Ay hadi bakalım bebisin gelmesine cok az kaldıYatış verdiler canım direkt sezaryene alacaklardı ama saat 10 buçuk gibi meyve yediğim için bekletelim dediler. Sabah ilk siradan beni almaya çalışacaklar ameliyathaneye. Çok fena doğum sancısı çekiyorum 5 dakika bile geçmiyor dinlenmeme fırsat vermiyor. Nişanım da geldi ama açılma hala bir parmak. Sancılarım 100 den fazla artık cihaz high uyarısı veriyorbenim rahim ağzımda ilginç bir anatomik bozukluk var bence yoksa şimdiye doğurmuştum
Benim 3. Cocuk canimInsallah cnim ya bebegime bakmak emzirmek cok hosuma gidiyo ama agrilarm yuzunden tqdini tam cikartamiyorum.Insallah bundan sonra hizla hafifler ne diyeyim. Sen ilerde bir daha dusunuyor musun bebek ? Ben dusunmuyorum ama dusunsem bile şu sezeryan yuzunden vazGecerdm kesin
Doktor alternatif sunduğuna göre geç olmaz diye düşündüm. 1 hafta daha vaktim var diye düşünürken bir anda iki gün sonraya gözüm yemedi canım, korktum sanırım.Canim biyle bir durum varsa neden pazartesiye bıraktın
Hem daha huzursuz olacaksın 2 gun farkesiyor doğurur toparlamaya baslardin
Tahmin ediyorum ama durdukça düşündükçe insan daha xok korkuyorDoktor alternatif sunduğuna göre geç olmaz diye düşündüm. 1 hafta daha vaktim var diye düşünürken bir anda iki gün sonraya gözüm yemedi canım, korktum sanırım.
Öğlene kadar kucağımda olacak inşallahAy hadi bakalım bebisin gelmesine cok az kaldı
acaba nst aralarında çömelme plates topu ördek yürüyüşü vs mi yapsan, ay bu çocuklar bize doğmadan sabrı öğrettiYatış verdiler canım direkt sezaryene alacaklardı ama saat 10 buçuk gibi meyve yediğim için bekletelim dediler. Sabah ilk siradan beni almaya çalışacaklar ameliyathaneye. Çok fena doğum sancısı çekiyorum 5 dakika bile geçmiyor dinlenmeme fırsat vermiyor. Nişanım da geldi ama açılma hala bir parmak. Sancılarım 100 den fazla artık cihaz high uyarısı veriyorbenim rahim ağzımda ilginç bir anatomik bozukluk var bence yoksa şimdiye doğurmuştum
Benim rahim ağzıma beton dökülmüş resmen 3 gündür kasılmalarım var 1 cm bile açılmadı. Bebek kanala girdiyse kendi saçların yetersizse suni başlatırlar canım bence senin talebine göre işlem yapar doktor. Ben hemen propess istedim mesela doktorum dedi ki propess sancıları başlatmak için gerekiyor senin kendi sancın var ama açılma yok dedi. Her yol sezaryene çıkıyoracaba nst aralarında çömelme plates topu ördek yürüyüşü vs mi yapsan, ay bu çocuklar bize doğmadan sabrı öğrettibenimde sancılarım başladı gibi eğer devam ederse acile gideceğim etmezse sabah randevum var, bugün inşallah güzel bir haber alırız ya bende de zerre açılman yoktu. bebek kanalda ve Rahim ağzında yumuşaktı acaba suni verirler mi ki
Saglikla insallahÖğlene kadar kucağımda olacak inşallah
Maşallah canım Allah analı babalı büyütsün inşallah gözünüz aydın sağlıkla büyütünBebişime dün kavuştum kızlar tam gününde geldi Allaha şükürler olsun nasıl güzel bi duyguymuşRabbim henüz daha kucağına almayan annelerede nasip etsin inşallah sancım var diye gittiğim hastaneden yeterli sancı yok diye geri gönderildim bir saat geçmeden sıklaşınca geri gittim ve doğumumu yaptım sancı çok çektim ama gözünü sevdiğimin epiduralı bidahada bişeycik hissetmedim
3,25 kilo boy 49 cm. Normal doğum oldu çok şükür. Şuan tek sorunum dikişlerim ama bebişte bende iyiyiz şükür
Canım hakkınızda hayırlısı olsun su gibi geçip gitsin inşallah sağlıkla al bebişini kucağınaKızlar suni sancı alıp işin sonu sezaryene gider diye korktum.direkt sezaryeni seçtim. Bu sefer de kendi sancılarım başladı yine işin sonu sezaryengüler misin ağlar mısın?
