- 10 Nisan 2017
- 67
- 66
- 88
Aynı durumdayız yumuşama var ve açılma YOK .Pazartesi yatış verdi doktorumben varım canım ben de 40+2 yim yarın randevum var, bana da geçtiğimiz pazartesi açılman yok en fazla 40+6 ya kadar bekleyelim dedi sonra yatışSuni sancıdan ben de çok korkuyorum. benim bebeğin kafası kanala inmiş rahim ağzımda yumuşama da var ama 1 cm bile açılma yok.
Doktorum kanalların açık yumuşama var kesinlikle normal doğuma uygunsun dedi .Sezaryen istediğimi kabul etmedi .Benim ilk doğum da suni sancıyla olmustuBen varım canım bugün 40+0 karnım sık sık kasılıyor ama nstde çıkmıyor açılma yok. Bebek kanala girmemiş hala -3 te o yüzden suni almak yerine direkt sezaryen istedim. Suni alıp açılma olmayıp sonu sezaryene dönme ihtimali beni ürküttü açıkçası. Dibine kadar normal doğum istiyordum yapmadığım şey kalmadı ama nasip değilmiş şartları zorlamamak gerekiyor bir yerden sonra mühim olan kavuşmak
Hayırlı uğurlu olsunKızlar ben doğurdumAylis kuşum içerde kakasını yapmış karnımı açınca doktora sürpriz oldu. İyi ki öne çekmişler ameliyatımı Allah korumuş bebeğimi her ser de bir hayır vardır iyi ki beklemeyip sezaryen olmuşum. 3670 Gr 53 cm bebişim çok guzel yumuşacık Allah tüm acılarımı unutturuyor ama yalan yok çok sancım var
Hepsi duzelir be canim dunyaya uyum sagliyolar sikma caniniİnşallah iyi olacağız canım, az sabır
Hemşirelwr kendisi masaj yaptı, top falan vermediler, o neydi öyle biri gelip dokunacak diye ödüm kopuyordu mahfetti beni.
Hergun yeni huyları çokıyor bizde de öyle
Gaz çıkarması maşallah iyi gibi. 2 veya 3 kere kaka yapıyor. Annem çok kaka yapması da iyi değil o yüzden de kilo almayabilir diyor. Bilemedim. Muhtemelen doymuyor canım, çok sütüm yok emziremiyorum mamada doyurmuyor galiba
Evet canim ben 8 sene evvel almistimelektrikli mi canım ona da bi bakayım
Daha duzenleri cook degisir. Saglikla buyusunler insallah. Gaz cikarabilmeleri en guzel sey. Gazli bebek cok zor olurGaz çıkarıyor canım. Kakasını da iyi yapıyor. Kaka yaparken de gaz çıkarıyor. Doyma kısmına gelince de doktor doyduğunu söyledi, ek bi şey önermedi. Gündüz bol uyuyup gece uyanık kalıyor benimkisi son günlerde.
Hayırlı uğurlu olsun güzel annenin güzel bebeğiKızlar ben doğurdumAylis kuşum içerde kakasını yapmış karnımı açınca doktora sürpriz oldu. İyi ki öne çekmişler ameliyatımı Allah korumuş bebeğimi her ser de bir hayır vardır iyi ki beklemeyip sezaryen olmuşum. 3670 Gr 53 cm bebişim çok guzel yumuşacık Allah tüm acılarımı unutturuyor ama yalan yok çok sancım var
Kimyon tohumunu mu alıp demliyoruz yoksa hazır çayı mı var. Bir de nereden alabilirim aktarlardan mı?Kimyon tohumu çayını hergun mutlaka iç gaz sancısıni önce sende sonra çocukta sıfıra çekiyor.hic değilse bir kaç gün dene birisi önermişti bana yaptıkça dua ederim kendisine
Sabah aç karninami içiyorsun kuzumKimyon tohumu çayını hergun mutlaka iç gaz sancısıni önce sende sonra çocukta sıfıra çekiyor.hic değilse bir kaç gün dene birisi önermişti bana yaptıkça dua ederim kendisine
Sarılık kaç çıkıyorÖncelikle hayırlı olsun bebeğiniz, güle güle büyütün :)
Benim bebeğim de 28 günlük oldu, 35+5 hafta doğmuştu hâlâ sarılık problemiyle uğraşıyoruz uzamis sarılık oldu. Eşim ise gitmek için erken kalktığı ve nöbetleri de olduğu için ben gece pek kaldırmıyorum ama işten geldiğinde biraz ilgileniyor bi nefes almış oluyorum en azindan. Annem yanimdaydi ama 5 gün önce gitti
Annesiyle aynı yerde yaşayanlar kıymetini bilsin valla'(
Gözün aydın canım. Sağlıkla kavustunuz ya önemli olan o.Kızlar ben doğurdumAylis kuşum içerde kakasını yapmış karnımı açınca doktora sürpriz oldu. İyi ki öne çekmişler ameliyatımı Allah korumuş bebeğimi her ser de bir hayır vardır iyi ki beklemeyip sezaryen olmuşum. 3670 Gr 53 cm bebişim çok guzel yumuşacık Allah tüm acılarımı unutturuyor ama yalan yok çok sancım var
Aktardan kimyon tohumu alıp beş dakika sıcak suda demleyip içiyoruz.Kimyon tohumunu mu alıp demliyoruz yoksa hazır çayı mı var. Bir de nereden alabilirim aktarlardan mı?
