Şırınga ile meme ucunu çekiyorlar bunla alakali bir kaç video görmüştüm denedin mi hiç ? Hepimizin sinanmasi ayrı şu lohusalikta hakikaten.30 dakikalık emmeye 3 saat uyku çok fazla bu haftalarda memede kalma süresini uzatmaya çalış.bir de sutum geliyor mu gelmiyor mu diye endişe ettikçe kendini strese sokarsın bebek emdikçe cogalacak buna inanEvet canım, hem süt gelsin diye hemde az geldiği için ancak yetermiş bebeğe. 15 dk biri ile 15 dk diğeri ile emzir dediler. İdeal olan 2 saat ama uyursa 3 saate kadar bekle fazla bekleme, uyuması da gerekir kilo alması için dediler. Dün uykusuz kaldım biraz sütüm çok az geldibu sabah memeyi tuttu bikaç saniye emdi ama ucu fazla yok çok tutamıyor memeyi. Çok ağladı
bide ben simdi mama da veriyorum ya sutu yetmiyor mu sorususanki ben ailenin sari ineginiyim daha 15 gun olacak dogum olali en az 1-2 ayi aliyor sutun tam uretimi
Ooo daha çok duyarsınız benim metabolizma çok süt üretmiyor üçüncü çocuğum ilkinde hiç yoktu ikincisinde biraz vardı ama meme reddi yaşadık maalesef bunda da yeteri kadar yok maalesef ama sorsan ben çabalamıyorum emzirmek için her arayan ay bunda gayret et bari diyor ben çok hevesliyim sanki mama vermeye hazır göğsümü verme rahatlığı varken gecenin bi körü mama yapmak hobim sanki yemin ederim ifrit oluyorum artık her metabolizma bir değil anlamadılar gitti üstelik onlar yüzünden ben de şüpheye düşüyorum çocuğuma yetemiyorum nasıl anneyim diyeeşimin mamaya karşı olan bakışı
Dedim o mama olmasaydi o sarılık olurdu dedim
Teşekkür edeceğine köstek oluyorsun dedim
Kaç kişi sarılık yüzünden hastahanede kaldı hemen insanın sütü gelmiyorki yaramiyorda hemen şekerleri düşüyor
Sen bebeğin için nasıl herşeyi ayrıntısıyla düşünüyorsan anacığında senin için gereksiz ayrıntılarda boğuluyor.Alincigin annende durması ne büyük mucize dinlenmen için aslında.Bilimsel bir açıklaması var mı bilmiyorum ama bebekliginde yanında olanlara çocuklar farklı bağlanıyor.Bu ilerisi için de iyi birşeyÇok haklısın ya benim kendi annem de evime geçmek istediğim için sen nasıl bakacaksın bu çocuklara yapamazsın diyor. Oysaki ilkini ilk gördüklerinde 4 aylıktı ve kendim baktım, büyüttüm. Ha iki küçük çocuk daha zor olacaktır ama olacak bir şekilde sonuçta sonsuza kadar yanında kalamam ama ikna olmuyor. Bir de alışık olmadığımdan sanırım annemin kızımın her şeyine koşması bir yerden sonra beni yetersiz hissettirmeye başladı. Yani Allah var çok yardımcı ve son çare yardım ediyor ama geçen gece Alin'i susturamadım annem geldi kucağına aldı odadan çıktı ve sustu o sıra, beni mi istemiyor acaba ya da anneme mi daha çok bağlandı diye oturdum ağladım
Şırınga ile meme ucunu çekiyorlar bunla alakali bir kaç video görmüştüm denedin mi hiç ? Hepimizin sinanmasi ayrı şu lohusalikta hakikaten.30 dakikalık emmeye 3 saat uyku çok fazla bu haftalarda memede kalma süresini uzatmaya çalış.bir de sutum geliyor mu gelmiyor mu diye endişe ettikçe kendini strese sokarsın bebek emdikçe cogalacak buna inan
Maflor gündüzleri 6 damla veriyorum kuzumKızlar, doğum yapanlar,
1. Probiyotik başladınız mı? Doktor bize biogaia yazdı, ama daha vermedim.
2. Birçoğunuz aileden destek alıyorsunuz ama, almayanlar için soruyorum, eşiniz gece sizle birlikte uykusuz kalıyor mu? Ya da arada nöbeti devralıp sizi uyumaya gönderiyor mu?
