2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Yaaa hayırlı olsun. Rabbim sizlere bağışlasın.

İçinde probiyotik olan D vitamini başladı bana aynı markanın.Hatta sağlık ocağından devletin verdiğini de teklif etti ebe bu markayı gösterince gayet iyi bununla devam et dedi bende sonra vermeye başladım zaten.
Valla annem bende kalıyordu ama ilk gunden beri sezeryanli olmama rağmen gece bakımına kimseyi karistirtmadim.Esim benle birlikte ilk günler kalkıyordu yardım ister misin diye şimdi pireler uçuşuyor adamın umrunda değil.

Hemsire bana memedeki siyah kismin dışını "C" şeklinde elinle kavra oyle ver bebege diyordu. Meme ucum az oldugu icin isime yaradi.

Tecrübeli anneler şimdi elektrikli süt sağma makinesi alacağım da Lansinoh mı Avent mi karar veremedim tecrübelerinizden hangisi daha kullanışlı

Ben lansinoh elektrikli aldım, memnunum.

Ama Philips’in yorumları da güzeldi. Benim doğumdan sonraki 3.-4. gün çok şişti göğüslerim, manuel yetmedi, yengem bir haftaya medela marka olanını getirecekti, ama acılar içinde olduğumdan bekleyemedim, fiyatı daha uygun diye lansinoh aldım. En kötü denemiş olurum giden de 800 TL olur diye düşünmüştüm, ama çok memnun kaldım.

Evaante Allah analı babalı büyütsün size de çok geçmiş olsun bebeğiniz ultrason kilosu ile aynı mı? Darısı bizlere inşallah erken doğacak derken geç gelecek kuzucuklar

Probiyotikle ilgili bisey denmedi bana ? Ne icin lazimmis canim?
Eşimi eve gonderdim hastanedeyken, yanimda annem durdu. Ama evdeyken gece eşime ihtyacim olunca yardim istiyorum yapiyo sagolsun. Ama zaten komple bebegi ona birakwyim ben uyuyayim gibi bi sansim olmaz emzirme sebebiyle. Nasil olsa hep evdeyim uykusuz.kalsam gunduz de uyuyabilirim bebegim dalinca uykuya( annem yapiyo her işimi) o yuzden sorun yok. Bence çok agir bir işte calisip uyumasi gerekmedigi surece, bebegin aglayip uyandirmasina baba da maruz kalmali.Verilen emegi ve biseylerin kolay olmadigini gormeli ne olursa olsun.

Benim de sarılık olmadı canım, kandaki değeri 2 idi. 39+4’te doğdu. Kan grubu uyuşmazlığımız da vardı üstelik. Çok şükür bi sıkıntı çıkmadı. Tam neyle ilgili ben de anlamadım. Ama sarılık olmasının beslenmeyle ilgili yok anladığım kadarıyla, boşuna yeni anneleri darlıyor, strese sokuyorlar.

Canim gaz cikarmasi nasil? Tam cikartamiyorsa veya bez kirletmesi normale gore azsa bu onu rahatsiz ediyo olabilir bu sebepke uyuyamiyordur belki.Ya da süt tam doyurmuyor olabilir mi? Kolik bebek tanimlamasi icin tam olarak kriter ne bilmiyorum.

Annen ne icin gitti canim, durma imkani yok muydu biraz daha? Yine de ilk ay kalmalari gercekten buyuk destek, iyi ki varlar. Benim annem de uzak sehirde . Simdi benimle ama ben istersem gidecek veya kalacak

İnşallah iyi olacağız canım, az sabır
Hemşirelwr kendisi masaj yaptı, top falan vermediler, o neydi öyle biri gelip dokunacak diye ödüm kopuyordu mahfetti beni.

benimki de ilk alacagi zaman sol memeyi almiyor. yeni basladi buda

ahaha cook mantikli

banada arkadasim hem meme hem biberon aldigini soyleme kimseye, yemiyor de demisti
Hergun yeni huyları çokıyor bizde de öyle

Canim gaz cikarmasi nasil? Tam cikartamiyorsa veya bez kirletmesi normale gore azsa bu onu rahatsiz ediyo olabilir bu sebepke uyuyamiyordur belki.Ya da süt tam doyurmuyor olabilir mi? Kolik bebek tanimlamasi icin tam olarak kriter ne bilmiyorum.
Gaz çıkarması maşallah iyi gibi. 2 veya 3 kere kaka yapıyor. Annem çok kaka yapması da iyi değil o yüzden de kilo almayabilir diyor. Bilemedim. Muhtemelen doymuyor canım, çok sütüm yok emziremiyorum mamada doyurmuyor galiba

Şükür kavuşturana Allah analı babalı büyütsün

Hoşgeldi nazlı aylis

Gaz çıkarıyor canım. Kakasını da iyi yapıyor. Kaka yaparken de gaz çıkarıyor. Doyma kısmına gelince de doktor doyduğunu söyledi, ek bi şey önermedi. Gündüz bol uyuyup gece uyanık kalıyor benimkisi son günlerde.

medelayı söyleyen ikinci kişisin şuan onu inceliyorum

ben de öyle düşünüyorum, az emdi sarılık oldu hemen mama verelim mantığı bana biraz yanlış geliyor, annelerimizin korku ve çaresizliğinden

Maşallah canım benim ki 300 gr almış. Sarılığı hiç ölçmedile. Nasıl besliyorsun bebeğini. Ben önce emziriyorum sonra 30 cc mama veriyorum. Ancak her emzirmeden sonra değil
Merhaba haftada mi 300 gr aldı ? Birde günde kaç kere mala veriyorsunuz 30 cc ? Ve sarılığınız var mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…