Hayır canım ne zaman fırsat bulursamSabah aç karninami içiyorsun kuzum
Sabah aç karnına içiyorum 1 çay kaşığıda yemeğe atıyorum 2mizde gaz bombasiyizHayır canım ne zaman fırsat bulursamgenelde akşamları fırsat buluyorum
Tamamdır alıp deneyeceğim inşallah işe yarar çok teşekkür ederimAktardan kimyon tohumu alıp beş dakika sıcak suda demleyip içiyoruz.
Hadi ya beni o kurtardı açıkçası bir de aksamlari yap bakalım tüm sindirim isleemleri bittikten sonra belki toplar.Sabah aç karnına içiyorum 1 çay kaşığıda yemeğe atıyorum 2mizde gaz bombasiyiz
Birde öyle denim kuzumHadi ya beni o kurtardı açıkçası bir de aksamlari yap bakalım tüm sindirim isleemleri bittikten sonra belki toplar.
Teşekkür ederim canımGözün aydın canım Allah analı babalı büyütsünverilmiş sadakan varmış sağlıkla büyüsün Aylis bebek
Söyle canım bir kaç kriter var sütün yetmemesi AbO kan grubu uyuşmazlığı Rh uyuşmazlığı gibi ben b negatifim bebişim 0 pozitif oldu yarın iğne olacağım. Sarılık olma ihtimali olabilir dediler bol bol emziriyorum o yüzdenAllahın hikmeti gerçektensarılık muhabbeti falan çocuğun kilosu haftası vs ile mi ilgili acaba ? Sana bi bilgilendirme yaptılar mı? Grupta neredeyse tüm doğum yapmış annelerimizin bebekleri sarılık ile uğraşıyor (hepsine tez zamanda sağlık versin inşallah)
İyiyim canım çok şükür ilk biraz ağrım oldu ağrı kesici yaptılar sonra yürüdüm yürümek çok iyi geldi toparladım kısa süredeHadi gozun aydin. Kilosu da super maşallah.
Ama bana kimse sezeryan demesin cok cektim (miyom ameliyati da biraraya gelince), tuylerim diken diken oluyo.Allah agrini azaltsn insallah canim. Hemen buraya yazabildigine gore iyisin masallah :))
Kesinlikle öyle Allah korudu bebeğimitebrik ederim evaacim
Allah anali babali mutlu saglikli bir omur nasip etsin yavruna
gercekten beklemedigin iyi olmus, her iste vardir bir hayir dedikleri bu resmen
Teşekkür ederim canımAhh canım gözün aydıngerçekten bir hayır varmış sağ salim kucağına almana çok sevindim darısı biz sona kalanların başına
Kuzum son dönemde bende de çok oluyor. Normal sanırım doktorum da biliyor hatta.
Teşekkür ederim canımAyy hadi hayirli ugurlu olsun gozunuz aydindogurmayanlar bi parmak kaldirsin sayilarini bilelim
Çok teşekkürlerYaaa hayırlı olsun. Rabbim sizlere bağışlasın.
En son ultrasonda 3600 çıkmıştı Çarşamba günü bugün 3670 doğduEvaante Allah analı babalı büyütsün size de çok geçmiş olsun bebeğiniz ultrason kilosu ile aynı mı? Darısı bizlere inşallah erken doğacak derken geç gelecek kuzucuklar
Çok sağol canımŞükür kavuşturana Allah analı babalı büyütsün
Aah ahh hosgeldi ömrümeHoşgeldi nazlı aylis
Çok teşekkürler teyzesiHayırlı uğurlu olsun güzel annenin güzel bebeği
Evet çok şükür canımGözün aydın canım. Sağlıkla kavustunuz ya önemli olan o.
Sürekli takipteyim şimdilik bi sıkıntı gözlemlemedim ama sonrasında olur mu onu bilmemCanım böyle kakası mukuslu veya saç teli gibi oluyorsa alerji belirtileriymiş bizim bş arkadaşın bebişinde öyle oldu daha 20 küsür günlüktü 40 dan sonra alerji testi yaptırdı
Canım beslenmeyen bebek güçsüz düşüyor o yüzden benim bebeğim 1 gün boyunca ağladı açlıktan 1 gün daha mama vermeseydim vücudu güçsüz düşecekti 4. Günden sonra biraz biraz sütüm gelmeye başladı.Benim de sarılık olmadı canım, kandaki değeri 2 idi. 39+4’te doğdu. Kan grubu uyuşmazlığımız da vardı üstelik. Çok şükür bi sıkıntı çıkmadı. Tam neyle ilgili ben de anlamadım. Ama sarılık olmasının beslenmeyle ilgili yok anladığım kadarıyla, boşuna yeni anneleri darlıyor, strese sokuyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?