- 18 Eylül 2021
- 1.902
- 2.001
- 83
Evet canım ilk günler vardı, altta çekme hissi ayaklarda hissizlik falan hepsi vardı. Tuvalete bile gitmek istemiyordum. Otururken kalkmak istemiyordum. Canım yanıyordu çok fena. 2 hafta oldu daha yeni kendime gelmeye başladım. Ama hala ağrılarım var. Bide mantar çıktı başıma. Sanıyorum ağrılardan tuvalete fazla gitmedim ondan mı oldu, ped yüzünden mi anlamadım. Bugün 15. Gün, takvimi değiştirmeyi unuttum onu güncelleyeceğim seni aldatmasın. Göbeğim de dikişlere baskı yapıyordu herhalde, çok canım yabıyordu. Ama miyomu da aldılar ya belki ondandır bilemiyorum. İkimizin de aynı olmuş baksana , miyomdan herhalde. Allah şifa versin hepimize.Canim benim gibi yasamissin sen cok gecmis olsun peki hala yuruyusun yavas mi?Meselw ozellikle de kalkarken veya kalkmissan otururken. Boyle alt karin bolgesinde agri cekilme hissi. Allah im dindir agrilarimizi
Anladım canım sağolasın, biz emme sırasında kızımla kavgalı olduğumuz için bir yandan da sağmam mümkün değilManuel canım vakitten kazanıyorum. Bir memeden sağarken diğerine akıyor bayağı birikiyor. Yoksa tabi elektriklide daha çok sağılır. Ben artık elektrikli kullanmayı düşünmüyorum. Bebeğin emmesi yeterli olursa mochide biriken süt takviyesi yeter gibi hissettim
Evet canım ilk günden denediler o şurıngayı da bana verdiler. Aslında çok kötü değil, hatta dün hastaneye gittik hemşire ile denedik şap diye tuttu bırakmadı bile. Ama bugün dedikleri gibi denedik, yok tutmuyor. Hemşire denediğinde sütüm gelmişti, bugün denedik gelmiyor. Kan ter içinde kaldık. Kızım da kıpkırmızı oldu. 15 şer dakika olayını bebek hemşiresi özellikle vurguladı. En fazla 20 dk tutabiliyoruz ama mama takviyesi de olursa 3 saat uyumasına izin var. Hepimizin ayrı derdi sınavı var işte. İnşallah atlatırız bugünleri de.Şırınga ile meme ucunu çekiyorlar bunla alakali bir kaç video görmüştüm denedin mi hiç ? Hepimizin sinanmasi ayrı şu lohusalikta hakikaten.30 dakikalık emmeye 3 saat uyku çok fazla bu haftalarda memede kalma süresini uzatmaya çalış.bir de sutum geliyor mu gelmiyor mu diye endişe ettikçe kendini strese sokarsın bebek emdikçe cogalacak buna inan
Silikon uç var canım, onunla emiyor emmezse azıcık mama damlatıyoruz hemen tutuyor. Meme ağzında oysa ama ısrarla tutmuyor kızım.Ay canım 2 gündür biz de meme krizi yaşıyoruz resmen kavga ediyor evde slikon uç vardı ve onunla rahatça tuttu. Sen de öyle bi dene istersen. Meme reddi oldu diye çok korkmuştum ben
Emmiyor diyetteymiş de sendekiz annemleri arayanlar bile taa ordan buraya “ emmiyor mu “ diye soruyorlar
ya sanane , sanki cocugu ac birakicaz
Ay amin canim evet aynen oyleyim. Şu an ameliyat yerim geriliyo , annem artik iyilesiyo ondandir diyo. Bisey asagi dogru cekiyo sanki.Evet canım ilk günler vardı, altta çekme hissi ayaklarda hissizlik falan hepsi vardı. Tuvalete bile gitmek istemiyordum. Otururken kalkmak istemiyordum. Canım yanıyordu çok fena. 2 hafta oldu daha yeni kendime gelmeye başladım. Ama hala ağrılarım var. Bide mantar çıktı başıma. Sanıyorum ağrılardan tuvalete fazla gitmedim ondan mı oldu, ped yüzünden mi anlamadım. Bugün 15. Gün, takvimi değiştirmeyi unuttum onu güncelleyeceğim seni aldatmasın. Göbeğim de dikişlere baskı yapıyordu herhalde, çok canım yabıyordu. Ama miyomu da aldılar ya belki ondandır bilemiyorum. İkimizin de aynı olmuş baksana , miyomdan herhalde. Allah şifa versin hepimize.
