2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Canim benim gibi yasamissin sen cok gecmis olsun peki hala yuruyusun yavas mi?Meselw ozellikle de kalkarken veya kalkmissan otururken. Boyle alt karin bolgesinde agri cekilme hissi. Allah im dindir agrilarimizi
Evet canım ilk günler vardı, altta çekme hissi ayaklarda hissizlik falan hepsi vardı. Tuvalete bile gitmek istemiyordum. Otururken kalkmak istemiyordum. Canım yanıyordu çok fena. 2 hafta oldu daha yeni kendime gelmeye başladım. Ama hala ağrılarım var. Bide mantar çıktı başıma. Sanıyorum ağrılardan tuvalete fazla gitmedim ondan mı oldu, ped yüzünden mi anlamadım. Bugün 15. Gün, takvimi değiştirmeyi unuttum onu güncelleyeceğim seni aldatmasın. Göbeğim de dikişlere baskı yapıyordu herhalde, çok canım yabıyordu. Ama miyomu da aldılar ya belki ondandır bilemiyorum. İkimizin de aynı olmuş baksana , miyomdan herhalde. Allah şifa versin hepimize.

Anladım canım sağolasın, biz emme sırasında kızımla kavgalı olduğumuz için bir yandan da sağmam mümkün değil

Evet canım ilk günden denediler o şurıngayı da bana verdiler. Aslında çok kötü değil, hatta dün hastaneye gittik hemşire ile denedik şap diye tuttu bırakmadı bile. Ama bugün dedikleri gibi denedik, yok tutmuyor. Hemşire denediğinde sütüm gelmişti, bugün denedik gelmiyor. Kan ter içinde kaldık. Kızım da kıpkırmızı oldu. 15 şer dakika olayını bebek hemşiresi özellikle vurguladı. En fazla 20 dk tutabiliyoruz ama mama takviyesi de olursa 3 saat uyumasına izin var. Hepimizin ayrı derdi sınavı var işte. İnşallah atlatırız bugünleri de.

Ay canım 2 gündür biz de meme krizi yaşıyoruz resmen kavga ediyor evde slikon uç vardı ve onunla rahatça tuttu. Sen de öyle bi dene istersen. Meme reddi oldu diye çok korkmuştum ben
Silikon uç var canım, onunla emiyor emmezse azıcık mama damlatıyoruz hemen tutuyor. Meme ağzında oysa ama ısrarla tutmuyor kızım.

Ay amin canim evet aynen oyleyim. Şu an ameliyat yerim geriliyo , annem artik iyilesiyo ondandir diyo. Bisey asagi dogru cekiyo sanki.
Zor seylermis ya ben ilk defa ameliyat geciriyorum mahvetti . Neyse sonumuz bari selamet olsun da.
Ay sezeryandan sonra hemsireler karnina agirlik koyup rahmine masaj yapmani istediler mi top gibi biseu hissediosun? onu hatirladkca icim geciyo cok fena biseydi

Tecrübeli anneler şimdi elektrikli süt sağma makinesi alacağım da Lansinoh mı Avent mi karar veremedim tecrübelerinizden hangisi daha kullanışlı

Yeni yapmış canım geceden beri nstde sorun çıkmadı muhtemelen ameliyatı beklerken yaptı Allah'ım korudu bebisimi. Hiç yoğun bakima girmeden odama geldi

Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün verilmiş sadakan varmış sağlıkla büyüsün Aylis bebek

Yeni yapmış canım geceden beri nstde sorun çıkmadı muhtemelen ameliyatı beklerken yaptı Allah'ım korudu bebisimi. Hiç yoğun bakima girmeden odama geldi
Allahın hikmeti gerçekten sarılık muhabbeti falan çocuğun kilosu haftası vs ile mi ilgili acaba ? Sana bi bilgilendirme yaptılar mı? Grupta neredeyse tüm doğum yapmış annelerimizin bebekleri sarılık ile uğraşıyor (hepsine tez zamanda sağlık versin inşallah)

Helal olsun o doktora. Benim hastanede surekli kan sekerine bakildi bebegimin ve dusuk cikinca( ki ben az gelen sutumu sagip siringayla veriyodum sık sık) , mama takviye edin dendi sekeri dusmesin diye.
Ben de 2 kere kulandim ama israrla sutumu artiracak seyler tuketip otomatik pompa ile sagdim ve sukur simdi sutum iiyi bebegim de emiyo.

