2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Kızlar sabaha kadar sancı çektim hala çekiyorum 1 parmak açılmam var sadece. Son karar yine sezaryen ameliyathaneden saat bekliyoruz
Aaa kuzum sana yazmaya girdim ameliyat öncesi, bunu beklemiyordum ee suni sancı falan denediler mi yoksa sen mi istemedin? Çok da olacak gibi başlamış aslında bir şekilde doğum ama önemli olan bebişin ve senin sağlığı tabi. İnş sorunsuz sıkıntısız kavuşun birbirinize
Ay hadi inş bana da seninki gelecek gibi geliyor yaa. İnş çok bekletmeden gelir. Ben 38+3teyim artık nefes alamıyorum siz nasıl alıyorsunuz yaa

Evaa senin kız nazlı çıktı. Sağlıkla gelsin de nasıl geldiği mühim değil sen elinden geleni yaptın. Ben hala sancı çekiyorum ama düzenli değil diye gitmek istemiyorum
Seninki güzelce en sağlıklısindan en doğalından gelir inşallah

kim demiş alıyorum diye, gece olmasın uzanmayım diye resmen yalvarıyorum 38 den beri yaklaşık 3 haftadır günlerim zehir, uyku yok sancı var ama yalancı boynunda kordon hep bi korku ahh ahh, neyse yolun sonundayım inşallah geldi geldi gelmedi suni, bakalım.

Kuzum olay şu aslında kendi sancılarım var bayağı şiddetli hem de 100 u geçti hatta cihaz ölçmedi sorun bu kadar sancıya açılma olmaması ya da çok çok yavaş olması suni sancı almış kadar oldum iki dkya düştü bir ara. Anca 1 cm açıldı gerisini düşünemedim doktorumdan istedim suni sanciyi bu açıklamayı yaptı suni sanciyi hiç sancisi olmayanlara veriyoruz senin sancın var ama açılman yok dedi

Yav uyandım sancı filan yok çıldırıcam. Gece uyuyamadım ağrıdan şuan kesildi bi anda

Off benim de öyle valla, bir de eşim yeni yeni icatlar çıkarıyor ailesinin gelip kalması konusuyla ilgili, yemin ederim doğurim de kurtulim artık kafasındayım. Hayırlısıyla gelseler de bitse valla bu çile
Aa bunu bilmiyordum bak hiç yapcsk bir şey yok o zaman kuzum, bebişini başka yollarla kucağına alacaksın saati belirlediler mi? Ayy birkaç saat içinde bebeğini görüceksin çok heyecanlı

Normalde ikideydi ameliyat öne çekmeye çalışıyorlar şuanda iki saate doğacak hala tekme atiyo

Seni o kadar iyi anlıyorum ki hemşire bebeği yatıralım sarılık cok yüksek çıktı dediğinde dünyam başıma yıkıldı hem bebeğimi nasıl aç bıraktım diye ağladım hemde benden ayıracaklar sandım o mavi ışığın altında görmek bile insanı etkiliyor insanların ne hissettiğini bilmeden yorum yapması sinirimi tepeye çıkarıyor derdime çaren yoksa sus kardeşim sen geçecek deyince geçiyor mu sanki

Kime gidiyorsunuz canım doktora? Biz Ege’den doçent birine gidiyorduk dünkü muayenede çok baştan savma geldi içimize sinmedi değiştircez. Prof. Mehmet Kantar var birkaç kişi önerdi bi de onu deneyelim dedik

Park yaşam ofislerinde Perçem Bosnalı var, kadın doğum doktorumun önerdiklerindendi, çok memnun kaldık. Aynı binada bir de Gevher Arıcan’ı duymuştuk, o da listemizdeydi, ama ona gitmedik.

Canım süt az gelince ilk süte son süte çok sık dikkat edemedim. Emmeye odaklandık sadece ama bu sefer de kilo alımı yavaşladı. Bikaç gündür beslensin yeter modundayız. Önce wmziriyoruz ilk son süte dkkat etmeye çalışıyorum. Şimdi de uykuları 2 saati bulmuyor. Uyuyabildiği kadar uyusun ama 3 saati geçirmeyin demişlerdi. Kaka günde 2 veya 3 rahat var. Çiş de öyle. Silikon emzik istiyor ama, birkaç kere verme hatası yaptık, arada ağzını oynatıyor emer gibi. Doktor emziği de yasakladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…