Valla annem bana dioki bosver mamayla takviyr yapiyorum de, nazwr degmesin emzirdigini soyleme herkese:))kiz annemleri arayanlar bile taa ordan buraya “ emmiyor mu “ diye soruyorlar
ya sanane , sanki cocugu ac birakicaz
Yeni yapmış canım geceden beri nstde sorun çıkmadı muhtemelen ameliyatı beklerken yaptı Allah'ım korudu bebisimi. Hiç yoğun bakima girmeden odama geldikıııızzz gözün aydındediğin gibi her şerde vardır bir hayır. O kadar muayene oldun sabaha kadar nst de aldın kaka olayını doktor hiç mi anlayamadı, benim de korktuğum şeylerden biri sancı olacaktır kuzum. sonunda sağ salim evladına kavuştun çok şükür. gözün aydın
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsünKızlar ben doğurdumAylis kuşum içerde kakasını yapmış karnımı açınca doktora sürpriz oldu. İyi ki öne çekmişler ameliyatımı Allah korumuş bebeğimi her ser de bir hayır vardır iyi ki beklemeyip sezaryen olmuşum. 3670 Gr 53 cm bebişim çok guzel yumuşacık Allah tüm acılarımı unutturuyor ama yalan yok çok sancım var
Allahın hikmeti gerçektenYeni yapmış canım geceden beri nstde sorun çıkmadı muhtemelen ameliyatı beklerken yaptı Allah'ım korudu bebisimi. Hiç yoğun bakima girmeden odama geldi
Helal olsun o doktora. Benim hastanede surekli kan sekerine bakildi bebegimin ve dusuk cikinca( ki ben az gelen sutumu sagip siringayla veriyodum sık sık) , mama takviye edin dendi sekeri dusmesin diye.Yok mama vermiyorum .4 gece hastanede kalmıştım doğum sonrası emzirme için savaş verdik.dedim işimiz zor mama başlayalım ama çocuk doktoru hayır dedi ugrasacaksin dedi emecek dedi.her sabah emzirme eğitimi için geliyorlardı.mama baslatmiyorlardi ugrasacaksin diyorlardı .taburcu olduk birkaç gün daha uğraştık artık emiyor düzenli 2 saatte bir bazen 2 buçuk saatte bir alıştı artık
Hadi gozun aydin. Kilosu da super maşallah.Kızlar ben doğurdumAylis kuşum içerde kakasını yapmış karnımı açınca doktora sürpriz oldu. İyi ki öne çekmişler ameliyatımı Allah korumuş bebeğimi her ser de bir hayır vardır iyi ki beklemeyip sezaryen olmuşum. 3670 Gr 53 cm bebişim çok guzel yumuşacık Allah tüm acılarımı unutturuyor ama yalan yok çok sancım var
tebrik ederim evaacimKızlar ben doğurdumAylis kuşum içerde kakasını yapmış karnımı açınca doktora sürpriz oldu. İyi ki öne çekmişler ameliyatımı Allah korumuş bebeğimi her ser de bir hayır vardır iyi ki beklemeyip sezaryen olmuşum. 3670 Gr 53 cm bebişim çok guzel yumuşacık Allah tüm acılarımı unutturuyor ama yalan yok çok sancım var
İnşallahAh kuzum Allah yardimcin olsunBiz biriyle yenisemedik sen ikisiyle düşünemiyorum.40 günü geçince huy değiştirir derler inşallah iyi yöne doğru yontulur kızçen
Ekim anneleri dogumdan sonra cok girmemeye basladiSana hayranım ya her iki gruba da nasıl yetişiyorsun ve yorumların beni her seferinde gülümsetiyor çok yaşa sen
