2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Bende kendi çapımda sarılık testi yaptiriyorim
Birde kan grubuna bakmamislar çıldıracağım
Bizim dolaptada zemzemsuyu var su içmeye başladığı zaman bir çay kaşığı vereceğim

Yok kuzum baya iyi maşAllah dilini issir totosunu kaşı bebişin
Nasıl besliyorsan öyle devam et

İki memeyi aynı anda mi veriyorsun ? Eğer öyleyse 3 saat uyku en çok diyorlar ama ben uykudan uyandırıp 2 saatte bir emziriyorum çok çabuk acikiyorlar bebek sütu emerek getirecek azliga cokluga çok takılma moda sokma kendini hiç inşallah kg alımı da bu hafta toplarlar sende rahat nefes alirsin

Sanki biz karar verebiliyoruz elinden gelse kendileri dogutturur yok ikinamadin çıkmadı derler ondan sezeryan döndük derler
Her uyumadigimda sinirli oldugumda hepsine sövgülerimi yolluyorum
bide ben simdi mama da veriyorum ya sutu yetmiyor mu sorusu sanki ben ailenin sari ineginiyim daha 15 gun olacak dogum olali en az 1-2 ayi aliyor sutun tam uretimi

bide ben simdi mama da veriyorum ya sutu yetmiyor mu sorusu sanki ben ailenin sari ineginiyim daha 15 gun olacak dogum olali en az 1-2 ayi aliyor sutun tam uretimi
Lohusalari bi salsinlar ya.Yeminle insanlara saygım bitti bu çocuğu yapmayi dusunduysek bakmayı da biliriz herhalde cenelerini kapatıp oturmayı bilmiyor kimse

Evet 3 aylik koldan deri altina yapilan bi islem var ben de onu arastircam yani korunma yontei cok ama hormonlara zarari en az veren neyse o olmali tabi. Bazi yontemler adet duzenini falan bzuyo

Kızlar ya dünden beri zaten bir gaz sorunu yaşıyorum. Şu ansa alt karnımda sağlam bir ağrı var. Biraz yorucu bir ağrı. Sebebi ne olabilir sizce?

Sürekli bakıyorum ama neye dikkat etmem gerektiği konusu da bilgi sahibi değilim. Bir kaç tane görsel aldım kendime farklılık var mı ona bakarım. Teşekkür ederim uyarın için
Canım böyle kakası mukuslu veya saç teli gibi oluyorsa alerji belirtileriymiş bizim bş arkadaşın bebişinde öyle oldu daha 20 küsür günlüktü 40 dan sonra alerji testi yaptırdı

Evet canım, hem süt gelsin diye hemde az geldiği için ancak yetermiş bebeğe. 15 dk biri ile 15 dk diğeri ile emzir dediler. İdeal olan 2 saat ama uyursa 3 saate kadar bekle fazla bekleme, uyuması da gerekir kilo alması için dediler. Dün uykusuz kaldım biraz sütüm çok az geldi bu sabah memeyi tuttu bikaç saniye emdi ama ucu fazla yok çok tutamıyor memeyi. Çok ağladı

eşimin mamaya karşı olan bakışı
Dedim o mama olmasaydi o sarılık olurdu dedim
Teşekkür edeceğine köstek oluyorsun dedim
Kaç kişi sarılık yüzünden hastahanede kaldı hemen insanın sütü gelmiyorki yaramiyorda hemen şekerleri düşüyor

Lohusalari bi salsinlar ya.Yeminle insanlara saygım bitti bu çocuğu yapmayi dusunduysek bakmayı da biliriz herhalde cenelerini kapatıp oturmayı bilmiyor kimse
Çok haklısın ya benim kendi annem de evime geçmek istediğim için sen nasıl bakacaksın bu çocuklara yapamazsın diyor. Oysaki ilkini ilk gördüklerinde 4 aylıktı ve kendim baktım, büyüttüm. Ha iki küçük çocuk daha zor olacaktır ama olacak bir şekilde sonuçta sonsuza kadar yanında kalamam ama ikna olmuyor. Bir de alışık olmadığımdan sanırım annemin kızımın her şeyine koşması bir yerden sonra beni yetersiz hissettirmeye başladı. Yani Allah var çok yardımcı ve son çare yardım ediyor ama geçen gece Alin'i susturamadım annem geldi kucağına aldı odadan çıktı ve sustu o sıra, beni mi istemiyor acaba ya da anneme mi daha çok bağlandı diye oturdum ağladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…