analı babalı büyütsün inşallah gözünüz aydın sağlıkla büyütün

Kızlar suni sancı alıp işin sonu sezaryene gider diye korktum.direkt sezaryeni seçtim. Bu sefer de kendi sancılarım başladı yine işin sonu sezaryen güler misin ağlar mısın?
Canım hakkınızda hayırlısı olsun su gibi geçip gitsin inşallah sağlıkla al bebişini kucağına

İnşallah daha çok korkmam, kendimi psikolojik olarak hazırlamak için vaktim olur.

Benim 3. Cocuk canim
Tup lugasyonu yaptırdım
Bu hamileligim cok cok zor gecti bu yüzden tam netleştirelim kaldıramam bir daha
Senin kacinci
Benim bu 2.ydi.
Ilkinden sonra 8 sene dogal yolla korunduk ssdece. Ilac prezervatif vs hic kullanilmadi ama ben de 3.yu kaldiracak durumda gormuyorum kendimi oyuzden bi korunma sekli belirleyecegim lohusaliktan sonra.
Hormonlqri alt ust etmeyecek, fizyolojiye en uygun yontemi secmek istiyorum

Rabbim yar ve yardımcın olsun her şey yolunda gitsin ve sağlıcakla kavuş bebeğine

öyle bir yöntem bulursan bizimle de paylaşır mısın canım

Benim ilk çocuğum benim de 2. Kaldıracak gücüm yok. Rabbim çocuklarımıza can sağlığı ruh sağlığı zihin sağlığı versin Olmayan ve isteyen insanlara versin. Ben de korunma yöntemi arıyorum. İlk bebekte tüpleri bağlamıyoruz dedi benim doktorum spiral takalım dedi. Hiç bilgim yok. Bi de koldan yapılan bişey varmış adını bilmiyorum onu araştıracağım. Aslında erkeklerde tüplerini bağlata biliyormuş eşime söyledim senin ki daha kolay ve daha bilindik bişey dedi ve üzerime attı

spiral taktırmasına rağmen çok kadın duydum hamile kalan
Şu erkeklerin bu konuda sorumluluk almamalarına gıcık oluyorum sanki erkeklikleri ellerinden alınıyor gibi hissediyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…