2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Aynı durumdayız yumuşama var ve açılma YOK .Pazartesi yatış verdi doktorum

Doktorum kanalların açık yumuşama var kesinlikle normal doğuma uygunsun dedi .Sezaryen istediğimi kabul etmedi .Benim ilk doğum da suni sancıyla olmustu

Hayırlı uğurlu olsun Sona kalacağım diye endişe ediyordun bak kavuştun bebişine. Darısı benim gibi doğum yapmamışların başına

Benim de kontrolüm vardı bugün. Vajinal muayene yapmadı sadece ultrasonla baktı. Her şey iyi dedi. Doğum Aralık’a kalabilir dedi Bebek 3700 olmuş, Aralık’a kalırsa normal doğum nasıl olur bilemedim. Artık stresten ölmek üzereyim. Kendime ve bebeğe çok zarar verdiğini fark ettim bu stresin. Biraz akışına bırakmaya karar verdim.

Hepsi duzelir be canim dunyaya uyum sagliyolar sikma canini

Daha duzenleri cook degisir. Saglikla buyusunler insallah. Gaz cikarabilmeleri en guzel sey. Gazli bebek cok zor olur

Hayırlı uğurlu olsun güzel annenin güzel bebeği

Kimyon tohumu çayını hergun mutlaka iç gaz sancısıni önce sende sonra çocukta sıfıra çekiyor.hic değilse bir kaç gün dene birisi önermişti bana yaptıkça dua ederim kendisine
Kimyon tohumunu mu alıp demliyoruz yoksa hazır çayı mı var. Bir de nereden alabilirim aktarlardan mı?

Sarılık kaç çıkıyor

Gözün aydın canım. Sağlıkla kavustunuz ya önemli olan o.

Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün verilmiş sadakan varmış sağlıkla büyüsün Aylis bebek
Teşekkür ederim canım
Söyle canım bir kaç kriter var sütün yetmemesi AbO kan grubu uyuşmazlığı Rh uyuşmazlığı gibi ben b negatifim bebişim 0 pozitif oldu yarın iğne olacağım. Sarılık olma ihtimali olabilir dediler bol bol emziriyorum o yüzden
Hadi gozun aydin. Kilosu da super maşallah.
Ama bana kimse sezeryan demesin cok cektim (miyom ameliyati da biraraya gelince), tuylerim diken diken oluyo.Allah agrini azaltsn insallah canim. Hemen buraya yazabildigine gore iyisin masallah :))
İyiyim canım çok şükür ilk biraz ağrım oldu ağrı kesici yaptılar sonra yürüdüm yürümek çok iyi geldi toparladım kısa sürede
tebrik ederim evaacim
Allah anali babali mutlu saglikli bir omur nasip etsin yavruna

gercekten beklemedigin iyi olmus, her iste vardir bir hayir dedikleri bu resmen
Kesinlikle öyle Allah korudu bebeğimi
Teşekkür ederim canım
Ayy hadi hayirli ugurlu olsun gozunuz aydin dogurmayanlar bi parmak kaldirsin sayilarini bilelim
Teşekkür ederim canım
Yaaa hayırlı olsun. Rabbim sizlere bağışlasın.
Çok teşekkürler
Evaante Allah analı babalı büyütsün size de çok geçmiş olsun bebeğiniz ultrason kilosu ile aynı mı? Darısı bizlere inşallah erken doğacak derken geç gelecek kuzucuklar
En son ultrasonda 3600 çıkmıştı Çarşamba günü bugün 3670 doğdu
Şükür kavuşturana Allah analı babalı büyütsün
Çok sağol canım
Hoşgeldi nazlı aylis
Aah ahh hosgeldi ömrüme
Hayırlı uğurlu olsun güzel annenin güzel bebeği
Çok teşekkürler teyzesi
Gözün aydın canım. Sağlıkla kavustunuz ya önemli olan o.
Evet çok şükür canım

Canım böyle kakası mukuslu veya saç teli gibi oluyorsa alerji belirtileriymiş bizim bş arkadaşın bebişinde öyle oldu daha 20 küsür günlüktü 40 dan sonra alerji testi yaptırdı
Sürekli takipteyim şimdilik bi sıkıntı gözlemlemedim ama sonrasında olur mu onu bilmem

Canım beslenmeyen bebek güçsüz düşüyor o yüzden benim bebeğim 1 gün boyunca ağladı açlıktan 1 gün daha mama vermeseydim vücudu güçsüz düşecekti 4. Günden sonra biraz biraz sütüm gelmeye başladı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…