benimki de ilk alacagi zaman sol memeyi almiyor. yeni basladi budaAy canım 2 gündür biz de meme krizi yaşıyoruz resmen kavga ediyor evde slikon uç vardı ve onunla rahatça tuttu. Sen de öyle bi dene istersen. Meme reddi oldu diye çok korkmuştum ben
ahaha cook mantikliEmmiyor diyetteymiş de sende
banada arkadasim hem meme hem biberon aldigini soyleme kimseye, yemiyor de demistiValla annem bana dioki bosver mamayla takviyr yapiyorum de, nazwr degmesin emzirdigini soyleme herkese:))
Kimyon tohumu çayını hergun mutlaka iç gaz sancısıni önce sende sonra çocukta sıfıra çekiyor.hic değilse bir kaç gün dene birisi önermişti bana yaptıkça dua ederim kendisineİnşallahYa aslında gaz dışında o kadar uslu ki işte Rabbim de bir yerden kolaylığını veriyor sanırım şu gaz olayları bitsin yoluna girecek inşallah her şey
Öncelikle hayırlı olsun bebeğiniz, güle güle büyütün :)Kızlar, doğum yapanlar,
1. Probiyotik başladınız mı? Doktor bize biogaia yazdı, ama daha vermedim.
2. Birçoğunuz aileden destek alıyorsunuz ama, almayanlar için soruyorum, eşiniz gece sizle birlikte uykusuz kalıyor mu? Ya da arada nöbeti devralıp sizi uyumaya gönderiyor mu?
Bizde eşim daha çok uyuyor, uykusu da ağır, baygın gibi yatıyor, sesleniyorum kalkıp yardımcı oluyor, sonra yine dalıyor uykuya. Bebeğin huzursuz olduğu gecelerde uykusuz kalan hep ben oluyorum.
Görüşlerinize acil ihtiyacım var
Canım, seni en iyi anlayacaklardan biri benim sanırım. Bebeğim premature doğdu 35+5 haftalık, sarılık değeri 18,5a kadar çıktı toplamda 8 kez foto aldı, şu an 28 günlük olduk 1 haftadır foto almıyor ve 15-16 seviyelerinde halenSelam kızlar
Biz bugün de burdayız
Doktor iki tane fototerapi ile bu seviyeye düştü birden keserken yükselebilir bir taneye indirip sabah durumu görelim dedi
Suan 11.9
Çıkmaya odaklamistim kendimi cocuklarimi evimi özledim
Ahh canım gözün aydınKızlar ben doğurdumAylis kuşum içerde kakasını yapmış karnımı açınca doktora sürpriz oldu. İyi ki öne çekmişler ameliyatımı Allah korumuş bebeğimi her ser de bir hayır vardır iyi ki beklemeyip sezaryen olmuşum. 3670 Gr 53 cm bebişim çok guzel yumuşacık Allah tüm acılarımı unutturuyor ama yalan yok çok sancım var
Kuzum son dönemde bende de çok oluyor. Normal sanırım doktorum da biliyor hatta.Kızlar her tuvalete gittiğimde beyaz jöle gibi akıntım oluypr çamaşırım da büyük büyük.
Ayy hadi hayirli ugurlu olsun gozunuz aydinKızlar ben doğurdumAylis kuşum içerde kakasını yapmış karnımı açınca doktora sürpriz oldu. İyi ki öne çekmişler ameliyatımı Allah korumuş bebeğimi her ser de bir hayır vardır iyi ki beklemeyip sezaryen olmuşum. 3670 Gr 53 cm bebişim çok guzel yumuşacık Allah tüm acılarımı unutturuyor ama yalan yok çok sancım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?