Bizde eşim daha çok uyuyor, uykusu da ağır, baygın gibi yatıyor, sesleniyorum kalkıp yardımcı oluyor, sonra yine dalıyor uykuya. Bebeğin huzursuz olduğu gecelerde uykusuz kalan hep ben oluyorum.
Görüşlerinize acil ihtiyacım var
Banada meme vermekten kaçan anne gözüyle bakıyorlar meme dinlenecekki süt dolsunOoo daha çok duyarsınız benim metabolizma çok süt üretmiyor üçüncü çocuğum ilkinde hiç yoktu ikincisinde biraz vardı ama meme reddi yaşadık maalesef bunda da yeteri kadar yok maalesef ama sorsan ben çabalamıyorum emzirmek için her arayan ay bunda gayret et bari diyor ben çok hevesliyim sanki mama vermeye hazır göğsümü verme rahatlığı varken gecenin bi körü mama yapmak hobim sanki yemin ederim ifrit oluyorum artık her metabolizma bir değil anlamadılar gitti üstelik onlar yüzünden ben de şüpheye düşüyorum çocuğuma yetemiyorum nasıl anneyim diye
Evet o da beni düşünüyor, şimdi nasıl uyumaya zaman bulacaksın diyor ki haklı çünkü kolik yüzünden kızım geceleri uyumuyor. Oğlum da gündüzleri, ben annemin gece Alin'le ilgilenmesi, gündüz de Aren'le oynaması sayesinde arada uyuyorum şimdi o lüksüm kalkacak ya da azalacak ama istediği gibi kırkı bekleyip eve gidince de aynı olacak geçmeyecek ki o yüzden kalmak bir yerde mantıksız her ne kadar uyku konusunda rahat olsam ve bunun bitmesini istemesem de. Oğlum kıskançlık yapıyor ya o çok hırçınlaştı şu sıra evden uzak olmamız da etki etmiştir belki diye düşünüyorum. Dönünce de bir destek almaya başlayacağız çünkü bazı durumlar kontrolümüzden çıktıSen bebeğin için nasıl herşeyi ayrıntısıyla düşünüyorsan anacığında senin için gereksiz ayrıntılarda boğuluyor.Alincigin annende durması ne büyük mucize dinlenmen için aslında.Bilimsel bir açıklaması var mı bilmiyorum ama bebekliginde yanında olanlara çocuklar farklı bağlanıyor.Bu ilerisi için de iyi birşeyBebeğinin ihtiyac duyduğu yegane insan sensin ne olursa olsun o sebeple kafan rahat olsun bu konuda.Annenden gitmen konusunda bence de çok haklısın.Bir yerden başlamak lazım ve rahata alıştıkça bu daha da zorlaşacak.biz de Pazar günü itibariyle ananemizi temelli gonderiyoruz evine.Dun gece iki günlügune evden ayrıldı yapabilecek miyiz diye telefonla kontrolleri,bebeği ozlemesi,geleyim mi diye teklif etmesi benim için pahabicilemez ama ben çekirdek ailemle düzene girmek istiyorum artık.Agrilarin geçtiyse bir de büyük çocuğunla bebeğin bağını guclendirdiysen bence yolcu yolunda gerek.
Sana hayranım ya her iki gruba da nasıl yetişiyorsun ve yorumların beni her seferinde gülümsetiyor çok yaşa senaynen yaa
Dediğin gibi her şeyde bi hayır var maşallah kilosu da ne kadar güzel gözün aydınKızlar ben doğurdumAylis kuşum içerde kakasını yapmış karnımı açınca doktora sürpriz oldu. İyi ki öne çekmişler ameliyatımı Allah korumuş bebeğimi her ser de bir hayır vardır iyi ki beklemeyip sezaryen olmuşum. 3670 Gr 53 cm bebişim çok guzel yumuşacık Allah tüm acılarımı unutturuyor ama yalan yok çok sancım var
Ay canım 2 gündür biz de meme krizi yaşıyoruz resmen kavga ediyor evde slikon uç vardı ve onunla rahatça tuttu. Sen de öyle bi dene istersen. Meme reddi oldu diye çok korkmuştum benEvet canım, hem süt gelsin diye hemde az geldiği için ancak yetermiş bebeğe. 15 dk biri ile 15 dk diğeri ile emzir dediler. İdeal olan 2 saat ama uyursa 3 saate kadar bekle fazla bekleme, uyuması da gerekir kilo alması için dediler. Dün uykusuz kaldım biraz sütüm çok az geldibu sabah memeyi tuttu bikaç saniye emdi ama ucu fazla yok çok tutamıyor memeyi. Çok ağladı
Kuzum doktor bana da biogaia verdi ben başladım veriyorum.Kızlar, doğum yapanlar,
