Benim kanamam vardı kanama başladığında yumuşamaya başlamış doktor alttan kanamaya baktı ve uğrasti doğum hızlansın diyeÇatı muayenesinden sonra mı başladı doğumunuz benim de bu hafta çatı muayenem olacak da
Canım bebeğim 14 günlük, o ilk ödemi attı zaten. 1. haftada sorun yoktu normal denildi ama 2 hafta sadece 20 gram almıştıBebeklerin doğum sonrası kg vermesi gayet doğal ve normal canim ama doktorlar bilimsel olarak şüpheci yaklaştıkları için bizde de bir panik havasi oluyor doğal olarak.4 günlük bebekten bahsediyoruz..Birinci haftanın sonunda sende göreceksin ki kg almaya başlayacak.Boyle anlarda anne panik olup çocuk doymuyor sanıyor ve hemen mamaya başlıyor analık iç güdüsüyle.Bebek zaten ilk günler bir çay kaşığı süt ile bile doyuyor.ne kadar yiyor da ne kg alacakmis bu çocuklar lütfen üzülme zaman herşeyin ilacı.bir iki haftaya herşey yoluna girecek buna inan
Kırmızı kanama oluyor Bir de çamur gibi geliyorDurup durup bir anda pat diyemi geliyor
Sonradan azalmiyormu
Bir haftada ama ben de bilmiyorum yanlismi tarttılar acaba mamada veriyorum onunda etkisi vardır doktorda birşey demedi ben düşündüm ki bikez daha tartilsin der diye çok güzel kilo almış dedi okadar çok minik dogdu diyemi acaba çok gelmedi bu kg anlamadımşuan ben besleyemiyorum diye şüpheye düşmeye başlıyorum bir haftada 1 kg 300 grammi aldı toplam kilosumu o kadar diyeceğim toplam kilosuda bu kadar değildir bence
Mamada veriyorum canım kilo dogruysa onunda etkisi vardirMaşAllah
300-500 normali
Senin süt baya yarıyor demekki
Benimki 210 Gr vermişti doğdugunda seninki normal üzülme hemen hızla alır toparlarCanım doğumdan sonra 20 gram vermişti sonra biraz almıştı sonra gene vermişti kuvozden çıktığı kiloya göre 70 80 gram vermiş
İnşallah canım ben yine emin değilim ama gözümle de gördüm ama bu kadar alirmi bir haftada bilemiyorumDarısı başımıza
Öyle oluyor aç deyip moral bozuyorlar vallahiBenim kızımda 2900 doğdu bir haftada 2540 a düştü .ilk hafta zaten emziremiyorum doğru düzgün çok çektik ama bir haftadan sonra alıştı massallah artık güzel emiyor .bugün kontrole götürdük 3200 olmuş kilosu toparlanıyor 15 günde almaya başlamış .sariligida düşürdü.ilk bir hafta bayağı düşmüştü kilosu ama.
Mama veriyormusun canimBenim kızımda 2900 doğdu bir haftada 2540 a düştü .ilk hafta zaten emziremiyorum doğru düzgün çok çektik ama bir haftadan sonra alıştı massallah artık güzel emiyor .bugün kontrole götürdük 3200 olmuş kilosu toparlanıyor 15 günde almaya başlamış .sariligida düşürdü.ilk bir hafta bayağı düşmüştü kilosu ama.
Yarın 14 te kavusuyoruz nasipse. Valla kuzum neler neler yaptım bazen olmayınca olmuyormuş.Onca şey yaptın ona rağmen açılma olmadı mı en geç yarın bebişe kavuşuyosun ama demi
Yok mama vermiyorum .4 gece hastanede kalmıştım doğum sonrası emzirme için savaş verdik.dedim işimiz zor mama başlayalım ama çocuk doktoru hayır dedi ugrasacaksin dedi emecek dedi.her sabah emzirme eğitimi için geliyorlardı.mama baslatmiyorlardi ugrasacaksin diyorlardı .taburcu olduk birkaç gün daha uğraştık artık emiyor düzenli 2 saatte bir bazen 2 buçuk saatte bir alıştı artıkMama veriyormusun canim
AA imza bölümünde 4 günlük gösteriyor bebeğini pardon.Saatli mi emziriyorsun peki ? İlk süt son süt olayına dikkat ediyor musun ? Bir memeyi bitirmeden diğer memeye gecirmemeye çalış.Biz 12 günlükken 60 gram alabilmistik.Bebegin uyuyorsa,altına pisliyor,isiyorsa bence çok dert etme belki de minyon bir bebek zamanla düzelir insallah kg alımı da.Canım bebeğim 14 günlük, o ilk ödemi attı zaten. 1. haftada sorun yoktu normal denildi ama 2 hafta sadece 20 gram almıştı
kiz annemleri arayanlar bile taa ordan buraya “ emmiyor mu “ diye soruyorlarLohusa kadın 40 gün dışarı çıkmaz var
Ben çıkıyorum
Yürüyüşe basladinmi diye hemen söyleniyorlar
Lohusa depresyonu bence gerçekte olan adı AKRABALAR AKBABALAR leş resmen
Ay aynen şu akrabalarin her arayışlarında meşhur sorusu "emiyor mu"? Sinir geliyor insanın üstüne yakiz annemleri arayanlar bile taa ordan buraya “ emmiyor mu “ diye soruyorlar
ya sanane , sanki cocugu ac birakicaz
Canım sanırım doğumun başlıyor kasılmalarını takip et hayırlısıyla kucağına al inşallahKızlar kasılmalarıma sancı da eklendi belimden kasıklarıma kadar değişik bir sancı. Şimdi de tuvaletten çıktım fırt diye bişey aktı çamaşırıma uzayan kıvamlı bir sıvı öyle fos diye akmadi hemen tuvalete oturdum biraz aktı durdu noluyo sizce nişan desen değil gibi su desen değil gibi akarken uzayışını gördüm. Peçeteyle sildim açık sarı bir rengi vardı ama bahsettiğiniz gibi sümüksü değildi ne bu ya. Doğum koçum da gece doğururum korkusuyla azıcık kestirmeye gitti soramiyorum ona
Ya olayın sokundayim yarın sezaryen için randevu aldıkCanım sanırım doğumun başlıyor kasılmalarını takip et hayırlısıyla kucağına al inşallah
Evaaaa aynı gece mi doğuruyoruz kıııızzzYa olayın sokundayim yarın sezaryen için randevu aldıksancıları nefes egzersizleri ile atlatiyorum şuan 5 dk bir geliyor 1 saat böyle sürerse hastaneye geçeceğim. Acı çektiğim için çok mutluyum şuan
Senin de mi sancıların başladıEvaaaa aynı gece mi doğuruyoruz kıııızzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?