Hadi gozun aydin. Kilosu da super maşallah.
Ama bana kimse sezeryan demesin cok cektim (miyom ameliyati da biraraya gelince), tuylerim diken diken oluyo.Allah agrini azaltsn insallah canim. Hemen buraya yazabildigine gore iyisin masallah :))

tebrik ederim evaacim
Allah anali babali mutlu saglikli bir omur nasip etsin yavruna

gercekten beklemedigin iyi olmus, her iste vardir bir hayir dedikleri bu resmen

Ah kuzum Allah yardimcin olsun Biz biriyle yenisemedik sen ikisiyle düşünemiyorum.40 günü geçince huy değiştirir derler inşallah iyi yöne doğru yontulur kızçen
İnşallah Ya aslında gaz dışında o kadar uslu ki işte Rabbim de bir yerden kolaylığını veriyor sanırım şu gaz olayları bitsin yoluna girecek inşallah her şey

Ay canım 2 gündür biz de meme krizi yaşıyoruz resmen kavga ediyor evde slikon uç vardı ve onunla rahatça tuttu. Sen de öyle bi dene istersen. Meme reddi oldu diye çok korkmuştum ben
benimki de ilk alacagi zaman sol memeyi almiyor. yeni basladi buda
Emmiyor diyetteymiş de sende
ahaha cook mantikli
Valla annem bana dioki bosver mamayla takviyr yapiyorum de, nazwr degmesin emzirdigini soyleme herkese:))
banada arkadasim hem meme hem biberon aldigini soyleme kimseye, yemiyor de demisti

İnşallah Ya aslında gaz dışında o kadar uslu ki işte Rabbim de bir yerden kolaylığını veriyor sanırım şu gaz olayları bitsin yoluna girecek inşallah her şey
Kimyon tohumu çayını hergun mutlaka iç gaz sancısıni önce sende sonra çocukta sıfıra çekiyor.hic değilse bir kaç gün dene birisi önermişti bana yaptıkça dua ederim kendisine

Öncelikle hayırlı olsun bebeğiniz, güle güle büyütün :)
Benim bebeğim de 28 günlük oldu, 35+5 hafta doğmuştu hâlâ sarılık problemiyle uğraşıyoruz uzamis sarılık oldu. Eşim ise gitmek için erken kalktığı ve nöbetleri de olduğu için ben gece pek kaldırmıyorum ama işten geldiğinde biraz ilgileniyor bi nefes almış oluyorum en azindan. Annem yanimdaydi ama 5 gün önce gitti
Annesiyle aynı yerde yaşayanlar kıymetini bilsin valla'(

Canım
Canım, seni en iyi anlayacaklardan biri benim sanırım. Bebeğim premature doğdu 35+5 haftalık, sarılık değeri 18,5a kadar çıktı toplamda 8 kez foto aldı, şu an 28 günlük olduk 1 haftadır foto almıyor ve 15-16 seviyelerinde halen
Uzamis sarılık diyorlar artık, yıpratıcı bir süreç gerçekten ama yeter ki kötü bir hastalık olmasın diye sukrediyorum. Ilk foto için yattigimizda 4 günlüktu bi yandan sezeryan ağrılarım bi yandan bebek emmiyor, unutamam o günleri ama geçecek inan bana.

Ahh canım gözün aydın gerçekten bir hayır varmış sağ salim kucağına almana çok sevindim darısı biz sona kalanların başına
Kızlar her tuvalete gittiğimde beyaz jöle gibi akıntım oluypr çamaşırım da büyük büyük.
Kuzum son dönemde bende de çok oluyor. Normal sanırım doktorum da biliyor hatta.

Ayy hadi hayirli ugurlu olsun gozunuz aydin dogurmayanlar bi parmak kaldirsin sayilarini bilelim

Hemşireler geliyordu hergun kucağıma veriyorlardı onlar bir açıyordu bebeğimin ağzını memeye öyle bir yerlestiriyorlardi onlar yapınca emiyordu ama ben tekken yapamiyordum .çok uğraştık ama iyi ki ugrasmisiz hakikaten sabretmek uğraşmak gerekiyormuş demekki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…