Yaaa hayırlı olsun. Rabbim sizlere bağışlasın.Kızlar ben doğurdumAylis kuşum içerde kakasını yapmış karnımı açınca doktora sürpriz oldu. İyi ki öne çekmişler ameliyatımı Allah korumuş bebeğimi her ser de bir hayır vardır iyi ki beklemeyip sezaryen olmuşum. 3670 Gr 53 cm bebişim çok guzel yumuşacık Allah tüm acılarımı unutturuyor ama yalan yok çok sancım var
Ben medela marka kullaniyorum cok memnunum.Tecrübeli anneler şimdi elektrikli süt sağma makinesi alacağım da Lansinoh mı Avent mi karar veremedim tecrübelerinizden hangisi daha kullanışlı
İçinde probiyotik olan D vitamini başladı bana aynı markanın.Hatta sağlık ocağından devletin verdiğini de teklif etti ebe bu markayı gösterince gayet iyi bununla devam et dedi bende sonra vermeye başladım zaten.Kızlar, doğum yapanlar,
1. Probiyotik başladınız mı? Doktor bize biogaia yazdı, ama daha vermedim.
2. Birçoğunuz aileden destek alıyorsunuz ama, almayanlar için soruyorum, eşiniz gece sizle birlikte uykusuz kalıyor mu? Ya da arada nöbeti devralıp sizi uyumaya gönderiyor mu?
Bizde eşim daha çok uyuyor, uykusu da ağır, baygın gibi yatıyor, sesleniyorum kalkıp yardımcı oluyor, sonra yine dalıyor uykuya. Bebeğin huzursuz olduğu gecelerde uykusuz kalan hep ben oluyorum.
Görüşlerinize acil ihtiyacım var
Hemsire bana memedeki siyah kismin dışını "C" şeklinde elinle kavra oyle ver bebege diyordu. Meme ucum az oldugu icin isime yaradi.Hemşireler geliyordu hergun kucağıma veriyorlardı onlar bir açıyordu bebeğimin ağzını memeye öyle bir yerlestiriyorlardi onlar yapınca emiyordu ama ben tekken yapamiyordum .çok uğraştık ama iyi ki ugrasmisiz hakikaten sabretmek uğraşmak gerekiyormuş demekki
Tecrübeli anneler şimdi elektrikli süt sağma makinesi alacağım da Lansinoh mı Avent mi karar veremedim tecrübelerinizden hangisi daha kullanışlı
Kızlar, doğum yapanlar,
1. Probiyotik başladınız mı? Doktor bize biogaia yazdı, ama daha vermedim.
2. Birçoğunuz aileden destek alıyorsunuz ama, almayanlar için soruyorum, eşiniz gece sizle birlikte uykusuz kalıyor mu? Ya da arada nöbeti devralıp sizi uyumaya gönderiyor mu?
Bizde eşim daha çok uyuyor, uykusu da ağır, baygın gibi yatıyor, sesleniyorum kalkıp yardımcı oluyor, sonra yine dalıyor uykuya. Bebeğin huzursuz olduğu gecelerde uykusuz kalan hep ben oluyorum.
Görüşlerinize acil ihtiyacım var
Allahın hikmeti gerçektensarılık muhabbeti falan çocuğun kilosu haftası vs ile mi ilgili acaba ? Sana bi bilgilendirme yaptılar mı? Grupta neredeyse tüm doğum yapmış annelerimizin bebekleri sarılık ile uğraşıyor (hepsine tez zamanda sağlık versin inşallah)
Canim gaz cikarmasi nasil? Tam cikartamiyorsa veya bez kirletmesi normale gore azsa bu onu rahatsiz ediyo olabilir bu sebepke uyuyamiyordur belki.Ya da süt tam doyurmuyor olabilir mi? Kolik bebek tanimlamasi icin tam olarak kriter ne bilmiyorum.Sen ne kadar olgunsun yaatakdir ediyorum cidden. Dün bizim gece 3’ten sabah 8’e kadar uyuyamama, alt alma, beslenme sıkıntılarımız vardı, memede dalıyor uykuya, yerine koyunca ağlamalar, çığlıklar. Aynı şekilde memede de acı çekiyormuş gibi inleme sesleri… ağladım artık yeter nolur uyu diye.
Biz bi de eşimle tekiz, kimse kalsın istemedik, zaten ailelerin yaşı ve hastalıkları var, kalsalar da yardımcı olamayacaklar.
Çözemedim hala kolik bi bebiş mi bizimkisi, yoksa düzeni bozulduğunda uyuyamamadan kaynaklı bir kısırdöngüye saplanması mı bilemedim. Yaşaya yaşaya göreceğiz diyorum.