Aynen canim. Kolay degilmis gercekten hic boyle ummuyordum benAyırt edemiyorum rahatsızlık sizlama var ama onun dışında cekilme de var
İdrar yaparken de hafif çekilmeli agrili oluyor
İnşallah daha çok korkmam, kendimi psikolojik olarak hazırlamak için vaktim olur.Tahmin ediyorum ama durdukça düşündükçe insan daha xok korkuyor
Benim doğum normalde cumaydi çatladım heralde düşünmekten
Pazar sanxim olup ta gelince doktor hemen doguma alalim dedi hazir değilim diye düşündüm ama iyi ki oyle olmuş su 5 gunum sürekli düşünerek ve stresle geçecekti ama simdi bebegim kucağımda
Benim bu 2.ydi.Benim 3. Cocuk canim
Tup lugasyonu yaptırdım
Bu hamileligim cok cok zor gecti bu yüzden tam netleştirelim kaldıramam bir daha
Senin kacinci
Rabbim yar ve yardımcın olsun her şey yolunda gitsin ve sağlıcakla kavuş bebeğineYine olmadı kuzum doktorum dedi ki senin düzenli sancıların var ama açılma olmuyor dedi biz propesi sancısı olmayanlara veriyoruz senin sancın var bebek gelmiyor dedi. Şuan doğumhanedeyim sabaha kadar düzenli olarak nstye gireceğim açılma vs olmazsa sabah ilk sıradan sezaryen olacağım. Bugün iki kişiyi propess ile doğurtmus onlarin senin kadar sancısı yoktu dedi
denemeye değer diye düşünüyorumKızlar suni sancı alıp işin sonu sezaryene gider diye korktum.direkt sezaryeni seçtim. Bu sefer de kendi sancılarım başladı yine işin sonu sezaryengüler misin ağlar mısın?
öyle bir yöntem bulursan bizimle de paylaşır mısın canımBenim bu 2.ydi.
Ilkinden sonra 8 sene dogal yolla korunduk ssdece. Ilac prezervatif vs hic kullanilmadi ama ben de 3.yu kaldiracak durumda gormuyorum kendimi oyuzden bi korunma sekli belirleyecegim lohusaliktan sonra.
Hormonlqri alt ust etmeyecek, fizyolojiye en uygun yontemi secmek istiyorum
Benim ilk çocuğum benim de 2. Kaldıracak gücüm yok. Rabbim çocuklarımıza can sağlığı ruh sağlığı zihin sağlığı versinBenim bu 2.ydi.
Ilkinden sonra 8 sene dogal yolla korunduk ssdece. Ilac prezervatif vs hic kullanilmadi ama ben de 3.yu kaldiracak durumda gormuyorum kendimi oyuzden bi korunma sekli belirleyecegim lohusaliktan sonra.
Hormonlqri alt ust etmeyecek, fizyolojiye en uygun yontemi secmek istiyorum
spiral taktırmasına rağmen çok kadın duydum hamile kalanBenim ilk çocuğum benim de 2. Kaldıracak gücüm yok. Rabbim çocuklarımıza can sağlığı ruh sağlığı zihin sağlığı versinOlmayan ve isteyen insanlara versin. Ben de korunma yöntemi arıyorum. İlk bebekte tüpleri bağlamıyoruz dedi benim doktorum spiral takalım dedi. Hiç bilgim yok. Bi de koldan yapılan bişey varmış adını bilmiyorum onu araştıracağım. Aslında erkeklerde tüplerini bağlata biliyormuş eşime söyledim senin ki daha kolay ve daha bilindik bişey dedi ve üzerime attı
Aynen ya herşey nasip ötesi yok. Hadi bakalım sen artık kavusta bebişineYarın 14 te kavusuyoruz nasipse. Valla kuzum neler neler yaptım bazen olmayınca olmuyormuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?