Bende kendi çapımda sarılık testi yaptiriyorimannemi öpeyim bari. Benim ki tuza takmış kafa yı bi de sarılığı çabuk atsın diye zemzem suyuna şeker atıp günlük 1 Çay kaşığı veriyor verme diyorum bağırsaklarına zararı olur daha çok küçük diyorum. Sizin bağırsaklarınız nasıl diyor ki ailemizin maşallahı sindirim sistemimiz güzel çalışır ben yine de verdirmemeye çalışıyorum. Anne sütü en güzeli
Bizimki özlemeye fırsat bırakmıyor uyumuyorBugün bende banyo yaptırdım narkoz verilmiş gibi uyuyor uyurken bile özlüyorum bebeğimi
Benimde öyle tatlım umarım geçerKırmızı kanama oluyor Bir de çamur gibi geliyor
Yok kuzum baya iyi maşAllah dilini issir totosunu kaşı bebişinBir haftada ama ben de bilmiyorum yanlismi tarttılar acaba mamada veriyorum onunda etkisi vardır doktorda birşey demedi ben düşündüm ki bikez daha tartilsin der diye çok güzel kilo almış dedi okadar çok minik dogdu diyemi acaba çok gelmedi bu kg anlamadım
Mamayi nasıl veriyorsun kuzum yani memeden hemen sonramiMamada veriyorum canım kilo dogruysa onunda etkisi vardir
Birde sezeryan mi normalmi var bende anormal oldu diyorumkiz annemleri arayanlar bile taa ordan buraya “ emmiyor mu “ diye soruyorlar
ya sanane , sanki cocugu ac birakicaz
bide sezeryan deyince , normal yapamadi mi imali sorusu varBirde sezeryan mi normalmi var bende anormal oldu diyorum
İki memeyi aynı anda mi veriyorsun ? Eğer öyleyse 3 saat uyku en çok diyorlar ama ben uykudan uyandırıp 2 saatte bir emziriyorum çok çabuk acikiyorlar bebek sütu emerek getirecek azliga cokluga çok takılma moda sokma kendini hiç inşallah kg alımı da bu hafta toplarlar sende rahat nefes alirsinCanım süt az gelince ilk süte son süte çok sık dikkat edemedim. Emmeye odaklandık sadece ama bu sefer de kilo alımı yavaşladı. Bikaç gündür beslensin yeter modundayız. Önce wmziriyoruz ilk son süte dkkat etmeye çalışıyorum. Şimdi de uykuları 2 saati bulmuyor. Uyuyabildiği kadar uyusun ama 3 saati geçirmeyin demişlerdi. Kaka günde 2 veya 3 rahat var. Çiş de öyle. Silikon emzik istiyor ama, birkaç kere verme hatası yaptık, arada ağzını oynatıyor emer gibi. Doktor emziği de yasakladı
Sanki biz karar verebiliyoruz elinden gelse kendileri dogutturur yok ikinamadin çıkmadı derler ondan sezeryan döndük derlerbide sezeryan deyince , normal yapamadi mi imali sorusu var
bide ben simdi mama da veriyorum ya sutu yetmiyor mu sorusuSanki biz karar verebiliyoruz elinden gelse kendileri dogutturur yok ikinamadin çıkmadı derler ondan sezeryan döndük derler
Her uyumadigimda sinirli oldugumda hepsine sövgülerimi yolluyorum
Lohusalari bi salsinlar ya.Yeminle insanlara saygım bitti bu çocuğu yapmayi dusunduysek bakmayı da biliriz herhalde cenelerini kapatıp oturmayı bilmiyor kimsebide ben simdi mama da veriyorum ya sutu yetmiyor mu sorususanki ben ailenin sari ineginiyim daha 15 gun olacak dogum olali en az 1-2 ayi aliyor sutun tam uretimi
aynen yaaLohusalari bi salsinlar ya.Yeminle insanlara saygım bitti bu çocuğu yapmayi dusunduysek bakmayı da biliriz herhalde cenelerini kapatıp oturmayı bilmiyor kimse
Benim ilk çocuğum benim de 2. Kaldıracak gücüm yok. Rabbim çocuklarımıza can sağlığı ruh sağlığı zihin sağlığı versinOlmayan ve isteyen insanlara versin. Ben de korunma yöntemi arıyorum. İlk bebekte tüpleri bağlamıyoruz dedi benim doktorum spiral takalım dedi. Hiç bilgim yok. Bi de koldan yapılan bişey varmış adını bilmiyorum onu araştıracağım. Aslında erkeklerde tüplerini bağlata biliyormuş eşime söyledim senin ki daha kolay ve daha bilindik bişey dedi ve üzerime attı
Tabi ko paylasirm canim :)) sen hele dogur bi insallah :)öyle bir yöntem bulursan bizimle de paylaşır mısın canım
Bu arada ağrı alt karnımda yoğunlaşıyor ama belimden geliyor aynı zamanda.Kızlar ya dünden beri zaten bir gaz sorunu yaşıyorum. Şu ansa alt karnımda sağlam bir ağrı var. Biraz yorucu bir ağrı. Sebebi ne olabilir sizce?
Canım böyle kakası mukuslu veya saç teli gibi oluyorsa alerji belirtileriymiş bizim bş arkadaşın bebişinde öyle oldu daha 20 küsür günlüktü 40 dan sonra alerji testi yaptırdıSürekli bakıyorum ama neye dikkat etmem gerektiği konusu da bilgi sahibi değilim. Bir kaç tane görsel aldım kendime farklılık var mı ona bakarım. Teşekkür ederim uyarın için
Evet canım, hem süt gelsin diye hemde az geldiği için ancak yetermiş bebeğe. 15 dk biri ile 15 dk diğeri ile emzir dediler. İdeal olan 2 saat ama uyursa 3 saate kadar bekle fazla bekleme, uyuması da gerekir kilo alması için dediler. Dün uykusuz kaldım biraz sütüm çok az geldiİki memeyi aynı anda mi veriyorsun ? Eğer öyleyse 3 saat uyku en çok diyorlar ama ben uykudan uyandırıp 2 saatte bir emziriyorum çok çabuk acikiyorlar bebek sütu emerek getirecek azliga cokluga çok takılma moda sokma kendini hiç inşallah kg alımı da bu hafta toplarlar sende rahat nefes alirsin
bide ben simdi mama da veriyorum ya sutu yetmiyor mu sorususanki ben ailenin sari ineginiyim daha 15 gun olacak dogum olali en az 1-2 ayi aliyor sutun tam uretimi
Çok haklısın ya benim kendi annem de evime geçmek istediğim için sen nasıl bakacaksın bu çocuklara yapamazsın diyor. Oysaki ilkini ilk gördüklerinde 4 aylıktı ve kendim baktım, büyüttüm. Ha iki küçük çocuk daha zor olacaktır ama olacak bir şekilde sonuçta sonsuza kadar yanında kalamam ama ikna olmuyor. Bir de alışık olmadığımdan sanırım annemin kızımın her şeyine koşması bir yerden sonra beni yetersiz hissettirmeye başladı. Yani Allah var çok yardımcı ve son çare yardım ediyor ama geçen gece Alin'i susturamadım annem geldi kucağına aldı odadan çıktı ve sustu o sıra, beni mi istemiyor acaba ya da anneme mi daha çok bağlandı diye oturdum ağladımLohusalari bi salsinlar ya.Yeminle insanlara saygım bitti bu çocuğu yapmayi dusunduysek bakmayı da biliriz herhalde cenelerini kapatıp oturmayı bilmiyor kimse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?