Annen ne icin gitti canim, durma imkani yok muydu biraz daha? Yine de ilk ay kalmalari gercekten buyuk destek, iyi ki varlar. Benim annem de uzak sehirde . Simdi benimle ama ben istersem gidecek veya kalacakÖncelikle hayırlı olsun bebeğiniz, güle güle büyütün :)
Benim bebeğim de 28 günlük oldu, 35+5 hafta doğmuştu hâlâ sarılık problemiyle uğraşıyoruz uzamis sarılık oldu. Eşim ise gitmek için erken kalktığı ve nöbetleri de olduğu için ben gece pek kaldırmıyorum ama işten geldiğinde biraz ilgileniyor bi nefes almış oluyorum en azindan. Annem yanimdaydi ama 5 gün önce gitti
Annesiyle aynı yerde yaşayanlar kıymetini bilsin valla'(
Hadi hayırlı haberler inşallah,1 saate ameliyata alacaklar bekliyorum bakalım
İnşallah iyi olacağız canım, az sabırAy amin canim evet aynen oyleyim. Şu an ameliyat yerim geriliyo , annem artik iyilesiyo ondandir diyo. Bisey asagi dogru cekiyo sanki.
Zor seylermis ya ben ilk defa ameliyat geciriyorum mahvetti . Neyse sonumuz bari selamet olsun da.
Ay sezeryandan sonra hemsireler karnina agirlik koyup rahmine masaj yapmani istediler mi top gibi biseu hissediosun? onu hatirladkca icim geciyo cok fena biseydi
Hergun yeni huyları çokıyor bizde de öylebenimki de ilk alacagi zaman sol memeyi almiyor. yeni basladi buda
ahaha cook mantikli
banada arkadasim hem meme hem biberon aldigini soyleme kimseye, yemiyor de demisti
Gaz çıkarması maşallah iyi gibi. 2 veya 3 kere kaka yapıyor. Annem çok kaka yapması da iyi değil o yüzden de kilo almayabilir diyor. Bilemedim. Muhtemelen doymuyor canım, çok sütüm yok emziremiyorum mamada doyurmuyor galibaCanim gaz cikarmasi nasil? Tam cikartamiyorsa veya bez kirletmesi normale gore azsa bu onu rahatsiz ediyo olabilir bu sebepke uyuyamiyordur belki.Ya da süt tam doyurmuyor olabilir mi? Kolik bebek tanimlamasi icin tam olarak kriter ne bilmiyorum.
Şükür kavuşturana Allah analı babalı büyütsünKızlar ben doğurdumAylis kuşum içerde kakasını yapmış karnımı açınca doktora sürpriz oldu. İyi ki öne çekmişler ameliyatımı Allah korumuş bebeğimi her ser de bir hayır vardır iyi ki beklemeyip sezaryen olmuşum. 3670 Gr 53 cm bebişim çok guzel yumuşacık Allah tüm acılarımı unutturuyor ama yalan yok çok sancım var
Hoşgeldi nazlı aylisKızlar ben doğurdumAylis kuşum içerde kakasını yapmış karnımı açınca doktora sürpriz oldu. İyi ki öne çekmişler ameliyatımı Allah korumuş bebeğimi her ser de bir hayır vardır iyi ki beklemeyip sezaryen olmuşum. 3670 Gr 53 cm bebişim çok guzel yumuşacık Allah tüm acılarımı unutturuyor ama yalan yok çok sancım var
elektrikli mi canım ona da bi bakayımBen medela marka kullaniyorum cok memnunum.
Canim gaz cikarmasi nasil? Tam cikartamiyorsa veya bez kirletmesi normale gore azsa bu onu rahatsiz ediyo olabilir bu sebepke uyuyamiyordur belki.Ya da süt tam doyurmuyor olabilir mi? Kolik bebek tanimlamasi icin tam olarak kriter ne bilmiyorum.
medelayı söyleyen ikinci kişisin şuan onu inceliyorumBen lansinoh elektrikli aldım, memnunum.
Ama Philips’in yorumları da güzeldi. Benim doğumdan sonraki 3.-4. gün çok şişti göğüslerim, manuel yetmedi, yengem bir haftaya medela marka olanını getirecekti, ama acılar içinde olduğumdan bekleyemedim, fiyatı daha uygun diye lansinoh aldım. En kötü denemiş olurum giden de 800 TL olur diye düşünmüştüm, ama çok memnun kaldım.
ben de öyle düşünüyorum, az emdi sarılık oldu hemen mama verelim mantığı bana biraz yanlış geliyor, annelerimizin korku ve çaresizliğindenBenim de sarılık olmadı canım, kandaki değeri 2 idi. 39+4’te doğdu. Kan grubu uyuşmazlığımız da vardı üstelik. Çok şükür bi sıkıntı çıkmadı. Tam neyle ilgili ben de anlamadım. Ama sarılık olmasının beslenmeyle ilgili yok anladığım kadarıyla, boşuna yeni anneleri darlıyor, strese sokuyorlar.
Merhaba haftada mi 300 gr aldı ? Birde günde kaç kere mala veriyorsunuz 30 cc ? Ve sarılığınız var mi ?Maşallah canım benim ki 300 gr almış. Sarılığı hiç ölçmedile. Nasıl besliyorsun bebeğini. Ben önce emziriyorum sonra 30 cc mama veriyorum. Ancak her emzirmeden sonra değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?