1. Probiyotik başladınız mı? Doktor bize biogaia yazdı, ama daha vermedim.
2. Birçoğunuz aileden destek alıyorsunuz ama, almayanlar için soruyorum, eşiniz gece sizle birlikte uykusuz kalıyor mu? Ya da arada nöbeti devralıp sizi uyumaya gönderiyor mu?
Bizde eşim daha çok uyuyor, uykusu da ağır, baygın gibi yatıyor, sesleniyorum kalkıp yardımcı oluyor, sonra yine dalıyor uykuya. Bebeğin huzursuz olduğu gecelerde uykusuz kalan hep ben oluyorum.
Görüşlerinize acil ihtiyacım var
Canım gözün aydın sonunda kavuştunuz çok güzel. Allah analı babalı büyütsün inşallah. Evet her şeyde bir hayır vardır derler öyle olmuş. Sezeryan de ikinci haftaya geçtiğinde her şey kolaylaşıyor merak etme bol bol yürü çabucak toparlayacaksın inşallahKızlar ben doğurdumAylis kuşum içerde kakasını yapmış karnımı açınca doktora sürpriz oldu. İyi ki öne çekmişler ameliyatımı Allah korumuş bebeğimi her ser de bir hayır vardır iyi ki beklemeyip sezaryen olmuşum. 3670 Gr 53 cm bebişim çok guzel yumuşacık Allah tüm acılarımı unutturuyor ama yalan yok çok sancım var
kıııızzz gözün aydınKızlar ben doğurdumAylis kuşum içerde kakasını yapmış karnımı açınca doktora sürpriz oldu. İyi ki öne çekmişler ameliyatımı Allah korumuş bebeğimi her ser de bir hayır vardır iyi ki beklemeyip sezaryen olmuşum. 3670 Gr 53 cm bebişim çok guzel yumuşacık Allah tüm acılarımı unutturuyor ama yalan yok çok sancım var
Estağfurullah yeni hayata alisirken birbirimize en büyük destegi yine biz verecegiz.Yakinlarimizdan asla hayır yokSen ne kadar olgunsun yaatakdir ediyorum cidden. Dün bizim gece 3’ten sabah 8’e kadar uyuyamama, alt alma, beslenme sıkıntılarımız vardı, memede dalıyor uykuya, yerine koyunca ağlamalar, çığlıklar. Aynı şekilde memede de acı çekiyormuş gibi inleme sesleri… ağladım artık yeter nolur uyu diye.
Biz bi de eşimle tekiz, kimse kalsın istemedik, zaten ailelerin yaşı ve hastalıkları var, kalsalar da yardımcı olamayacaklar.
Çözemedim hala kolik bi bebiş mi bizimkisi, yoksa düzeni bozulduğunda uyuyamamadan kaynaklı bir kısırdöngüye saplanması mı bilemedim. Yaşaya yaşaya göreceğiz diyorum.
Ah kuzum Allah yardimcin olsunEvet o da beni düşünüyor, şimdi nasıl uyumaya zaman bulacaksın diyor ki haklı çünkü kolik yüzünden kızım geceleri uyumuyor. Oğlum da gündüzleri, ben annemin gece Alin'le ilgilenmesi, gündüz de Aren'le oynaması sayesinde arada uyuyorum şimdi o lüksüm kalkacak ya da azalacak ama istediği gibi kırkı bekleyip eve gidince de aynı olacak geçmeyecek ki o yüzden kalmak bir yerde mantıksız her ne kadar uyku konusunda rahat olsam ve bunun bitmesini istemesem de. Oğlum kıskançlık yapıyor ya o çok hırçınlaştı şu sıra evden uzak olmamız da etki etmiştir belki diye düşünüyorum. Dönünce de bir destek almaya başlayacağız çünkü bazı durumlar kontrolümüzden çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?