2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Canım bebeğim 14 günlük, o ilk ödemi attı zaten. 1. haftada sorun yoktu normal denildi ama 2 hafta sadece 20 gram almıştı

şuan ben besleyemiyorum diye şüpheye düşmeye başlıyorum bir haftada 1 kg 300 grammi aldı toplam kilosumu o kadar diyeceğim toplam kilosuda bu kadar değildir bence
Bir haftada ama ben de bilmiyorum yanlismi tarttılar acaba mamada veriyorum onunda etkisi vardır doktorda birşey demedi ben düşündüm ki bikez daha tartilsin der diye çok güzel kilo almış dedi okadar çok minik dogdu diyemi acaba çok gelmedi bu kg anlamadım

Öyle oluyor aç deyip moral bozuyorlar vallahi

Mama veriyormusun canim

Mama veriyormusun canim
Yok mama vermiyorum .4 gece hastanede kalmıştım doğum sonrası emzirme için savaş verdik.dedim işimiz zor mama başlayalım ama çocuk doktoru hayır dedi ugrasacaksin dedi emecek dedi.her sabah emzirme eğitimi için geliyorlardı.mama baslatmiyorlardi ugrasacaksin diyorlardı .taburcu olduk birkaç gün daha uğraştık artık emiyor düzenli 2 saatte bir bazen 2 buçuk saatte bir alıştı artık

Canım bebeğim 14 günlük, o ilk ödemi attı zaten. 1. haftada sorun yoktu normal denildi ama 2 hafta sadece 20 gram almıştı
AA imza bölümünde 4 günlük gösteriyor bebeğini pardon.Saatli mi emziriyorsun peki ? İlk süt son süt olayına dikkat ediyor musun ? Bir memeyi bitirmeden diğer memeye gecirmemeye çalış.Biz 12 günlükken 60 gram alabilmistik.Bebegin uyuyorsa,altına pisliyor,isiyorsa bence çok dert etme belki de minyon bir bebek zamanla düzelir insallah kg alımı da.

Lohusa kadın 40 gün dışarı çıkmaz var
Ben çıkıyorum
Yürüyüşe basladinmi diye hemen söyleniyorlar
Lohusa depresyonu bence gerçekte olan adı AKRABALAR AKBABALAR leş resmen
kiz annemleri arayanlar bile taa ordan buraya “ emmiyor mu “ diye soruyorlar
ya sanane , sanki cocugu ac birakicaz

Kızlar kasılmalarıma sancı da eklendi belimden kasıklarıma kadar değişik bir sancı. Şimdi de tuvaletten çıktım fırt diye bişey aktı çamaşırıma uzayan kıvamlı bir sıvı öyle fos diye akmadi hemen tuvalete oturdum biraz aktı durdu noluyo sizce nişan desen değil gibi su desen değil gibi akarken uzayışını gördüm. Peçeteyle sildim açık sarı bir rengi vardı ama bahsettiğiniz gibi sümüksü değildi ne bu ya. Doğum koçum da gece doğururum korkusuyla azıcık kestirmeye gitti soramiyorum ona

Canım sanırım doğumun başlıyor kasılmalarını takip et hayırlısıyla kucağına al inşallah

Canım sanırım doğumun başlıyor kasılmalarını takip et hayırlısıyla kucağına al inşallah
Ya olayın sokundayim yarın sezaryen için randevu aldık sancıları nefes egzersizleri ile atlatiyorum şuan 5 dk bir geliyor 1 saat böyle sürerse hastaneye geçeceğim. Acı çektiğim için çok mutluyum şuan

Evaaaa aynı gece mi doğuruyoruz kıııızzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…